naised eelistavad tutvumisfaasi.kas sa reaalselt kujutad ette..kuidas ma tutvun siin,annan oma numbri jumal teab kellele(vabalt sarimõrvar)ja lähen paar tundi hiljem kohale ja seksin temaga.Pärast seksi on pakaa..
ma ei usu,et nii odavat ja kasvatamatut naist üldse olemas on.
Mina loon inimesega sõbrasuhte,saan kokku,joon kohvi,arutame päevakajalisi asju jne.Mõnikord käime koos väljas jne.
Miks mitte.See on mehe otsustada,kas ta tahab seda tutvust kaugemale arendada ja kas tal on selleks võimalusi.
Võib ju lihtsalt sõbraks jääda.Kui mängu tuleb seks,siis hakkavad naise arved ka selle mehe postkasti tilkuma.
Kui ta seda ei soovi,siis sõprusest-tutvusest kaugemale ei minda.See on mehe enda valik.Keegi ei küsi ega nuru abs.mitte midagi.Terve minu tutvusringkond toimib täpselt samade reeglitega.Viisakas.Inimesed saavad hästi läbi ja kõik ongi normaalne.Seks rikub tihtipeale head suhted ära,sest meestel tekib peale seda nn.Omandiinstinkt.naistel ka muidugi,aga meestel avaldub see rohkem.On hästi,kui on võimalustega mees,siis ta ei pea muretsema,aga kui ei ole,siis naine leiab uue tutvuse,kel on vahendid.
Lugege Elmari kommentaare,ta on elutark inimene ja ilmselt lävinud paljude naistega.
Kire..sellist naist nagu sina tahad ei ole olemas.Naised ei mõtle nii,nad võivad teha mingi aja jooksul teatrit,aga lõpuks taandub kõik ürginstinktile.