Foorum
2025-04-25 12:35
Puhtalt sportlikust huvist ja muidugi ainult teaduslikel eesmärkidel küsin: kas keegi on iha.ee pealt tutvunud, kohtunud ja – hoidke nüüd mütsist kinni – isegi kokku jäänud?! Kas see sait tõesti hõlmab ka "elukaaslane levelit", mitte ainult "üks õhtu, üks lugu" formaati?

Kas tõesti on meie seas nii palju romantilise ande ja suhtlusoskuse puuduses vaevlevaid hingi, et iha.ee on muutunud kingisoovijate jõululaadaks? Et "Tere, tutvuks?" on asendunud lausega "Kingin, kui kingid"? Kas kinkekaart on uus armastuse keel? Ja mis peamine – kas see investeering ka dividende maksab või jäämegi igavesti "sponsored by lootus"?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 16:11
Tallinn on naisi täis, kes tutvuda soovivad. Täitsa tasuta. Milleks neid raha eest ihast otsida?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 20:14
Muide, kui ankeedis kirjas, et kingitused ei huvita, mis siis huvitab? Raha?
Siin on küllalt palju neid, kes pikemaks ajaks kokku jäänud. Tean isegi neid, kes abiellunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 20:43
Kingituse lahtri tühjaks jätmine on sama kõnekas, kui selle täitmine ja annab kasutajast ülevaate. Ma ei ole siinsetelt meestelt kuulnud, et raha oleks hakanud nõudma need, kel konkreetselt kirjas, et "kingitused ei huvita".
Tean paari, kes juba 8 aastat koos olnud, tutvus siit alanud 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 02:02
Kohtunud jah, kokku jäänud, ei.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 10:02
Algus aastate tutvustega kõigiga suhtlema jäänud. 2017 aastast kuskil aga hakkas mingi raha eest seksi nurumine uutel meestel, .
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 11:04
Kingisadu algas ikka oluliselt varem. Umbes 2010 tekkisid juba ilmingud, et keegi on hakanud siin nutsu loopima, et saavutada konkurentsieelis, mis tegelikult ka õnnestus, sest paljudel tekkis arusaam, et milleks kohtuda niisama, kui selle eest on võimalik täiendavat boonust saada ja hakkasid märkamatult prostituudiks, mida nad ise muidugi ei tunnistanud. Selle kohta tehti ju väga tabav laul (kuula refrääni) - https://youtu.be/3pcyGYOAa2U?si=DNsMFKIRi8AFgO9t
Õnneks mõnel naisel on siiski eneseväärikus säilinud ega lase end raha eest alandada ning tutvub ikka tutvumise, naudingute ja seiklemise eesmärgil. Kui statistika huvitab, siis aastal 2014 õnnestus 2 naisega kohtuda (ühega vaid korra, teisega trallitasime pikemalt ja põhjalikumalt) ja alles 10a hiljem tuli järgmine kohting, seega päris võimatu missioon ei ole - nagu lotopilet, mis hästi harva võib tuua ka väikese võidu, kui järjekindlalt mängida.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 11:05
väga palju ägedaid, erutavaid ja põnevaid tutvusi/kohtumisi on tulnud siit. häid sõpru ja sõbrannasid ka.
ettepanekuid suhteks või kooseluks loomulikult tehakse aeg-ajalt.
aga ainult üks pikaajaline iha sõber on selline, kellega reaalselt kooselu võiks toimida. kuna isegi pikal reisil suutsime teineteist edukalt välja kannatada
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 11:16
niisama tasuta ja ''väärikalt'' kohtumisi on ka ette tulnud. kui kliendist on saanud sõber, näiteks.
ükskord ka suure armumise tuhinas, ühe intelligentse härrasmehega siinsest foorumist....
aga kahjuks tundub mõnikord virtuaalsus reaalsusest erutavam. siiski ei kahetsenud, kuna kohtumine oli iseenesest põnev
igal juhul võib rohkem kui 8 aastase kogemuse põhjal väita, et meeldiva härrasmehe poolt tehtud kingitus või toetus ei mõju kuidagi alandavalt. ei vähenda ka erutust ega naudingut ja hea energia kulgemist kehade ning hingede vahel.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 12:03
Tunnen, et pean apelleerima.
Ilmaaegu mõnitatakse naissugu- jälle.
Ka meie Genitarius suhtlesime omavahel, siin. Reaalselt ei kohtunud, sest ei tekkinud mingit touchi ( mõlemapoolselt kindlasti), kas sellest järeldub, et olen l.....s.
Samasuguseid on teisigi ju, keda lihtsalt Sina ei kõneta või nemad Sind.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 13:52
Lits on sõimusõna, mis ei tähenda muud kui et naine pole enam süütu ja keegi on ta peale vihaseks saanud. Ok, abielunaine, kel peale oma abikaasa teisi suhteid pole olnud, ei saa ka lits olla, aga kõik ülejäänud mittesüütud saavad. Ehk siis ei maksa seda sõna liiga hinge võtta (samaväärne lolli või tauniga, mis on algsest tähendusest juba ammu võõrdunud ja lihtsalt sõimusõnadeks mandunud).
Prostituut on naine, kes müüb seksi raha või materiaalsete väärtuste (toit, auto, korter, ehted jne) eest.
Seksitöötaja on naine, kes pakub seksuaalse sisuga teenuseid, aga ei pruugi ilmtingimata müüa seksi. Ei prostituut ega seksitöötaja ole midagi taunimisväärset, nad võivad olla head naised, sõbrad, emad ja inimesed. Elukutsevalik ei tee inimest halvemaks ega paremaks teistest.

Mina olen siin kunagi ammu kohtunud mõne inimesega ja ka ühel peol käinud. Siis oli mul siin teine kasutajanimi ja ma olin 15 aastat noorem. Ajad olid teised, iha foorum oli väga huvitavate mõttearenduste koht. Vahepeal ma aastaid siin kasutaja ei olnud, mingil hetkel on see tõesti väga turuplatsiks muutunud ja teatud nostalgia mul nende 2010-2011 aastate vestluste järele on.
Praeguse kasutajaga ma kellegagi kohtunud ei ole, aga üks aktiivsem naine on kirjasõber veidi olnud (huvitav ja meeldiv isiksus). Ma arvan, et siin on meeldivaid inimesi küll, kellega kohtuda, aga suhteliselt vähe. Ma ise jälgin ainult foorumit ja vahest vaatan kuulutusi, nende põhjal ütleksin, et maksimaalselt kümmekond naist on huvitavamad.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 20:55
Kõik tutvumised ja kohtumised ei olegi ju eesmärgiga kokku jääda.
Tutvumine võib mõne inimesega olla üsna pinnapealne, teisega jälle erinevaid kihte aeglaselt läbiv. Kohtumiseni ei pruugita jõuda...
Kohtumistega niisamuti - see võib jäädagi ühekordseks silmavaatamiseks, aga võib tulla ka teine või kolmas kord...ja siis ikkagi saab selgeks, et ei ole minu inimene.
Oma inimese leidmine on juhus. Nii siin kui ka väljaspool seda keskkonda.
Viimase aasta jooksul ei ole ühtegi kohtumist olnud. Ankeedi avamisest alates olen kohtunud kolme mehega. Ei jäänud kokku ühegagi neist. Tutvumisi on olnud veidi rohkem.
Küll aga tutvusin, kohtusin ja olen siiani koos ühe imelise naisega, kes elab mu ettevõtmisetele kaasa, pakub erapooletut arvamust, annab konstruktiivset tagasisidet, naerutab ja saame vestelda ka tõsistel teemadel. Meil on olnud toredaid ettevõtmisi. Olen tänulik!

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 21:05
Robespierre seda kõike võid rääkida.....
Situatsioon elust enesest.
2000.aastate alguses veel ei olnud finantsiliselt võimalik teha tööreise Stockholmi lennukiga, vaid tuli loksuda Tallinnki pardal.
Istume oma meeskonnaga ( paar kolm naist) lava ääres ja algab tantsuprogramm nagu isegi teate naistel suled peas ja rinnad paljad. Ühtäkki liitub meie seltskonnaga ühe Rootsi kontserni meestekamp. Igati intelligentsed mehed muutusid imelikuks vilistasid ja võrdlesid neid naisi jne brrrr .... ( pisut joonud nad olid). Juht ütles meile, et vabandust see ei käi meie kohta ( naiste kohta üldiselt). Tegid meile välja, arutasime majandusteemadel jne. Mina nende kohta matsid ei saa öelda, seksitöötajad küll. Loo moraali mõtleb igaüks endale välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 21:19
Elu on teatri lava ja iha on garderoob.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 22:41
Kas elu polegi siis tegelikult üks suur teatrietendus, kus igaüks astub lavale omas rollis, otsides garderoobist just talle sobivat maski või kostüümi? Mõni tuleb siia otsima armastust, mõni sõprust, mõni aga lihtsalt seiklust või hetkelist kontakti, ilma et see kedagi vähem väärtuslikuks või halvemaks muudaks. Mõne jaoks on tutvumine spontaanne ja mänguline, teise jaoks sügav ja otsiv. Mõni kingib lihtsalt oma aja ja tähelepanu, mõni lisab ka kingitusi või toetust, kuid see kõik on osa suuremast mängust, kus reeglid ja ootused on igaühe jaoks erinevad. Ehk ongi oluline mõista, et ükski tee, mille keegi valib, ei peaks olema põhjuseks hinnangu andmiseks, vaid pigem kutseks mõistmisele – sest lõppude lõpuks oleme me kõik lihtsalt inimesed, kes otsivad omale selles suures garderoobis kohta ja kaaslast.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 23:03
Garderoobis vabanetakse kostüümist ja grimmist
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 09:15
Mõni mees tuli siia ihasse teatrit tegema või?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 10:51
Mina ei ole küll kedagi selle eest sõimanud, kui suhtlus pole kuhugi jõudnud. Naine, kes on rääkinud mõistlikku juttu ega ole kunagi hinnakirja letti löönud, ei peaks ennast tundma puudutatuna, kui mainitakse kingi eest kohtumist, eriti kui samal ajal on mainitud ka väärikust säilitanud naisi. Ei ole kellelgi kohustust kõigiga kohtuda. Isegi teenusepakkujad saavad siin kasutada võimalust klienti valida.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 10:56
Genitarius
ma mõistan, mis sa kirjutad. Lihtsalt see lisatud statistika oli nutune. Ma arvan, et neid mittemüüdavaid on ka siin rohkem kui mõned, nad lihtsalt kaovad siia ära ja jääb pisut vale mulje.
Mina olen ikka kindlal seisukohal, et intiimsus ei saa ega pea olema kaup ja siin on hakanud vohama absurdne mentaliteet, et intiimteenuste eest PEAB maksma.
Matame sõjakirve maha.
Heade soovidega
H.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 11:45
Ega intiimsus pole kähkukas autos. Intiimsuse jaoks on vaja enamat. Kõigepealt aega ja soovi seda leida. Ega rahagi liiast pole, aga mitte intiimsuse eest maksmiseks vaid sobiva õhkkonna loomiseks. Saab ka puukuuris, aga hotelli sviidis on parem.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 12:18
Jfjm
Mis see keskkond siia puutub? Kui naisega kodus seksite maksate ka maja/ korteri eest. See on normaalne ju, et seksimise kohaks on ruumi vaja ( noh saab looduses ka). Mina rääkisin vist seksi enda eest.
Ma siiski kutsun kõiki vähekindlustatud mehi ( või neid, kes ei viitsi tööl käia) või muidu kõrge libiidoga mehi iga korra eest, kui naine orgasmi saab, raha küsima. Summa suurus ei sõltu muust kui turundusoskusest ehk kui hästi te ennast üles haipida suudate ja lollikesi leidub ( ka naissoo hulgas).
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 14:06
ei ole. põhjus väga lihtne. täitmata , aegunud profiilid. kui juba alustatakse asja valega, siis ei ole head nahka loota. jah tutvusi, vms on, aga need on tekkinud iha väliselt, ühendabki see, et mõlemad käivad ihas.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 14:28
v.a. hostine, Ma ju ei rääkinud seksi eest maksmisest. Lihtsalt raha omamine pakub rohkem võimalusi. Võid ju ka oma abikaasaga minna teatrisse, kontserdile või lihtsalt restorani sööma. See kõik aitab intiimsusele kaasa. Aga need, kes pakuvad suvalisele ettejuhtuvale naisolevusele raha, et saaks kotid tühjaks, ei otsi mingit intiimsust.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-27 15:07
Tahtmine kingitusi teha ja nõue kingitust saada on väga erinevad asjad, ei tasu neid siin koos käsitleda.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-28 20:23
Iha.ee pole märkimisväärselt erinev teistest tutvusportaalidest, põhimõte on kõigil ju üks, ainult et siinne koht võimaldab vabameelsemat ning otsekohesemat suhtlemist. Jah, sa võid siia panna pildid oma suguelunditest, kuid keegi ei kohusta sind selleks, saab hakkama ka ilma nendeta.
Kuulutused on muidugi omaette rida, ja see on rohkem teenusepakkujate või kiire kepi otsijate jaoks, ent taaskord: kuulutuste sirvimine pole kellegi jaoks kohustuslik tutvumisviis. Võta sobiv ankeet ette, tutvu lisainfoga ja kui kõik klapib, siis saada kiri teele. Valimatult ei pea ju mööda ankeete kappama.
˅ näita rohkem ˅