Foorum
2013-04-05 11:02
jaa, ja aikon kirjutab nii ilusaid luuletusi ka veel
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 13:02
Printsessid, mul on 3 luulekogu. Kahjuks ei ole ükski kirjastus neid avaldada veel tahtnud. Ma arvan et sellepärast et nad on liiga head ja nõudlus minu luuletuste järele võib saada liiga suureks.

Särtsakale sheebale

mu süda rinnus armastusest puperdab
kuid sheeba sellepeale ainult naerda lõkerdab
ja astub mulle pähe.

ma ei muretse et mu pea ta raskust ei kanna
ma muretsen, et pea on kumer ja kukkuda võib mu kuninganna.
ja sellepärast alla varun pehmed madratsid.

ja jälle kuninkanna sheeba rahulolematust avaldab
et nägus noormees madratsil ainult seksimise plaane kavandab
kuidas kinnitada armsamale et see ei ole nii?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 15:57
tänud karvastele muheda lugemise eest.
teie jutt on juba praegu klassika. hea teinekord seda teistele tsiteerida kui taaskord sel teemal jutuks läheb
˅ näita rohkem ˅
2013-04-16 23:00
Siin tekkis kellelgi küsimus, et kas mees peab ka meest kargama, kui paarid omavahel swingivad.
Ma arvan, et karvased vastasid sellele isegi päris mitmel korral. Nimelt: kedagi EI SUNNITA millekski. Kui mehed selles omavahel kokku lepivad, on see nende omavaheline asi. Ja kui nende naised on nõus, et nende mehed on omavahel, siis pole nagu üldse midagi kosta. Kui kokkulepet ei saavutata, siis seda tegevust ka ei teha.
Veel jäi mulle silma, et mõnele mõjub häirivalt mõte, et paarid koos midagi/kedagi otsivad. Et justkui jääb midagi oma partnerist puudu? Kuigi unistada ju isegi võivat, tegudeni minek oleks juba sündsuse piiri ületamine. Ma küsiksin siia juurde, kui paljud on omale paarilise leides unustanud/maha jätnud masturbeerimise? Kes on ikka seda va käsitööd teinud, kas teil on oma partnerist siis vähe?
Kuigi ma olen siin saidil üksikuna, olen ma esindatud ühel teisel saidil ka paarina. Oleme ka meie leidnud (nagu karvased), et kui asi on kõikidele osapooltele vastuvõetav, siis saab seda ka teha. Harva aga leiab osapooli, kes ei "oma" oma partnerit. Moel või teisel lööb see välja ja siis ei tule lõbusast olemisest tõesti midagi välja.

Kui vastata aga algsele küsimusele, et kas see siis on hoolivus, armastus või austus, siis peaksin vastama - jah. See ju võib kõlada kentsakalt, kuid nende sõnade tähendus on ju kokkuleppeline ja mõnede jaoks on nende sõnade tähendus pisut erinev kui teistele. Toon lihtsama näite - me kõik teame mis värvi on asi, kui tema kohta öeldakse "roheline". Aga kust me seda siis ikkagi teame. Ehk on see hoopis sinine või punane? Me oleme sajandeid tagasi lihtsalt niimoodi kokku leppinud, et mingi toon on roheline ja nii ongi. Mitut värvi sa oskaksid kohe praegu peast öelda? Roheline, punane, sinine, must, valge, kollane, lilla ... Kas ongi kõik? Loodetavasti jõuab mõni ka ruuÅ¡ini, bordooni või ookrini. Aga mis värvi siis kasvõi see viimane on? Mõne jaoks kollakas-pruun, teise jaoks hoopis pruuniakas-kollane. Isegi päris must-valged asjad pole kõikidele alati ikkagi must-valged. Mõnel lihtsalt on erinevuste tajumiseks rohkem silma ja/või teadmisi.
Sama ka nende kolme sõna kohta - mõni paar (või ka üksik) on enda jaoks selle defineerinud pisut erinevalt. Ja siit tulebki teiste inimeste mittemõistmine.
Lähenegem selle küsimuse lahendamisel siiski selle saidi vaimus - mõistkem teineteist nii nagu nad on ja laskem neil ka nii edasi olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-17 08:38
Mis vahet sel on, mis värvi üks või teine asi on? Oluline on see asi ise! Asi, mõte jne. Sinu jutt kipub olema kõrvalejuhtiv!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-17 10:44
Maalikunstniku jaoks on ülioluline, mis värv mis on.

Mille üle see vaidlus üldse käib? Normaalne ju, et kehtib inimeste vaba tahe ja seks toimub vaid siis, kui osapooled selleks soovi avaldavad. Grupiseksis kõik osapooled. Inimesed, kes kuidagi vastupidist arvavad, kvalifitseeruvad ahistajateks või vägistajateks.

Naistevahetuse (või meestevahetuse, feministlikemate jaoks) puhul on küsimus ainult paari sisekliimas. Kui paaril on tugev suhe ja sama tugev tõmme seksuaalsete eksperimentide ning seikluste poole, siis on kõik korras. Aga kui üks partner pressib swingimist ja teine ainult kodurahu huvides kaasa läheb, siis on halvasti.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-17 10:57
smart,nii see on.
Muide,just eile avastasin,et valge värv on otsas,ülioluline tooni andja...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-17 11:15
Vaadake, Teie ärge mõelge ega autoriseerige minu postitusele midagi juurde! Ma ei ole sõnagi lausunud, et grupiseks on vale ja vastik või muu põlgusemaiguline sõna!
˅ näita rohkem ˅