Foorum
2013-03-08 01:42
Tean ise ka suurepäraselt, et see teema peaks olema portaali puudutavates küsimustes, kuid 2/3 lugejatest ju päevateemast kaugemale ei vaata, seepärast siis omavolitsen ja selle ka siia panen.
Portaal võiks teenida, kui käivitaks AMETLIKULT kõige EBAPOPULAARSEMA kasutaja konkursi!!! Kujutan ette, et läheks lahmimiseks küll. Usun, et terve kari oleks siin selliseid, kes nendele VIPidele "ära tahavad teha". Huvitav oleks vaadata, kuidas siis see käputäis suurema massi vastu võitleb?!
------kogu see tsirkus(hääletamine) oleks mõistagi ju tasuline!!
----Oiiiiiiiiiiii ma olen tark ja kaval!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 04:54
igal vipil vähemalt viis-kuus varikontot,suht mõtetu rapsimine nende vastu aga poleks paha seda jälgida
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 08:49
Väga eestlaslik lähenemine,kellelegi ära teha.Miks peaks neid lahkama või ära teha kellelegi,las nad olla.Igal meil omad huvid,hobid.Elu on selleks liiga lyhike,et vaid võidelda,rohkem tolerantsust seltsimehed,ja ma pole mingi varikonto,kui kedagi huvitab.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 10:57
Uskuge, et teemat tehes ma tõesti mõtlesin, et see võiks olla portaali omanikele lisateenimis võimalus.
Isiklikult mina pole osalenud üheski TOPis ja minul seal konkurente pole, kellele "ära panna" aga ma usun, et tervikut silmas pidades asi võiks töötada küll!!
-------Nii nagu Ameerika Filmiakadeemia jagab halvima filmi Kuldvaarikaid, või meil antakse Pressivaenlase tiitel mõnele.
------Siin võiks olla see tiitel näiteks......."Kõige Nõmedam Kasutaja" ----ja selle valimisel ei omaks pildi olemasolu mingit tähtsust. ------usun, et lööks elu pisut käima küll ja pulli ikka saaks!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 15:25
Reaalne skeem ju toimib niigi. Topinaatoritele pannakse tsuta yhtesid. Ja paris hea kopikas kulub taas toppi tousmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 17:33
kuulutused "teenused" võiks olla eraldi tasuline
ühtede ja samade piltide üleslaadimine iga natukese aja tagant ka tasuline
˅ näita rohkem ˅
2013-03-09 15:25
iveldama ajab see VIP ja TOP
˅ näita rohkem ˅
2024-02-28 21:55
Toetan seda mõtet. 😎
˅ näita rohkem ˅
2024-02-29 21:51
luukera, kuhu kadusid?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-01 01:06
Väga eestlaslik. Või noh, väga imperialistlik. Tappa sõnumitooja.
Ka mind visati välja sest ma tõin sõnumi, et pervertide paraad peab lõppema.
Tähtis pole ju sõnumitooja, mõistlik oleks kontsentreeruda sõnumile, millisele iganes.
Ühele või teisele, virtuaalse või legaalse võimu kandjale võib sõnum mitte meeldida.
Lahenduseks on sõnumi tooja hukata ja pea liiva alla peita.
Geniaalne muidugi.
Ainult et siis ei tule enam järgmist sõnumitoojat, siis tuleb sõjavägi.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-01 01:55
Jututoas see tüüp hirmutas ja olege nii lahked, tuvastage IP ning las tegeleb temaga KAPO.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-01 07:12
Millega ta hirmutas?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-01 15:05
Vene ja Eesti sõjaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-01 16:13
Aga praegune valitsus on ka seda rääkinud, et eesti rahvas oleks hirmul.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-01 20:47
Tead kui kurb kui nunnul meelelahutussaidil hakatakse jahuma poliitikast ja eriti siis kui mees on kremli ööbik.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-02 19:45
olen ammu öelnud välja - kõige õigem on teha Tasuliseks konto registreerimine , st. et 1 kuu tasu maksab ja ülejäänu on saidil sama. Selle 1 kuu tasu saab ta kasutada hindamisel. Seega on tal koheselt VIP konto. See välistab nende LOIKAMITE pidevat kontode tegemist , uusi ja uusi ning pidada topeltkontosid.
Järgmisena , kui 4 kuud pole loginud kontole - kustub koos kirjavahetusega.
VIP -i ei saa blokeerida.
Kord tuleb panna paika - Teenus , seal olgu kingituste ja raha kauplemise kuulutused.
Nii on tagatud õige vanusega sisselogimine(maksmine näitab konto tegemisel logija tegelikkuse ja võtab vastutuse ise) ja konto tegemine, kontode hulgi tootmine ja pidev Kuulutuste prügistamine kulutusteks kerjamine. Teenus- seal oleks siis OK.
Kui need mõned asjad saaks korda, oleks kõigil turvalisem - ka suguhaiguste osas.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-02 20:17
Ilmselt üks suuremaid iha probleeme on see, et (uute) naiskasutajate kontod ujutatakse kiiresti üle spämmkirjade massiga. Väga paljud kasutajad lahkuvad seejärel kiiresti. Selline olukord jätab jälje kogu keskkonnale ning mõjutab ka kõigi teiste kasutajate elukvaliteeti. Lahenduseks võiks olla see, et esimese kirja saatmine teisele kasutajale on tasuline. Vastamine ja edasised kirjad enam mitte. Tasu ei pea olema suur, arvatavasti piisaks paarikümnesendisest tasust, et spämmijate indu oluliselt kärpida.
Blokid võiksid olla tähtajalised (kustuda automaatselt nagu kirjad 60 päeva möödudes).
VIPi blokeerimine on tasuline (motiveerib ka VIP kontode tegemist).
Üks kasutaja saab ühte pilti hinnata ainult ühe korra (va 10-ga).
˅ näita rohkem ˅
2024-03-02 20:40
kirjade saatmist ei ole mõtet teha tasuliseks kui minupoolt eelnevalt variandid on täidetud , sest kontode hulk väheneb spämmimiseks, ei toodeta enam massiliselt juurde.
Eks sa pead arvestama ka raamatupidamisega - kes seda kontrollima hakkab? ja tasumist? Kui maksustatakse iga tehing saidil - siis on eesmärk kasumlikkus , praegune maks ilmselt saidi töös hoiukulud.
Millisest momendist sa loed kirjade hulga kriitiliseks massiks? Ja kuidas esimese kirja tasu hoiaks ära järgmiste saatmise ? - 20 senti ? irw: , siin pakutakse ja õigustatakse heeringaid , kes tahavad üle 100 eur saada oma lurtsu eest ... Ära nüüd ikka lapsemängudesse pühendu.
Blokid - adminnide ja modede poolt peaksid tulema postkasti põhjendatult ja kes blokkis. Praegu esineb siin suva ärategemist.
Konto omanike blokid - las blokib teist kui soovib, ka nende arv väheneb kui konto alustamine on tasuline- samas peaks Blokkimise korral olema võimalus hindamiseks jääv !(kirjutada ei saa ja komme panna) , sest osa lupardeid blokib selleks -et istuda nagu Rates esimesel kohal .
VIP i blokkimine tasuliseks viimine on ju jama, sellest ehk saad aru - see ei motiveeri kuidagi edaspidi VIP konto jätkamist. Pane ikka tähele , mida kirjutad.
Hindamine- see on tahe , ega ei saagi hinnata rohkem kui korra ööpäevas , ja kuidas sa seda ühe pildi hindamist määrad? , siin ju tegelinskid elavad oma piltide ümbertõstmisest ja siis on ta uus pilt . Mõtle ikka pisut ja rahulikult.
˅ näita rohkem ˅