Oiii, varbad on ju megamõnusad ja nunnud. Kõrvad ka… uhh, fiilin täiega 😏
Piss? Nooo… ei eruta

aga mõistan, kui kellelgi erutab. YOLO.
Kui midagi NIIIII märga siis.... Squirt on küll joovastav ja vabastav, aga kahjuks ei oska ma iseennast sinna punktini vedada — raske on korraga vabaks lasta ja samal ajal täiega anda, you know? 😉
Aga õnneks leidsin ühe sisulooja mehe, kes võttis ohjad korralikult enda kätte — ja me tegime koos paar väga vallatut videot, hihi.
Ja noo… jah, pepu on mu nõrkus. Võib öelda, et ma olen veidi sõltuvuses 😅
Pepsukese imago on ikka nalja täis, ja polnud üldse plaan siin lehel muus osas liialt pikalt avaneda, aga noh… see teema on juba nii lappes, et mis seal enam 😄
Meeldivad muidugi ka paljud muud asjad jaa ja pigem lähtungi sellest, mis mind ennast ka köidab, õppinud ennast päris hästi tundma juba, kõigega kaasa ei lähe

igav eks.
Kuigi on pakutud raha igasuguste asjade eest, võiks see olla ikkagi miskit, mis ennast ka kõidab.
Minu lehel kahjuks petta saada on raske... Pettutakse kui saadakse aru, et ma isegi peale subimist Eiiii kohtu....
Ma ei müü väga videoid eraldi. Vahest harva. Ma lajatan videod otse feedi niiet lisamakse eiiii ole, ainult tippida saab kui tekib nii suur elevus. hihi