Foorum
2009-12-02 23:06
täitsa nõus, et vaba valik peab olema...eks siis polegi muud, kui, et - kui igavaks kisub, ära töllerda siin jalus!
noorte päralt on tulevik, lase möllavad siis
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:06
no klubi võite/võime igakell teha ja siis liitutakse kuidagi mingite keeruliste protsesside läbi. Noh jah iseasi kas sellel on erilist jumet. Las lehe austatud süsteemiülemad panevad küsimustiku ülesse parem ja saabki teada nii enam-vähem.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:14
Mind jälle häirib see, et pannakse samu pilte pidevalt uuesti üles. Aga see on teine teema.
Selle keskealiste klubi liikmesknnd vòib üsna väikseks jääda ja siis on oht, et konfliktsed teemad (homod, sponsorlus . . .) muutuvad väga isiklikuks.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:16
Piltide teemat on üldse nii nagu ta on. Just jfjm, nii ta kipub minema.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:20
See viimane häirib mindki, alles täna vaatasin viimati lisatud naisi ja sajast uuest pildist u.10 tõstavad samu pilte pideval edasi-tagasi. Aga see kommuuni teema võiks ju tõesti gallupist läbi käia. Ehk oleks sellel rohkem minekut kui jututoal.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:21
khm...jätan siis teid, jfjm ja parmaleikin siia oma kahekõnet edasi pidama...ja, lootust ei kaota, et...äkki ka minu murekene veel mõnele silma jääb...ette tänades:
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:25
Usun, et siin on neid veelgi kel sama mure aga paraku on neid veel rohken kes foorumit ei loe!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:26
ah et jututoal pole minekut?!! Ma ei kommentaari seda. Keegi peab seda kommuuni siis ju administreerima ja siis jällegi läheb seal kord käest ära ja lõppeb mõttetult ja minetea mis veel juhtub. No ma ei tea. Aktivistid pange plussid ja miinused paberile.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:28
et, miks mitte siis ka kommuunisarnane nurgake nendele, kes tõesti iseendast ja tõesti mingi sisuga pilte ikka ka tõesti värskendavad!
huvitav tõesti, kui nüüd järele mõelda...oma siinoldud poolteise aasta jooksul olen näiteks neiu glea suvekinga kängitsetud jalakest näinud oma 18 korda uuesti siia ilmumas!!!???
ei tea kohe arvata, pildid on justkui tasemel, jääb küsimus, kes nende taga siis tegelikult on?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:30
LiliNobre: ega muud ei aita jah kui isiku vanuse tuvastamine. Aga seda peab tegema siis usaldusväärne webmaster kes andmeid ei kuritarvita aga see jääb ka siis väga väikseks ringiks ja kindlasti on kõik omavahel näost näkku kohtunud. Hm aga aitabki ju kasvõi seesamune kokkutulek mis siin planeeritakse. Seal saab ju kohe vanuse ära määrata ja saab ka seltkonna kokku. vähemalt kes lähevad sinna siis arutage seda seal.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:32
Kui jututoaga puusse panin siis sorry võib olla käin mina seal valel ajal. Aga siiani olen näinud kuidas sees max. 10-15 inimest, neistki pooled miskipärast hallid ja heal juhul kirjutab 2-3 inimest. Aga kordan veel äkki käin ma seal valel ajal.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:37
Valel ajal käid. Vaata foorumi teemat kohtumiste kogemused ja kokkutulek.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:38
No neid nimesid võib hulgi kokku lugeda kelle ühed ja samad pildid suht tihti uutena ilmuvad, täna oli seal näiteks angeelika27, siva. Aga ka kauboid jne. Kusagil allpool tõstatas keegi piltide ja topi teema ja selle loogika järgi kaoks see mure ära aga siis poleks enam kasu hinnetest...mis on ju teadupärast tuluallikas.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:41
igatahes, tundub jah, et ka foorumiteemasid loevad teatud inimesed vaid...ja, ikkagi üldine vähemus...ka täna on mu postkasri kirjutahate keskmine vanus endiselt 22...veebikaamera ja muu säärane kõrvuti eriti sisuka "terega"...!
siinkohal vabandan jällegi nende ees, kelle võibolla siiradki läkitused vastuseta jäänud...ega ma ju loe enam ka ridarealt kõiki
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:53
Nüüd mitte kedagi solvata tahes, naisena kelle postkasti on ummistanud samasugused kirjad nagu LiliNobre just kirjeldas võtan julguse arvata, et ehk ei saagi mehed seda teemaalgatust läbini mõista ja seega jääme lõpuni eriarvamusele.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 08:32
ei pea jääma eriarvamusele, eks kõik ju näiteks spämmist ummistunud postkastiga on mingil ajal kokku puutunud...aga ma tean, et siin osad naised kasutavad sellist nippi, et seadetes märgivad, et kirja saavad saata ainult sõbralisti liikmed
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 09:30
Nii tehakse et mõned määravad seda nii ,aga eks sel ka oma puudus, nii pead esmalt ise valima kellega suhtled , aga nii võib ju mõni kes oleks sobiv välja jääda. Muidugi eks komentaaridest saa ju valida keda lisada, kas sealt ka kohe õige õnnestu see iseasi.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 09:52
ok, aga siis see kommuuniidee, jfjmil oli kaalukas argument nende vastu, aga samas, kes loob kommuuni saab selle konflikti ka kohe luues ära hoida, määrates milliste vaadetega inimesed on antud kommuuni teretulnud, ja olgu ta siis pealegi väike...
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 10:09
Mikhan (eks kõik ju näiteks spämmist ummistunud postkastiga on mingil ajal kokku puutunud) ...jutt ei olnud ju spämmist, jutt oli neist kirjadest mis siin iha postkasti ummistavad ja mille sisu on enamjaolt üks.
Mis puutub ifimi vastuväitesse siis kisuvad siin foorumiski nii, et sabasuled lendavad...on seal siis vahet kus kakelda aga siin on olnud teisigi kes ütlevad, et neil on kindel eesmärk aga on palju neid kes lihtsalt soppa loobivad. Võtame või siinsed mehed sukkpükstes või naiste pesus, ehk sooviks ka nemad oma 'kiiksudest' kellegagi sarnasega rääkida aga suvalist ju torkima ei lähe...kui aga ollakse juba kommuuni liikmed siis on selge, et huvid on ühised!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 10:09
inimene kirjutab oma andmed ankeeti ise, kes ausalt kes mitte, põhjused selleks ka erinevad, igasugu kommuunil ikkagi see et keski peab otsustama kes pääseb sinna kes mitte. Ankeedi aususest veel nii palju, et alati ei saa kõike ju välja kirjutada. Eriti mehed naised kes abielus ja siin omale väikest salasuhet otsivad, pilditut ei tunne keegi ehk ära ja enamuse intiimkehaosad neid ka ei reeda ehk kuigi oma elukaaslane võib selle jägi ka ära tunda.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 10:24
Aga mujal saitidel on ju olemas sellised kohad nagu era kommuunid, millel on omanik kes otsustab...samas saab neid otsustajaid olla ju ka mitu ja kui kommuuni saamine on mingil määral seotud ankeediga siis äkki muutuvad ka andmed õigemaks! Ja minu arust pole ju ankeedis nõutud isikukoodi või kodust aadressi, mille järgi sind keegi tuvastada võiks, ankeedis olev info on suhteliselt pinnapealne siiski. Samas hakkas mind omalajal siin väga häirima see, et enamus vabu ja vallalisi mehi muutusid äkki lastega pereisadeks ja kahekümmneviiesed neljakümmne aastasteks väikest valet ei keela keegi aga siinsed ankeedid on paljus puhas muinasjutt
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 15:49
aga siis muutuks see kõik parajaks lihaturuks kah. valid nagu kataloogi kaupa...

elu ongi muinasjutt, sest me keegi ei tea mis on tõde. mis täna on nii, see homme naa ja ülehomme ei ole meeles ankeeti muuta
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 16:22
Muutuks lihaturuks see ongi ju juba seda
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 16:47
ja nii ongi hea. Piirangud ja nõudmised vähendavad kasutajaskonda ning lõpuks jääbki paar üksikut keskealist kasutajat alles.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 16:51
Keegi pole ju kedagi piiranud ega ka midagi nõudma hakanud, see oli lihtsalt idee teema algatajale vastuseks. Huvitav on see, et igalpool mujal asi toimib...mis imeloomad need iha inimesed siis on, et siin hakkama ei saadaks
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 18:34
Lili oled õige teema algatanud.Olen endgi tabanud mõttelt,et 22 ja otsib siit kaaslast..kuidagi imelik,aga ju see inimlik laiskus mis süveneb,mine nüüd veel kuhugi pittu,tantsi,äkki tahab veel mereranda ja romantikat-! aga endast vanemaid tulebki vaadata,selles on üks suur eelis-nad ei jõua eest ära joosta!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 19:01
Jah kas noori kah häirivad n.n vanade inimeste siin olemine? Kas noori häirivad ka vanade kirjad mis võivad olla nii sama nilbed kui noorte omad vanadele tunduvad?
Ma saan ka ise kirju noortelt aga kuna mu ankeet hoiatab ette juba, et nad jäävad vastuseta siis ei ole need mind küll häirinud.
Miks ma arvan, et siin võivad väga valt koos eksisteerida nii noored kui vanad ilma, et oleks vajadus hakkata kastitama.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 20:07
mispidi see kommuunide loomine kastitamine on?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 21:01
Vat sellest ei saanud mina ka aru.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 21:44
Kui te ise oleksite 22, olete te ikka kindlad, et te ise siin samamoodi ei istuks? Paraku aga ei saa me keegi enam teada, mida me siis oleksime teinud või milliseid kirju kirjutanud Ja äärmiselt vale on väita, et näiteks 40-sed samasuguse sisuga kirju postkasti ei vorbiks. Ja miks 40-ne ei võiks iha asemel kusagil pidus käia või mererannas romantikat tegemas käia?? Olgem tolerantsemad
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 21:49
moorikesega 100% nõus.
Siin on ju ruumi kõigile. Või mis?? Mulle küll jätkub
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 22:09
ikkagi, kas keegi ajab kedagi ära vms ve?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 22:21
Ära aetud ihalane on hukkunud hing, reaalsuse dzhunglis.
Seega siis...hoidkem kokku ja tehkem suitsu....ei ikka sugu
˅ näita rohkem ˅
2009-12-03 22:23
ehh...pigem oli siin juttu omale nurgakese leidmisest...äraajamisest ei saagi juttu olla ju, vägivalda küll ei oleks tarvis õhutada...
aga, ma ei mäleta , et ise oleks kangesti trüginud kusagile eriliselt vanemate üritustele või seltskonda, sugulaste kokkutulemisestki piisas, seal ära niheleda see "kohusrtuslik aeg" oli niigi paras katsumus.
ja, kuidagi omavahelgi oli tegemist piisavalt, omavanuste hulgas ma pean silmas, küll oli armumisi ja lahkumisi, intriige ja niisama pulli...issver!...selge, et muru oli ka rohelisem ja...
igatahes, ma üritan ikka tolerandiks jääda, kuid....egas siin varjatagi, ainuke eesmärk on see, et "teised kõik on juba olnud vanematega, ma tahaks kaaa...."...on see vanema "muti" ärasebimine nüüd ainsaim, mille poole 20- aastaselt pürgida!!??
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 08:56
Ma arvan, et asi on uudishimus pigem ning tahetakse saada erinevaid kogemusi. Kindlasti annab omamoodi tõuke selleks ka jutud, et vanemad naised on voodis paremad ning ka kergemini "äraräägitavad" kuna ei taha ainult kallist sportautot, maja ja gucci käekotikesi
Kõik need on oletused. Mind vanemad naised eriti ei tõmba, kuigi ma ei välista, et kogemuse/vahelduse mõttes võiks kunagi ka aega veeta mõnega.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 13:08
10 põhjust,miks vanem naine on noorest naisest parem:
1. ... ta ei ütle pärast 'ongi kõik vä'
2. ... ta ei räägi hiljem sõbrannadele,et sul kohe ära tuli või kõvaks ei läinud
3. ... ta domineerib ise ja ei ütle sulle,et sa midagi ei oska
4. ... ta ei taha sinuga abielluda
5. ... ta ei nõua raha
6. ... ta tunneb end sinu kõrval noorena ja seksis annab see talle tiivad
7. ... teda ei pea mõttetult moosima
8. ... ta saab aru,et noormees peab sarvi maha joosta saama
9. ... ta ei jää äkki rasedaks
10. .. ta kuulab ära su mured ja samal ajal ei laki varbaid
ps. Noor ja vana pull seisavad künkal ja imetlevad lehmakarja. Noor pull ütleb vanemale:"tead, jookseme
alla ja tõmbame kumbki ühe lehma läbi! Noh, mis arvad?"
Vanem pull mõtleb ja lausub siis:"parem jalutame alla ja tõmbame terve karja läbi..."
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 14:57
Sitt lugu jah
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 20:49
no, üksainumas ja ülisuur põhjus, miks nagu ei tahakski väga noorematega...on just needsamad 10 asjaolu, mida minult juba ette loodetakse
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 23:21
punkt 11: oskab teha häid pankasid
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 23:22
no ma kui suht värske kasutaja kergitan seda keskmist vanust
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 00:30
mingiks prillitoosi klubiks pole ka vist mõtet seda teha
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 05:15
tegelikult alati saab ju ignoreerida seda wanuse gruppi mis ei sobi . lihtsalt ei wasta kirjale ja kustutad selle ankeeti muidugi loeta siin eriti kui selle piirangu sinna kirjutad ......
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 08:50
nojah, veelkord vabandan jälle kõikide kirjutajate ees, kellele ma ei vasta
ja...muuseas, isegi siin kirjutatu põhjal võib järeldada, et t e g e l i k u l t see noorem seltskond ikka üsna karm on selle vanema rahva vastu, isin, et enamus mõtlebki, et nende "muldade" koht on srnuaia peal
samas....endiselt ei arva ma, et see peaks olema paik, kus 18- aastased neidised oma "kogemata saadud lastele" ajutisi isasid käivad otsimas!
ja...kui ikka meeshing juba 22- aastaselt harjutab ennast regulaarselt arvutipiltide peale rahuldama, siis...24- aastasena hiljemalt, ei oska ta elava naiseihuga tõesti enam miskit peale hakata!
(uuh...nüüd viskasin küll üpris rammusa kinda)
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 09:19
P.S ja, kui nüüd vaadata tänahommikuse sisuga viimati lisatud naiste pilte.....6 portreepilti reas, vanuses 18 ja osad kaisuloomadega siis koos, iseenda poolt telefoniga seksisaidile klõpsatud....
mnjah....pikemat aega pole enam keegi nendest naistest, kelle pilte ikka ise ka olen imetlenud, mitte midagi ilmutanud, huvitav, tegelikult, mis põhjusel???
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 12:01
Eks praegu ole hapukurgi hooaeg. Ja mida kül teha nende verisulis kepimeestega, keda isegi need a la rate tibid jutule ei vòta?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 12:20
lili: eks selline see eluke ole jah
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 20:21
nujah...eks ma kammin oma lemmikooma korralikult ära ja õmblen lapsepõlve kaisukaru kõrva tagasi...
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 20:55
Mulle tundub, et nii mõnigi kirjutaja pole teemat algusest peale lugenud. Kedagi ju ei aetud ära ja kedagi ei kiusata taga LiliNobre soovis lihtsalt omavanustega suhelda aga tundub, kohati võetakse seda isikliku rünnakuna.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 21:18
Mina kuulsin appikarjet, et noored ja mòttetud tungivad peale. Huvitaval kombel leiavad sama ka noored ise, vähemalt vastassoo suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-05 21:53
tegelikult ei olnud see ei ühte ega teist, appi ma nüüd küll karjuma ei pea...eks ikka ise olen võimeline enda eest seisma ka...
see oli lihtsalt konstateering ja küsimus, et äkki keegi teab vastust
see, et nii palju ja erinevaid arvamusi on tulnud, on ju hea, ja, järelikult polnud ka see küsimus täiesti mõttetu...mina, ma mõtlesin küll tõsiselt
˅ näita rohkem ˅