Foorum
2025-11-25 00:24
jfjm oma töö tõttu pean teadma nii mõndagi. Ma ei saa elada peadpidi kotis ja veel nii mõnigi neist noortest meestest on taustaga, kelle isa on näiteks Eesti tuntumaid kirkuõpetajaid. Loomulikult ta OF filosoofiat ei toeta.
Otse loomulikult ei pane ma kellegi eest pead pakule, aga
ärge olge KÕIGIST meestest ei ihas ega väljaspool iha nii halval arvamusel, et " ila tilgub" pidevalt naiste peale.
See ei ole nii. Miks Sa jfjm ( olles ise mees) püüad pidevalt neessugu halvustada ja madaldada? See on mulle Sinu puhul ammu silma jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 00:33
Ah et ühtgi jah
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 00:42
Oi ma ei halvusta meessugu. Halvustan vaid parimat osa nendest.
Hostinne, kui sa juhuslikult pole juba sellist uurimistööd teinud, siis järgmiseks võta kindlasti ette. "Kui mitu protsenti iha kasutajatest julgeb tunnistada enda lähedastele, kolleegidele, tuttavatele..., et omab ihas kontot.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 00:59
jfjm üliigav teema. Ei huvita.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 01:11
Igav või?
Kas sa ise julged tunnistada?
Ja mis kirikuõpetajatesse puutub, siis sa oled nii vana, et peaksid Illar Hallastet mäletama.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 03:23
mu meelest just läks huvitavaks teema. ja mida halba või loomuvastast on selles kui heteromehel erutava naise peale nö ''ila tilgub''?
iseasi jah, kui paljud neist seda oma kolleegidele/perele tunnistada julgevad.
aga hostinne siiski teatud mõttes elab peadpidi kotis.....ilmselt ta ei aima, et vähem ja rohkem tuntud kirikuisad tegutsevad aktiivselt ka teatud ''madalal'' saidil. jah, nemadki on kõigest inimesed. ning vaevalt et nende pojadki patust puhtad on... hoolimata vagaduse aupaistest, mida mõni oma arust udupeen tädike neile pea ja muude kehaosade ümber mõtleb
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 06:19
jfjm see, et üks narr ( Illar Hallaste) midagi korda saadab, ei tähenda, et kõik kirikuõpetajad seda teevad. See narr kannab ise ja,ainult ise oma tegude eest vastutust.
Eesti õigusriigis kehtib süütuse presumptsioon. Ma ei saa ette, igaks juhuks, sest keegi kusagil on nii teinud, kedagi eos hukka mõista.😀 Ta peab ise oma sõnade ja tegudega enda nö " paljastama."

Edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 06:58
Selline mõte tuli ka veel, et varem või hiljem nagunii lahknevad sõnad ja teod, sest kaua näidelda ei suuda. Loomus lööb välja.
Noh umbes nagu tasuline kisendab, et ta on " ulme empaat," ja ootab kõigilt empaatilist suhtumist temasse, samas ise suhtub täiesti ükskõikselt teiste ( usklike) tunnetesse, lootustesse.
Silmakirjalikkuse ja empaatiavõine puudumise kõrgpilotaaž.
Ahjaa, ilmselt on argumendiks, et usklikud ei tea.
Oeh 😀

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 08:49
Noored, jõulud on varsti silmapiiril. Tehke vaherahu!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 08:57
Mida kõike ma siin nüüd näen ja loen.
Olen täiesti nõus,et piisab ainult siin olemisest,ei ole vaja selle saidi kaudu teha reklaami mujale.
Peaks lausa reeglitevastane olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 09:04
Piisab sellest, et teen misterJ- le komplimendi ja juba on kellelgi hari punane.
Tsiteerides " klassikuid" 😆" olin paugu otsas, kui puu käis."
🤣

Ikka edu ihalemisel! 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 10:37
Hostinne, jah meil on süütuse presumptsioon, aga sama lugu on ka süüdimatusega ning usutunnistus ei muuda kedagi süütuks.
Juba eesti rahvaluules omistati kirikuõpetajatele sõnad: "tehke minu sõnade, mitte tegude järgi"
Muide see sama "narr", keda tuhanded inimesed usaldasid ja valisid ennast esindama, vastas tv otseeetris küsimusele, kas ta pattu ka teeb, et ikka teeb, aga ta palvetab pärast ja kõik on korrras.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 10:48
Jfjm sellepäst ongi enamasti inimesel oma aru peas, et analüüsida, sünteesida, järeldada.
Ega kui keegi ütleb, et pista pea ahju, ei tähenda ilmtingimata selle tegemist.
Sellepärast ongi kõige olulisem elus, õppida mõtlema.
Ja jõuame tagasi misterJ lause juurde, kes esitas maakeeli lihtsa küsimuse, et mis see vahtmine talle annaks?
Millest algas virtuaalne skandaal, kui seda lauset kiitsin.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 11:31
jfjm,
veider on lugeda seda hostinne tarka juttu analüüsimisest. kui eiratakse fakte, et ''pühamehed'' käivad altari all armukestega patustamas...ning otsivad usinalt seksisaitidelt seaduslikule abikaasale vaheldust.
vähegi loogiliselt mõtlev indiviid järeldaks sellest, et ka OF fännide hulgas võib vabalt ka väliselt vagasid kirikuteenreid leiduda.
kõige koomilisem, et mitte patustanud ''pühamehi'' ei süüdistata siinkohal silmakirjalikkuses.....vaid hoopis neid palju kirutud tasulisi naisi.
see on tõesti võltsvagaduse tipp
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 11:44
aga mida annab erekteerunud peenisega või lihtsalt erootikahuvilisele heteromehele erutavate naiste visuaalne vaatlemine?
seda ilmselt seksuaalse aktiivsuse minetanud vanahärrad ja puritaanlikkust propageerivad tädid ei saakski mõista.
see sait siin on muide loodud seksihuvilistele, minu arusaamise kohaselt.
nii et pigem võiks küsida, mida siit loodavad leida kodanikud, kes inimkeha ilu ja paljastamist pigem halvustada üritavad?
kas keegi soovib visuaalsete silmarõõmude eest maksta või mitte, on tema isiklik valik.
aga OF linkide levitamine siin saidi avalikus ruumis on siiski jätkuvalt keelatud (loomulikult mitte moraalsetel kaalutlustel)-
kuigi seda peavad moderaatorid pidevalt uuesti meelde tuletama.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 11:45
Mõni aasta tagasi alles kirjutas üks nn vaga mees kõike seda sama mis Hostinne igas teemas.Huvitav on näha kõike seda kordusena jälle.Seksisaidil korrale patuseid kutsumast.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 12:39
Hostinne, aga teemaks pole ju OF sisu kvaliteet. Ma tõesti pole seal käinud ja ei oska hinnata, aga kui leidub vaatajaid, toetajaid, ju siis on seda vaja.
See siin on hoiatuste rubriik ja teemaalgataja hoiatab, et nende naiste käest nikku ei saa. Aga kus on kirjas, et peab saama? Jah siit võib saada ning saadaksegi, aga kohustust kellelgi pole.
Süüdistasid mind, et ma halvustan teisi mehi. Jah ma halvustan neid, kes tulevad siia veendumusega, et neil on õigus midagi nõuda.

Raamatus "20 aastat hiljem" ütleb d'Artagnan Porthosele: "naisi ja lukkusid tuleb kohelda hellalt, siis annavad nad järele"
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 12:57
Jfjm see kommentaar meeste hakvustamise kohta käis üldiselt. Viu- viu- viu. Nagu tänitav ja näägutav " naine," pidevalt meestel harjas.
Mina olen siit leidnud ammu, mida otsisin.
Mulle meeldivad väljakutsed, selle siin olengi siin.
Kas puritaanidel on keelatud käia siin, samas kui patused pühamehed altari all tasulisi kabistavad?😃

Edu ihalemisel?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 13:15
Hostinne, Sa ise vist ei ole ka nii haritud, kui väidad olema. Objektistamine tähendab teise elusolendi, kuid eelkõige inimese käsitlemist objekti ehk eseme või asjana. Aga ma harin Sind rõõmuga.

Objektistamisega on tegu, kui on täidetud vähemalt üks allolevatest tingimustest
Instrumentaalsus – kellegi kasutamine pelgalt vahendina mingi eesmärgi saavutamiseks;
Autonoomia eitamine – kellegi iseseisvuse ja enesemääramise kahtluse alla seadmine;
Inertsus – kellegi agentsuse või tegutsemisvõime kahtluse alla seadmine;
Asendatavus – kellegi väljavahetatavana käsitamine;
Lõhutavus – kellegi terviklikkuse eitamine. Inimene "kui midagi, mida tohib lõhkuda, lüüa ja purustada.";
Omandus – suhtumine, et inimene võib kellelegi kuuluda, et teda võib osta, müüa või vahetada;
Subjektsuse eitamine – kellegi tunnete ja kogemuste kõrvalejätmine, ebaoluliseks pidamine.

OF kontode omanikud, toodavad sisu vabatahtlikkuse alusel, nende jälgijad maksavad neile tasu selle sisu loomise eest. Kui nad on nõus selle sise eest raha välja käima, siis on see nende isiklik asi. Kvaliteetse pildi loomine ei ole täna enam krõps ja valmis. Lugesin millalgi ühe Onlyfansytari intervjuud, kus ta rääkis, et sõidab selleks spetsiaalselt suveks Eesti ja teeb siin kõik oma kaadrid, sest siin on imeline loodus, mis on lisandväärtus tema fotodele ja muudab need eriliseks.

Mina isiklikult väga imetlen seda nooremat sisuloojate põlvkonda, kes oskavad suhteliselt kerge vaevaga (ilma füüsilise pingutuseta) maas vedelevat raha üles korjata. Lisaks edukamad neist deklareerivad ka oma tulud ja maksavad arvestatavaid makse, mis aitab edendada meie kõigi elukeskkonda.
Ma naersin ennast ribadeks, kuidas Sa mind tumedaks tembeldama tulid, ise irooniat mõistamata.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 13:49
Kas te muud peale RAHA ka näete?
Ma mõistan teie muret. Pole olemas koledaid inimesi. On inimesed, kellel pole raha.
Ja raha tõesti ei haise ja peale sellle teeb " ilusaks"
Aga väärtused, moraal, eetika? Pole vaja. Ok.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 14:13
Ossaa… siin on tõesti põnev vaadata. Kui see keskkond kedagi nii sügavalt rahuldab, siis tõesti pole vaja kolida ei telegrami, skype’i, facebooki, onlyfansi, meili ega ka väljaspoole virtuaalset keskkonda.

Aga oleks ju isekas eeldada, et kõik peaksid elama ühe inimese soovide järgi. 😉

Jah... Ma tegin ühe vea... Ma proovin reeglitega tähelepanelikum olla. Olen elus palju vigu teinud... 😄 Olen elu jooksul näiteks päris mitme inimese perse saatnud, aga pigem enda piiride kaitseks, mitte selleks, et kedagi tuimalt maha teha. Tänaseks aga õnneks olen aru saanud, et kõige valjemad ja kurjemad on tavaliselt need, kes pole ise soojust tundnud…🥺❤️ ja kellele paradoksaalselt oleks seda kõige rohkem vaja!!

Kujutage ette maailma, kus igaüks loob sisu sinna, kuhu ta ise tahab ja kuidas ta ise tahab.
Ühel on blogi.
Teisel on Instagram.
Kolmandal on YouTube.
Neljandal… OF.
Osad jällegi on ihas.
Ja osad jõuavad igale poole.

OF on lihtsalt täiskasvanutele mõeldud platvorm, kus inimesed saavad:
– ise valida, mida nad jagavad
– ise valida, kellele nad jagavad
– ise valida, mis see neile väärt on

OnlyFansis võib teha täpselt seda, mida ise soovid (muidugi mingite reeglite piires)… täpselt nagu siin lehel.

Mõlemad platvormid lubavad inimestel olla täpselt nii soojad - või nii külmad - kui nad PÄRISELT on ja soovivad olla. 🤭 Osad jagavad soojust ja vabameelsust. Ja osad… noh… elavad endiselt illusioonis, et neil on õigus hinnata midagi, mida nad pole ise ilmselt kunagi päriselt kogenud. 😌
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 14:23
Just, vabameelne ei tähenda, et kõik saavad tema piiridesse astuda .
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 14:31
Tule taevas appi
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 14:43
Ega jah,kõik on tasuta. Te mehed teate kui palju naised peavad vaeva nägema,et Teile meeldida. Meik,riided jne. Ja kõik peab tasuta olema ! Esiteks on paljudel meestel ala fenomen,kirja teel lubavad maad ja mäed kokku,aga kui kokku saad on mokk maas,ei tule sõnagi suust. Või teine variant lubavad ilusaid asju,aga siis hakkavad kauplema. Jah ,teen onlyt ja mulle meeldib. Kui Sinule ei meeldi ära vaata. Kui sul sentidest kahju juba alguses on,siis milleks sa minuga kohtuda tahad!!! Pärast halvustad ja laimad. Kus on iha reeglites kirjas,et Mina ei või sulle oma Gmailis linki saata?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 14:50
Miks üldse peab meeldima? Kas iseenda jaoks Te ei teegi end ilusaks?

Küll on ikka hea, et olen loomulikult ilus. Hoian päris palju raha ja aega kokku. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 16:55
Jah, võib-olla oleks tõesti hea pisut taeva abi küsida ja asjale rahulikult läheneda. 😄😄😄 Kriitika ja negatiivsus võib deemonite küüsis olevaid inimesi tihti ainult sügavamale tumedate sõltuvuste poole viia. Sõltuvus siis näiteks igasugune seksitöö ja tarbijad onjo. 😉

Kui päriselt soovida kedagi aidata või maailma “päästa”, siis ehk võiks hoopis enda eeskujuga NÄIDATA, kuidas siis need päriselt head asjad päriselt nii head on – mitte kritiseerida ja teisi just sisemise pimeduse poole suunata. 🙄

Lõppude lõpuks räägib vali kriitika pigem enda rahulolematusest ja sellest, et vahel puudub kontakt enda südamega või millegi kõrgemaga, millesse igaüks usub. 😊

Naudingud ja hea energia tulevad lõpuks ikka enda seest, aga see paistab ka väljapoole! 😏💖

OOOoootootoooot... siin polnudki asi selles, et keegi usklik tunneks end praegu puudutatuna, vaid selles, et miks mina ei arvesta usklike soovidega? Sorry, ma ei viitsi kõigi meelejärgi olla, aga ma ei tuleks selle pealegi, et kirikusse usklikega mölisema minna! Mul on hea meel, kui nad leiavad endale midagi, mis toob nende ellu sisu ja võib-olla hoiab südame soojana, ning mul pole absoluutset vajadust neid maha teha. Mina hea meelega läheks ka vahest kuulama mõnda toredat kontserti või juttu...... Ilmselt aga mina ei ole sinna teretulnud... 😭 Vibra, kurk ja võib-olla ka veel DILDO käekotis 😱😱😱😱

Jäängi igaveseks üksinda end kodus rahuldama 😭😭😭😭😭😭
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 17:05
😭😭😭😭😭😭 Ja appi mis pahandusi ma kõik veel olen teinud! 😭😭😭😭😭😭
Tunnen suurt tõmmet järsku enda sõltuvuse poole.... Ennast rahuldada ühe mõnusa jämeda dildoga pepusse 😈

#mahakantud
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 17:07
Ma ei saa siinsest vaidlusest aru. Kui keegi tahab oma alastipilte müüa või kellegagi keppida, siis on see tema isiklik asi.
Kui keegi ei soovi neid pilte vaadata või selle isikuga seksuaalsuhteid luua, siis ka see on ta isiklik asi.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 17:09
pepsuke- kulla laps hinga nüüd korra rahulikult sisse ja välja ning loe usuga seotud postitused veel kord korralikult läbi. Leidsid neist enda kasutajanime?
Järelikult need polnud sinuga seotud ja sulle adresseeritud.

Edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 17:15
Just ja miks ei tohi kellegi kommentaari kiita ilma, et see kedagi sügavalt solvaks.
Minul on täiesti ükskõik, mida te teete. Ma lihtsalt avaldan arvamust. Ma tõesti arvan nii. Me elame VIST demokraatlikus riigis, VÕI?

Ihalemist soovides jätkuvalt ja edukat! 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 17:59
Juba parem. Istusin dildo sisse ja näen nüüd selgemalt.. 😁
Näen jälle ainult valgust ja soojust. 😁

Kallis Hostinne.. sa võid muidugi teha mis sa soovid.. aga kui sa valid sitase kriiitika... siis see võib vastu peegeldada

Muidugi on sul sellest ükskõik 😇
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 19:08
Ei ole viisakas minna baari ja seal teisi alkohoolikuteks kuulutama hakata. Tekib tühjast tüli ja vestluste asemel vimm.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 19:50
No mis viisakusest saab juttu olla, kui pea haige, raha pole, aga teised kuradid lakuvad ning sulle ei paku keegi.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 20:48
Kui OF-i laiaulatuslik mõistmine on erudeerituse mõõdupuu, siis tuleb mul vist ülikoolist saadud magistrikraad tagastada, sest ma ei ole läbinud olulist õppeainet õppekavas. Mina ka ei tea OF-i telgitagustest ja ei peagi teadma, sest mul puudub vajadus sellise informatsiooni järele. 
Kui minu meeskolleegid, olgu nad siis noored või vanad,  käiksid mulle deklareerimas, milliseid veebilehti nad külastavad ja milliseid mitte, siis ma muutuks ausalt öelda murelikuks. Kindlasti ei kuulutaks ma seda uhkusega teistele, vaid hoopis võtaks hetke ja mõtleks, miks nad minule sellist infot jagavad.

Kui misterJ ütles sitt, siis ta mõtleski, et sitt. Miks  peab tema öeldut mudeldama sõnnikuks? Sõnnik on teise tähendusega. Või Sa käid ka sõnnikul?
Hostinne, Sa nahutad jfjm-i meessoole kriitilise vaate eest. Samas jääb Sulle endale justkui märkamata, kuidas Sa teemast teemasse siin keskkonnas olevat naissugu nii kaudselt kui otseselt mitteparketikõlbulikuks, harimatuks ja madalaks pead, ikka ja alati ennast kiites, kuidas oled eriline, siinset taset märkimisväärselt tõstev üllas erudiit.
Sinu sõnavõtud mind siin kohe kindlasti mentaalselt ei eruta. Pigem vaatan neid ühest küljest mõningase kummastusega, kuidas Sa teemast teemasse lenneldes iseendale vastu räägid ja narratiivi vastavalt situatsioonile muudad. Teisest küljest  kergendustundega, et endal sellist pidevalt sõrmevibutajat lektorit tutvusringkonnas ei ole, nii tüütu oleks.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:32
Tea kas ta just erudeerituse mõõdupuu on, aga selle edu taga ei ole niivõrd paljad naabrinaised kuivõrd vahetu suhtluse potensiaali atraktiivsus. Sinna juurde veel see, et OF on suurusjärgus ohutum.

Põhimõtteliselt, kui huvitab miks mõni inimene on võimeline kuupalga ühe õhtuga stripiklubisse jätma, sellegipoolest üksi ärgates, siis on OF kui fenomen intrigeeriv. Eriti kuna see on vaid üks osa sellest kuidas sisuloojate ja tarbijate omavaheline suhtlus/side/vms on muutunud seoses interneti arenguga.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:38
Täpselt minu mõte, Transfeer, vasturääkivust on intelligendi säutsudes nii palju, et pea hakkab ringi käima.
--------------------------------------------------
hostinne
Kas te muud peale RAHA ka näete?
Ma mõistan teie muret. Pole olemas koledaid inimesi. On inimesed, kellel pole raha.
Ja raha tõesti ei haise ja peale sellle teeb " ilusaks"
Aga väärtused, moraal, eetika? Pole vaja. Ok.
--------------------------------------------------
Seda säutsus nüüd sama isik, kes on siin kiidulaulu laulnud advokaatidele ja teistele ärihaidele. Huvitav, kas need samad advokaadid sümpatiseerivad Sulle rohkem nende rahakuse pärast või sellepärast, et nad mõrtsukaid kohtus kaitsevad? Sa ikka tead, et mõrtsuka kaitsmine on neile kõige suurema tunnitasuga? Mõni nendest tegeleb oma eetikakoodeksi tasakaalustamiseks selle tõttu tasuta näiteks elatisabi nõuete esindamisega kohtus. Nii palju siis eetikast. Ka väärtpaberitega kauplemine ei ole midagi muud, kui turuhindadega spekuleerimine. Jälle moraalitu tegevus, mis Sulle nii väga sümpatiseerib?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:41
OF on sotsioloogiliseks uuringuks kindlasti põnev koht. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:43
Transfeer, aga siis on meil kohe mõlemil vedanud.

OF platvorm on mulle küllalt tuttav, puutun sellega kokku palju tööalaselt. Meeskolleegidega arutame teema üle, kuna probleeme sellega on.
Ei ole OF platvorm kuhu sisenemisel noori tütarlapsi julgustada ja toetada. Pigem vastupidi. Palju katkisi psüühikaid. Kui emana täna oma tütrele nõu anda, siis kindlasti soovitaksin sellega mitte tegeleda ja keskenduda õppimisele, õigete sõprade leidmisele ja hobidega tegelemisele. 18.aastane tõesti pole enam laps ja peaks teadma, mida ta teeb. Kahjuks paljud noored naised siiski ei tea.

See, et te selles kõiges pidevalt halvustamist näete on teie isiklik tragöödia. Minul puutub selles roll.

Ja veel, miks peab üldse kellelegi meeldimiseks midagi tegema? Armastama peaks iseennast tingimusteta, mitte tingimuslikult ja uskuge- see on kõige suurem õnn.
Aga see tuleb kodust, mitte OF platvormilt.

Edu ihalemisel.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:52
Varbadliivas- täna tegelevad investeerimisega lapsed. Alles oli uudis, kus 7.klassi GAG-i õpilased juba oskavad investeerida. Ma ei usu, et need poisid ja tüdrukud tulevikus Ihas või OF platvormil tisse hakkavad näitama. MIks ma peaksin ärihaisid halvustama.
Kas sa varbadliivas üldse tead, mis tööd teevad täna noored reaalkooli tüdrukud ja poisid, et saada Ameerika Ühendriikidesse õppima. Iha platvormil nad ei istu. Nad käivad trennis (ärkavad hommikul kell 6), seejärel sõidavad ühistranspordiga ujulasse või jäähalli, siis lähevad kooli. Õpivad, õpivad, õpivad. Pärast lähevad trenni ja õhtul õpivad.
Keegi neist ei ole tugevas ülekaalus ega lodev ega vedele päevi ihas looderdades ja seksi nurudes/ otsides / või ennast võikalt presenteerides. Loomulikult sellised inimesed meeldivad mulle ja meile kõigile. Ja rikkaks saavad nad paljuski suure töö tõttu.
Aga ma kordan, mul on täiesti ükskõik, mida te teete. Ma ei halvusta. Ma mõtengi nii.

Edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 21:58
Ei, Hostinne, ma ei tea, mis väljaspool Iha toimub. Ma ei käi siit kunagi väljas. Aitäh, et tulid valgustama. Iga mu kilo tänab.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:11
Hea hostinne, kas Sa ise ka adud, mida siia kirja paned ja kuidas teised seda lugedes pihku itsitavad?
Teemast teemasse Sa käid ja halvustad kõiki "mittejumalateenreid", mitte üldistavalt, vaid lausa isikuliselt- kõiki kes Sulle ei meeldi, ülistades mingeid kõrgemaid väidetavaid haritlasi ja intelligente, rääkimata, et ise end sinna klassi kuuluvaks pead.
Võta nüüd järgnevaid ridu kui teenet- hoia sõrmed klaviatuurilt eemale, sest kõik, mis Sa oma sisutute, kilomeetriste näiliselt moraalitsevate monoloogidega saavutad on see, et oled foorumi naerualune. Ja siinkohal ei aita sind ükski kraad ega pühaisa...
Ja ei saa jätta mainimata, et lappad ju samuti omaenese fotosid siia üles ja ülalt maha... ja vaevalt, et seda pühaisa palvel teed, küllap ikka vajab habras enesehinnang upitamist...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:14
Hei, hei. Pidage nüüd palun hoogu. Teema oli ikka onlyfans mitte üksteise kallal võtmine või halvustamine.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:19
ingkris, kui Sa pole märganud, on teema ammu teemast väljunud ja pori lendab kahtelehe...
Lihtsalt leian, et pole aus loopimine keskkonda arvese võttes.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:20
kas keegi oskab öelda, mis sel kraaklemisel ka mõtet on, või lihtsalt nii suur vajadus ära panna
et ei sobi töökaaslastelt kuuldut avaldada, huvitav miks, aga teg ei huvita
sest mitte millegi muu alusel, kui kuuldu, loetu, nähtu põhjal rääkida, arvata
kas tõesti on naisi mitteparketikõlbulikuks nimetatud, vast oli teemaks litsid, prostid
kui mehed peaksid muretsema litside kulutuste pärast oma hilpudele, koomiline ju
vaevalt seal mehed ENAMUSES riiete järgi valivad, keda võtta
aga ega meeste ja naiste arusaamas elust ja olust ongi enamasti väga erinevad
miks kraagelda, mitte ei mõisat, või soov ärapanemist harjutada, et elu vajalik oskus
tase on juba piisavalt nauditav
looda sa, teema ei huvita kedagi
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:28
Kulla Peeter, rahukohtuniku rollis oled hiljaks jäänud, nii umbes... kaua aega... 😂
Pole ok, et keegi käib püsivalt, avalikult kellegi teise arvelt omaenese enesehinnangut lappimas... ja seda sihutult ja suunatult.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:29
Ja mind huvitab üks küsimus, miks ma peaksin iha saidil kellelegi meeldima? Mis kasu see mulle toob?

Nagu mu mees ütles, mis Sa pasdid seal. Paned selle CV- sse või. 😀😀😀😀
Seega naer teeb meile kõigile head!

Edukat ihalemist ja mõnusat huumorit! 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:29
Vabandust passid.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:31
hosti, kas paned siis CV-sse? 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:32
Väga selge põhjus abrasiivseks sõneluseks ju? Tegemist on seksi- ja seksuaalsusekeskse veebikeskkonnaga ning siin on kohatu kritiseerida inimesi sellepärast miks nad vabatahtlikult siin on.

Probleemiks otseselt on see, et rahulikule ja viisakale argumentatsioonile on järjepidevalt vastuseks mitte eriarvamuse juurde jäämise privileegi austamine vaid jätkuv kriitika õigustamine.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 22:52
Veelkord:Tule taevas appi...püha müristus kohe juba.
˅ näita rohkem ˅