Foorum
1
...
5
6
7
...
10
2011-09-26 00:32
Oo ... vastu ööd siis niimoodi, ma ju erutun ja ei saa magada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:34
Mõtlen praegu, et kas ta tõesti 36 on, nagu ankeedis kirjas....Käitumine on küll nagu pubekal Mis tädidesse puutub, siis ise on ta tädidega üheealine ju Ilmselt on tõesti iha foorum vaid auru väljalaskmise koht ja reaalsed asjad juhtuvad mujal.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:39
Miks ta ei peaks 36 olema? Valis endale provokatiivse rolli ja nüüd hea muiata, kuidas "tädid" leili lähevad. Mingi aeg ma mõtlesin, et ta on naine, kes mängib machomeest, näitamaks, kui jobud sellised tüübid võivad olla.

Sa arvad, et reaalselt juhtub mishaga praegu midagi põnevat?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:39
foxy, on, on 36, mis siin imestada, kui isegi viiekümneaastased naised käituvad kui põhihariduse poolelijätnud. No ta vist mõtleb tädikeste all üle 40aastaseid , tal endal sinnani veel paar aastat aega
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:42
Vana Sa oled, PushUp, kui saladus pole? Ma tean küll, et naiste käest ei küsita, aga on öö ja mul pole kombeid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:45
Oh, ühe jalaga juba hauas
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:46
Ma arvan, et mishake näeb midagi põnevat unes praegu Näiteks seda, et caribian halastab talle ja nõustub temaga ilma rahata seksima
Eks jah, kui vaba aega on liiga palju, siis võib ju ennast tädide leiliajamisega lõbustada.
push up, ma sain aru, et tal on juba üle 30-sed naised kõik tädid. Ma tõesti arvasin, et tegelane ise on pubekaeas, siis tunduvad kõik endast 10 aastat vanemad pensionieelikud. Aga vahet pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:49
foxy, vist oligi nii et olenevalt asjaoludest, tituleerib ta naise kas siis tädiks või mitte, see vist ei seostugi niivõrd vanusega.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:49
Ilmselt misha pole üle 30-aastaste naistega kogenud ja ei tea, mis hea on.

Päris huvitav oleks teha kihlvedu, kas mishal õnnestub selle aastanumbri sees caribian ilma tasu maksmata voodisse saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:52
JOG, mille peale kihla veame?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:54
John: Õnnestuks küll, sest mishale teeks caribian allahindluse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:00
Seda ma ei usu, et miskale üldse keegi mingit allahindlust teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:01
kahju, et kambaga ühte lõhki kisute ! aga jah olles huntide keskel tuleb nendega ka koos uluda!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:01
Mismoodi me võitja selgitame, foxy? Lähme misha või caribiani poole pealt vaatama?

Kas misha on nii kuum mees, PushUp?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:04
John: No caribian ju otse misha suhtes poolehoidu avaldanud, kümpadega hinnanud jne, näha on ju et väga meeldib ja arvan et tegelikult võib mishale cari füüsiliselt ka meeldida kuid selle naise teevad talle muud tegurid lihtsalt eemaletõukavaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:10
Ma arvan, et ka caribianile on see siin mingi rollimäng, reaalse elu aseaine. Tõenäoliselt reaalsuses on nad mõlemad veidi teistsugused. Loodan vähemalt.

Naine, kedagi ei kista lõhki. See on mäng.
Võid kaasa mängida, kui Sul on roll ja Sa tahad seisukohta võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:17
mäng on see sinule kulla John. Proovi korraks panna ennast selle "peksukoti" rolli... oma seisukoha juba avaldasin ja edaspidi jään vaatlejaks!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:20
No kui Sa natuke kaugemale vaatad, siis need nö peksukotid asusid siin mingi aeg aktiivselt teisi tümitama. Vähemalt mina registreerisin konflikti küll sedamoodi. Kui ikka täiesti tühjalt kohalt hakata endale võõraid naisi solvama, siis loomulikult satud varsti ise rünnaku alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:29
kisud mind vaatleja toolilt jälle püsti... ok! Olen tutvunud nii mõningagi teemaga kus kõnealused kodanikud sõna võtnud... kas maksab meestel üldse vahele segada ning pooli valida kui ilmselgelt on tegu naiseliku konkurentsiga?? Caribiani postitused näitavad, et tegu on aruka inimesega... samamoodi olen posititiivselt üllatunud pushi mõtteterede ning nende väljendusega... Johni iseloomustab ilmselt lause: õrritaja ei ole aga verd tahaks näha!!
Maandun taas oma toolile!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 08:59
Tead PushUp. Caribian on küll väga omalaadne naisterahvas aga temas on midagi, mis meeldib mulle ja paljudele. Ok. Mõni naerab tema suhtumise peale. Samas tunnistade, et tegemist on vaieldamatult hea välimusega ja mis kõige olulisem naisega, kes kaljukindlalt teab, mida soovib ja mida otsib.
Ei tasu siin õelutseda midagi ta kallal. Kui ta tahaks, saaks ta siin ihas iga jumala mehe. Seda luxsust kallis PushUp ei ole kõigil. Ja ta teab seda, mis ta väärtus on. Tubli naine tegelikult. Lisaks veel see pluss, et ta ei lase pead norgu ja seisab olenemata kommentaatorite õelusest kaljukindlalt oma arvamuse juures.
See on märkimisväärne ja pigem tõstab tema väärtust kui vähendab.

Nii, et misha taolistele temasugune naine juba allahindlust tegema ei hakka. Miks peab. Pole misha puhul tegemist ülisexika ja osava mehega, kes kõik ihaldavad. Nii, et mishakene peab sinuga PushUp leppima paraku. Cribiani taolistest naistet tuleb tal suu puhtaks pühkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 09:34
Push up..ma kasutan võimalust ja seletan lahti oma hindamissüsteemi.Jah,ma olen aktiivne hindaja..seepärast Ihas olen,mulle meeldib pilte hinnata.Pildi hindamisel ei lähtu ma mitte kunagi sellest,kes seal pildil on.Ma hindan pilti ennast.
Miska sai ka minult kümneid...aga kui vaadata neid pilte,mis teenisid kõrge hinde.....See küünaldega,varjude mäng,osav lavastus ja teenis kümne.Edasi-Palja taguotsaga must-valgeks muudetud pilt,mil üks pisike punane detail...kaunis kompositsioon ja kümme.Ma hindan kõrgelt ka head füüsilist vormi,alles hiljuti teenis üks daam minult kümne seljalihaste eest...ma ei mäleta kasutajat,aga ma mäletan seljalihaseid.
ma ei hinda kasutajat ja ei väljenda hindamisega oma sümpaatiat või antipaatiat.Ma hindan pilti tervikuna ja füüsist.
Ka paksmagu,kel leidlik kompositsioon ja igati vahva pilt teenib minu käest kümne.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 13:24
NSM: Ah ära aja, caribian võtaks selle mishakese kohe kui vaid too tahaks caribian ju eelistab füüsiliselt sellises vormis olevaid mehi, ta ise seda ju öelnud , sel juhul ei mängiks raha enam mingisugustki rolli, paraku aga ei näe siin vastastikust sümpaatiat.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 13:34
caribian on tark naine ja targa naisena eelistab ta peale hea füüsilise vormi ja raha kindlasti ka head vaimset ja emotsionaalset vormi. Seda aga miskal ei ole ja seda ei saa hankida ka jõusaalist ega osta raha eest
Ehk siis nagu mu sõber ütleb, siis kui Jumal mõistust jagas, olid sportlased trennis
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:19
Paraku on aga tihtilugu nii et füüsiline vorm, raha ja vaimne, emotsionaalne pool ei käi käsikäes, seepärast ongi caribianil raske meelepärast leida, kui raha on-jätab füüsiline pool soovida, samas kui seda viimast on siis jällegi napib ressursse jne, arusaadav ju et raske endale väljavalitut leida aga otsima peab samas kas just selliste võtetega.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:23
Kui piltidel, mis on misha36 kontol, olev isik on sportlane, siis mina olen nt. EV peaminister. Ma muidugi ei tea, ehk on tal parajasti off-season vorm või on massiperioodi algus? Ja oma suure tutvusringkonna põhjal, kus on palju ka päris-sportlasi(mitte jõusaali-kunne), ei saa küll väita, et kui jumal jagas mõistust, olid sportlased trennis - enamus haritud ja suht edukad inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:26
limpsti: mishal on siin mitmeid kontosi olnud ja nendel nähtu põhjal võin kinnitada et tegemist on oma ea kohta päris heas vormis oleva isikuga-olen teda ka Jutuka camist näinud, see on kinnitavaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:33
kirem,kohta võiks öelda,et terves kehas terve vaim
kui aga caribiani poleks siis foorumis meelelahutust ei oleks ei pea ju kõike tema öeldud tõsiselt võtma
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:40
elmar: Me juba teame et sulle caribian meeldib Mulle ka tegelikult, meeldis, isegi hinnanud teda kümnetega ja komminud nii vanalt kui uuelt kontolt ja tegime mingi aeg tagasi koguni tiimitööd kui üks tont siin meid solvama hakkas. Küll aga olen tema suhtes pisut meelt muutnud, pärast seda kui ta leidis et on väga õiglane minu väljanägemist jne kritiseerima hakata, ilma et ma kunagi tema füüsiliste näitajate kohta midagi halvustavat oleksin öelnud ja miks ma oleksin seda pidanud tegema.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:43
oeh teid küll miks te nüüd nii demi juures peatute, mul on sportlik huvi teada saada miks ta valetab. kas ta on igavlev meeleheitel perenaine või ta tõesti on prost. mind huvitavad naised, naised kes suudavad siiski olla huvitavad.

naised kes on tuimad, ülbed, üdini igavad, nendega pole midagi rääkida nagu nsm, foxy, juuksur (kui juuksur suudaks end avada siis vbl oleks ise ka huvitavam), sellised tädikesed meenutavad mulle alati ametnikke maksuametis. kurjad, siis kipras, alati valmis mingiks võitluseks, sellised naised ei paku huvi - kas te ise usute et pakute meestele pinget?

mulle suur tähelepanu ei meeldi, sellest vahetan vahest ka kontosid, tahan oma asja ajada ja metsikutele kirjadele ei viitsi vastata. kui sulle keegi kirjutab, siis oleks ju viisakas kasvõi ei vastata. nii et ole mind demiga mõtet kuidagi paari panna, rahast rääkivad naised on OUT OUT OUT OUT. naised teenigu endale raha ise, mina ei hakka kellelegi midagi teenima

ainult siis kui mul on suur armastus, laps, perekond. aga mingi iha naisele.... no ausalt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:46
sporti tegin viimati kevadel, pole enam aega olnud, palju tööd ja ettevõtlus. aga küll jõuab, lihasmälu jääb alati alles ja 3 kuuga saavutan jälle mingi vormi kust saab ennast edasi ehitada. kogemused ka loevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:48
rattaga olen see suvi ära sõitnud üle 3000 km, jooksmas käin paar korda nädalas, vahest lausa igapäev. tavainimese kohta olen ma vägagi sportlik
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:50
See jääb tõesti demi juures arusaamatuks, miks kena naine ennast kuskil niimoodi presenteerib, jalgevahet näitab jne, jätab siiski sellise prostitutsiooniga tegeleva mulje, kuigi üritab väita midagi muud jne. Aga noh, eks inimene ise teab, lihtsalt need on minu nägemused.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:52
PushUp,miks arvad,et caribian mulle meeldib?Ta meeldib mulle jah,kuna ta pakub siin välja meelelahutust või meelejahutust muud moodi mitte ja vaevalt minagi talle vaimustust pakun
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:55
aga tussupildid on ju ilusad, me oleme sekssaidil mitte facebookis. kus sa veel siis seda näitama peaks
kõik võivad kõike näidata, tegelikult see näitamine ei muuda inimest halvemaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:01
elmar: No aga sa olevat ju püüdnud temaga tutvuda jne, ju siis ikkagi ju meeldis
misha, on jah ilusad, ega ma vastu väidagi , lihtsalt ma ei saa aru sellistest inimestest kes vahetult oma näo kõrval ka jalgevahet avalikult presenteerivad, mingid asjad võiksid ju varjatuks jääda aga ju siis mõnele see uhkuseasi , las siis olla
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:34
Mina isiklikult leian, et ka tissipildid profiilipildi kõrval kategoriseeruvad samasse klassi-"milleks neid avalikult näo kõrval presenteerida", seega, olen seda meelt, et ennem kui midagi/kedagi klassifitseerida, peaks siiski ise sellest kollektsioonist väljaspool olema...või...?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:37
PushUp,tutvuda ma olen üritanud paljudega ja ka muuseas sinuga Lihtsalt targutada mõnikord läbi privakirjade ei ole tutvumine.Kui ma teeksin konkreetseid ettepanekuid või pakuks välja midagi..siis kipub ehk sinnapoole Olen üldiselt ettevaatlik tüüp
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:50
Piltidel ja piltidel on vahe.Naist täies alastuses on ka võimalik üles pildistada nii,et tegu on pigem kunsti valdkonda kuuluvaga.
Alasti ja poolalasti piltide kohal tuleb alati silmas pidada,et säiliks esteetilisus.Minust ei ole kunagi tehtud ühtki kaadrit,kus ma hargutaks jalgu...see läheks vastuollu mu ilutunnetusega.Suguelundid,eriti,kui tegemist väga ilusate elunditega ei muuda pildi esteetilist väärtust.
Alastusest...Kati Murutar teeb stabiilselt alastipilte igal hooajal,Saagim näitab tutti televisioonis,kus vaataskond tunduvalt suurem.
Ei hakka mainima bellanova tegusid....ja tulemus-mitte kedagi ei häiri,sest kõik oli esteetiline,ilus.Nii ilus naine saab endale lubada palju rohkem,kui teised...ilma,et keegi sõimama kukuks.
Alasti inimkeha pole kuritegu,alastust on kasutanud peaaegu kõik maailma suurimad maalikunstnikud,tippmodellid sammuvad laval täiesti läbipaistvates riietes,mis ei jäta suurt fantaasia hooleks.
Oma keha ei pea keegi häbenema.Ok,ülekaalulistel oleks siiski mõistlik midagi selga panna...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:52
TheLibertine: Üks asi on rinnanäitus ( nibu osaliselt varjatuna ), teine asi jalgevahe.
elmar: Pole hullu Eks foorumlased ikka suhtle omavahel ja aruta asju privas
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:55
Selles, caribian nõustun et eelkõige säiluks esteetilisus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:57
Jalgevahe näitamine ja alasti seismine on väga erinevad asjad.Seistes ei ole võimalik naisel paljastada oma suguelundeid.Füüsiliselt suht võimatu.Olen näinud siin väga rõvedaid pilte laiali aetud jalgadega emastest.
Ma nimetan emastest,sest igasuguse ilutunnetuse ja esteetika kaotanud naine muutub lihtsalt emaseks olendiks.
See on umbes sama,kui nimetada Playboy kaanestaare porritähtedeks.nad on küll paljad,aga keegi ei näe nende jalgevahet.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:05
Ju siis kui naisel enam midagi paremat näidata pole,hakatakse jalgevahet näitama.Mõne noore poisi võib sellega tõesti kiima ajada,minusugust enam mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:07
Osa naisi rikubki rõveda pildiga mänguvõlu, mõeldakse et läheb hirmsasti meestele peale ja ega ta läheb ka, aga sellistesse naistesse suhtutakse ka vastavalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:12
Täpselt nii.Kauni taustaga ja kompositsioonis alastus on kunst.Seda ei vaadata,kui porri jne.
Tingimuseks muidugi...peab olema ,mida näidata.vastasel korral kukub mäng kolinal kokku.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:14
Tõesti,ega naise jalgevahe pildil koos vanusega eriti ei muutugi.Juhtumisi olen ükskord sellise pildiga suhelnud privas ja ka hiljem kohtunud reaalis.Mida öelda ..kokkusaamine jäi viimaseks,sest muust välimusest eelnevalt ülevaadet polnud ja edasi huvi enam mul polnud kui olin korra näinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:17
Lisaks veel et siin ringi vaadates olen tähele pannud et osad naised ei oska ennast õieti väljendada, mõeldakse et mida paljam ja siivutum, seda parem ja läheb ka paremini peale, samas mulle endale näiteks meeldivad kenas pesus, ilusti poseeritud pildid märksa enam, mõni naine arvab aga et mida rõvedamas poosis ja mida paljam jne seda uhkem, samas eks ka selliseid pilte pea olema, seda enam et seksiportaalis, mina ise jah, seda ei järgiks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:23
pushup, vahemärkus. kas sa võtad oma väited cariabiani piltide kohta nüüd tagasi? tunnistad ta pildid esteetiliseks ja tagasihoidlikuks või arvad endiselt, et ta tegeleb prostitutsiooniga?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:27
Ma kahtlen,kas naised ,kel väljanäitusel eriti rõvedad pildid on neid ise üldse üles riputanud.Nad ei pruugi teadagi,et staaritsevad kuskil internetis.Nii ka nende noorte armsate vene tüdrukutega,kes rumalusest saadavad oma pilte kellegi emailile ja nad ei oska seal Siberis aimatagi,et nad on siin portaalis staarid...
Pesu on klishee....ma ootaks rohkem alternatiivseid lahendusi...korralik pesu,ilusad sukad-tripid...ilus,aga liiga klishee..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:39
Utha: Mina ei tea, kas ja millega tegeleb, seda ei tea meist tegelikult ju keegi, peale asjaosalise enda, vb tegeleb, vb mitte aga natuke jätab nagu kahtluseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:47
Sellega on täpselt nii nagu peaegu iga asjaga...kõik on tõlgendatav.
Kas ma tutvun-seksin ihas ?Ei.
kas ma olen küsinud kelleltki raha?Ei
Kas ma seksin,kui mees kingib mulle tutika cadillac Escalade?Jaaaaa ja ma seksin nii nagu mitte keegi varem pole seksinud.
Kas ma seksin,kui mees kingib mulle kuuajase puhkuse bahamal?Loomulikult seksin
kas ma seksin,kui keegi pakub mulle nt.300 euri?Ei.
Kas ma seksin,kui mees kingib mulle valge sooblikasuka?Loomulikult ja.
ikkagi lits ja prost,raisk.Ei ole näed vaimseid väärtuseid!Tühi kest,igav ,ebahuvitav jne
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
10