Foorum
2013-04-04 12:39
2karvast kirjutas: "Meestel on hirm ,sest me suudame öö jooksul saada korduvaid orkusid ja ei vaja,erinevalt meestest,pikka taastumist."

Mehed saavad ka kogeda orgastilisi laineid nagu naisedki. See eeldab õppimist.
Spermakas, paraku jah, osutub siin libastumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 12:48
2karvast: "Miks tekib seksi ja ego(sest mida muud see armukadedus on)vahele konflikt?
See on energia,mida ei saa kontrollida."

Swingerlus eeldab, et osalised suudavad oma ego taandada.
Seksuaalenergia võimendab egoistlikke komplekse (emotsioonid, ideed).
Inimesele jääb valik, kas vabaneda neist või tegutseda nende ajel.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 12:53
just,kuidas karastub teras...ikka tules...eelkõige ongi see iseenese harimine...kompamine...valu ja võlu
mida intelligentsem inimene,seda avaramad ka tema mõtted-piirid....tõsi,Eesti inimene on kinnine ja seksuaalselt lapsekingades...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 13:42
Kui sa tõesti tahad olla pühendunud suhtes, vajab see kogu su olemist ja keskendumist.
Mõnikord, kui isiklikud vajadused, soovid ja ootused ei leia vastamist, tahavad inimesed muuta kokkulepet ja püüavad oma meelemuutust õigustada, tuues võrdluseks teisi suhtetüüpe või soovides avatumat, kohustusteta elustiili.
Teised võivad väita, et nad otsivad täiustumist või mitmekesisemat elu, kaasa arvatud seksuaalsuhted jne, kuid selle taga on mõte, et partner ei ole "piisav".

/S. Gerken /
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 14:24
Tubli Tutt Peaks vist laskma petitsiooni koostada ja samuti riigikogus seaduseelnõu vastu võtma paaride suhtes.Homorluse vastu allkirjastasin just äsja postkasti tulnud kirjakese.Mis muud see paaride suhe on,kui mees saab teise kuti käest kanni vahele.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 14:54
tubli,,Tutt",partner ei olegi piisav,aga keegi ei tunnista seda.
Elu on muutumises,samuti inimesed...taaskord,võrdluses toiduga...koduse kartulipudru kõrvalt tahaks aeg-ajalt minna pitsat sööma...et taas koju tulla...ega putru vähem hinnata,inimloomus vajab vaheldust...sest miks siis nii palju petetakse...
Loomulikult on raske egoistlikul inimesel leppida mõttega,et kuda ta niimoodi läheb mujale sööma,kui kodus on toit pliidil...
Vaheldus,rikastumine,maailmas on niipalju ilusat ja head...
See nõuab kasvamist,seestpoolt...ent kui ollakse vaba ,vaba egoistlikust klammerdumisest,on see seda väärt.
Inimesed on koos vabast tahtest,mitte kirikus paari panduna.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 14:57
karvased, siin teemas kipun pigem teie poole kalduma. vähemalt suudan ma teist aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 14:59
Karvastele aplaus minu poolt
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 15:16
aplausi pole vaja
Esitaks lihtsa küsimuse kõigile,kes ei taha näha,kuidas nende partner vaatab/himustab kedagi teist
Kas te mitte kunagi ise ei ole fantaseerinud/unistanud seksist kellegi teisega?
Mitte kunagi,isegi mitte unes?
Kõige suuremad patukotid on ju teadagi,kloostriseinte vahele peitunud võltsmoraalijüngrid
Aga meile meeldib,kui te avaldaksite rohkem enda mõtteid,on väga tore kuulda teisi arutlemas
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:36
Vahel tundute nagu normaalsed inimesed,oleneb vist kumb kirjutab.Teatud situatsioonides,olukordades ma arvan peaksite varjama oma eelistusi,sestmaailm on kurjust täis.Vastus on pointiga,mõelge selle üle.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:09
Kui partner himustab kedagi teist siis ei hoia kedagi vägisi kinni. Head teed mu arm, head teed!

Fantaseerimise on loomulik. Ma ise fantaseerin tihti täiesti tundmatutest inimestest ja olukordadest, mis ongi erutavad ainult fantaasias. Samasugused fantaasiad kipuvad perioodiliselt korduma kuid see ei ole märk fantaasia võimendumisest himuks.

Ma ei ole püüdnud moraali lugeda ega paaridevahelist seksuaalset lävimist õigeks või vääraks tituleerida. Avaldasin oma arvamust teemas Paarid ja hoolivus. Minu arvamuseks on, et sellistel paaridel ei ole piisavalt pühendumist teineteisele. (Ei peagi olema, kui see kõigile osapooltele sobib)
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:14
Täname hoolimast,raitsx.
Sul on õigus,maailm on kurjust täis.
Me küll ei tea,milliseid eelistusi me peaksime varjama...et ostame vorsti asemel liha ja juustulaadse toote asemel juustu...
Me vastus on pointiga
Me oleme elus,hästi elus inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:23
tutt,
sa väidad,et sellistel paaridel ei ole piisavalt pühendumist teineteisele.
Me väidame,et tegelikult on hoopis vastupidi.
Me oleme koos,me seikleme koos mitte ei hiili öö varjus kuhugi patustama.
Me jagame mõtteid ja tundeid.
Taaskord,kui paar otsustab koos õhtustada peenes restoranis,vaadates silma ja nautides maitsvaid roogasid ja shampust,
hiljem istudes autosse ,sõites koju,armatsedes veel enne kirglikult,sest meeled on ergud ja uinudes teineteise kaisus...
Kus on siin mittepühendumine?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:24
Ei siin ole hoolivus mitte, minuarust on hoopis muus, erudeeritus, fantaseerimine, tont teab mis. Ja milleks kinnistada partnerit vaatama, äkki see ei meeldi, vaadaku siis teised. Ühesõnaga puuduvad reeglid on vaid kokkulepped raamides. Ma olen minaise ja kõigepealt ei otsi keppi
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:16
Loovus, oled endale valinud sümpaatse kasutajanime aga sinu kirjakeel on endiselt hoomamatu.

2karvast, ma tahtsin rõhutada mitte sõna "pühendumist" vaid hoopis sõna "teineteisele".
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:18
Aga olgu, ma võin teiega nõus olla!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:29
kus tuli tark lagedale
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:30
tutikene,kindlasti on sul õigus enda arvamusele,mis on normaalne nähe.
Ilmselt tundubki paljudele uskumatu,et seigeldakse koos.Et küllap siin ikka mingi ,,kala" sees on
Kuna oleme saanud ka postkasti kirju,siiani poolehoiuga....
Miks ei julge paarid siin sõna võtta?
Taaskord,eestlaslik argus ja hirm.
Hirm,et seksitakse,hirm,et fantaseeritakse....et ollakse inimene.
Mitte seks ega grupiseks ei ole hirmus vaid hirmus on see,kuidas sellest mõeldakse.
Kas me teeme midagi räpast,kõik,kes me naudime seksi?

Meie meelest on räpane näiteks igal ööl enda kaasa kõrval fantaseerida naabrimehest/naisest...aastast aastasse...
Selle asemel võiks talle koos külla minna.
Usaldus,austus ja jagamine võiksid olla märksõnad.
Ja alguse saab see omavahelisest suhtlusest.
Rääkige enda unistustest.
Rääkige ja kuulake.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:36
vaata lood on hoopis nii, et meie oleme leidnud siit päris palju häid sexisõpru, sest meie tegutseme, ei fantaseeri vaid teeme fantaasiad teoks, enamusel läheb aga kogu aur tühja möla ja ühtede ladumise peale ära siin foorumis
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:39
jummalalahe juu.
Kui gogu maailm ...kõik inimesed nii elaksid.
Lähed sõbrale külla, seal mingid ühised tuttavad veel
ja asi päädib orgiaga
Ma ei saa aru kumb see paarist siis sitemat sexi teeb, et kusagilt juurde on vaja otsida.
Minu naine suudab mind küll ää rahuldada. Kui ei suudaks leiaks parema naise. Lihtne ju.
Miks sai paaarist paar kui üks pooltest ei suuda teist piisavalt rahuldada?
Aga äkki rutiin. No rutiini lõhkumiseks võiks ju proovida alustades telefoniputkast lõpetades...tuumaallvelaevaga
Inimloom, ei taha ju koguaeg keppi. Kuidas te küll 4 inimest äkitsi korraga tahate?
Või mõni neljast teeb seda nagu mingist kohusetundest...nagu peseks nõusid näitex?
Hea kepp küll
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:40
Cubaland, kas miski vaevab hinge? Kas teil ei olnudki eile sama lõbus, kui minul? Kallistage teineteist ja näpistage pepust, läheb tuju paremaks!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:45
sa kosmos räägi ikka iseenda eest. Me oleme siin natuke teise asja pärast kui topis olemise, nii et jätka oma lolli ajaviidet kui tahad.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:45
Minu meelest on karvased üks normaalsemaid paare siin... Nad ju ei suru oma arvamust kellelegi peal, ei arva et kõik peaksid nii elama.. Asjalik, haritud inimeste jutt! Ja kusjuures päris õpetlik ja mõtlemapanev... On ju siin paare, kes tulevad su kontole tere ütlema..Vastad siis ka viisakusest tere..Ja siis--siis tuleb arvatavasti see teine pool ja hakkab sõimama, et jäta ta mees rahule, et ma ei kavatse oma meest sinuga jagada jne. Ja kui vastan et ma polegi su mehest ju huvitatud, saad veel rohkem sõimata ..Ega polegi muud teha kui blokkida sellised, sest jube kui peale seda sõimu saad iga päev kirja postkasti sõnaga "tere"... Paljudel paaridel oleks õppida viisakust just karvastelt
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:48
mind ikka huvitab see sexuaaliha logistiline pool.
Kujutage ette, et 6 inimest. 3Paari saavad kokku.
Ja äkitsi tuleb kõigil 6-l kihk peale.
Reaalses elus ei suuda 3 Eestlast mitte milleski ühisele nõule tulla.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:00
Marquis,ma väidan,et mitte selle pärast ei otsita kedagi juurde,et oma kaasa ei rahuldaks ära või teeks sitemat keppi.
Sa oled täiesti valesti aru saanud.
Sa ju jätaksid enda oma maha,kui enam ei rahulda ja otsiksid uue nagu väidad.
Keegi ei peagi kedagi ära rahuldama.
Siis oleks ju suva,kuhu enda riista toppida.

Feeling on selle asja nimi,mida koos tehakse.

sirruke,elu on lihtne,me mõtleme ta keeruliseks...tore,et oleme suutnud tekitada väikest tormi,kedagi kaasa mõtlema panna.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:03
Feeling on see kui ma Punasel merel surfilohega handelpassi viskan ja pärast õhtul hotellitoas mu naine mulle ...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:15
Tore on lugeda neid õpetusi inimestelt kes siin üksikute kontodega. Nagu aru saada naised ja mehedki teil lausa olemas. Siis küsiks teie käest miks te sellisel saidil olete ja üksinda. Kus on teie hoolimine oma abikaasade vastu.
See vist ikkagi sexi sait.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:18
mina olen päriselus ka üksik
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:19
perekool on sul rohkem sexi sait....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:19
mina ei ole üksik ja mulle meeldib tegeleda vahest Fotokunstiga
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:27
Ehk siis te ei oska midagi vastata.....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:33
otseloomulikult! me ei vingu, ei virise ega nääguta üksteise kallal. selleks on olemas mehed.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:39
Iha.ee on sexikate inimeste kohtumispaik. Kohtumine iha.ee saidil on virtuaalne.
See ei eelda kellegi keppimist jne...
See on sexikate inimeste kohtumispaik.
Mõni on selle muutnud sexivate inimeste kohtumispaigaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:40
Mul läks tuju paremaks,et ma siin üksi pole.Jh karvased ongi paistab normaalsema lahtiseletusvõimega asjadest,mida nad ise õigeks peavad,teised paarid,kes siin kommivad pfffff....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:40
Kui oled saavutand mis vaja, lased lahti, küsides kas mul on ikka teda vaja, milleks. Las huiluvad aga siin saidil edasi väitega, ei anna ma sulle midagi. Jah päris elus tundun lõvina, kes kaotab saaklooma, aga see on mäng, mida põnevusega nauditakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:42
@ raitsx
Na omma kirrevi persiga kut hüürlase
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:46
Koht sa peri olt Omma jah.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:47
nüüd on võru matsid kohal
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:52
auväärt cubaland,loeksime meeleldi teie mõtteid ka teemal paarid ja hoolivus?
millegipärast kisub liivakastisõjaks taas....
kobige teise teemasse,ausõna
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:52
Muide midagi sellelaadset vastust ma ootasin.Kas teilt või Ihapaarilt Nagu ennist ütlesin on mul see teema algatatuduudishimust,samuti on sellel point taga.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:56
Täna avaldavad karvased paljudele muljed- just süttis ka minus mingi seletamatu säde
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:56
muljet!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 19:58
me raitziga pole vist varsti enam üksikud--me leiame siin teineteist siis kunagi tuleme rääkima kogemusi hoolimisest, armastusest
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 20:03
Sirruke ja raits meil oleks teie üle vaid hea meel. Pikka kooselu teile.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 20:03
raitsx,naiselikust uudishimust....jutusta meile,mis on sinu salapärane ,,point",millest huvi teema vastu?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 20:05
Tegelikult on ju inimesed erinevad.
Mõnd paarid saavad oma feelingu peotantsust kus koos käiakse
Mõned laulukoorist kus koos käiakse.
Mõned näed saavad selle teise paariga seximisest.
Ainus arusaamatu asi on see puhtfüsioloogiline logistika.
No ma kujutan end paarina ja saan kokku teise paariga aga kui se teise paari tshik on matsakas ja mulle ei meeldi ja selle teise paari meespool meeldib mu naisele mis ma siis tegema pekas.
Panema teise paari naisele koti pähe ja kui sellest veel vähe siis omale kaa koti pähe.
Kujutama ette Jennifer Anistoni ja ajama noku kõvaks vääää?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 20:06
Ihapaarike, annate vaid õnnistuse ning õnnesoovid ja neid, kui moodustuvat paari kepile ei kutsugi? Isegi sängiservale istuma mitte?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 20:09
ihapaarike! raitz pole veel oma sõna öelnud--ta ei tea veel mis teda ootab No tutt pole teps mitte suupeale kukkunud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 20:09
Muide point üsna labane,ma tahtsin teada,kuidas ihapaarike ja cubaland reageerivad.Nemad ju suurimad foorumi paarid
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 20:13
Raits sirrukest ei jagaks, sellest oleme aru saanud.
Marquis. Logistika on selline kui keegi ei sobi, olgu see mees või naine kohtumist ei toimu.
˅ näita rohkem ˅