Foorum
2025-07-09 13:01
kissu12 on pettur ütleb et aus aga pole
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 13:23
Kuidas siis pettis räägi lähemalt?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 15:21
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 15:31
Mida sa ise siin kobised jälle?

Hoia suu kinni!

Oledki liiga palju hakanud rääkima!

Minu polegi sellest midagi siis teised saavad tead kuidas mis moodi pettis!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 15:51
Kui ennast pidevalt petta lastakse ja omadest kogemustest vähimatki ei õpita, siis vaevalt et teiste eksimustestki midagi õpitakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 16:19
Aga see rubriik ongi hoiatuste üles panrk!

Aga sinusugune ohmu sellest aru ei saa ja hakkad kohe mingit jama suust välja pritsima mis ei käi selle rubriigiga kokku!

Miks pead kogu aeg oma sitast sappi siin pildumas käima?

Kas sul midagi arukat suust ka välja tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 20:03
Hoiatusterubriiki tasuks panna pigem need, kes ise alatasa alt lähevad, nii saaks tolakestest pingerea koostada. Ma saan aru intellektipuudega inimestest ja vanuritest, kes pole taolise skeemiga isega mitte kursis, aga et noored, täisjõus mehed, kel peaks PISUTKI oidu ka peas olema, nii haledasti ja veelgi KORDUVALT ikka tillitada saavad ja oma eksimustest mitte kui emmigi ei õpi...vot see mulle pähe ei mahu, tee või tina.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 20:32
Kas pidasid mind silmas, aga teie olete ju tolakesed(muuseas kuhu te koerakari siit kandunud on) kes ei saa aru et mitte mina ei saanud petta, aga pettur kes päevavalgele toodi.
Palju pean kordama et mina sellest kopikast ei vaesu, aga pettur peab uue jutu ja konto välja sebima.
Tema näksib palukesi, mina söön, õlle kõrvale, erinevaid delikatess praade.
Ja kui mõni ikka arvab et ma siit 20€ seksi otsige, siis lugege korralikult hoiatus läbi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 20:48
"Jumal olgu kiidetud! Kes lasi tõde jälle sedapidi paista!“ Nii ütles kulutusfilmis „Viimne reliikvia“ üks munkadest pärast seda, kui kloostri ürikusse oli sisse kantud neile sobivas valguses esitatud pooltõde.'
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 21:10
Reino, ma pidasin silmas noori mehi, sinul peaks see mõistus juba ammu peas olema, või ma eksin? Siiski hoiatad sa siin sageli, aga miks, kui sinul kopikatest kahju pole? Kas hoiatada selleks, et teisi millestki säästa? See on lootusetu missioon, las teised saavad ise oma vitsad kätte, sest igaüks õpib ikka iseenda, ja mitte teiste vigadest. Foorumisse jõutakse reeglina alles siis, kui endal on häda käes, ja mitte varem.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-09 22:08
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-10 14:59
See kissu12 naerab selle üle kui mainida et ta laseb üle ,tundub et õige tegelane on kes petab inimesi iga väike petmine on petmine
˅ näita rohkem ˅
2025-07-10 15:17
mismoodi neid pettusi tehakse kui keskil pole sentigi?!! kui sul on, tule anneta
˅ näita rohkem ˅