Foorum
2009-12-05 23:35
Ega ma seda nii traagiliselt vòtnudki. Aga vòiks olla vòimalus seada postkastile vanuse piirangud. See aitaks ka noori tibisid vabaneda vanadest kiimakottidest.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 23:43
Ma jätkan jfjm....ja kuldses keskeas noori daame, noorte junkrute labastest pakkumistest
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 08:20
Ja kui tsiteerida eelpool kirjutajaid siis kuidas, te seda vanust tuvastama hakkate...IDga Praegusel hetkel võib oma vanust siin muuta nii tihti kui ise tahad või seda hoopis mitte ankeeti panna!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 10:12

jfjm, tore, et oled selle noorte tibide esindamise siin enese peale võtnud, karta on, et ega nemad foorumit loegi...vbolla hea ka, eks sina silud nende räigemad ütlemised enne siiakirjutamist siis ära ka ja...
aga, tont selle postkastiga ja piiramisega, eks võiks ju blokkida tõesti ja jätta vaid sõprade jaoks, kuid, sama palju kui kirjutajaid, pea sama palju ka sõbrakssoovijaid ju...seega, tulemus enamvähem sama, pole vaja lugeda ega vastata ka
aga, eks lihtsalt siis "latt" vajub muudkui madalamale ja eesmärgid muutuvad, kaisumõmmid saavad siin saidil ka oma kontod ja hakkavad seksikuselt ületama nende omanikke...kah tulevik ju!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 11:50
Kas nüüd nutta vòi naerda aga ma olen saanud mònitava kirja vaid ühelt noorelt tibilt ja räiguselt jäi see kòvasti alla ühe kòigile teada vanema tädi läkitustele.
Noored trügivad peale. Esialgu küll kaisuloomaga, aga vähemalt enda näoga. Igatahes parem, kui anonüümne paljas hargivahe. Ja seksi otsivad nad nagu teisedki.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 11:50
Kas nüüd nutta vòi naerda aga ma olen saanud mònitava kirja vaid ühelt noorelt tibilt ja räiguselt jäi see kòvasti alla ühe kòigile teada vanema tädi läkitustele.
Noored trügivad peale. Esialgu küll kaisuloomaga, aga vähemalt enda näoga. Igatahes parem, kui anonüümne paljas hargivahe. Ja seksi otsivad nad nagu teisedki.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 12:23
Ikka naerda, see pidi eluiga pikendama
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 13:50
ehh...sa, jfjm, kohe tirid jälle traditsioonilist kahekõnet siia...aga, vabandust, teemast jälle kaugelt mööda
muuseas, hullem on see, kui, ise üldse teadmatagi, mida siis need tibid asjast arvavad, nende nimel sõna võtad
ja...sry, ma ise vahel ka õudusega vaatan mõnd hargivahet, nagu siin öeldi, aga...- see ongi ju seksiteema!
vahel, mulle tundub, jälgides ka siinseid foorumisõnavõtte, on unustatud, milline teema siin portaalis siiski läbiv peaks olema, ilukõnet saab harrastada ju ka kõikvõimalikes delfikommentaarides ja...ja...
paljastatud hargivahe on ju ka sõnum, seksisaidil igati mõistetav veel pealekauba, või mis!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 15:28
Lili kui soovid luua nurgakest, kus keskealised vaid seksist räägivad, siis usu see teema ammendaks end väga kiiresti ja poole aastapärast kohtaksid seal vaid seksivaid ämblike.
Eksid kui arvad, et ma ei tea mida noored tibid arvavad. Olen suhelnud paljudega neist.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 16:53
Huvitav miks ei suudeta olla isegi netis tolerantsed? Ma ei saa sellest aru.
Kui midagi ei sobi või ei meeldi võid ju alati lahkuda ja minna sinna kus tunned ennast hästi. Ma tõesti ei tea kas laias neti maailmas on selline koht olemas kus keskealised koos ainult käivad. Ja kui käivad siis huvitav millest nad räägivad?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 17:03
ok, nagu näha, on arvama jäänud vaid paar isikut veel siia, kelle arvamus absoluutselt kõikide siin foorumis tõstatatud teemade kohta on...no, juba teada nagunii
ja...kuni mul veel suht viisakalt lahkuda palutakse...lehvitan siis rõõmsalt ja jään oma arvamuse juurde...
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 17:48
Mina küll kedagi minema ei aja
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:00
mina saan küll lilist aru tegelikult mina tahan ka et mulle kirjutawad minu ealised , nooremate kirjad kohe üldse ei tõmba aga jh pääsu nende kirjade eest siin ei ole
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:10
diamond, ankeedi järgi oled 81 - vaevalt et siin palju sinuealisi mehi on
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:13
vaadake, et te nendele 16 aastastele 1tesid ei pane, saate veel blocki ka
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:16
kui siia hästi palju titanägudega lapsi tekib on see sait kahtlemata mingi pealtnägija hambus kohe. piisab mingi pedofiilist ja kõik iha kasutajad on matsti kõigi silmis perverdid. näidatakse telekas kasutajate pilte ja head arukaid vastuseid tuttavatele

einoh vahet pole, läheb nii nagu minema peab
hea et ise ei pea vastutama
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:19
evatytar see 81 ongi petukas et pääsex noorte poiste eest aga tundub siin et see neid ei häiri . ju teawad et antiik on hinnas .... mõni kiri on aga tulnud küll et kas sul ikka õiged pildid wõi kasutad kellegi noorema pilte
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:22
Ühes õiges perekonnas ju ongi ema ja isa , vanaema ja vanaisa ja siis veel kari erivanuses lapsukesi. Ja nad saavad kõik kenasti, omavahel läbi. Vahel tuleb ju ikka ette ka arusaamatusi ja nääklusi aga neist saab üle.
Perekond Iha! olgem teineteise vastu kenad ja sallivad!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:24
aikon sa ütlesid nii ilusti praegu oleme jh kõik sõbrad ja sõbralikud ....
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:28
Vahel tuleb muidugi ka kasvatusvahendid, tarvitusele võtta Muidu lähevad lapsed ülekäte ja isa pahapeale . Aga no need asjad käivad õige elu juurde.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:38
aga ilusas perekonnas ei vahi lapsed pealt kuidas vanemad seksivad või oma tussu/nokut näitavad
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:43
No kui ikka uudishimu, nii suureks on paisunud ja teadmiste janu kohutavalt suur, las siis natuke piiluvad Aga ainult natuke .
Ja käima õpivad lapsukesed ikka vanemate valvsa pilgu all ja matkides
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:44
eipppppp, lapsed siis magavad pea padjaall kenasti ja viksilt
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:47
looda sa seda
Ja kui veel voodi juhtub kägisema ja ohkimine.ähkimine suureks paisub, siis on varsti uksevahelt mõni silmapaar kiikamas
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:50
mul õnneks selliseid muresid pole
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 18:51
Mul kah enam mitte
Ma nii üldiselt ja ümber nurga
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 19:09
Ja olemegi märkamatult jòudnud seksuaalkasvatuseni. Ja kes muu, kui vanem pòlvkond peab noori òpetama.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 19:22
Õige jfjm Enne siia sisenemist, peaks läbi viima loengute tsükli teemal.....No mingil teemal
Ja seda peaks ikka kodus tehtama, mitte siin
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 19:22
ehhhhhhh tänapäewal on euro lapsed ja need on targemad kui need emmed issid kokku õpetawad isegi wanaemasid sexyma ....
˅ näita rohkem ˅
2009-12-06 20:03
Jai kvantitatiivselt vòivad nad ju vòimsalt esineda,aga seoses teoreetiliste teadmiste puudujäägiga pidi kvaliteet soovida jätma.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-07 08:21
nu üks tähelepanek nende nooremate noormeeste suhtes , mis sai tehtud reede õhtul. Aktiivsus peale mõnd napsi on piiritu, arvatakse et ollakse lausa maailma naba ja naisterahvas näe ei saa aru, ei anna musi ja muudkui põikleb. noorus on lihtsalt agressiivsem ja endast heal arvamisel, vahel see kannab ka vilja.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-07 12:43
Võib olla polegi tähtis kirjutaja ja kirjasaaja vanus, vaid siin vist tekib ebamugavustunne pigem vanusevahe pärast! Seksida endast palju vanema naisega võib ju super-puper olla, aga kui voodist välja astutakse, tekib küsimus, mis edasi?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-07 12:56
edasi läheb iga roju oma koju
˅ näita rohkem ˅
2009-12-07 13:29
Jah, enamus ta nii kipub olema! Aga on ka erandeid!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-07 13:38
kraamib toa ja peseb nõud?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-07 14:12
ma olen 20 (fail )
˅ näita rohkem ˅
2009-12-09 22:59
Paljudel noortel on täpitähtedega jubedad probleemid. Ei tea kas neid enam tänapäeval ei kasutatagi? Või on see ......
˅ näita rohkem ˅
2019-08-12 23:01
Kas nüüdseks on trend muutunud?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 09:21
More variety the better
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 11:29
Suhteline, SonicDevil!
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 13:13
Huvitav on lugeda kuidas siin jonnitakse selle üle et noorte meeste meelest on nad seksapiilsed ja tahetud.
Kas see pole mitte pigem kompliment kui sind eelistatakse noortele naistele?
Soovitan teil soojalt oma vibraatorid minema visata ja elu nautima hakata ( kui just pole juba välja kujunenud sõltuvust ja raskusi ilma nendeta orgasme saada).
Teie kes te otsite omale keskealist printsi kellega ensv aegasid meenutada olete küll vale veebilehe otsa sattunud.
Vanus ei võrdu kogemusega. Vanus on vaid number ja kui tunnete end noore mehega liiga vanana siis tõesti ei ole sinna midagi teha, kuldne noorus on läbi.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 13:18
Kaaslast kellega pere luua või koos surma oodata ei ole kohe kindlasti siit mõtet otsida😌
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 13:27
Kaitses? Lõdvestu! Mina tunnen ennast meelitatuna siiski omavanuste või mõni number vanemate meeste tähelepanust. Noorematel meestel kipub seda va intelligentsi vajaka jääma, seepärast ei ole nende seltskond kuigi kütkestav
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 13:35
Loeb see, milliste inimestega end ümbritsetakse. Vanus ei too kellelegi juurde intelligentsi ja alati mitte ka kogemusi.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-13 13:49
Siin on palju asju mis kokku ei sobi. ellusuhtumine, väärtushinnangud, silmaring, samuti elustiil ja tempo, kõik need on eri põlvkondadel erinevad. Kui vaid korraks keppida, siis need ei sega, aga naised reeglina tahaks suhelda ka enne ja pärast seda.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-14 01:52
Tundub et vanematel daamidel hakkab siin lehel elu raskemaks minema, märgata on kaunite ja noorte naiste lisandumist.
Ja keda vanemad mehed vaatavad😏 muidugi ikka vormis ja kauneid noori näkke😂
˅ näita rohkem ˅
2019-08-14 02:16
...aga naised reeglina tahaks suhelda ka enne ja pärast seda.

Millal enne raha eest seksivad naised suhelda soovivad enne ja pärast seksi. Kui siis ainult millal tuled ja vot niipalju maksad. Kogu suhtlus nii piirdubki.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-14 07:07
Noored neidised on mõnusad, tuleb leida vaid nipp kuidas nad tasuta kätte saada
˅ näita rohkem ˅
2019-08-14 07:48
Pearu saksakambris kõndis sokkis,
suures toas tema Andrest nokkis.

Inglismaalgi pidi olema tavaline, et pubi on jagatud vaheseinaga pooleks. Muidu on kõik sama, aga ühel pool on hinnad kallimad. Kliente jagub mõlemale poolele.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-14 09:34
ImPleased, nii noor ja nii kibestunud. Sinu jutust kostub küll, et keegi vanem daam on sulle korvid kätte andnud ja seenele saatnud
˅ näita rohkem ˅