Foorum
2013-04-03 15:32
Küsimus siis selline,et kas nn.paar ka üksteist austab,hoolib,armastab.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 16:08
Raitsx, see on kõik tõlgendamise küsimus. Kui seostad armastuse omamisega, siis loomulikult mitte.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 16:26
kui suhtes on need kolm asja olemas, siis on õnnelik paar...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 17:46
Ma panin oma küsimusega vist veidike mööda.Pidasin silmas neid paare,kes endale teist lisaks juurde otsivad.Kas nad sel juhul hoolivad armastavad üksteist.Kuidas endale ette kujutada,kui mees hommikul läheb naisele põsemusi andma ja seejuures ütleb,kallis ma armastan sind,kui tema naist keegi võõras tema enda nähes nüpeldanud.Mis veel hullem,kui mees on bi ja on ka veel kanni saanud,kuidas sel juhul see suhe toimib?Mida nagu lastele õpetad,pealegi,kui veel kusagil altari juures truudust üksteisele lubatud või olen ma loll?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:24
Raitsx, aga saa vaata asja pisut teise nurga alt. Kui sa enda naist armastad, kas sa siis keelad talle head? ja kust sa võtad, et sina see kõige parem oled? Paariväline seks on katastroofiks vaid neile, kes peavad paarilist enda isiklikuks omandiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:36
Ok Jott sa oled ehk selline nö.advokaadi suhtumisega aga kas sina isiklikult jagaks oma naist näiteks igal nädalavahetusel kellegi teisega?Ega ma oma peale suru aga........kuidagi kentsakas tundub selline asjandus.Pigem olgu või armuke,ei klapi enam,mis teha.Ma pigem siis nimetaks sõna paar ümber oma leiutatud sõnaks kari.Paar on naine ja mees,seda teavad kõik,kari ongi üks puntrakepp.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:43
Mida kuradit...parem olgu armuke?
Armukese pidamine näitab hoolimatust,usalduse ja austuse puudust.
Et mina võin ,aga sina ei või kõrvalt panna.
Grupiseksis jagatakse elamusi nagu mõnus käik restorani.
Ja need on täiesti erinevad asjad.
Lihtsustatult,kas nauditakse koos või hiilib kumbki salaja aia äärt mööda pimedusse
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:50
Vale vastus karvased ja ma teen teile selle kohe selgeks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:52
Kuulan sind
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:58
Arutelus ei saa ju olla õigeid ja valesid vastuseid.. aga muidu olen kahe käega kahe karvase poolt!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 19:59
Oletame,seda pole vaja isegi oletada,ma päris eluvõõras pole.Tuleb teile külla nn.paarikene(väga rumal sõna sellise suhte juures)teine mees põrutab sinu naist ja sina paned toda teist.Juhtub aga nt nii,et sinu kaasakene armub tollesse teise aferisti,kuna klapp parem kui sinuga ja too teine daam sind tegelikult ei tahagi,mis ilmneb kepi ajal.Ehk te nagu targad ja intellektsed inimesed oskate mulle lahti seletada,mis sellele järgneb.Mina nimetaks seda ausalt öeldes hooramiseks,ma ei ole kunagi oma arvamust kartnud avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:00
Ma arvan ka et siin polegi midagi selgitada vaja..Igaüks elab oma elu nagu tahab..Mina aga olen kahe käega raitzi poolt
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:12
Eks neid "paarikesi" on siin ju väga erinevaid, mõni paar ongi ainult selleks moodustatud paar, et saada grupiseksi kogemust. Aga üldiselt ja põhimõtteliselt ma ikka karvastega ühes paadis selles küsimuses
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:19
muarust on seks nii intiimne tegevus, et see vaid kahe inimese vaheline. kolmas sinna ei mahu. ma küll ei tahaks oma kallimat kellegi teisega voodis jagada..ja kui mees minult seda ootaks - siis ta lihtsalt ei hooli minust....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:20
On täiesti mõistetav,et tundmatud asjad hirmutavad.
Mis saab siis,kui...
Rohujuure tasandilt...loomulikult võime me kõik iga hetk kedagi/midagi kaotada.
Läheme õue ja jääme auto alla,kukub tellingult kivi pähe jne.
Need paarid,kes pole enda paarisuhtes teineteist austavad,usaldavad ja avameelsed,ei tohiks selliseid ,,ühiskargamsi" üldse ette võttagi.
Kes määratud on lahku minema,need pole kunagi koos olnudki.
Jah,loomulikult võib võõras teha midagi sinu kaasast paremini,olla noorem,ilusama kehaga jne.
Super-see ongi ju selle mõte,näha enda partnerit nautimas midagi tõeliselt head.
Huumoriga,milleks siis üldse lasta võõral enda kaasat trukkida,kui kumbki ei naudi ja on lihtsalt sooritus
Monogaamia on meeste poolt sajandite jooksul naistesse sisse surutud.
pole meie,naised,sugugi vähem vaheldust ja naudinguid vajavad.
Meestel on hirm ,sest me suudame öö jooksul saada korduvaid orkusid ja ei vaja,erinevalt meestest,pikka taastumist.
Tõeliselt armastavas ja hoolivas suhtes ollakse võrdsed.
Kõik inimesed on seksuaalsed,kõik me vajame aegajalt vaheldust,seiklust.
Nagu värskendavat tuulehoogu.
Näietks meie paarina,alati arutame,kui oleme kellegiga kohtunud.
Mida nautisime,mida mitte,mis väga meeldis,kui hea oli näha kaasat nautimas jne.jne.
Ja suhe muutub kindlamaks ja tugevamaks.
Kes on kogenud seda,teavad täpselt,millest jutt.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:21
Kui ise teeb, aga teisele ei luba, kas see on austus, hoolimine, armastus?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:26
Jutt on teil tark ja ma ei kahtlegi teie siiruses aga pederast ütleb täpselt sama,mis teie.Te ei suutnud oma jutuga isiklikult mind veenda,ei tea kas teil lapsed on,pole minu asigi.Kuidas te lastele annaksite seksuaal õpetust?Ega bumerang lendab alati kaarega,kunagi mingil hetkel võib sellega vastu pead saada.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:27
austus, hoolimine, armastus on siis, kui sa teisele seda lubad, aga ta ei kasuta seda võimalust...sest ta lihtsalt ei taha...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:28
Miks tekib seksi ja ego(sest mida muud see armukadedus on)vahele konflikt?
See on energia,mida ei saa kontrollida.
Kuid see on kaotatud lahing.
Miks peab inimene alla suruma loomulikku vajadust olla seksuaalne olend?

Probleemid tekivad siis,kui kokku satub paar,kus on erinevad väärtushinnangud.
Mina võin,aga sina ei või.
Loomulikult ei sobi kõigile grupiseks.
Ja matkamine.
Ja ujumine.
Ja korvpalli koos mängimine.Näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:33
Kas te häbenete söömist,joomist,hingamist...
Teatud põhjustel ei saa ma minna detailsemaks ent meie pere lapsed,kes on küll täiskasvanud,teavad,et ka nemad on sündinud...ülla ülla...seksi tulemusena.
Et nende vanemad on seksinud ja seksivad ka edaspidi...
Ja kõik,mis on paaril omavahel aktsepteeritav,on loomulik ja normaalne.
Ja pole mitte kellegi teise asi öelda,kuidas on kellegi seksuaalkäitumine.
Seks laste,loomadega ja vägistamine on out,ülejäänud on kokkulepete küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:37
Ma üsna rumal ehk tundun teile tarkadele aga oled sa kindel,et need sinulapsed.Ära hakka mulle kondoomidest jahuma,teete ikka alati dna testi ära?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:39
Teadmatus pole rumalus.
Loll jutt on.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:41
Seda rääkige vanajumalale,kumma jutt on loll selgub hiljem,muidugi teie jaoks.Olete te abielus?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:43
Tegelikult mulle meeldib see 2karvast paar sellepärast, et nad on tasakaalukad,,nad ei sõima kunagi kedagi..Mis teha aga kui kõigi vaated ei ühti..ma olen ka seda meelt, et seks on kahe inimese väga intiimne asi ja ma ei suudaks näha oma kallimat teisega....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:46
Täname,sirruke.
Loomulikult on inimesed erinevad.
Sina ei taha enda kallimat jagada.
Kui ka sinu kallim on sama meelt-super.
Ühised väärtushinnangud,nagu me naerame,ühine kiiks peab olema.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:47
Sirru usu mind terve mõistusega inimesele see polekski vastuvõetav.Nagu ennist ütlesin oma peale ei suru,pole ma see kõige õigem aga ma lähtun elu reeglitest,mis on vägagi paikka pandud.Suhtest,kui sellisest pole ju võimalik isegi pettekujutelma luua,olgem ausad.Kui see on suhe,siis......lubage naerda.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 20:56
raitsx,
kui sa kedagi armastad,tingimusteta....siis sa tahad,et tema õnn oleks sulle oluline...sa lubad talle parimat,mis sul on pakkuda...ja teie suhe ei muutu iial igavaks ja rutiinseks....kui ollakse eelkõige sõbrad,kes jagavad aega ja ruumi ja tundeid...
Tegelikult oleme me kõik üksteisele võõrad...ainult kaaslased eluteel...meil on enda unistused ja soovid...neid jagada,usaldada ja mitte saada äratõugatud...see on suur õnn...
Ja muide,kui seigeldakse koos,ei tekigi sellist kiimakotti,kes igal võimalusel kõrvalt paneks...
selleks puudub vajadus ja soov...
Me saame iga päev meeste kirju,kes on kiimas ja valmis enda kaasat petma nii et vähe pole.
Kui küsime,ka te kodus olete omavahel rääkinud...on vaikus või et naisega ei saa rääkida.
Saab ikka küll.
Ilusti.
Norm suhtes saab alati ja kõigest rääkida.

Jah,me oleme abielus.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 21:10
No mul hetkel pole kedagi.... aga kui aus olla--ma lihtsalt ei hakka suhtlemagi mehega, kes tahab mind kellegi teisega jagada..Need asjad saab ju enne selgeks rääkida--enne kooselu-abielu..Kui ollakse nii õnnelikud ja rahul--miks mitte!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 21:14
Raitsx, kas mõistus, mis on nakatatud üldlevinud tõekspidamistest, on ikka terve? Terve mõistusega inimene teeb enda otsused ise.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 21:58
Ma olen tegelikult olnud inimene,kes ei allu üldlevinud arvamustele,seetõttu olen elult ka üsna valusaid lakse saanud.Ma lähtun alati enda isiklikest seisukohtadest.Need,mida siin väidan on minu tõekspidamised.Olgu need siis kelle silmis iganes väärad.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:06
Ma mõistan sind isegi,raitsx.
Me muutume umbusklikeks,kui oleme elult peksa saanud.
Ka see on elu osa,pettumused,petmised...
Kui kokku satuvad valed inimesed,ei sünni midagi ilusat ega harmoonilist.
See on nagu number väiksemat kinga jalga suruda,isegi õnnestub,veri taga...aga kui kauaks...

Kõik siin elus muutub.
Ja miski pole igavene.
Kui sellega lepid,tuleb igal hommikul ilus päev...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:09
Tundub,et klubi naispool kirjutab
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:12
Raits, hämaral keskajal tehti seda vanainimeste asja pimedas ja teki all. Ega sa siis kohe pervo ole kui oma sexuaalarenguga keskajast kaugemale jõdnud oled.
Loodame et oled teki alt ikka väljas ja pirn ka põleb.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:15
No teiega ei viitsiks nagu asja arutadagi vaadates teie topisõda,siis te võiks ehk kooli ikka ära lõpetada,kasvõi õhtukooli.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:30
Ehk siis peaksime arenema No nii veel üks professor. Raits kas ülikooli haridus on piisav et jutule saada. Või oli sinu ülikool tunduvalt parem???
Üks asi on kindel, lõpeta see lõvikonservide tarbimine, see teeb sind agressiivseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:33
Ma mitte ei usu et vaid pimedas ja teki all vanasti seksiti..Ei tasu uskuda neid jutte, et oi--meie ajal oli kõik teisiti..Et rohi rohelisem, taevas sinisem jne..Eluaeg on petetud, on ka seksitud muudes asendites ja valguse käes....Ma loen päris palju ja ma ei usu mityte et raamatutse kõik valed ja väljamõeldised on..Raamatud on kirjutataud siiski kõik elust endast.. Lihtsalt praegu räägitakse rohkem ja avalikumalt asjadest
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:36
Ei minuga te jutule ei saa,kindlasti mitte.Eks ta ole on veel olemas haridus ja haritus aga ma loodan samuti nagu teie,et te olete sellest teadlikud.Teie loota pole siin midagi,kas lamp põleb või tekk põrandal,sest te ei saa seda iial nägema.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 22:53
Ma ei tea mida keegi siit otsib kas on ainult mingite TOPIDE JA VIPPIDE jahil aga üks asi on selge kui lugeda kogu seda jura siin siin kuikeegi otsib tõsimeeli omale kasvõi 1 ainsat norm partnerit siis siit portaalist pole võimalik seda leida
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 23:01
Raits sa algatad teema milles justkui sooviksid aru saada swingerluses. Samas on sinu seisukoht selles osas välja kujunenud ja võnkumatu.
Kas tuli lihtsalt soov paaride kallal oma pingeid maandada. Kas äkki väike kadeduse ussike hinges, et ise üksinda siin saidil.
Võta vabalt, sebi mingi tibi ja elu on kohe ilusam.
Jõudu külamees......
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 23:12
Ennem olen külamees,kui Pirita tee ääres üritan perselaksu saada.Ahjaa,kas teil on mingi probleem enda sängi kedagi saada,kui te iga päev jahute mingit toppi ja 10 punkti,kus teil need paarid on?Ma annan,kui soovi avaldate teile see 10 punni ehk siis leiate kedagi.Andke sõbrad teada aga teeks seda homme,ei viitsi enam msn toksida.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 23:18
Selles teemas räägime swingerlusest. See mõtetu topi teema siia ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 23:23
Aga sa pead ennem selle swingeri teema tegema,pole kena lambist uut teemat teha,kui sul,teil Vik hambus.Aga huvitav oleks veel teada,kumb osapool,st.karjajuht on kes?Mees või naispool,kes siin oma arvamust avaldab?Või siis istute lausa kahekesi peadjalad koos ekraani taga?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 23:32
Paarid kes endale teisi lisaks otsivad = swingerlus. Meil koolis igaljuhul õpetati nii.
Ikka koos raits, ikka koos........
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 09:57
Kahju,et teema taas,, ära keeratakse".
Hea meelega loeks,mida on teistel,reaalsetel paaridel enda kogemustest kirjutada.
Tarkuseteri alati hea kõrvataha panna.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 10:14
Olen ühel nõul Raitsx´ga! Ei ole õige asi oma kaasaga mööda ilma niimodi kargutamas käia
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 10:20
Mida sa,tutikene,mõtled selle ,,mööda ilma kargutamas käia "all?
Teema mõte on ikka pisut teine...
Meie oleme paljudega siit kohtunud.
Kui küsite,kas kõigiga oleme ka ,,kargutanud",siis vastus on,et oh ei,kohe kaugeltki mitte.

Selle näljaga,ka seksinäljaga on nii,et süüa tuleb mõistlikult.
Toit peab olema kvaliteetne,puhas ja tervislik.

˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 10:58
Ma mõtlen, et minul oleks väga valus näha oma partnerit teise inimesega vahekorras. Ei tea, ehk 10 a pärast mõtlen teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 11:05
tutt,,ma ei usu et see muutub..ma küll juba vanake, kel mullalõhn juures--aga vot ikka ma ei suudaks jagada oma kaaslast teisega..ka mõttes mitte
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 11:06
Mina jälle mõtlen, et ma eelistaksin pigem näha, kuulda ja teha asju koos, kui kuulda kusagilt nö. külapealt, et minu eest varjates on kuskil kellegiga midagi tehtud. Ma võtaks seda nii, et meie vahet pole usaldust. Pole usaldust, pole ka suhet. See jutt on mul hetkel teoreetiline praegu, praktiline kogemus puudub
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 11:28
Mitte keegi ei tohiks teha asju,ükskõik mida,enda soovide ja põhimõtete vastu.
Need,kes grupiseksi naudivad,soovivad just seda .
Jagada,koos nautida.
Kui on suur rõõm pakkuda endale ja partnerile naudingut,siis on see ehe, mitte pealesurutud.

Tuleb tunnistada,et sageli on paaridel see eestvedaja mees,kes tõesti sunnib enda naist tegema asju tema meeleheaks.
Loomulikult on see vale,ebaõiglane ja ahistav.

Hoopis teine teema on,kui paarid fantaseerivad koos,arutavad,avardavad piire...
Väga seksuaalstel(mitte ajada segi sõnaga seksikatel)inimestel on tihti suurem soov katsetada,eksperimenteerida.
Jah,ka meil oleks valus,kui salaja kõrvalt pannakse.
˅ näita rohkem ˅