Foorum
2013-07-29 21:24
,siis tahetakse kui lahku minnakse
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:24
alati pole küsimus vaid telgis teinekord kardetakse sattuda naise tuhvlialuseks
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:25
Kui mees on igav ja enesekeskne ei piisa ka viiest telgist, et head naist saada. Ikka peab telkima mõne tasulise tibuga ning sedasi süveneb pidevalt ka halvustav suhtumine naistesse- suletud ring
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:26
ei usu, tuhvliga saate ise
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:27
Sirruke, seda karskuse värki annab korrigeerida, sest kaine mees ei kannata, kui naine tema eest kogu joodava kraami "rindu tõmbab" ja siis oma "kenjaalseid" ideid hakkab genereerima
Sheebatüdruk, ega mina ei tea miuke see mees olema peaks, mina mehi ei armasta. Aga kindlasti ei peaks ta paaniliselt kartma oma "aarde" pärast ja niipalju võiks mõistust ikka olla, et oma lollusi igal sammul ei esitaks vaid kuulaks ikka targemate nõuandeid aga targem, see on teadupoolest ei keegi muu, kui see, kes pangahoidlas luku taga kükitab.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:29
Ma puhta hea naine siis mõnele- mul nimelt pole tuhvleid, mille alla meest toppida
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:31
kõik on tasuline, niisiis normaalsusest kaugel
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:34
No vot Aikonpoiss, milleks on siis ajud vaja pangahonnesse lukustada? Aga eks see inimestevaheline suhtlus ongi vahel keerulisem kui mõni matemaatiline tehe. Tegemist on siiski isiksuste ja kindlate välja kujunenud maailmavaadete ja tõekspidamistega eluvormidega. Kooseluks ja paarisuhteks peavad iseloomud paika loksuma ja selleks läheb palju aega. Noortel inimestel on lihtsam, kui see kõik on alles arenemise järgus. Aga kui on tegu juba välja kujunenud isiksustega siis on asi kordi keerulisem. Nurgad tuleb ju siledaks lihvida Nooreseas on materjal pehmem ja see nurkade lihvimine on kordi valutum. Mida vanemaks inimesed saavad seda jäigemaks ja tihkemaks see materjal muutub ja seda raskem on lihvida
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:37
seepärast alla ei anta, aga on siis kuhu poleerida nagu või.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:38
sheeba--vahel mees ei saa segi aru, kuidas ta ise kogemata naise tuhvlialuseks teeb.. aga samas--kel rohkem haridust seda rohkem ka usutakse, et mees on tore, intelligent..naine ju mingi maakas, kes vaid labidat käes on hoidnud..sellest ju piisab, et alandada
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:39
Ehh Sheebatüdruk, tark tüdruk oled, kuratlikult tark Mis muu, kui pehme materjal vormib jäigaks ja oi seda lihvimist siis
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:41
alandada, see on vast keerulisem kui arvata osatakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:48
Kuidas saab üldese keegi mõelda, et teda varanduse pärast tahetakse?? Eriti, kui pole ühiseid lapsi, ei midagi ühist kumbaltki poolt?? Kui ei kavatseta abielluda??
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:48
Ei ole ma seda meelt, et alandamisega saaks hea suhte. Ei tohi mees naist ega naine meest alandada. See ei ole ilus ega viisakas. Jõu positsioonid suhtes ei too mitte midagi head. Kaaslased suhtes peavad olema võrdsed, siis on hea kooslus, kui üks domineerib teisest üle siis on see suhe hukule määratud.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:50
Loovus, kas naise alandamine teeb sinust mehe? Tunned sa siis ennast suurema ja paremana?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:52
no kui naisel on lapsed, sellest piisabki
vigu tehakse terve elu, pole sorkida tarvis, ega see laevahukk pole
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:56
Kas siis laps alavääristab inimest?
Pigem ikka lapsest loobimine mõne tühise inimese nimel
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 21:58
loovus--keegi ju ei käsi suhelda naisega, kel on lapsed...aga kui vanad laoped?? ma oma lapsi küll enam elu segajateks ei pea..nad on täisealsed..
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 22:07
alandamisele, pole ma mõelnudki, valetaks kui seadagi pole juhtund.
tegelikult on palju rohkem väljaspool eessitit vanatüdrikuidki ja pole minuasi küsida miks
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 22:08
Lapsed on naidega kaasas nende sünnist kuni surmani. Ma olen oma pika elu jooksul näinud väga palju purunenud ja taasleitud elusid. On mehi, kes on egoistlikud ja arvavad, et lapsed on koorem. On mehi, kes võtavad võõrad lapsed rohkem omaks kui enda isiklikud lapsed.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 22:09
kui mees räägib,et teda naised vaid ta mingi maakodu või suvila,jahi..millepärast. veel..vot selline mees tuleb nasel sekundipealt maha jätta....
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 22:13
sa rõhutad lapsed, võibolla on misllekis muus. Ma ei jaksaks, tean naist, kes mulle väga meeldis ja puksis just sellepärast eemale.
ma seda tüüpi pole, mulle meeldiks vallutada ja vallutatud olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 22:16
Küll siis on ka aega mahajätta kui alustandki oled
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 22:28
loovus--mina aga tean jälle meest, kes tahtis et tema peab olema see kõige tähtsam maailmas..
˅ näita rohkem ˅
2013-07-29 22:56
Sirru, lapsed, kui on juba oma elu peal ei saa meest häirida, kui naine ise sellest probleemi ei tee. Meest häirivad lapsed ehk siis kui ta peab nendega veel koos elamist jagama ja ta ei oska nendega ema jagada. Aga meeste eest tuleb alati hoolitseda ja neid ümmardada. Just nagu lapsed. Ehk sellepärast ongi see et mehed ei talu naise lapsi, sest siis peab ju naise tähelepanu jagama.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 00:12
Et kas varanduse pärast ei taheta siis või?

Mäletate muinasjuttu kaunitarist ja koletisest. Koll läks loosi küll nii, et ei olnud hädagi. Vaevalt see koll mingi tühise hurtsiku pärast oleks sobinud.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 06:40
Ema eest, no kuule, on sulle ikka mamma kiiks sees.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 07:24
Mina tean meest, kes ei suutnud isegi oma lapsega tähelepanu jagada.....
Parma- seepärast ma eelistangi kohtuda neutraalsel pinnal, et pärast ei tekiks süüdistusi onni vatamise pärast. Mulle piisab sellest kui mees ise oma eluga hakkama saab. Välimusel pole olulist tähtsust kui pööningul tuul tõmbab.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 08:12
No ja Ano. Kuimitut sobilikku ajuhiiglast sa siis ka kohanud oled?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 17:35
Mõnda ikka olen ning mõnega suhtlen siiani
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 19:10
Seksid ka nendega?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 19:34
Tahad sa täpset ülevaadet meie suhetest?
Kõike, mis liigub ja dokumentide järgi meessoost on ma tõesti ei murra... Pigem leida üks aga huvitav ja hea partner...
Pealegi- viisakad tütarlapsed naudivad aga ei kommenteeri. Kuigi seda olen ma vist juba ennegi öelnud.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 20:17
Ühesõnaga seksivärki sa ei tee nendega. Seda ma arvasin
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 21:34
Oled sa kindel
Kuidas su enda voodieluga lood on?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 21:37
Tänan küsimast. Minul on väga hästi. Tegin just suurpuhastust. Sain hulgaliselt sõimukirju, et miks ma nad pikalt saatsin.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 21:42
Siis sul tegus aeg olnud
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 21:55
Ah ega nende tarkade tädidega on nagu meestegagi. Pole neid kuskilt saada ja minu kogemus ütleb, et kellel seal pea üleval vaaritab, sellest voodis erilist asja ei ole. Jutustada hea küll ja "tagavara" omada aga.....

Hakkan vist vanaks jääma...
˅ näita rohkem ˅
2013-07-30 21:58
jep. Sa oled vana nagu maailm. Osta Harley Davidson.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 13:42
Minul käib see määramine väga lihtsalt ja primitiivselt.

Väliste sugutunnuste ja kehakuju järgi. Kehakuju: Rinnad, laiad puusad, pehmemad näojooned, hääl jne...

Ülejäänud on kõik peas kinni ja on õpitav ja muudetav käigult, ning sõltub hetke ühiskonna ideedest. Sellega pole mõtet pead vaevata.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 16:29
Mida primitiivsem, seda lihtsam ja töökindlam süsteem. Muidu istud mitu aastat mättal januputad, et oli siis mees või oli naine või kes üldsegi keegi on. Jaburus.

Minuarvates teeb mehest mehe: Till, ehk natuke suurem karvakasv, tugevam skeleton ja ongi kõik.

Ma räägin, et muu kõik sinnajuurde kuuluvad omadused on puhas väljamõeldis, et kuidagi kellestki parem olla. Pointless.
Ma võingi vinguma ja leiutama jääda, et milline naine olema peab või milline mees olema peab.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 18:55
Ma ei tea isegi, mis teeb meeste arvates mehest mehe--aga sellises kapa-kohlas arvavad mehed, et kui on konto iha-s, siis oledki lits, kes kõik küla joodikud jobud peaks rahuldama..Ja kui saadad nad minema, siis kuuled enda kohta ulmelisi jutte
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:06
Ah mida te vingute meeste kallal.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:10
Tõesti, mina ka ei mõista, miks? Mehed ju looduse kroon.
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:12
Eeeeee.....mmmmmm....nojah, las kõigile jäävad nende unistused ja illusioonid
Tegelikult pole neil meestel häda ühtigi kui nad end kokku suudavad võtta
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:20
Eeeeeeee.....mmmmmmm...nojah aga kui kokku peaks mees ennast võtma, et ta ühele naiskodanikule meelejärgi on ja mis siis saab, kui mees on nii koos, et kokku kukub?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:22
Just Ano. Kõik sõltub vaataja fantaasiast. Muudkui aga fantaseerige rõõmsalt.

Aiku. Alla 1.65 ei tohi kokku võtta. Siis ei ole mees enam
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:24
Parma, mis mõõt see...1.65 on ega ometigi vooliku?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:26
No mees on juba siis piisavalt koosseisuline kui ta lubadus on enam väärt kui selle lausumiseks raistatud hingeõhk
Seni pole ma näinud, et enda sõnadest kinnipidamine kedagi kokku kukutaks aga no ma võin siis ju lohutada ja sooja teed pakkuda kui nii tõesti peaks juhtuma... eriti õnnetule leian tüki kooki ka
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:30
Aga mida mägerit te naised siis vingute, jätke järgi ja mehed võtavadki ennast kokku, pealegi..."targem annab järele" ja teile ju nii meeldib TARK olla
˅ näita rohkem ˅
2013-07-31 20:31
Aiku loe teema esimest postitust!

Väga hea hakkab teemaks minema.
Niisiis: Nüüd räägite lubadustest ja sellest kinni pidamistest. MEES peab lubadusest kinni pidama ja see peab ka midagi väärt olema.
Aga kas NAINE ei peaks kinni pidama lubadustest?

Kui peab naine ka kinni pidama lubadustest ja kui mees peab ka lubadustest kinni pidama ja kui mõlemad ikkagi peavad seda tegema, kuidas siis eristada meest ja naist?
Läheb jamaks on ju
˅ näita rohkem ˅