Foorum
2025-08-24 12:22
Minu kuulutuse peale mis oli lisatud "mees otsib naist" rubriiki kirjutas mulle antud tegelane. Saatis mulle ühe video kus ühelt karvaselt meesterahvalt suhu võtab ja lubas mulle veel paremini teha, kirjutasin viisakalt, et ma ei ole huvitatud ja otsin naist mitte crossdresserit. Selle peale saatis veel ühe pildi milline ta hetkel välja näeb ja jätkas peale käimist, et tal on koht olemas ja kohe on vaja jne. Ma andsin veel kord talle mõista et ma ei ole hetkel huvitatud, mille peale tema närvi läks, nähvas et teist korda enam ei tule ja blokeeris mind ära

Ühesõnaga tegemist on vaimselt ebastabiilse ja nõrga närvikavaga meesterahvaga.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 12:46
Kui ta kingitusi ei tahaks, siis ma võiks külla minna küll.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 14:23
Kõlab jah väga usutavalt, et kukuti suvelisele pilditu tegelasega kirjutama, kellel ankeedis hetero jne. Vägisi saadeti pilte ja videosid. Pakuks , et mingi solvumise väljaelamine
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 14:46
Aix64 kas sina oledki selle meesterahva boyfriend? Kui sa nii väga soovid võin lisada screenshotid vestlusest, kui sa ikka tead mis asi see screenshot on?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 21:35
Tegelikult olen mina tema poiss-sõber.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 15:28
Aix kle. Sa ei peaks kövatama eksole. Antud tegelane saadab väga palju kirju ja kerjab raha. Seega sinu kirjutatu ei vasta tõele ja kas mehena vastutad ka jama ajamise eest?
Keegi küsis sinult kas sulle tundub see usutav ja kui ei tundu,siis on vale? Seega kui sinu aju ei suuda töödata normaalset,siis võiksid enda väiksed sähvatused enda teada hoida ja mitte plöksida tühja netis
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 18:37
Iga siga leiab pori.
Huvitav, et minu tee pole sellistega ristunud. Küllap on põhjus selles, et ma pole kunagi kuulutanud. Olen kõik enda tuttavad leidnud ilma kuulutuse abita ja kuulutamiseks pole lihtsalt vajadust.
Kuulutavad kõige näljasemad ja kõiksugu petised ning perverdid peavad neid lihtsaks saagiks.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 21:17
veel huvitavam on see, et üks kodanik kes väidab, et ta ei ole väga sagedasti ihas teab täpselt kuipalju kes kellele kirju kirjutab ja raha kerjab. kas pole tore!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:38
seegi hea, et jotti teed on ikka ristund 4jalgsetega
˅ näita rohkem ˅
2025-08-28 09:48
Sinusugune jfjmsiga leijab ikka selle (noore ) alaka pörsa eksole ,vennike?!?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-28 11:37
vastuseks kas ma peaks kõvatama, ei pea, ei tee seda ka. Pole nagu ka mingit põhjust. Aga miks mõnel tegelasel ületas see lausa uudisekünnise, et pidi seda siia postitama. Tahes tahtmata on esimene emotsioon, et tahetakse reklaamida.
Tihti on asjad risti vastupidi mida näidata tahetakse
Lisaks jah ma vastutan oma ütlemiste eest, mis nüüd edasi
˅ näita rohkem ˅
2025-08-30 06:01
Aga vot sellist küsimust endalt küsida on siidikatjale(vanat2di) uus kasutaja ..mister j ja paarule sellisele tegelasele liiast! On kaks varianti kas sa oledki sellistel löpmatiseki teha mida heaks arvavad või hakkad samamoodi ja veel valusamalt neile vastu panema? Eriti veel olukorras kus vennikesed hakkavad lampi ülbitsema ja paukuma ja kui öelda otse,et mehike saame kokku ja räägib näost näkku,siis tuleb kuideviisi Kihnu,nuttu vabandusi,et miks seda mitte teha vaid ülbitseme täiskasvanud inimeste moodi netis ja mis veel ägedam,kui endal kartus ikka nii sees ja lepid kohtumise lõpuks kokku,aga oih saadad naisterahva enda eest kohale ja see naisterahvas lööb ka kartma rääkimise asemel kuna jäid talle oma valedega vahele ja tal polnud enam midagi arukat õelda .😀
˅ näita rohkem ˅
2025-08-30 07:54
Tra, kui kõva mees oled. Tulid ülbitsema ja paukuma netti. Mine nüüd värise. Oled ikka kõva mees.
˅ näita rohkem ˅