Lits on sõimusõna, mis ei tähenda muud kui et naine pole enam süütu ja keegi on ta peale vihaseks saanud. Ok, abielunaine, kel peale oma abikaasa teisi suhteid pole olnud, ei saa ka lits olla, aga kõik ülejäänud mittesüütud saavad. Ehk siis ei maksa seda sõna liiga hinge võtta (samaväärne lolli või tauniga, mis on algsest tähendusest juba ammu võõrdunud ja lihtsalt sõimusõnadeks mandunud).
Prostituut on naine, kes müüb seksi raha või materiaalsete väärtuste (toit, auto, korter, ehted jne) eest.
Seksitöötaja on naine, kes pakub seksuaalse sisuga teenuseid, aga ei pruugi ilmtingimata müüa seksi. Ei prostituut ega seksitöötaja ole midagi taunimisväärset, nad võivad olla head naised, sõbrad, emad ja inimesed. Elukutsevalik ei tee inimest halvemaks ega paremaks teistest.
Mina olen siin kunagi ammu kohtunud mõne inimesega ja ka ühel peol käinud. Siis oli mul siin teine kasutajanimi ja ma olin 15 aastat noorem. Ajad olid teised, iha foorum oli väga huvitavate mõttearenduste koht. Vahepeal ma aastaid siin kasutaja ei olnud, mingil hetkel on see tõesti väga turuplatsiks muutunud ja teatud nostalgia mul nende 2010-2011 aastate vestluste järele on.
Praeguse kasutajaga ma kellegagi kohtunud ei ole, aga üks aktiivsem naine on kirjasõber veidi olnud (huvitav ja meeldiv isiksus). Ma arvan, et siin on meeldivaid inimesi küll, kellega kohtuda, aga suhteliselt vähe. Ma ise jälgin ainult foorumit ja vahest vaatan kuulutusi, nende põhjal ütleksin, et maksimaalselt kümmekond naist on huvitavamad.