Foorum
2021-06-26 09:51
Odav & labane inimene, kes soovib kohtuda ja on suhtkoht pealetükkiv. Nõuab pilti ja kui saadan, siis see ei kōlba ja nõuab pilti näost, mida mina nõus saatma ei ole. Seejärel hakkab juttu igasuguste solvangute näol tulema nagu ludinal, küll olen sljuh ja mida kõike veel + otseloomulikult blokk peale. 🤡🤡🤡 naljanina ma ütlen.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 17:26
Ärge levitage vale informatsiooni! Pildi saatsite enda rindadest. Ilmselgelt olete sel juhul kergete elukommetega!
Küsisin terviklikku pilti , sest mind ei huvita kellegi rinnad ega suguelundid!
Palun administraaroril eemaldada antud vale informartsioon ja laim!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 21:44
Kole nagu öö ei julge nägu näidata
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 08:39
Kullake, mul polnud rindu nähagi seal 😂 Ma nii labane ka ei ole, et hakkan ihualasti nudesid saatma sulle palumise peale. Sina oled see, kes neid saades mind kohe lehmaks, lolliks jms kutsuma hakkas
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 09:23
Sest teie keha nägigi välja nagu lehmal .
Oletegi vana lehm ju.
Raudelt on lehma nägu ka peas! Ho ho ho.
Ei maksa valetada. Saatsite enda lehma udaratest pildi.
Kõik kes tahavad võin saata selle lehma pildi ja siis otsustage , kas on lehm või mitte !
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 10:04
Ollu jäi kepist ilma.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 15:23
Kuidas kellelegi seljuhul, omastarust küll 60-kiloga päris lehmaks ei kvalifitseeru, aga mis seal ikka Kui ma nii hull lehm oleks olnud siis vaevalt sa oleks pärast seda üldse midagigi edasi arutanud, huvi tundsid ju ikka Aga ma ei viitsi isegi enam midagi seletada või vastata, leia keegi “mitte-lehm” ja naudi seda mõnusat nädalavahetuse lõppu!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 15:27
Oliver tõestas ise juba ilma kellegi kõrvalise sekkumiseta ära, et mamamarlee-l on õigus.
Naised võiksid tõesti rohkem foorumis hoiatuste rubriigis lugemas käis. Siis saaks irvitada et selliseid juba eos ellimineerima hakatakse. Sellised kaovad ise teatud aja jooksul ära kuivale jäädes.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 21:04
MrTarts te olete täis kloun ! Sellise tondi lõustaga ja keha ehitusega te ei saa kunagi ühtegi naist!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 21:05
MrTarts olete te naine või mees? Arvatavasti transvestiit ümber lõiganud nii meheks kui naiseks ja vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 21:13
Ära laia. Vaata oma suhtumine üle ja siis mõtle, et kas tegu on ikka laimuga või mitte. Paraku mitte sinult minus ei teki seos selle mamamarleeni kirjutatust ning sinu olemusega. Ära kisa, et sind laimatakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 18:07
ma ei saa aru ,miks ültse pilditud räuskavad ,,,, ju siis on mida häbeneda kui siia ei pane ja emailie võib saata mida iganes ,siin jh see leht ei kannata kõike ,silmadel hakkab valus
˅ näita rohkem ˅