Foorum
1
...
4
5
6
...
12
2013-07-31 23:24
Õlli joovad kusikud, mees panustab russian vodkale ja käib kaveritega porojahil ...ju nõu
A Sa molli tahad paar mehist toud
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 23:35
Tra viinaninasi ma taon neli tükki ühe käega sodiks niiet käsi ka ei väsi ära, tahad harvendan su hambaid veitsa vä
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 23:43
Türbel, selliseid pehmosid lappan ma kasti karjakaupa, isegi munad ei pilgu..SILMAMUNAD , tahad ma kisun Su lõusta lõhki ja riputan pallepidi posti otsa
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 23:50
krdi munn sul kiirabis üldse tutvusi on et möliseda julged, osta kõrsi varuks, hakkad läbi hambaaukude mannaputru imema kui ma su lõualuud pulbriks olen tagund
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 23:54
Persevest tra, a Sul mendis tuttav kärss on, et oma pudrumulku pruugid, varsti kugistad klahve mille ma Su solgitorust sisse topin
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:04
kits raisk,kaela keeran kahkorra siuksel türapeal, passi ahv peale et oma perset enda hammaste tagant ei avasta
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:10
poisid poisid, võtame nüüd ilusti kätest kinni ja teeme ühe suure energiaringi....
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:13
ok, aiku, paneme romantsi nats selle netiga, ma pärastpoole taon sul ribid sisse, kui palju hüppad veel
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:17
Miku, ei mina hakka miskit pehmot siin naiste virisemise peale tegema, lao oma molu letti, ma kujundan seda veits ümber, muidu oled nagu teise mehe
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:20
ah ära hakka jah, ega sinusugune töll niikuinii keppi ei saaks ka, oleksidki raibe jalus ha hakkad nutma kui elust vittu näed pasakott
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:21
mhhh... kuked kirevad tavaliselt hommikuti....
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:24
Neti, tule teeme pisike romantika, las need peded kaklevad seal omavahel
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:26
ei noh, mis saab netil romantika vastu olla!
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:28
Lähme vaatame jah kuud ja tähti. Ma võtan kolme pulgaga redeli ka kaasa, et neid kätte saada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:31
Jott va pasakott, kes Sind koopast välja ajas, tahad ka laternat vää ja mis krdi pededest sa köhid, täitsa seniil oled vää, meie Mikuga peksame neid trukkereid kangiga
Miku rsk, lööme Jottile vaia kannikate vahele, mis ta segab intelligentsete härrade öiseid dialooge
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:32
võta jh kaasa, siis saab redeli pulga pääl jalgu puhata vahepeal
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:36
Loomulikult redeli pulga pääl, sest rohi on kastest märg j võib su kaunile halvasti mõjuda
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:40
nonäed, vähemasti üks mees jagab matsu
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:41
Eks need teised jaga kah, ainult orjentatsioon on teine
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:52
mis nendega siis saab? kappi või kapist välja?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:55
Ah kappi, jalust ära, las madistavad seal
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 00:58
uks kenasti lukku ja võti risti ette
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 01:09
Nad vist leidsid juba ise üles enda õige koha
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 07:29
Vähemalt oli netil siin tasuta teater isaste kukepoksi näol
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 08:19
just just ...neti polnudki juba tykk aega teatrisse saanud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 14:19
Utha, mida sa penskarieas nende tõeliste meestega enam peale hakkad?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 14:27
Ma nüüd mõtlen, et kui naisel tekib vastutustunne ja aukartus teise naise ees. Ja kui naine tunnistab oma kaitsetut poolt ja ei karda aus olla, siis võib seda naist meheks pidada?

Naistel muidu ei olegi siis vastutustunnet ja aukartust teiste ees?

Fantaseerige veel natuke. Rappa läheb see mõte väheke. Nii võib isegi naisest mees saada veel.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 14:52
Igal on õigus isiklikule arvamusele, olgu see teiste arvates vale või mitte aga sellest lähtuvalt ja lugedes lp.Utha viimast postitust, tekkis minul sellest kuvand, kui ultraradikaalfeministlikust sõnavõtust, maailma juhtivate feministide kongressil. Sry, kui see nii polnud mõeldud ja mina "valesti" arvasin aga see on minu arvamus, millega.....jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 15:06
Tutt, parma on vilunud ja osav laskur. Mõni lask võib ju põõsasse sahiseda, aga enamasti on kuulda tabamusekõminat
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 15:58
Seda, et te räägite ju tavalisi inimlikke asju. Need fantaasiad mida kirjeldate ei ole ainult mehele mõeldud. Sama kehtib ka naise kohta. See teeb naisest naise ja mehest mehe, või siis naisest mehe ja mehest naise. Oleneb kuidas keegi tahab mõelda.

Midagi selgemat paluks. Mis teeb AINULT MEHEST MEHE ja ei ole võimalik naisele. Mille järgi on üheselt võimalik oleda, et kui teed neid ja neid asju või kui oled selline ja selline, siis oled kindlalt MEES.

Näiteks: Saku õlle reklaam. Kui jood saku õlut, siis oled MEES. Kui naine joob siis .... saku õlle arvates naised ei joogi õlut ja kui joovad siis ei peeta seda millekskiks. noh tühjad kohad nagu.

Saate nüüd aru mida ma sihin?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 16:47
Ei ma ei ole fanaatikuna. Ma lihtsalt tahan teada, mis siis on see mis on omale AINULT MEHELE. Seda ei suudeta kuidagi välja tuua.
Tekib tunne, et tegelikult ei teatagi mis konkreetselt teeb siis mehest mehe. Jääbki asi lahtiseks.......

Öelge, kellel siin vastajatest naistest on päriselt igapäevaselt mees kõrval olemas? Kui kellegil oleks, siis oleks see õige vastus olemas.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 16:53
Ja mina olen seekord Parmaga samal arvamusel
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:05
parma 5+

Suuresti subjektiivsed ja illusoorsed on need välja toodud ja ihaldatavad omadused,mis sobivad tõepoolest nii mehele kui naisele.
Enesekindel,aus,truu,töökas,iseseisev jne.jne.jne...
Läbi huumori-ka karvakasv võib mõnel naisel olla suurem kui mehele jumal andnud
Ilmselt hindame me inimesetes neid omadusi,mida kõige enam vajame,kes muskleid,kes rahakotti,kes huumorimeelt.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:08
Väga hea.
Naine kes on väärikas ei ole naiselik?
Naine kes on aus ei naiselik?
Naine kes küps ei ole naiselik?
Naine kes on enesekindel ei ole naiselik?

Jah need omadused teevad ainult MEEST mehelikumaks. Naist need asjad naiselikumaks ei tee. Ja teevad hoopis naise mehelikumaks.
Nõõd võin mina kaabut kergitada. Nii lihtne see oligi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:08
tutike,oi oi kui palju on pehmeid,paindlikke ja kavalaid mehi
ja tarku,enesekindlaid ja tugevaid naisi ...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:14
Inimestele meeldivad muinasjutud ilusatest Okasroosikestest ja printsidest valgetel hobustel.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:19
Ma kujutlen ennast meheks... ja mulle hullult meeldiks naine,kes teab,mida ta tahab,kes omab enda arvamust ja maailmavaadet,mitte ei itsita mehe käevangus ega kooguta kaasa,kui kästakse...
Ja minu mehele meeldib ka selline naine,sest....see on tal olemas ka
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:33
tutike,minul ja sinul on nn.mehelikke jooni,seda nii välimuse kui iseloomu poolest,samuti on meie partnerites nn.naiselikke jooni
kisub keeruliseks,üks ei välista ju teist...lähen teen ühe kohvi selle peale
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:46
Just-paljud naised "serveerivad" ennast--ka mina olen seda teinud Samas--ma ei pea meheks meest, kes mulle hakkab reegleid seadma--mida ma tohin ja kellega suhelda tohin
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:50
Ma arvan,et asi on maitses nagu ühes ilusas laulus on öeldud
Väga subjektiivne,mida keegi mehelikuks-naiselikuks peab.
Ühel tuttaval naisel on mees,kes on pisikest kasvu ja peenikese häälega,kinganumber 39.
Naine ütleb,et tal on väga turvaline ja kindel suhe ja loomulikult on mees tema silmis mehelik

Isiklikult hindan kõrgelt huumorimeelt(just raskustes abiks) ja sooje tugevaid käsi.
Ning taaskord,samu asju ka naise puhul ...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:52
Tõeline mees ja tõeline naine on liiga subjektiivsed mõisted, et vaidluses kuhugi välja jõuda. Lõpuks taandub ikka kõik sellele, et mehel on munn ja naisel vitt ning iga pada leiab kaane. Kui mõni ei leia, siis on ta lihtsalt vilets otsija või otsib valet asja. Ei saa ju süüdistada seda mida ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:53
Jott paneb alati I-le täpi pääle
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 17:57
tutt--sirruke on elukogenum kui sina--pole hullu..ma ju mäletan, missugune ma olin sinuvanuses
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:04
Mehest teeb mehe naine... eeldusel, et õigel mehel on õige naine!
Muu bling-bling-bla-blaaa on bs... rääkige te üksikud naised ja kiimas tondid, mida tahate!

@utha - ma tean, et saan kohe vasta päid ja jalgu... aga krt, koonda oma mõtted samasse lausesse (või vähemalt sama päeva postitustesse). Pole palju palutud ju? Pole sa nii katkine midagi, nagu vahest tundub... (nüüd tuleb postkasti mingi rahe?)

...

@2karvast - andke andeks, ma annan taksoraha neile, kes teile maale külla tulevad mediteerima...
Päriselt kah, füüsiline seks on füüsiline seks - mingi tantra iva leidmine oma tÅ¡akrast kellegi guru raamatu järgi on bullshitt... ärge solvuvuge, aga seestpidiselt peavad ennast ilusateks inimesteks ainult koledad ise

ja Kosmosetutt - krt, sinu posti oli lust lugeda... (2013-08-01 14:50:14)'

sirruke - sa oled kindlasti tore naine, aga sa vihkad mehi seepärast, et oled haiget saanud (nii olen aru saanud)... sorri, me mehed vabandame

aiku, jott ja mikhu - teiega löön alati klaase kokku... sest nüüd hakkab kohe tulema deprekas ja homme pean kainena tööl olema ja mul on kapis veel jooki ja nüüd ma vaikselt login välja siit ja eks homme ole näha, mida vastatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:09
Tutt ära mine isiklikus. See et sa matsu ei abla on sinu probleem.

Aga teeme asja nüüd keerulisemaks.
Oletame, et ongi selline tilliga, karvane ja taiplik ja arukas ja fantaasiarikas ja aus ja töökas jne jnejne..
Täitsa mehelik mees on ju.

Ja siis tõmbab see mehelik mees seeliku selga ja lakib küüsi ja imeb teise mehe vänta.
Mis on ta siis ikka mehelik mees? Või siis kaob järsku see mehelik arvamus?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:09
Mitte tuhkagi ei saa ma aru--loll maakas, nagu ma olen?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:18
Täname lahket meeskodanikku,kuid ,me ei ela maal ja ei mediteeri(vähemasti mitte kogu aja )

Sisemine ja välimine ilu võiksid olla harmoonias,seda meelt kindlasti !

Kui aga antakse valida,siis...eks vaadake ise,kellega suhtleme ja tehke omad järeldused
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:20
Teate kuidas ma tahaks, et mul oleks vanust 24 ja 54-se mõttemaailm
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:21
Utha, ära saa valesti aru - ma tegn sulle enne komplimendi... sa oled arukamaks muutunud (paneme stopperi käima kui kauaks?)
Don't try your luck!

P.S. See statement polnud ainult sulle mõeldud, nii et lükka oma ego tagasi natsa
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:22
Sirru,eks mehed loodagi,et naine on elu lõpuni ripsmeid plõksiv naiivitar
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
12