Foorum
2025-08-19 13:07
Kahtlustan et tegu ühe kiimase mehega. Suhtleb ja küsib pilti, aga ise suudab keerutada eemale, kuigi pidi olema aus pildivahetus. Terve päev suhtleb, online, aga pilti ei saa saata, sest tööl. Igatahes kui neljandat korda pilti küsida, siis vastab blokeeringuga.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 13:50
Meile ei meeldi selline mees kes tahab jätta oma rasedat naist koju et tulla teist võõrast naist keppima, väga ebaviisakas mees, võiksid ikka kodus olla ja oma raseda naise eest hoolitseda mitte ringi tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 14:46
Täitsa huvitav jah Villu, terve päev said suheldud, öeldud kuidas su naist panna võib jne, aga vot järsku selline meelemuutus... päris huvitav
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 14:46
Sellest et temal rase naine kodus sellest saime hiljem teada, kui oleks kohe teadnud poleks temaga edasi kirjutanud, ja me ei soovi temaga kohtuda ja sellepärast me ei näita temale midagi ja nii lihtne ongi.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 14:51
Ja ma ei saa aru milles ültse asi kui me ei taha sind siis nii ongi, meie valime selle kellega oleme ja kohtume mitte sina ei otsusta, nagu väike laps kohe jonn lahti kui ei saa seda mida tahab
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:04
Saatja:

JandK

Saadeti:

2025-08-18 16:48

Loeti:

2025-08-18 16:49

Oii, kahjuks ei. Teine hakkab Sept lõpus sünnitama

Nii, see oli siis kolmas kiri minupoolt teile, eile saadetud. Tahad veel midagi välja mõelda? Fakt on see et kõik oli sinnani okei, kuniks neljandat korda pilti küsisin.
Palun, ära mõtle asju välja, teie otsustate jah kellega kohtute, mitte mina. Aga see et sa ISE küsid pilti, vabanduseks miks ise ei saada tood et oled tööl, aga samas terve päev online. See näitab nüüd seda et sa kas oled keskmine närakas, või sul pole naist keda pakkuda ja teiste meestega vestlemine ajab sind keskmisest Eestlasest rohkem kiima 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:08
Ja sinusuguste pärast ongi siin see rubriik "HOIATUSED", et teisi sinu eest hoiatada. See ei ole siin mingi nuturubriik, vaid see samune.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:11
Ütle üks hea põhjus miks me peame sinuga kohtuma me ei taha sind sa ei meeldi meile. Ära jonni nüüd sellepärast et keppi ei saa, lootsid tasuta keppi saada ja nüüd nutt lahti täitsa uskumatu, sa nüüd jonni et eile lasti sind üle ja sa nagu lollike sõidad ringi ja loodad keppi saada aga kahjuks ei saa sa meiega ka kohtuda nii et otsi edasi me ei soovi sind kas saad sellest aru
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:13
Ma ei jonni, ma hoiatan teisi sinu eest. Ja kuna sa siin vastupunnid siis toon faktiliselt välja et sa valetad, et teised sinu üllast möla ei usuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:13
Sa oled ikka väga rumal nagu kirjutasid et eile sõitsid lihtsalt üle 400km maha ja lasti sind üle sa väga rumal ole oma naisega ja keegi ei lase sind üle
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:16
Nagu väike jonnipunn oled, me kohtume sellega kellega tahame mitte sellega kes ennast peale surub ja mõtleb et siis teda tahetakse, ei me ei taha sind ja nii ongi
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:17
See ei puutu teemasse, see aga puutub et sinusuguseid lolle on veel ja sellepärast see hoiatus siin. Ja ma võin sind isegi parandada, 460km sõitsin 😂 Seda muidugi mitte selle lolli pärast, seal ikka muud sõidud ka sees 😃 See 400km oli sulle öeldud näiteks, sellep et sa tundsid muret kaugelt ma tulema pean 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:18
Kokkuvõttes, rahune maha, blokeeri see konto omal ja tee uus, lihtsam õngitseda 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:28
Sinul on probleemid mitte meil, meie sind ei taha ja me ei saa aru miks sa maha ei rahune, kas tõesti on siis sul nii raske leida keda keppida? No saame aru lootsid tasuta saada ja see ajab sind nüüd vihale et me sind ei taha
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:31
Ma ei ole üldse vihane, ma täitsa ausalt naeran su püüdluste peale. Sa püüad end näidata kõigest väest ausana, aga vasta ühele lihtsale küsimusele, miks ma siis enam ei meeldinud alles, kui ma juba neljandat korda küsisin kuhu see pilt jääb ?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:34
Aa, üks küsimus veel. Kas sina ütlesid mulle et te ei soovi siiski mind seltsi, või olin mina see kes ütles et ma siiski ei soovi teiega kohtuda ? Hoiatan, sellele küsimusele on vastus mu postkastis, niiet püüa seekord mitte valetada 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:39
Sest sa ei meeldinud meile ja me ei jaga pilte meil kogemused olemas kuidas on pilti ära kasutatud. Ja sinu jutt ka lõpuks ei meeldinud enam, nii et otsi edasi
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:45
Aga sa ütlesid et ei soovi kohtuda(nagu täiskasvanud) või blokeerisid saba jalgevahel, teades et siit ei saa enam mingit pilti ega muud. Tegelt oli nii et mina ütlesin sulle, et ma ei tule teiega kohtuma, mille järel sa sõnagi lausumata blokeerisid. Sinupoolt ei tulnud mingit juttu, sa rääkisid kuidas ma su naist panema peaks, ainult tagant kütma, vittu limpsima ja laska endal pihku panna kui sa ise teda paned, see on su eelviimane lause. Pidin ikka meeldima küll et reeglistik paika pandi 😃 Aa, ja pole ka ime et su naine(kui ta üldse olemas on) teist meest ka tahab, se ei ole ju seks mida sa talle pakud, see sulaselge jama, mu naine tahaks ka sellise asja peale teist meest 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:47
Millest sa aru ei saa sa ei meeldi meile ja me ei soovi sinuga kohtuda sa oled lihtsalt nii hale sa oled nüüd sellepärast vihane et ei saanud minu naisega keppida, ei sa ei saa ei tasuta ega tasu eest nii et unusta ära me ei taha sind ja nii on
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:53
Täitsa uskumatu tüüp oled, saan aru miks sa keppi ei saa ja sind üle lastakse
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:54
Krt kas sa oled loll v ? Mima ütlesin sulle et ma ei tule teiega kohtama, mille kuradi pärast ma vihane peaks olema ? Ma ei saanud teilt ju kirja et te ei soovi, vaid vastupidi, teie saite mult kirja et ma ei soovi teid kohata, siis solvusite ja blokeerisite
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:57
Pean siia kopeerima sulle oma viimase kirja v ?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 15:57
Eks see ajab sind vihale et keppi ei saa
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:01
Ei aja üldse see vihale et sinuga ei kohtu, absoluudselt. Pigem heameel. Vaata, mulle muidu meeldib lollidega jaurata, te pakute mulle nalja, sinuga aga on juba selline tunne et hakka või nutma, sa oled ikka ohtlikult loll, loodetavasti sa ei paljune 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:02
Saad sa aru me ei taha sind, blokeerisin sind et sa rohkem meid ei segaks
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:04
Haha, palun kasutage kõikvõimalike vahendeid et sinusuguseid siia ilma rohkem ei sünniks, muidu see inimkond tõesti hävineb 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:04
...ja pärast selgub hoopiski kurb tõsiasi, et naisi polegi, vaid hoopis mehed üritavad teineteist paarikonto alt ära sebida. 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:06
Kuidas arvad, mina küll selline jonnipunn ei ole et kui keppi ei saa siis kohe jonn lahti ja kohe kurtma et mind blokeeriti ma ei näinud pilti hea jonnipunn oled küll
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:09
Kes sul Dragu sõna lubas võtta ? 😃 ja sa Villu, palun, tõesti palun, kondoomid, kondoomid, kondoomid. Lisaks kui leiad naise, siis palun ütle talle et ta kasutaks pille, plaastrit, kiipi ja igaksjuhuks, et ei sünniks looduskatastrofi, kasutage peale seksi ka SOS pilli 😃 Praegu kui pihku paned, kasuta ka igaksjuhul kondoomi, äkki juhtub mingi ime ja jääd veel esimese mehena rasedaks 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:09
Keegi seda jonnipunn näha tahab mul pilt ka temast äkki keegi tahab teda ära sebida
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:11
Jaga muidugi, vaatame kuhu sa sellega välja jõuad 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:13
See on avalik foorum, kus sõna võib võtta igaüks, eriti veel sellise teema puhul, kus kaks nn. "paari" jagelevad. 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:14
Dragunov, oled Sa kindel, et siin üldse mehi mängus on? Mulle tundub see naiste kätšina rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:15
Robe, siin saidil on kõik võimalik, ei hakkagi midagi välistama. 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:15
No mis ma teha saan kui see mees ei saa aru et ta ei saa minu naisega keppida sest me ei taha teda
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:16
Sa palun jaga seda pilti 😃 Siis saan järgmise nädala lõpuks teada kes sa oled 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:20
Ja siis? Keppi sa nagunii ei saa nii et unista edasi
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:24
Teilt ma ei soovigi midagi, millal sa arusaad, äkki see lollus on nakkav ? Mul kodus oma naine, ei ole meeleheitel et madala IQga inimesi pean seksieesmärgil otsima.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 16:28
Ikka uskumatu tüüp, alles rääkisid et eile sõitsid 460km maha et keppi saada ja sind lasti üle keegi ei kohtunud sinuga, ja nüüd siis räägid et sul kodus naine ja et pole vaja keppi, päeval ütlesid et pole mingi probleem meie juurde viljandi sõita sa otsid meeleheitlikult keppi aga ei saa ja see ajab sind nii vihaseks, ei sa ei saa minu naist ka nii et ürita äkki ikka saad kedagi ja rahuneda maha
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 19:58
ihas kiimased mehed? see on ikka küll AK vääriline uudis!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 20:12
Pilditud tevelased ongi ühed huiarid kes küsivad pilte ja kui neilt pilti küsida siis ei saada!
Nagu kasutajanimi ütleb et viljarvillu on üksik mees paari konto all see tavaline asi siin!
Tahtis lihtsalt huiata teid muud midagi või lootis naist panna kui sai teada et rase ajas veel veidi jama suust välja ja pärast blokkis!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-19 21:18
kuidas sa läbi neti rasedaks saad jääda?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-22 11:45
Klassika. Selleks ei saadeta pilte kuhugi, pärast kui suusad ristis siis algab see trall nagu siin näha ,mul sinu pilt ja peaks teistele ka näitama.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-22 16:11
Leidub idioote ikka jah.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-22 19:28
70 protsenti iha kasutajatest ongi idioodid.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-23 19:15
Piltide vahetamine mugav kodus istumine.
˅ näita rohkem ˅