1
sucker34 Tln-Keskl. * KLASSIKALINE * SPORDIMASSAAZ * DEPILATSIOON * PROSTATA * RELAXING * hiliste tundideni ! sucker34
Kuulutamiseks saada sõnum (3.30 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Mis teeb sinu silmis mehest mehe?
1
...
3
4
5
...
12
anonyym
2013-07-31 20:33
Õige vinguda pole ilus. Kui mee lubab siis mees teeb. Pole vaja talle iga poole aasta tagant lubadusi nina alla hõõruda
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 20:35
Hajameelsusega ei saa ka eristada meest ja naist.
Fantaseerige veel natuke.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 20:36
No seni olen mina oma lubadusi pidanud kui ma pole kindel, kas see on võimalik siis ma ei luba suure suuga.
Saad sa samaga vastata. Mõtle enne järgi, palju ilusaid lubadusi sa mõnest naisest lahtisaamiseks oled raisanud
Kui ma kõiki meeste lubadusi usuks ja oma elu nende järgi ka seaks siis ilmselt mul eriti peale tühja ootamise aega ei jääkski.
(Vabandan muidugi nende erandite ees, keda see jutt ei puuduta)
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2013-07-31 20:37
Parma, nagu Sa ilmselt oled täheldanud, siis viimase aja "hitt" on sooneutralism, elik kuratteabmisloomseeon, ehk et... see kes eile oli Jüri ja lubas midagi, on täna Mari ja olgu lahke ning täitku antud lubadus.
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 20:39
Ano. Ka see lubaduste uskumine ei erista meest ja naist.
Need on kõik tavalised inimlikud ja hea käitumise tavad, mis kehtivad nii meestele kui naistele võrdselt.
No kas leiate midagi mis peab ainult mehel olema, millega saab öelda et ta on mees.
Hästi ikka ei leia onju.
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2013-07-31 20:41
Parma, see mis ainult mehel peab olema on aegade hämarusest saadik olnud aga kui seda ei leia, siis on küsimus sama vana kui see, mis olema peab, elik..."asi on suuruses"
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 20:43
Aiku. Ma ju väitsin, et till ja keha loeb.
Aga tädid kohe kukkusid vastu vaidlema, et kest ikka ei loe. Vaid loeb see kurateabmisloommidanadisekaeitea.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 20:46
Loe siin pisut foorumit...
Oh seda hädakisa kui mõni mees satub lubadustest hoolimatu neiu otsa....
Julged sa pakkuda palju on naisi, kes päevas siin vähemalt paar suurte aga tühjade lubadustega kirja saavad....
Üks näide, mis meeste juures on vahel lahe aga naistel vaevalt. Nägin üht tuttavat, kes oli tsikliga kukkunud- lõug kokku traageldatud, lahased koibade ümber aga longas vägagi seksikalt
Poe näinud veel meest, kas lonkavat naist ahvatlevaks peaks
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 20:50
See ka ei ole mehe ja naise erinevus ja ainult mehele omane.
Ilu/seksikus on vaataja silmades ja on jällegi mõlemile poolele omane.
Igasugused peletised ja paksukesed on omale mehe leidnud. Seega peetakse ka lonkavat seksikaks.
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2013-07-31 20:52
No nii, Anonyymi meesideaal on kokku traageldatud lõuaga lombakas
mis iseenesest pole ju halb valik, sest hingelt on see mees kindlasti ehk vast võibolla, päris tore ja südamlik, tark ja tähelepanelik
ja need ihulised pisived... noh aeg parandab haavad ja meditsiin teeb imet.
˅ näita rohkem ˅
mowe
2013-07-31 20:52
Tegelikult on võimaltu öelda, et tõeline mees peab olema selline ja selline, nii palju kui on inimesi, on erinevaid maitseid.
˅ näita rohkem ˅
sirruke
2013-07-31 20:53
Ma elus esmest korda olin nudistide rannas ja eks ikka huvi pärast viskasin ka pilgu neile .."riistadele"..No mina igatahes ei näinud ühtki põlvini rippuvat riista
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 20:53
Ise tõid ju meestele suhteliselt omase joone välja. Kui mees sõna ei pea on ta hajameene aga naine lihtsalt ülelaskja...
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2013-07-31 20:55
Sirruke vaeseke, nüüd oled küll elu lõpuni kurbtuses ja pettunud, et sellist shlangi ei märganud
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 20:56
Ei Ano. See on tõlgendamise küsmus ja on ka mõlemil mehel/naisel kasutuses. Loe foorumit. Seal hoiatustes on ka naistel selline sõnavara kasutusel.
Fantaseeri veel
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:00
Aiku, see polnud mu meheideaal vaid lihtsalt ergastav vahepala tänases tööpäevas
Parma, millist kirjeldust sa siis ootad. Kas seda, et tõeline mees on diivanil õlut joov ja m.... sügav kolmejalgne.
Paraku on nii, et kõik kolmejalgsed asjad pole mehed.... mõni on taburett või eunuhh ka
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:03
Näed Ano. Hakkab looma. Eunuhh ei ole sinu arvates mees. Miks? Sest temast ei ole voodis nagu asja on ju.
Seega teeb till mehest mehe või tahad veel fantaseerida?
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2013-07-31 21:05
Just tahtsin ka Anonyymile öelda, et..."hakkab pihta. Küll pole lombakas hea, küll ei kõlba viltune noku, siis takseeritakse põlglikult
-t, jne jne jne jne.....kuni saabub letaalne lõpp ja taksaatorile vajutatakse kaas peale"
siis kõlbavad kõik.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:08
Kui tehniliseks minna siis eunuhhil on asi alles, puudu on muud osad...
Samuti ei tee rinnad veel inimesest naist....
Mõtle ise, kas valid head naissoost kaaslast vaid väliste tunnuste põhjal või peaks pakendis midagi sisalduma ka...
˅ näita rohkem ˅
mowe
2013-07-31 21:10
Tõeline mees on see, kes suudab naise välja kannatada, st raudsete närvidega meest.
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:12
Ano. Aga kui mul on sisu pärast naist vaja, siis miks kuradima pärast ma pean just NAISE valima. Valin hoopis mõne targema MEHE!
Fantaseeri veel.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:17
Et siis seksid targa mehega ennem kui targa naisega?
Ma ei pea fantaseerima vaid mõtlen inimestele, keda reaalselt kohanud olen
Pargipingil vegeteerivaid olendeid on mul pisut keeruline meesteks või naisteks näiteks pidada
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:20
Ano ega sa ajudega ei seksi ometi ju.
Aga näed isegi, et seksiks on MEEST vaja. Iseasi kas on ajudega või mitte. See ajuteema on juba sinu kiiks või midagi.
Aga mida lesbid teevad? Neil ei ole seksiks meest vaja.
Fantaseerime veel?
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:24
Heaks seksiks on vaja pisut enamat kui seisvat asja ja luhtsalt kohale venimist.....
Kas sinu jaoks on näiteks hea naine, kes lihtsalt kohale ilmub ja siis voodile sirutub?
Kuna sa ilmselgelt tahad jõuda sinnani, et tõeline mees on ajudeta mollusk oma asja ringiliigutamiseks siis seelle fantaasiaga ma kaasa ei lähe
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:26
Ei ma tahan sinna jõuda, et see ajude värk ei ole eristajaks. Till on eristajaks.
Kas siis loll naine on vähem naine? (vaata et iha tädid sind nahka ei pane kui selle väitega nõustud
)
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:28
Kõik sünnitajad pole ka emad ning titetreialid isad....
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:29
Isa on isa ja ema on ema.
Mida üksikema siis on? On ta mees või on ta naine?
˅ näita rohkem ˅
mowe
2013-07-31 21:30
Tõeline ja mehine mees on see,kes ei lase ennast ümber naise sõrme mässida,kellel on alati oma arvamus asjadest,kes ei andesta truudusetust ja väljapressimist,kes käib kindlalt oma rada.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:32
Üksikema on universaalne isiksus...mina näiteks olen peale selle ka naine
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:36
Seega ei ole sa ei mees ega naine. Jälle ei pela see asi kuidagi.
Mis siis lõpuks teeb mehest mehe?
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2013-07-31 21:39
Selle diskussiooniga haakub vägagi hästi järgmine artikkel, tänasest PM-st...http://arvamus.postimees.ee/1317766/lauri-laanemets-meeste-mured-tagareast-esiplaanile
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2013-07-31 21:40
Mees on see, kellel alumine pea teeb, mida ülemine käsib, mitte vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:42
Meheks ei sobi ma kohe kuidagi
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:49
Milleks sulle on meest vaja?
Seksiks on ju.
Ja või kes aitab raskemat tööd teha.
Kuhu siis välja jõudsime? Et mehest teeb mehe till ja tugevam muskulatuur kui naisel.
Või....?
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:54
Parem tehniline taip kui minul....
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 21:55
Ka mõnel teisel naisel võib olla parem tehniline taip.
Väidad, et naised ei ole taiplikud?
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 21:59
See oli puhtalt mu enda suhtes võetud näide, kuigi lambipirniga saan ikka ise hakkama
Tehniliselt taibukate naistega olen isegi koostööd teinud..
Ise eelistan ma pisut teistlaadseid valdkondi
Ja kui tahad veel tehnilisest osast rääkida siis kipun arvama, et mina keerutan nädalas kruvikeerajat rohkem käes kui nii mõnigi mees siinsel lehel
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 22:02
Nii, et siis meest nagu taibu pärast polegi vaja.
Ikka seksi ja soo jätkamise peale ning mõne raskema töö kasuks läheb meest vaja.
Ja see teebki mehest mehe.
Oli jube keeruline küll on ju.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 22:06
Eks sulle võib see usk ju jääda ....
Muide ka mööbli lohistamisega saan ma ise suurepäraselt hakkama ning nii mõnegi nö meestetööga veel....
Mis siis mehest mehe teeb?
Või naisest naise?
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 22:13
No mis siin jääda on. Sa ei suutnud ju midagi tõestada rohkemat
Seks ja soo jätkamine.
SAmamoodi ei ole ka naist rohkemaks vaja.
Tööga on sellised lood, et ei ole meeste ega naiste töid. On jõukohased tööd! Mõni naine võib päris tugev olla ja suurema kondiga kui mõni mees.
Nii, et minu primitiivne selekteerimine toimib.
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 22:20
No kui sa näed meheks olemise mõtet selles, et panna kõike, mis liigub siis küll...
Mina eelistan isastele mehi, kes suudavad partneris näha enamat kui tühjenduskohta ning suudavad endast pakkuda ka enamat kui füsioloogilist reaktsiooni
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 22:23
Jah aga see on kõik õpitav ja imiteeritav ja muu ninnu nännu mis sõltub kõik hetketrendidest.
See on kõik SINU peas kinni ja teeb seda SINU arvates mehest mehe. Mis on ka muidugi õige aga need sinu ideed sobivad ükskõik kummale, nii mehele kui naisele mõlemile.
Mis siis eristab? Ainult see mis on püksis on ju.
˅ näita rohkem ˅
MicKhan
2013-07-31 22:25
padjaklubi
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 22:26
Ano kas sellised ongi need pooltundi mehega targutamist?
˅ näita rohkem ˅
anonyym
2013-07-31 22:30
Nagu ütlesin on mõningate jaoks jah oluline vaid enda mahalaadimine....
Huvitav on see, et enamus mu tutvuskonna naisi eelistavad siiski valida meeldivat meest ilma eelnevalt püksi piilumata... ning trendikaid poolnaistest nn isaseid pole ma nende valikute hulgas küll märganud
Mic tule jah kluppi sest mina lähen nüüd oma iluund nautima ja jätan parma oma õndsasse usku, et meheks olemiseks piisab vaid ühest kehaosast
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 22:33
No ma ei viitsi enam sulle seda seletada, mitu lehte juba jahutud. Pean vist joonistama et aru saaksid.
˅ näita rohkem ˅
MicKhan
2013-07-31 22:38
mkm, ma ei saa padjaklubis osaleda, mul pole emakat
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2013-07-31 22:41
See on jah lahja perverssus, kui kaks meest fantaseerivad meestest. Ja üks on veel ilma emakata kah veel.
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2013-07-31 22:42
Miku, kasuta tolmukat, see sobib padjaga kokku küll
˅ näita rohkem ˅
MicKhan
2013-07-31 23:15
mkm, ei sobi. padjaklubi on see kui pannakse emakad ritta ja räägitakse mis teeb mehest mehe
või tunnetest vms. Ma joon meestega õlli ja räägin kumb teeb ära kas baruto või svartsneeger ja kes möliseb sellele panen molli. Meestevärk junõu, testosteroon & shit
pasunasse tahad vä
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
12
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema