Foorum
2025-05-03 09:25
Huvitav ja naljakas lugemine tõesti. Tarvaz, ka mina olen nende naiste poolt blokeeritud, lisan veel meelasingel ja kindlasti paljud teisedki. Pole ühegi naisega kontakti otsinud, seda enam nende naistega. Ometigi on blokeering peal, ju näevad konkurenti või ei tea mida😊
Ainus argument tundub olevat, sul endal pole pilti! Ei ole, ei pane ka, ei riputa endast siia vastavaid pilte üles!
Naljanumber koos tipus püsimisega, äkki keegi hindab 5-ga. Pseudoprobleemid inimestel!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 09:30
Tarvaz on mind blokeerinud. 🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 09:46
Olgu mainitud nendele,kel mingi see suur hindamiste foobia ainult silme ees on🤣,et Tarvaz sai bloki siiski info eest mis tal ankeedis kirjas on…,et populaarsed jäävad vastuseta.
Mulle aga saavad kirjutada ainult Vip kasutajad.👍
Kuid nüüdseks on asi klaar.😛😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 10:11
Milfmilf37
Ma tean sind😀
Aga tahan siin lehel diskreetseks jääda ja tuttavate nägudega mitte tegemist teha.
Ole mureta jääd saladuseks - diskreetne
Ära pahanda😀
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 10:53
Tarvaz on naljamees!🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 10:55
Milfmilf37,
Kui Tarvaz on naljamees,siis sina naljanaine😜😁
Kolm korda oled siin juba postitanud ja siis suht kohe oma kommentaari kustutanud🤭😂😂.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 11:04
Karo on äge eit,mind ta blokkinud pole🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 11:04
Istun esireas, popcorn käes, ja naudin tasuta tsirkust
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 11:06
Kõik ei saa ega peagi kõigile meeldima,nii lihtne see ongi.😇
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 11:40
Uskumatu, aga mind ei ole siin teemas sõna võtnutest vist keegi blokeerinud. Süda läks kohe soojemaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 12:03
Sa pole ainus.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 12:43
tõesti pesudoprobleem, kui otsitakse ja nähakse probleemi kellegi suvalise poolt blokeeritud saamises, kellega pole huvi suhelda ega kohtuda. mõned käivad siin aastate viisi blokkide üle hädaldamas....
on tõesti nii valus hoop egole, et kõik naised ei tunnegi sinu vastu huvi? et kohe nii kangesti tahaks ikka omada ligipääsu nende kontole ja postkastile?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 12:56
See oli eelmisel aastal, kui kommenteerisin sarnaselt. Vastatakse vaid valikuliselt ja kelle puhul nii öelda “õigustus” olemas on. Needki tihtipeale halenaljakad! Milleks blokkida mind, kui ma pole teid ei hinnanud, ei suhelnud jne. Minus pole vaja konkurenti näha, ma siia pilti nagunii ei lisa, selleks on muud huvid ja muud võimalused!
Lihtsalt järjekordsed tähelepanekud lugedes neid teemasid siin😊
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:01
Mina isiklikult olen suht alati kõikidel nendel blokid eemaldanud,kes viisakalt minu poole selles osas pöördunud.😉
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:10
Taaskord mitte midagi ütlev vastus! Minu nii öelda blokki pole vaja eemaldada, mul pole nagunii huvi sind ei hinnata ega sinuga suhelda. Pigem avastasin enda konto blokkimise varasemalt ühe teise teema alt kus teie kahekesi suured sõnavõtjad olite. Naljakas igatahes!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:14
Ise kirjutad Pinksweet30 siin sedasi:

Milleks blokkida mind, kui ma pole teid ei hinnanud, ei suhelnud jne

Okei võtsin bloki maha ja näed ikka inimene omadega rahul pole🤭😂
Aga see nii tüüpiline siin ihas,et naised lihtsalt otsivadki mingeid intriige…
Ja siis süüdistavad siin foorumis,et oi oi kui pahad need topinaised küll on.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:21
Loe nüüd palun hoolikamalt millest mina kirjutasin, loe kohe kaks korda ja ehk siis mõistad. Pole vaja pilkama hakata, jää väärikaks! Minu ainus ütlus oli, et pole neid kontosid ei vaadanud, ei suhelnud, ei hinnanud ja blokk on pandud. Arusaamatu lihtsalt, ei muud! Kena päeva!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:27
Mu süda püsib soojas ka siis, kui te kõik mind blokkides end paremini tunnete. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:30
No kas sa ise muidu ka aru saad,et see on absurdsus kuubis..
Kirjutad,et pole neid kontosid isegi vaadanud..aga kus sa siis tead,et sind blokitud on?
Kuid täitsa võimalik,et oled foorumiteemades ka varem inimesi maha teinud, ning sellest oli peal sul ka minupoolne blokk.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:45
Blocksbergil on vist väga kangeid jooke pakutud.
Seda kohanime annaks vist tõlkida ka kui blokkide mäge
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 14:28
Tühipaljad sõnad, jutt ja süüdistused. Foorum on avalik, enne kui kukud sildistama, otsi ka oma jutule tõesed väited!
Kirjutan uuesti, kuna sa ei suuda hästi lugeda ja süveneda. Varasemalt oli mingi blokkimise teema, sina võtsid seal tublisti sõna. Klikkasin sinu ankeedil ja olin sinu poolt juba blokeeritud, kaasaarvatud mõned teised naised. Voilaaaaa, nii ongi võimalik aru saada, et oled blokeeritud😊
Naljakas tädi! Ma ei viitsi rohkem aega sulle pühendada, kõike kaunist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 14:42
See naljakas tädi pani sulle nüüd uuesti bloki peale ka,kuna see on põhipõhjus miks inimesed blokke saavad-ei suudeta viisakaks jääda!
Ja need oma lollid 5 saamise jutud võid tead küll kuhu pista,kuna pilditud seda nagunii teha ei saa,seega sinu eelnev blokkimise põhjus seisnes kindlasti millegis muus!
Pealegi mis sul üldsegi minust,ela oma elu parem!😛
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 17:55
See on ikka korralik show Karolina poolt. Loe ja naera, aga tegelikult oled lapsik ja tänitad/vassid kõvasti! Kasva ükskord suureks!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 18:03
Veelkord,ma olen täpselt selline nagu ma olen,ning mul pole vähimatki kohustust kõigile siin saidil meeldida!
Blokin keda tahan,hindan keda tahan,kirjutan kellele tahan.
Ja kui selleks oli vaja teema siia teha,siis jumal teiega!🤭😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 18:26
Tubli, lõpuks üks normaalne kommentaar! Päris tõsiselt mõtlen
Ei hakanudki kohvipaksu pealt ennustama ja ettekäändeid tooma… mis keegi tegi ja miks sina seda tegid jne jne. See eelnev oli naljanumber!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 20:03
Juba jälle uus hoiatus. Kuulge lödipüksid korjake oma ego killud maast üles ja minge eluga edasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 20:13
Kes sa veel selline oled?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 20:57
🤣🤣🤣🤣🤣 nüüd näete kes loll on ja blockib 👍
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 21:09
Just! Olete ise samasugune loll!🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 21:49
Kõigil see võimalus ära blokkida kes neile ei meeldi või kes halvasti ütleb käitub!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 21:53
Ära ihka ilust nägu, õie all on tihti madu…🌸😂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 21:56
Blokeerige kõik järjest teineteist ära, toppige foorum kuulutusi täis ja siis kogunege kõik koos foorumisse kaeblema.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 22:17
Mul suva blokkijatest, eriti kiisuke75. Nüüd ta ise ennast ärablokkinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 00:47
sina edav Milf . Sinule muidugi block sest sul kõnepruuk on nii lapsik🖕
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 00:53
Psühholoogid väidavad, et need kes kasutavad tekstis võõrapärase kirjaviisiga sõnu (blokk asemel block) häbenevad enda hariduse puudujääke.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 09:00
Sina oled tõesti haritud inimene, jfjm.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 09:48
jfjm
Üsnagi suure psühholoogiahuvilisena küsin ilma sarkasmita, et kas sa oskad mulle välja tuua nende psühholoogide nimed, kes seda on öelnud, mida sa kirjutasid?

Mitte, et ma õigustaks valesti kirjutamist.
Näpuga tohiks vibutada vist ainult Eesti filoloogid.
Kas tegemist pole vägisi võetud õigusega teist inimest alandada?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 10:32
Kahjuks ei oska ma sellele küsimusele täpselt vastata, aga paar aastat tagasi sattusin lugema vastavasisulist artiklit. Selles kirjutati, kuidas enda teksti "kaunistamisega" üritatakse näidata ennast haritatumatena. See käis just sotsiaalmeedia kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 10:39
Haritumana on see sõna vist. )
Ma ei " pane sulle ära. " Ma kirjutasin ka ise eesti filoloogid valesti. Teksti see on eesti ( väikese algustähega) filoloogid. Olen ise ka siin keskkonnas lubamatult pinnapealne.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 10:55
Mul jooksis jah selle sõnaga juhe veits kokku.
Aga hostinne, miks sinul haritud inimesena ei tekki kiusatust kasutada sellist vormi nagu "block"? Mõtle kui äge ju
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 11:04
Mina pole kunagi väitnud, et mina olen haritud. Ma ei julge isegi sellist väidet välja käia. Ma tean kaduvväikest osa maailma asjadest.
Ma olen siin kasutajana alates 2023. aasta detsembri lõpust. Alguses (ca aasta) hoidsin ma oma suu täiesti kinni ja lugesin foorumit. Siis aga hakkas välja joonistuma üks eripära. Üks osa seltskonnast pidevalt ironiseeris teisi ja demonstreeris oma üleolekut omamata ise ühtegi õigust seda teha. Ühel hetkel lihtsalt sai mõõt täis ja hakkasin "targutama" nagu minu kohta on tabavalt kirjutatud.
Muuseas mina saan oma elukogemuse põhjal väita (ainult minu!), et targutavad ja pikka teksti heietavad mehed/naised on reaalses elus surmigavad inimesed. See targutamine ja heietamine jääbki ainult saitide tasemele.
Olen siit kohtunud reaalselt ca 75 mehega ja pean mainima, et kõige ägedamad neist olid kõige väiksemad targutajad/heietajad.

Ikka head
Hostinne!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 11:33
jfjm sa edev si...pe. mine osta omale blokk suitsu. 🖕Esiteks kas block on eestikeelne???? hari ennast troll
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 11:40
Kahju, et kasutajate kommentaaridele ei saa emotsiooni märki lisada, oleks palju humoorikam! 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 11:42
kohtunud reaalselt ca 75 mehega
kas uurimus-töö, kas näeb ka ilma-valgust

ja ei mõista, miks blk häirib, kui nn lambist pannakse,
hea ju, miks peaksid hüsteerikuga suhtlema ja aega raiskama

näiteks, mis ajendas targutama
Mina isiklikult olen suht alati kõikidel nendel blokid eemaldanud,kes viisakalt minu poole selles osas pöördunud.
kuidas saab pöörduda, kui bl
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 11:47
Vat kui tore
Minu teada kirjutatakse suitsuplokk.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 11:48
Ma ei kirjuta uurimuslikku tööd kellestki.
Mind huvitavad inimesed. Tahtsin teada, kes nad päriselt on.
Ma olen tegudeinimene, mitte sõnasepp.
😄
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 16:44
Pole mõtet eeldada, et kõik oskavad sama hästi õigekirja. Ei tasu selle pärast inimesi materdama hakata. Kõigil meil omad vead küljes. Plokk või blokk või block, mis tähtsust sellel tegelikult on kui saad aru, mida teine öelda tahtis. Mõni ei oska tühikuid kasutada või hoopis kirjavahemärke, kolmas hoopis ei taju kokku- ja lahkukirjutamist.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 17:21
"Olen siit kohtunud reaalselt ca 75 mehega ja pean mainima, et kõige ägedamad neist olid kõige väiksemad targutajad/heietajad."

Ah mis sa plärad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 18:39
Hostinne… 2023 aasta detsembrist tänaseni on aasta ka 5 kuud. Kohtunud ca. 75 mehega, nagu sarikohtuja? Iga nädal uus😊
˅ näita rohkem ˅
2025-05-04 18:52
Mina pole kohtunud siit mitte kellegiga ja suht savi kas targutab või mitte
˅ näita rohkem ˅