Foorum
1
...
5
6
7
...
12
2013-08-01 18:23
See on arutelu. Või teile ei meeldi arutada asjade üle? Niikui natuke jänni jääte läheb kohe ära panekuks.

Nii arutame edasi.
Seega peab see mehine mees ka ilmtingimata meestele mõeldud riideid kandma ja ainult naistega tegelema. Lisaks peab olema tark ja osav ja kõik see blaa blaa mis enne öeldud sai.

Aga kui naine paneb meestele mõeldud püksid jalga, siis on ta ka kohe mehine või?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:24
@karvased ja sirru - Tulid ära lõpuks.. hapud viinamarjad?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:33
Tsitaat eilsest PM-st: "Kui avalikkuse silmis on tõeline mees vaid paksu rahakoti ja kuldsete kätega trennisõltlane, ei maksa oodata, et ta pühendaks samaväärselt aega ka kooliskäimisele, perekonnale ja oma lastele."
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:35
mis sa sellega öelda tahad?? selgita lollile maakale? minu meelest on õige mees, kes naist paika ei pane ja õige naine ka see, kes mehelt midagi ei nõua..nagu mu kass, kes läheb välja siis kuui tahab ja tuleb koju just siis kui ta tahab
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:36
karvane, räägi enda eest. Mu heale sõbrannale öeldi kord, et tal on liiga palju mune, mu meelest üldse kõige naiselikum naine ever. Naine ei pea olema kahel jalal kõndiv ja rääkiv emakas. Ok, et loodus on ta loonud elu andma ja hoolima,mehe tapma ja hävitama, kuidagi me peame kokku klikkima mitte tingimata vastanduma, mees on selline nagu ta on, take it or leave it, kui ei meeldi, võta järgmine. Selline lahe süsteem on välja mõeldud, et kõik ei ole ühesugused
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:38
Ja veel üks tsitaat: "Ei saa eeldada, et kõik mehed suudavad täita kaht vastuolulist rolli: olla omal alal edukad professionaalid, kes annavad majandusliku kindluse (maksavad õhtusöökide, üüri ja reiside eest), ning samal ajal esindada ka pehmemaid väärtusi"
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:42
Tutt, nii et kaks meest põrutavad teineteist ja on mehised mehed?
Siis on hästi, kui naised nii arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:48
Miku, liiga tark jutt keskkonda, kus kõik mehed on sead ja kõik naised litsid.
Mina juba loobusin
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:50
Nonii--teemast vast kõrvale natuke..aga miks te peate karvaseid imelikeks?? Mulle on tulnud kirju postkasti peale karvastega kohtumist ja pilte, mis olid korra üleva! Meil oli lihtsaalt tavaline grilliõhtu..ilma igasuguse "panemiseta"..
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:52
Utha, ma ei oodanud nii lühikest vastust... Bravo!

Aga ma vastan sinu relvadega: Looduslik valik ON genotüüpide reproduktiivne generatsioon... sinna pole midagi teha.
bla-bla-blah...
bla-bla-blah...
bla-bla-blah...
bla-bla-blah...
bla-bla-blah...

jne... Utha, kui sul on "moment" peal, siis sa ei varja seda, kui sul pole - siis sa ka ei varja seda.
Seega - let you have your moment, sa särad niimoodi rohkem!
@)->->---
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:53
Sirruke, alustada tuleb sellest, miks häbenetakse siin lehel viibimist.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:56
Jah jott. Selles on sul õigus. Teatud teemadel ei saa siinsel lehel arutada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 18:57
deem, kesse kurat neid imelikeks peab, kui sa mind mõtlesid, siis ma lihtsalt reageerisin sellele üldistusele mis ta suust välja ajas, ja kuna ma seda pikka utherus talki enesepiinajalikult olen pealt vaadanud, siis valasin natuke välja, vabandust selle eest Karvased on väga toredad ja tasakaalus inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:02
Seinale on uks joonistatud, järelikult on see uks ja mina pean sellest sisse saama.

Parmale.

See, mis teeb mehest mehe, on subjektiivne, mitte absoluut.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:06
pool liitrit absolut vodkat ja kõik on mehed. subjektiv vodkast pole kuulnud, aga kui sa nii ütled...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:10
Jotil ja Parmal on õigus--sellel lehel olemist häbenetakse....Kusjuures ma ka ise häbenen lasste ees seda! Sest mu lapsed on mulle öelnud, et seal pole normaalsed inimesed
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:11
Pool liitrit viina teeb kõik naised ilusaks ja kõik mehed "isaseks", nii lihtne see valem oligi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:11
Peab ikka ise õige vastuse vist välja ütlema.

Mehest teeb mehe, hetkel kehtiv ühiskonna nägemus mehest kui sellisest.

Kuigi tegelikult naistele, nende salasimimas on olulised hoopis mehe ja tilli mõõdud. Aga nendest ei räägita avalikult. Sest kõigil meestel ei ole suuri tille ja sellepärast rühutakse hoopis isiku tarkusele ja osavusele.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:14
Miku - Andres Raid oma raamatus ütles kuldsed sõnad: "Absolut Vodka - missivõistluste ametlik jook!"
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:16
No näed siis, jalgratas on juba ammu leiutatud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:18
Parma--tilli mõõt on küll viimane, mis naistele korda läheb!
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:24
Paljudel on ju isegi ankeedis kirjas, et peab olema suur
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:26
No kuidagi peab selle loo ära lõpetama. Siit ei tule midagi asjalikku. Seltskond on selliste arutuste jaoks vähe vale.
Tilli mõõtude üle on ammu targutatud ja sinnani välja jõutud, et on ikka küll suurusel tähtsust ja väga palju on tähtsust.
Ma võiks veel paar näidet tuua selle mehelikkuse teemasse aga se ei klapi teps mitte iha tädide mõttemaailmaga kokku. Sest ei ole võimalik mida mõni naine mehe juures meheks olemiseks peab.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:30
Halo,
Naiste jaoks jagunevad mehed kaheks.
''Mees/mehed, keda nad tahavad'' ja ''need teised''.

Kuna mehi, keda tahetakse, kõigile ei jagu, siis tuleb valida nende teiste hulgast või olla ilma.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:31
Meie poolt välja öeldud,et kõik ongi subjektiivne...näe,oh imet,kõik on nõus eksole?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:34
Parma peab koguma enda ümber korralikud naised, kellega midagi rääkida on ega ju polegi midagi öelda lihtsal maakal midagi Loodan et ta leiab selle nn. öige seltskonna, kus teemat arutada
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:37
Sirru,sa ei ole lihtne maakas,kaugel sellest ära reklaami end siin tobukesena,mõni loll veel hakkab uskuma ka
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:40
Asi ei ole mitte maakates ega lollides.
Asi on selles, et just iha tädid on vähe pettunud maailmas.
Kõik need mitukümmend lehte on jahutud eeskujulikust maailmakodanikuks olemisest. Vahet ei ole kas mees või naine.
Aus, viisakas, tark, hooliv jne jne. Need on kõik eeskujuliku INIMESE omadused.

Kokkuvõtteks:
Kui oled füüsiliselt mees (till) ja oled eeskujulik ühiskonna liige, siis oled ka TÕELINE MEHELIK MEES.
Kui oled füüsiliselt naine (tuss) ja oled eeskujulik ühiskonna liige, siis oled ka TÕELINE NAISELIK NAINE.

Lihtsalt tilliga ei ole mingi mees ja lihtsalt tutiga ei ole ka mingi naine.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:46
parma - üldlevinud arusaam on: Kui naine annab kätte, siis on ta lits - kui ei anna, siis frigiidne vanaeit! Kui mees tahab keppi, on ta libe pervert, kui ei taha keppi, siis on ta snoobist gei!

Mida me kõik mehed/naised tegema peame?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:47
Tutt palun väga võin vabalt vahet teha.
Näide päriselust. (iha siis ei olnud veel)
Otse silma sisse on öeldud.
Sa ei ole mingi mees, sul on väike till. (~18cm).
Sa ei ole mingi mees, sa ei tahtnudki kohe esimesel kohtumisel minult pükse jalast rebida.
Oled tõelin emees ja kepid ka või tulid ainult jutustama?

Ma tean et need näited ei sobi siia maailma ja on uskumatud aga nii on mulle öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 19:52
JAh ja Tutt ma olen ka seda propageerinud, et igaks tegevuseks peab oma tegelane olema.
Kellega kepid, kellega käid puhkamas, kellega saad koos vanaks, kellega käid jutustamas, kellega käid jalutamas jne jne jne...
Ühega ei saa kuidagi hakkama
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:00
Täiuslikkust pole ,see kuulub muuseumi.
Jah,tutt ja parma,nõus seekord mõlemiga.
Aga on seda täiuslikkust tarviski,maailm oleks üpris igav,kui me oleksime kõik multifunktsionaalsed
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:02
Eh ega muidu ei saa, kas kustutad postituse ära või hakkad kohe mõtet ringi kruttima. Äkki arvatakse valesti Miks sa kuskil feissbuugis ei aja mingit juttu vaid ikka seksiteemalisel lehel oled. See räägib enda eest, pole vaja mulle maskeraadi teha.

Arvad et mine ainukene olen kes nii mõtleb ja tegutseb või. Terve lehetäis naisi on siin kes on abielus ja otsivad seksi ja muid tegevusi.
Miks küll ometi ah?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:05
Minu meelest pole tähtis, kas on iha-sait või miitte..ka siit saab just leida hingekaaslase--uskumatu, aga tõsi! No need kepitahtjad viskad lihtsalt kõrvale või ajad neile mula--aga keegi on, kes on ka siin saidil natuke teistmoodi...Ja need on kulla hinnaga
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:11
Tutiga räägin.

Utha. Ära aja udu. Ega ma ise seda suuruse juttu endajaoks välja ei mõtle. Mul isiklikult on poogen, kui suur mu till on. Minul ei muutu sellest tilli suurusest midagi paremaks ega halvemaks. va mõni ekstreemne poos jääb tegemata
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:20
Aga Utha tahad ma räägin kust tuleb sinu arvamus suuruse mitteolulisuse üle. Ei midaig isiklikku.

Oletame et saad omale selle ihaldatud mehe. Mida sa siin mõni leht tagsi kirjeldasid. Kõik on okei. Elate nii 10a.
Selgub, et till on ikka väike ja üleüldse kepitakse laks ära ja kohe tuttu. Pikapeale hakkab see sulle närvidele käima ja lõpuks sa ei viitsi enam jännata ja voilaa oledki iha taolisel lehel ja otsid tõelist meest kes ükskord su korralikult läbi tõmbaks. Ja oh imet, see vend ongi tõeline mees.

Praegu on sul lihtsalt selle sinuenda kirjeldatud asjade puudus ja sellepärast ei ole till oluline.

Vot nii lihtsalt see käibki.
MA ei mõtle seda ise välja. Ma räägin enda kogemustest, mida tädidega olen näinud/tunda saanud.

Loodan et said mõttele pihta.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:26
Tutt. Ma ei viitsi sinuga sellel teemal vaielda, see ei puhu siin pilli praegu.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:31
Parma! Ma küll ei sattunud iha lehele selleks, et mul oleks olnud mehest siiber ja et tema till oleks väike olnud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:33
See oli üks võimalikest näidetest.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:35
Tean, et see pole teemasse ja et pole ilus teise inimese üle naerda, aga pars pärl ühe naisterahva ankeedist: Lemmikraamat tules vitud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:37
Parmal ysna suuresti 6igus.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:38
Minupoolelt võib vabalt teemast mööda lasta. Ega siin rohkem kedagi midagi arutamas asjaüle ei ole tulemas. Läkski vahepeal juba liiga reaalseks. Niipalju mõtlemist ei ole iha lehel ette nähtud.
Ja ärapanemist ma ei viitsi täna mängida.
Nii, et andke kukepoksiga tuld.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:42
Esiteks. Tõeline mehine mees hoiab end igasugu suhtlusportaalidest kaugele.

Teiseks. Kodutööde jagamisel on mehine mees õiglane. Kõige raskema töö jätab ta alati enda kanda - naine võib õllepurki avades oma õrnu sõrmi vigastada.

Kolmandaks. Intiimsetes olukordades on mehine mees jätkuvalt liidri rollis. Mingid peened eelmängud ja totrad mänguasjad või niisama musitamised teda ei huvita.

Ja neljandaks. Tõeline mehine mees ei edvista kaamera vaateväljas ega keksi oma piltidega ilmarahva ees.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:45
Sul Mowe vedanud mehega,õnnitlused minupoolt aga ta vist hakkab väsima,kui sa igapäevaselt sellel perverssel lehel oma vaba aega veedad,mida näikse sul olevat.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 20:58
Utha. Ma ise ka imestan, et kuidas ma nende otsa satun. Aga nät satun ja asi on lihtne, sest teised tibinad tahavad raha saada ja muid vidinaid värke. Need kes armukese kürba tahvad ei taha raha vaid tahavadki seda armukese kürba saada. Ja kui see kuradima kürb on väike, siis otsitakse suurem ja nii ta läheb. Ja nii ma satungi. Iha tibinad on rohkem rahapeal väljas.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 21:04
Mitte ei pandaks vaid on mitukorda pandud juba. Sa üldse ei loe?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 21:15
Isiklikult minul tõesti ei muutu midagi. Isegi suhete pealt mitte, sest kui on väike siis olen ilma. Ma võin pingutada palju tahes aga raibe ei lähe suuremaks noh Ja tõukemõnu seisukohalt ei ole minul tähtis kui suur on. Suuremat mõnu suuremast tillist ikka välja pumpa
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 21:18
Te peaks Parma Utaga kohtuma,siis saaks asi selgeks,vaata ma olen mingi ahistaja otsa sattunud,kasutaja Mowe,kes paistab mu exi sõbranna olevat.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 21:28
Ah, et selles on küsimus. Raitsx, ole rahulik, seekord Sa eksid. Ma ei tunne Sind ega Sinu exi. Ja ütle mulle mis moodi ma Sind ahistan.

Naljanumber oled.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-01 21:44
Kui siin suurusele rõhutakse siis ise ma elasin suhteliselt pikalt koos partneriga, kel teatav mõõt oli ikka suhteliselt tagasihoidlik kuid tänu heale kasutusele toime vägagi hea Kordagi polnud kiuatust armukest otsida või kedagi suure riistvara pärast murdma hakata
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
12