Foorum
2025-04-30 22:10
Ei tea millest, see luud ennast puudutatuna tundis, kirjutas mulle segase kirja ja seejärel blokkis. Tundub segane inimene. Hoiatan!!! Hoidke heaga eemale.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 22:29
Tikkerxx,mille eest sa muidu hoiatad?😁Kas selle eest,et sul oma elu puudub ja teistmoodi tähelepanu ei saa,kui läbi teiste oma kuulutuses..😛ja just seda ma sulle ennem blokkimist ka postkasti ju kirjutasin😉😁.

Tikkerxx
2025-04-30 21:28
Ei tea, kas tegu on katsega kliente püüda(k......a 7...) või meeleheitliku ponnistusega püsida topis iga hinna eest 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 22:35
Huvitav küll, kust sa selle peale tulid, et jutt sinust käib? Nimesid ju mainitud ei ole. Kui keegi tunneb ennast puudutatuna nimetamata loos, siis ehk tasub kõigepealt iseenda deemonitega tegeleda...🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 22:38
Ega ma täna sündinud pole,et lisasid õige pea ,peale minu kuulutust oma irooniat täis kuulutuse😛ja sulgudes oskab igaüks nime välja lugeda😜
Ei muutu siin ihas ka endiselt mitte midagi,et lastakse üldse selliseid kuulutusi verivärketel (vari)kontodel lisada😉,kus tutvumisest pole kuulutuses sõnakestki😉😁
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 22:48
Kuulsin just jah, et oled veidi vanem daam, äkki tõesti oleks aeg prillid soetada? Või lihtsalt natuke tagasi tõmmata ja mitte iga asja enda pihta võtta? Sa ju ei tea isegi, mis "topist" jutt käib. Iga uus konto ei ole kohe "vari" ega kellegi õudusunenägu. Või on su ego nii suur, et arvad, et kogu see portaal keerleb su kuulutuse ümber. Minu augud jäävad mulle, nagu ka minu mõtted ja iroonia. Soovitan rohkem keskenduda oma reklaamile kui sellele tähelepanule mida mulle kingid.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 23:04
Mind lihtsalt huvitab,et mille eest sa hoiatad?
Pigem tuleb hoopiski sinusuguse eest hoiatada,et kes lisab kuulutuse rubriiki naine meest,mis sisaldab ainult puhast laimu ja irooniat,ei midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 23:10
Jälle keerad olukorra tagurpidi, mina „laiman“, aga sina ise ronisid esimesena mulle postkasti targutama ja siis panid bloki, et ei peaks vastust saama.
Kui kuulutus oli nii „kohatu“, siis miks see sind üldse nii tugevalt kõnetas? Mõni inimene näeb varju ka siis, kui toas on tuli kustus. Ja kui nüüd aus olla, kas pole natuke silmakirjalik süüdistada kedagi iroonia kasutamises, samal ajal kui ise siia topelt- labaste emojidega vehid ja vihjeid teed?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 23:14
Veelkord,kus on sinu kuulutuses sõnakestki juttu tutvumisest?

Tikkerxx
2025-04-30 21:28
Ei tea, kas tegu on katsega kliente püüda(k......a 7...) või meeleheitliku ponnistusega püsida topis iga hinna eest 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 23:22
Kas iga kuulutus peab läbima sinu moraalinormi? Elus ei käi kõik nii nagu tahame ja iga lahingut ei võida, see on paratamatus.
Rahune lilleke!
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 23:47
Karolina777
ja lilleke????
Huumori nurk!!!!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 00:03
Saatja: Karolina7777 Saadeti: 2025-04-30 22:07 Loeti: 2025-04-30 22:07

Tundub,et mõnel oma elu puudub🤣🤣🤣ja siis vaja teiste najal liugu lasta🤣🤣🤣 Edu!

Aga kus on daami enda tutvumissoov? Mina nägin "humoorikat" kirja enda postkastis, reageerida ei lubatud, olin blokeeritud. Teistele kehtestad ikka teistmoodi standardeid.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 00:11
Mul on kuulutus,pakkumistele avatud…ja postkast ajab juba üle ääre meeste poolt tehtavate ettepanekute osas!

P.S See mis keegi oma isiklikus postkastis teeb,see on tema oma vaba valik eksole.Tahan kirjutan kellegile,kui miskit öelda on,tahan blokin-see kõik on lubatud!
Kuid avalik laim paraku pole lubatud!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 00:25
Oi, oi, postkast ajab üle ääre. No siis on ilmselgelt tegu eriolukorraga! Kas keegi peab ämbriga appi tulema?

Aga nüüd see "avalik laim", palun konkreetset viidet. Kus see õel lause siis on? Kus on sinu nimi mustvalgelt välja toodud? Või käib nüüd ka varjude solvamine reeglite alla? Kui keegi ütleb “keegi kuskil midagi”, ja sina kohe mantli selga viskad, siis võib-olla peegelpilt solvas sind enne mind?

Aga muidugi, kõik, mis toimub su isiklikus postkastis, on püha! Seal võivad elada printsid, miljardärid ja kes teab, ehk ka E... M...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 00:34
Sa vist pole tähele pannud,et tegid täiesti lambist minust hoiatus teema ju!😁
Milles seisneb sinu hoiatus?
Et julgesin sulle kirjutada?
Blokkida?
Vastasel juhul peaks terve hoiatuste rubriik hoiatusi täis olema erinevatest kasutajatest,kuna tihti tullakse postkasti miskit ütlema v blokitakse ära😁.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 00:44
Sina kirjutasid minu isiklikku postkasti, et mul "oma elu puudub 🤣🤣🤣" ja klõpsasid ruttu blokile, siis... jah, seda võib üsna julgelt nimetada isiklikuks solvamiseks, mitte lambist "hoiatuseteemaks". Nii et see pole mingi „täiesti lambist“ käivitatud draama, vaid sinu enda sulest pärit säde mida sa kaunistasid emoticonidega.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 00:57
Ei tea mis keeles peab sinuga rääkima,et inimene ükskord suudaks mõista seda,et privaatvestlustes võib igaüks kirjutada mida soovib!
Ja ma kõigest korra kirjutasin ja avaldasin oma arvamust seoses sinu kuulutusega..
Aga mida teed sina siin..avalik solvang solvangu otsa..alustades sellest,et ma olen luud,segane,vanem daam kes peaks prillid soetama jne
Kuid nüüd võid siin endamisi uusi tiitleid mulle edasi panna,kuna minu poolt side lõpp!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 01:10
Ise sa trügisid mulle postkasti. Ah, mis ma siis ütlen, kui juba "luud" ja "segane daam" üles kerkisid, siis võib-olla ongi see kõik lihtsalt volbriööst põhjustatud. Vanem daam? See on pigem auhind kui solvang! 😏 Aga prillide osas, eks ma kannan neid, kui jään jälle liiga palju lugema neid huvitavaid kuulutusi ja kirju, mida mõned jagavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 06:32
Kõige kiuslikum naine on oled ju sina Karolina7777. Draamakuninganna kes lademetes varikaid siin vorbib.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 09:35
Mis sul sellest. Vaata parem ennast, mis mees oled.
˅ näita rohkem ˅