2013-08-01 20:58:56
Ma ise ka imestan, et kuidas ma nende otsa satun. Aga nät satun ja asi on lihtne, sest teised tibinad tahavad raha saada ja muid vidinaid värke. Need kes armukese kürba tahvad ei taha raha vaid tahavadki seda armukese kürba saada. Ja kui see kuradima kürb on väike, siis otsitakse suurem ja nii ta läheb. Ja nii ma satungi. Iha tibinad on rohkem rahapeal väljas.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
selline postitus ühe härrasmehe poolt, kes tundus siiralt uskuvat suure kürva maagiasse. justkui sentimeetrid määraks mehelikkuse mõõdu....ja uut partnerit tormataks otsima, joonlaud käekotis.
ega ikka pole küll nii! poolemeetrise vooliku külge kasvanud ajudeta luuseriga pole ju tglt miskit peale hakata....äärmisel juhul kannatab ühe öö välja. aga kui hommikul pole millestki rääkida?
mõni mees vist ei tule selle peale, et uue armukese himu tekib kui hinges tühjus maad võtmas......kui mees ei suuda/ei viitsi särisevat erutust pakkuda, ei puudutuste ega sõnadega.
tõeliselt müstilist erutuseookeani sentimeetritega mõõta pole võimalik