Foorum
2019-08-15 18:04
Lõpuks inimene on leidnud endas viisakuse ja märgata on paranemist.
Minul ei ole sinu vastu midagi ja olen nõus sõjakirve maha matma.
Oleme üksteisele piisavalt öeldud.
Mis meelt sa oled?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 18:12
Dragu, vala välja! Tuleb vist jah võtma hakata.
Aga huvitav oleks teada, kas noormehele jõudis pärale, et avalik naisterahva välimuse kallal ilkumine pole just parim moodus enda intelligentsuse promomiseks.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 18:20
Sinu sõrmedest tuleb alati mõttetut möla.
Ehk sulle jõuab pärale et ma selle naisterahva välimuse kohta midagi halba kirjutanud ei ole.
Loe parem korra veel kommentaarid läbi ja siis veel mõned korrad kuni saad kirjutatust õigesti aru👌
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 18:22
Vähe sellest, et noku on tilluke on ka videote tehniline pool alla igasugust arvestust. Nagu alaealine oleks katsetanud..seksi tehnika igav ja primitiivne. Ja selline väidab, et on seksi suurkuju
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 18:26
Said pakuga ühele poole?
Inimene kes ei julge endast ühtegi pilti üles laadida tuleb kellegi teoseid halvustama? Tundud igati tõsiselt võetavana😂
Peaksid käima ja omale jupi köit ostma👌
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 18:53
Minu varustus, omandatud oskused, ning sooritusvõime on parajalt üle keskmise ja pole veel rahulolematut naist kohanud.
Pigem on tahetud oma mees maha jätta ja minuga kooselu alustada.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 19:02
ImPleased
2019-08-15 02:42:35
Ära muretse, minu jaoks pole vormist väljas naised ihaldatavad

Kas see pole siis välimuse kallal ilkumine.
Mitte kõik naised ei raatsi veerandit enda igapäevasest vabast ajast kulutada välimusele vaid selleks, et mõningatele pinnapealsetele medehakatistele rohkem meeldida. Neil on targematki teha. Kasvõi näiteks seksida mehega, kes hindab kogu paketti, mitte ainult pakendit. Ja huvitaval kombel ei muutu neil see seks igavaks, et seda peaks vürtsidega värskendama.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 19:09
nu jah , kui see elu olekski ainult sooritusvõimes ja seksi oskustes siis oleks elu suisa lill, kuid kooselus on veel 1001 asja ja + pisiasjad mis teevad kooselust kooselu ja seal see sooritusvõime pole kindlast esimesel kohal kuigi kindlasti see on oluline faktor, aga nagu suured targad kunagi öelnud saab vanemaks ehk saab ka targemaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 19:09
Vormist väljas naise kommentaar oli mõeldud sellele notsule kes ennem randajat kommenteeris.
Selle kommentaariga näitasid sa enda intelligentsi, kuna tegid ennast lolliks ja samas ilkusid ka randaja kohta😂 Loll on ikka loll
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 19:17
uimaivõi, niikinu pole ammuolnud
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 19:21
Kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. Samamoodi on siis, kui sa loll oled.....
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 19:22
Juba jälle nimetad naisterahvast notsuks.
Ja kuidas ma siis randaja kohta ilkusin?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 20:40
Proua Madleen, ära ole noormehega ka nii tõre. No ega nii kidurakasvulise noorisanda küljes saagi midagi asjalikku olla Kui joob rohkelt piima, sööb putru ja äkki siis hakkab veel asi kasvu viskama
..............selle tehnikaga on muidugi pisut täbaram lugu On näha, et noorte preilnatega õigeid võtteid ei omanda, kogenumad daamid aga sellist ebaviisakat kiidukukke jutule ei võta
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 21:13
Kuule jott. ImPleased mõtles "vormist väljas naised" sellega seda et naised on vormi seljast võtnud. Vat meie lollid ei jaga nii kiiresti kui ImPleased.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 21:40
Ei tea kas sellised ongi need vanemad mehed keda ühe keskealise naise hing ihkab🤔
Kohe näha et tegu helgete peadega, kui ei osata kommentaare mõista ja kirjutatakse selliseid originaalseid ja intelligentsele inimesele omaseid tükke.
Siit küll seda välja lugeda ei saa et vanusega inimestele midagi kõrvade vahele tulnud oleks😌 Tundub et pigem on eaga taandarenema teie härrasmehed 😂
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 21:45
Aga miks see üliintelligentne ja tark noorhärra ei vastanud mu küsimusele?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 21:56
Ei ole mina iial üritanud jätta endast muljet kui intelligentsest, pole nagu eriliselt hea toon enda kohta seda väita. Olen tavaline gorilla, keskmisest karvasem Täiesti piisab, kui sellisena meeldin vaid ühele
Aga noormees, sina olid see kes siia teemasse lendas postitusega:
2019-08-13 13:13:00
Huvitav on lugeda kuidas siin jonnitakse selle üle et noorte meeste meelest on nad seksapiilsed ja tahetud.
Kas see pole mitte pigem kompliment kui sind eelistatakse noortele naistele?
Soovitan teil soojalt oma vibraatorid minema visata ja elu nautima hakata ( kui just pole juba välja kujunenud sõltuvust ja raskusi ilma nendeta orgasme saada).
Teie kes te otsite omale keskealist printsi kellega ensv aegasid meenutada olete küll vale veebilehe otsa sattunud.
Vanus ei võrdu kogemusega. Vanus on vaid number ja kui tunnete end noore mehega liiga vanana siis tõesti ei ole sinna midagi teha, kuldne noorus on läbi.

.......ütle kiidukukk, mis sooja vastuvõttu sa sellise naisi solvava ja ennast kiitva oksega siit ootasid
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:13
Kui inimene on oma võimetes kindel ja tema teod vastavad omandatud oskustele siis see ei tee temast kiidukukke.
Kes julgeb välja öelda et ta on parem kui teised siis ta on koheselt mõne halustava nimega pühitsetud?
Väga huvitav, kuid eks neid ebakindlaid ja oskamatuid mehi on siin palju, kes siis nagu teie oma saamatust teistele külge üritavad kleepida, ning ennast ja oma olemust minule peegelduda proovivad😌
Harige ennast, enam ei ole need ajad kus info ja teadmistele juurdepääs oli puudulik👌😮
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:19
Videote pealt paistab küll üks tavaline pühkimine,nagu mainisid ise mõnel vitu hõõguma paneb kuid orgasmi ei saa.See on tavaline nuss vürtsikat ei ole miskit
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:28
Kui noormees väidab, et on piisavalt studeerinud nüüd kättesaadavas materjalis, siis on ta ehk juhtunud ka lugema seda, miks 75-80% naistest teeskleb orgasmi. Kui see materjal on osutunud kättesaamatuks, siis võin öelda - selleks, et see jobu juba kiiremini lõpetaks, tolku tast niikuinii ei ole.
Parim õppematerjal on elav naine, tuleb vaid osata teda kuulata. Ja järgmise naisega, tuleb jälle õppimisega otsast alata.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:33
Iga naisega on erinev,mõni saab prao vahelt mõni sügavale torgates,mõni ainult kliitorit puutudes
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:36
Noormees kõigest pannomees, pani eit püsti ja kutt ,ühte ja sama naist ilmselt mitu korda ei saa
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:37
Noormees, su postituse aegu vaadates oled terve päeva siin foorumis aega raisanud .....ja meie vanamehed pidime kogu selle aja ainult seksima, sest keegi ju peab tegema ka seda
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:37
Ma tean ütlemist, et iga lits kiidab oma vittu, aga et iga sell oma munnile ja oskustele kohe et lausa oodi on kirjutanud...no seda nägin alles täna.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:44
Selle peale kärts peeru
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 22:58
Mida te nikute? Plastikust vitte ? Või sitaseid perseid?
Huvitav küll, oled vähemalt nii paljus teadlik et naised võivad mitmel eri moel orgasme saavutada.
Kas selle peale peaks nüüd aplodeerima või ehk hoopis naerma.
Aga nagu varasemalt juba mainisin siis saamatud inimesed üritavad enda saamatust ka teistele külge riputada.
Mehed või asi, võin pea panti panna et teile eelistatakse juba kasvõi poola kurki😆
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:00
Aga too siis oma pea nüüd kenaste lagedale sast kurk jääb selgelt teisele kohale ..............ja auhinnalisel kolmandal oled sina kiidukukk
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:01
Noormees, kas Teil on varasemalt ehk diagnoositud kergemal kujul megalomaaniat?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:06
Tunnistan ausalt ,ma ei jõua niipalju oma eite keppida kui ta mind tahab,pidin nii hää olema et korduvalt ikka aastast aastasse tahab veel...rahu ja vaikus kui naisel silma kinni saab...
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:07
Kas see on see haigus, kus 8cm-st asja hakatakse ette kujutama 18cm-na
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:08
See on see, kui Jehua-nimeline tõbi on jõudnud kõrgemale tasandile.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:16
Enne naistesse minekut on soovitav karjamaalt läbi käia.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:18
Dragu, ära kasuta nii spetsiifilisi väljendusi, noormees pole seda kirjandust veel kindlasti jõudnud piisavalt põhjalikult veel uurida
Aga noormees pole ikka veel mu küsimusele vastanud. Qwerty andis talle küll hea vihje, aga tal puudus sel hetkel seesamune intelligentsus, et asjast aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:24
Inteligets vajus alla,lärtsti
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:26
Noormehel on homme mõnes suurfirmas ränk tööpäev ees ootamas, sest ega ta pole nagu meie, keskealised vanamehed, kes ainult pensionist ja taarast elatuvad, oma põssadest naisi ja foorumis laia lehte mängivad.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:28
Sellepeale võtan kohe oma 🐷 kaissu ja teeb talle
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:33
Mul on pinsini veel mõni aasta jäänud ja tuleb ainult taaraga läbi ajada
Õnneks joodikuid meil jätkub ja pudeleid vedeleb
...........aga tänane päev läks noormehel pärasoolde meie pärast ei jõudnud ei tööle ega seksima .........päevotsa tuli tõestada, et tegelikult on just temal IHA kõige kuldsem munn.
...........arvukaid uskumajääjaid paraku ei tundu olevat
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:39
Oi ta võib ju veel avalikult veidi ärbelda, aga minu ees hakkas tal vist häbi, miks muidu blokeerimise taha varju puges. Tahab olla kõva tegija, aga käitub nagu pubekas
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:42
Saab näha, kas homme fööniks tõuseb tuhast või on järjekordne legend unustustehõlma langenud
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:44
Jott, kurat, peletad kõik noored täkud siit minema, sestap siia noori naisi ei tulegi juurde.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-15 23:51
jah, jott ja luu, mõnitasivad nooretäku täitsaära, latseke arueitaibanud ühegi vihje peale
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 00:00
Dragu, ega siinsed naised ka lollid pole. Nad teavad väga hästi, et need noored täkud kõlbavad vaid titetegemiseks. Omaette küsimus on muidugi, et kas nende geene peetakse piisavalt väärtuslikeks.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 00:04
pffff
titetegemiseks just eisobi
vaimupuue lapsel paha-paha!
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 00:06
Kuulge vanamehed, kus te sed täkku nägite siin?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 00:21
Ka isast eeslit nimetatakse täkuks.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 00:22
Kirjutate ju mingist täkust. Minu nooruse ja ilmselt ka sinu nooruse ajal jott, anti autolt autole täkku.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 00:31
Ka eeslitäkk võib hobusemära käimapeale panna ja nii need muulad sünnivadki.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 00:34
Muul oli truu loomake, vedas alati oma peremeest Sancho Panzat!
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 12:02
Oli ikka muul?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-16 13:04
Vist oli ikka muul, ja mitte eesel... aga võin ka eksida, lugesin seda nõnda pikka aega tagasi.
˅ näita rohkem ˅