Foorum
2011-09-06 21:02
Tead kiremorvar.
Meeste suhtumine naistesse peegeldub siin igas jumala postituses! Sa ise ka ju oled pea kõik foorumis aktiivsemalt suhtlevad naised läbi sõimanud. Mingi hetk said kõik siin sõimata.
Kui sa tahad sinisilmne olla, siis keegi ei saa sind takistada. Aga reaalsuses on suhtumine naistesse pigem halvustav kui pooldav. Mis aga sinusse puutub, siis sinu suhtumine naistesse, see on lausa eraldi teema. Aga las ta olla. Las jääb neile naistele arutlemiseks, keda sa võiksid huvitada. Pealegi üks naisterahvas tegi päris põhjaliku analüüsi sinu kohta juba ära. Kuigi ma ei saa aru, et milleks seda vaja oli.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:07
kiremorvar, kuidas ma siis ainult halba leian? natuke aega tagasi kirjutasin, et sa oled lahke poiss.
kirjutada võib igatemoodi ja see, mida sa enne lugesid, oligi vaid minu arvamus sellest, miks osad mehed eelistavad asju keerulisel viisil ajada ja kas see toimib. äkki keegi tundis ennast ära.
ja see pärimine, nagu sa hästi ütlesid, ei tähenda midagi muud kui see algselt peaks tähendama - ma küsin, sest ma tahan saada tagasisidet ja kinnitust oma arvamusele. kuidagi pean ma ju teada saama/kontrollima, kuidas teine mõtleb ja kas ta saab minust aru. kui ma midagi kontrollin, siis teise mõtlemisvõimet. tavaline infovahetus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:08
jälle, too mõni link oma sõnade tõestuseks kus ma sõiman naisi
kui linki ei tule siis sa lihtsalt lahmid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:10
Aga kas siis mehed peavad naisi ainult ulistama.....olgem ausad, ka naistel on hulga miinuseid ja mis siis seles halba on, kui möned mehed need miinused siin välja toovad...naised ju halvustavad siin mehi usna sageli ja nuud kui midagi vastu öeldakse, siis on väga paha ja homod on ikka paremad, sest nad nii nunnud....teevad välja, ei koonerda, räägivad moest, ei räägi naistest kunagi halba
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:13
juuksur, vaata ma täitsa usun et sa käitud ise täpselt selle sama skeemi järgi mis ma kirjutasin, aga sa ei tunnista seda. näiteks ei räägi sa sõnagi kuidas sina siis meestega siin tutvud, sa ainult pärid, pärid, pärid, pärid ja tahad kontrollida kuidas teised seda teevad. nii palju siis avameelsusest, sest sina ei ole avameelne inimene, vähemalt mitte nii palju kui mina.

sa ju tutvusid siin mingi vahe kõvasti, nüüd enam ei tutvu, tähendab sul ei olnud suuremat edu, miks? mis sa tegid valesti.
vaevalt sa räägid, sest sa ei saa ju tunnistada et suhtesid mehega, tekitasid temas huvi, tõukasid ta eemale ja jäid ootama. aga mees õnge ei läinud ja sebis kedagi teist, sina pettusid ja tutvumissoov on selleks korraks päevakorrast maas.

eksin?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:18
niisiis jlo, me defineerime erinevalt seda suvalist meest. Sinu arusaam suvalisest mehest on tegelikult allakäinud mees, kas siis füüsiliselt või veel mingites kategooriates. Vaata natuke ringi või liigu kuskil tänavatel, eesti rahvas on tegelikult ilus rahvas ja suvaline eesti mees on suhteliselt vormis, füüsiliselt üsna kobedas vormis, mitte tippvormis aga ka mitte käestlastud, enamus on ka muidu küllaltki normaalsed, vaimukad ja tantsivad ka kuidagimoodi. Ja need kõik saavad keppi suvaliselt eesti naiselt, suvaline siis see tavaline eesti naine, kes on ka täitsa ok vormis, küllaltki kena ja muidu võluv. Väljanägemiselt oled sinagi suvaline eesti naine, ja miks peaks suvaline eesti mees sulle seksi eest maksma, kui võib astuda sust mööda kaks sammu teise suvalise eesti naise juurde, kes on olemuselt sinust kindlasti palju võluvam, sest tegelikult meeldib see sulle või ei, olemuselt jääd sa suvalisele eesti naisele alla, su teemadering on suhteliselt boring. See jutt oli siis lihtsustatult, valikutest, kuidas suvaline eesti mees selle suvalise eesti naise ära võlub, või vastupidi polnud selle postituse teema, pole mõtet seda kontekstist välja tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:26
kui hommikul duÅ¡Å¡iall raadiot kuulasin siis seal räägiti eesti meeste eluea tõusust, 5 aastaga oleme lätist ja leedust kõvasti edasi arenenud. aga demi on suurt vaesust vast põdenud ja nüüd elabki asjade maailmas, kui ikka 1000€ käekotti pole siis on saast elu. kellele ees kotiga ikka eputada, samasuguste rumalate ees.

lugesin timberlake kohta, mees käib ostab ainult kord aastas riideid ja üldse on väga lihtsa olemisega. miks peab rikkur oma raha poodi viima või miks peab rikas teenima raha et rumalale naisele käekotte osta kuna viimasel on madal enesehinnang?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:27
Kes see siin hiljuti kõiki kibestunud tädideks sõimas? Võib ju olla, et keegi käib su konto alt siin sõimamas.

Aga, teemal miks siis need homod paremad on.
Üks asi miks paljud naised seda ütlevad on nende välimus. Homomees hoolitseb enda eest. Muidugi on erandeid. Aga need lohaka välimusega homod paraku jäävad ilma, sest neid ei taha keegi. Aga suures plaanis homosexuaalne mees hoolitseb enda eest väga. Ehk siis jäävadki kõigile rohkem silma. Naised ju samamoodi vaatavad välimust ja ilus mees, andke andeks ei jäta kedagi külmaks.

Aga isiklikul tasandil. Vot siin võin öelda, et mul pole ühtegi homosexuaalset tuttavat kes oleks labane ja räuskav. Vastupidi. Tegemist on väga viisakate inimestega.
Teiseks, pole olemas parimat sõpra kui homo. Kui mu üks vanematest suri, siis see inimene kes aitas mind igas mõttes oli just homo. Sama moodi, kui peale Ikla piiripunkti autol radikas kell 4 öösel saba andis, oli taas homo see mees, kes tõusis voodist üles ja sõitis kohale ilma pikema jututa.
Kui mu tellitud külmkapp maja ukse ees maha pandi ja ma ei palusin kedagi appi, kes saaks aidata selle tuppa aidata toimetada. Siis oli jälle homo see inimene, kes jättis trenni pooleli ja kihutas kohale, et ma ei peaks ukse kõrval tunde ootama.
Neid näiteid on palju.
Mina pole süüdi, et ühed mehed on loomult meeldivad, abivalmid, sõbralikud ja hoolivad. Kui sa elus haiget saad (on keegi, kes poel saanud?), siis heteromeeste ego sõidab sinust üldjuhul teerulliga üle.

Vaadake siinse foorumi meeste postitusi. Mina ei tea miks heterod on nii tigedad, vihased, õelad ja pahatahtlikud.
Siis tekibki küsimus, et miks sõimab üks mees teist pederastiks jne, kui ise inimesena ei suuda isegi selle teise lähedale jõuda. Siit ka minu alatine kaitsekõne homo ja bi-sexuaalsete meeste ees. Lihtsalt jube onvaadata, kuidas mehed, kes ise käituvad labaselt, alatult jne sõimavad neid, kes on tõeliselt toredad inimesed.

Jätame sexuaalsuse siin kõrvale. Jutt on inimeste olemusest. Homosexuaalsed lihtsalt on teistsugused ja kahjuks oluliselt meeldivamad. Need on kogemused, mitte arvamus või mingi internetist kopeeritud kellegi teise jutt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:31
kas sa siis ei olegi tädi, oled ju vanuse poolest tädike. kui sa ütled minu kohta onuke siis ma küll seda sõimamisena ei võta. paavstil oli õigus, kõik mis sinu lahmimisega ei klapi ongi sõimajad.

kuidas sa ise siis nii räuskav ja labane oled kui sul on nii head sõbrad, vot see ongi müstika minujaoks.
teiseks kuidas sa nii hästi arusaad kes on homo ja kes mitte, kas nad ise mainivad seda sulle kasvõi ikla piiripunktis?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:32
too jälle mõni näide kus foorumi mehed sõimavad naisi, palun too konkreetselt 5 väljavõtet
kui ei too - järjekordselt valetad ja lahmid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:44
Ta ilmselt kirjutab siin uhest kindlast homost, kellega suhtleb.....no tore, kui tal selline söber aga jälle, miks ta arvab, just nagu köik heterod oleksid mölakad....imelik, et uhel naisel on elus pidevalt ainult mölakatega kokku puuted olnud..., tahaks kuida, et miks....kas siin ei ole hoopiski viga temas endas....On ju teada, et kui inimesel on tugevad halvutavad eelarvamused, siis ega sellise inimesega nii väga ei soovigi suhelda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:46
miks ta siis üldse foorumis on, siin ju kõik pea heterod.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 21:58
kiremorvar, miks ma pean sinu postitusi kopime? Ise ei tea mida kirjutad?

paavst, ei olnud tegemist ühe ja sama isikuga kõigil kolmel juhul.
Ja ära lasku äärmustesse. Ma pole öelnud, et heterod on mölakad kõik. Ma ütlesin, et homod on lihtsalt alati sõbralikumad. Hetkel sa tõestad just seda mida ma öelnud olen. Sa laskud äärmustesse ja kohe hakkad end õigustama, paremaks pidama, jne, ning lõpuks mustama.

Sa ei pea aega raiskama minu sõimamisega. Ma tean, et minu tegevus ja nende n.ö "pederastide" kaitsemine toob kaasa heterosexualsete meeste poolse viha minu vastu. Ma olen sellest teadlik ja arvestan sellega, et mulle ei tee keegi pai, et ma neid kaitsen. See, et ma oma arvamuse julgen välja öelda, peabki heterosexuaasetes meestes tekitama minu suhtes põlgus ja viha. See on loomulik. Samas minu jaoks kinnitab, et mu arvamus, nagu oleks homod oluliselt sõbralikumad, on õige arvamus.

Ükski bi-mees ega homoemees pole kunagi mulle ette heitnud, kui ma heteromehega suhtlen. Aga heteromehed (siin samas foorumis ja ka postkastis) on mind korduvalt sõimanud selle pärast, et ma eelistan bi-mehi.
Jälle tõestus mu arvamusele!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:00
no siis ma näen ise ka mida sa pead sõimuks. aga kuna neid linke ei tule, siis lahmid niisama.

huvitav et sa nüüd räägid ise pederastidest, aga meie, kus meie räägime. topid meile oma luulusid suhu.
no mine ole nende bimeestega, pole keegi kade. millegi pärast oled ikka siin, lahmid ja räuskad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:01
vot see on hea kusimus....ilmselt on tegemist naisega, kes peaks eelköige iseendasse vaatama...vöibola on viga hoopis temas, miks tal heteromeestega vedanud pole.....kui naine teeb pidevalt uldistusi oma halbadest elukogemustest, siis see on juba tema probleem..ega sellise naisega uks normaalne heteromees nii väga suhelda ei tahagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:01
Teate, aga minul on hommseks arsti juurde aeg kinni pandud.
Võite ka kaasa tulla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:02
kardad arsti?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:04
Äkki tehakse teid ka terveks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:05
Ma poel kunagi öelnud, et olen ideaalne!
Aga miks sina ei suuda leppida sellega, et keegi on parem?

parma, ma ei saa. Ma lähen tööle PS. Sul mingi uus eksperiment käsil jälle
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:06
aga kui sina pole ideaalne, miks siis teised peavad olema. kõik pole ju homod ka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:08
Noh ka nii saab seda võtta. Lähen päriselt ka arstitädi juurde ja lasen ennast normaalseks teha.
Proovin, et kuidas on normaalne ka olla.
Natuke pelgan ka. Äkki tehaksegi korda ja kuidas ma siis hakkama saan. Kuidas ma saan täitsa tavaline olla. Kuidas ma san ilma perverssusteta ja eksperimentideta elada.
Raske teekond.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:08
Kas ma olen palunud kellelgi siin ideaalne olla?
Kui sulle meeldib kopeerida netist tekste, siis võid seda nüüd vabalt teha.

parma, mind pole võimalik ravida. Ma ei allu ravile.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:10
Xanaxs aitab alati!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:11
mis sa siis halad koguaeg nagu sind keegi sõimab, kui sa sõimad siis sõimatakse vastu
kus sul on juba heteromeeste vastu mingi vimm tekkinud, siis on seegi sinu viga

mida sa siis ikkagi halad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:11
Jah, sa ei öelnud, et köik heterod on mölakad, aga ikkagi ju sa uldistad, justnagu enamus hetero mehed on siiski egoistid, jne. Ja huvitav on see, et igat vastuväidet vötad sa nagu isiklikku runnakut sinu vastu....vöta vabalt ja mina ei ole uhtegi homot siin pederastiks söimanud ega neid muul viisil söimanud...lihtsalt huvitav, miks just sinul on hetero meestegaga nii halvad kogemused olnud...milles asi....
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:17
parma-üleskutse on kahtlemata hea,kuid paljudele mõistmatu.... sellele viitab ka mitmed leheküljed postitusi siinses teemas.
või on mõni liialt palju vibraatorit kasutanud? meditsiin ei suuda ka imesi teha
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:19
Ma igaks juhuks arstijuurde vibraatorit kaasa ei võta.
Jätan selle nagu mustadeks päevadeks alles.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:20
Ei ole halvasti. Kuigi oh jah. Mõnda alfaisast olen ka mina kohanud. Aga nagu sa võid aimata, pole ma just pehmest puust tehtud. Nii, et need alfaisased tavaliselt peavad oma karvased käpad tagasi sügavale taskusse toppima.
Polegi nii,e t mul heterotega hullult halvad kogemused. Lihtsalt bi-meestega on kogemused paremad.

Mul näiteks ei meenu ühtegi labase sisuga kirja postkastis, mille oleks bi saatnud. Aga hetero omade kirju (kuni ma profiili ära muutsin) sadas nagu lund. Üks hullem kui teine.

Point ongi selles, et nod teised on lihtsalt kordades meeldivamad. Ja tõesti, mind hullult häirib, kui neile siis sitasti öeldakse. Siis lööb mu kaitseinstinkt sajaga välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:23
Lesbitüdrukud muideks on samamoodi labased.
bi on seal vahepeal kuskil ja kui tõele au anda, siis jah isegi bi tüdrukud kirjutavad ilusamini kui heteronaised.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:24
ikkagi, kuidas sa ise siis nii labane oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:24
parma-ära võta muidugi kaasa. ehk õnnestub arst koju kutsuda ja temale ka vibraatorit lähemalt tutvustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:25
Ja kui sulle meeldib homodega rohkem suhelda, siis minul pole sellest sooja ega kulma, lihtsalt minu jaoks on see ikka väga kummaline, et uks naine peab homosid uldjuhul parememaks, kui heteroseksuaalseid mehi....kas tegu ei ole ikka sinus eneses, et sul on halvad kogemused heteromeestest....ma ei halvusta sind ja ära palun aja oma kuusi kohe jälle välja...lihtsalt tahan sind möista, miks nii....
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:25
Ma olen selline nagu olen. Ei ilusam ega koledam kui olen.
Lihtsalt ma ei viitsi seda moosinäoga meestenillijat mängida siin. Kogu muusika.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:26
ei saa aru, kaebled et sind sõimatakse, aga ise võid olla labane. väga suur vastuolu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:27
Oi risto. Kui sa seda arstitädi näeksid, situksid kohe püksi.
Tugev, musklis blond naine. Minust suurem. Ilmselt tehakse mulle selle vibraatoriga süsti. Ma parem peidan selle häbelikult ära.
Ega see tädi nalja ei mõista.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:30
Risto, krt ... Sa rikud jälle kõik ilusa ära. Äkki parmal olid õilsad plaanid.

paavst, miks sa suhtled nende naistega, kes meeldivamad on rohkem? Miks sa eelistad naisi, kes on meeldivamad? See ongi vastus küsimusele miks.
Ma ütleks, et ma olen siin ihas kohanud umbes 9-10 tõeliselt lahedat inimest. Ausalt. Neist vaid paar on heterod. Mis teha. Ma vanasti muide ei vaadanud üldse inimese profiili. Kirjutasin vastu siis, kui tuli tore kiri.
Tegelt ei huvita mind siiani ei vanus, ega sugu, ega mida ta sööb või joob. Kui inimene on tore ja saadab toreda kirja, siis ma vastan alati.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:34
nsm, lahendaks selle asja siis ikka ära, selle sõimamise teema. räägi siis välja miks sa oled labane kui homod on nii head, siis peaksid sina ka hea inimene olema. kui sa oled ainult 10 lahedat inimest siit leidnud siis oled sa ikka väga halb suhtleja, oma labasusega sa peletad paljud eemale. sest ma võiks selle numbri lausa 100ni ajada, tähendab probleem on ikkagi sinus.

küsimus jääb õhku, miks sa oled labane
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:36
kiremorvar, ma ei keera kunagi teist põske ette. Löön vastu. Või, et milleks lüüa. Maha lasen, kohut ei viitsi mõista. Maailm on ülerahvastatud nagunii. Üks ees või teine taga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:37
Aga miks sa ainult siin ihas suhtled...see on tösi, et siin liigub igasugu tuupe....ei saa ju siin ihas suhtlevate meeste järgi kogu hetero meessoo kohta järeldusi teha....
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:40
nsm, miks sa siis kiunud ja halad kui teised sulle samaga vastavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:41
parma,ära ole nii häbelik.
paneb see tädi sind ka vibreerima
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:41
kiremorvar, ma ei keera kunagi teist põske ette. Löön vastu. Või, et milleks lüüa. Maha lasen, kohut ei viitsi mõista. Maailm on ülerahvastatud nagunii. Üks ees või teine taga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:48
nsm, ahnii kohe
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:55
Pean nöustuma kiremörvariga...sa NSM halvutad teisi, et on labased jne, aga sa ise.....analuusi natuke ennast, kui sinu kirjutisis lugeda, siis enamalt jaolt kajab vastu labasus, agresiivsus...kui keegi ei nöustu sinuga, siis kohe rundad tega....siia ongi nn koer maetud kui sa niimoodi ise käitud, siis vastataksegi sulle samaga...sa just kirjutasid, et sa teist pöske ette ei keera, kaitsed sin homosid...palun kaitse, aga miks sa siis heterosid kohe pead maha tegema....kui rundad hetero meest ehk siis alfaisast nagu sa väljendasid, siis tea, et saadki temalt koheselt vastulöögi...selles ongi sinu probleem ja ära siis jälle hakka hetero meho mölakatesk söimama....alfaisane ei lahki kiunudes väid rundab vastu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 22:56
Mis sa siis arvad.
Punastan, löön häbelikult silmad maha ja toksin varbaga kivikest. Ei viitsi. Need aadlipreilide mängud pole minu jaoks. Kui satub teele alfaisane, siis väljastan ilma pikema süvenemiseta tuusiku soojale maale.

Nii, et kui on normaalne inimene, siis on kõik ok. Kui ei, siis nägemist. Psühhoanalüüsid ja uurimustööd on liiga vaevanõudvad, et ma viitsiks igasse mehesse süveneda. Minu pärast võivad nad kõik ringi tatsata. Kui minu arvamust küsitakse, sisi ütlen välja, kui arvamus ei meeldi siis kuul pähe. Mida sa kurat küll pärid, kui pärast vastusega leppida ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 23:01
no lase endale kuul pähe, mis sa halad koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 23:08
kiremorvar. Vaata sinu ja minu vahe on tead mis?
Mina pole sinuga suhelnud ja ei suhtle ka onju. Kui sa just väga närvidele ei käi ja seda suhtlemist koguaeg ei nõuaks. Kui sa jälgid väheke, siis ma ei kommenteeri sinu arvamusi. Need on sinu omad ja mis need mind puudutavad.

Aga sinule minu arvamused ei meeldi ja sa käid mul nagu armunud kutsikas sabas. Koguaeg püüad suhelda. Vahel ma mõtlen, kas sul on mingi suhtlemisvaegus, et noh otsid pidevalt foorumis kontakti.
Kui see on halamine, siis mida iganes. Mul jumala ausalt pole mingit huvi sinuga diskuteerida. Me oleme selleks liiga erinevad inimesed. Seega, pole väga suurt mõtet oma küsimustega mul sabas sörkida.
Tahad kusagil välja elada. Ok. Ka sellest saan aru. Eks sa ela siis. Jumal sinuga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 23:11
Utle nuud kiremörvar...kuidas sellise naisega on uldse vöimalik suhelda....huvitav, kes see sinu jaoks sNSM siis uldse normaalne on...sa mine ikka peegli ette vatta ennast vöi nagu keegi soovitas sul arsti juurde pöörduda...sul naine ikka tösised probleemid. Keegi pole öelnudki, et häbelikult silmad maha lööma aga selline ulbus ja lahmimine lisaks veel labasus uhte naist hetero mehele kull aktaktiivseks ei tee ja selleärast sa neid hetero mehi ei salligi. Ma arvan, et sind ongi mehed juba ammu soojale maale saatnud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 23:12
ära hala nüüd jälle eks. ma saan aru et tulid hüppasid siin kõigile näkku aga kisakoori ei järgnenud ja nüüd üritad sabajalgevahel kellelegi pugeda, aga pole kedagi.

kui sul pole huvi siis mine foorumist ära, lihtne, sa ütlesid et iha foorum on lehmalaut, sa ütlesid et homod on paremad - miks sa halad siis siin? ronid ise sinna kus sul asja ei ole ja muudkui kiunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 23:13
paavst, ma arvan et tegu on mingi joodikuga, joob end täis siis on meri põlvini, ennegi selliseid siin nähtud
˅ näita rohkem ˅