Foorum
2021-07-01 11:51
kas keegi on kohtunud ja millised muljed?
minu kogemus ammusest kohtumisest oli igati positiivne..........tundus põnev ja mitte liialt pealetükkiv mees.
kahjuks viimasel ajal on suutnud nii ebaadekvaatselt käituda, et tekib kahtlus inimese psüühilise tasakaalutuse suhtes.
virtuaalses diskussioonis sõimleb argumenteerimise asemel- see ei üllata vast enam ammu kedagi.
nüüd on hakanud tegelema aktiivse laimu levitamisega......
ilmselt selline teguviis pakub talle suguelu aseainena lohutust ja maandab pingeid.
virtuaalsed laimajad ja räuskajad tegutsevad illusoorse anonüümsuse lootuses, turvalise ekraani taha varjunult.
aga kui taoline tegelane üles otsida ja veidike viisaka käitumise teemal vestelda, siis on mehikesel piinlik ja tavaliselt oma sigatsemist põhjendada ei osatagi..

igatahes soovitan olla ettevaatlik selle inimesega tutvumisel.
esialgne viisakus, komplimendid ja normaalse suhtluse etendamine võib kergesti ja ilma erilise põhjuseta asenduda poriloopimisega tema poolt......
mõnel mehel on komme oma haiget saanud ego sel kombel lohutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-01 12:33
Kullake, lause algab suure tähega. Õpi ometi selgeks see.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-01 12:38
Sotsiaalmeedia kasutamisel tänapäeval sageli suurt tähte ei kasutata. Eriti on need kadunud eravestlustes.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 21:17

Mõni naine ei talu kõrvalejäämist. Kohe niii kibedaks teeb Saa üle.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:09
Olen kohtunud, korduvalt. Mulje oli meeldiv. Viisakas, tasakaalukas, rahulik, intelligentne.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-17 22:49
Vaatasid peeglist ja kohtusid
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 10:26
Ei ole slavega kohtunud. (Spetsiaalselt sulle capri ütlen seda ka, et ma ei plaani ka slavega kohtuda, kuna ma ei plaani siit kellgagi kohtud ja slavega on ka huvid erinevad) Aga muljeid on sellegi poolest. Üle aasta juba on neid muljeid kogunenud. Minul on slvaest postitiivsed muljed. Slave on intelligentne ja kui ta kirjutab nt oma lemmikteemal, siis on seda huvitav lugeda, olenemata sellest, et ma ei ole sellest huvitatud Ja kui slvae minllegi üle arutleb, siis ta esitab oma mõtteid selgelt ja intelligentselt.
Aga miks slave on selline nagu ta on, sinuga, siis pean nõustuma sellega, mis slave sulle ühes teises teemas soovitas.
Vaata peeglisse!
Sa oled teinud kõik selleks, et asi on nüüd nii nagu ta on. Slave püüdis pikalt sinuga argumenteerida, selgitada, miks ta arvab teisiti kui sina aga sinu "argumendid" olid ja on põhiliselt naeruvääristamine, teiste sinule suunatud arvamuste ümber muutmine nagu oleks teised kirjutanud hoopis endast (nüüd ime kombel on see osa tunduvalt vähenenud, vbl oled selles osas veidi näppu lõiganud) ja üleüldine halvustamine ja ka üritamine teisi sellesse kaasata.
Ma tõin selle võrdluse juba kuskil enne ka välja, et kui slave pani duelliks valged kindad kätte ja jäi viisakalt ootama, siis sina tulid kohale ja virutasid slavele pikema jututa rusikaga vastu .. lõugu.
Sina nimetad oma igas teemas sitsimist lõbutsemiseks ja lõõgastumiseks ja irvitad, et sul on selleks täielik õigus, et siis neela ka see alla, et teistel on samad õigused oma arusaamist mööda lõõgastuda ja lõbutseda.

Tegelikult on kogu sellest suurest vastasseisust kahju. Nii palju teravmeelseid ja ka humoorikaid postitusi ... need oleks võinud olla hoopis lõbus lõõpimine foorumis või mingi asjalik arutelu ...

Vaata ka sina enda sisse capri ja küsi, miks sa seda teed.Milline tunnustus sul igapäevaselt puudu jääb? Kas sul ei ole muud väljundit lõbutsemiseks ja lõõgastumiseks? Kui kõik need toredad ja seksikad härrasmehed ei suuda sinu vajadust tähelepanu ja tunnustuse järgi rahuldada, kas need siis on ikka kõik nii toredad ja seksikad härrasmehed?
Sinu töö on nagu tippspordiga tegelemine ... sportlane saab hiljem hakata treeneriks (no heal juhul) aga ka neil on mure tuleviku pärast, kelleks saab hakata erootikateenindaja .... tegelikult on sul võimalus ju hakata päris massööriks Töötada nt haiglas, hooldekodudes, tunda, et sa oled tõeliselt vajalik ja sa ei anna inimestele mitte ainult ühekorra säravaid silmi , vaid midagi rohkem, tervist ...
Ma saan aru, et eesnäärme probleemide ennetamine võib ka täiesti meditsiiniteenuste alla kirja panna aga noh, pärisetl?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 12:28
Loen siin tihti foorumit, ei oska kohe midagi öelda. Capricosa reklaamib oma piltide all, mis korduvalt üles laeb, kasutajat Shred1. Sellist kasutajat pole. Interneti tagasoppidest leidub aga pikajuukseline noormees. Kas pole enam sponsor nooremat reisikaaslast mis nüüd meele mõrudaks teeb. Suhe Slavega, võta nüüd kinni mis neil toimub, üks on teenuspakkuja, tasuline, teine tahab tasuta. Ei mäleta, et oleksin kunagi lihtsalt lõbu pärast tööl käinud kuna ülemusele meeldisin
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 19:32
Kui lugeda sõimu ja sildistamist nii Capri kui ka teiste suhtes kes temaga ühte meelt ei ole, ega pole ka ta suunal halval arvamusel, see nüüd tõtt õelda küll mitte mingisugust intelligentsuse taset välja ei näita.

Selleasemel, et taganeda ja mitte teemades väidelda, hakkas laimama ja sõimama. Üsna tagurlik arvamus intelligentsusest. Ei tahaks nagu uskuda, et sinus Juuli erapooliklikust pole.

Juuli, slave pooldaja (?) kuidas kommenteerid? Kas see ei näita inimese nõmedust? Aus vastus paluks.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 19:52
Ole nüüd
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 20:39
Slave pooldaja

Ma ei võta sõna sellepärast, kuna ma olen kellegi pooldaja ja peaks nagu kisakoori tüdruk taustal tuge andama. Kirjutan, kui tunnen, et on midagi öelda, kui minu arvamused nt Slave omadega kattuvad, siis meil on ühine arvamus. Kas see on kallutatus, maybe. Mis siis, et sisi minu arvamused ei päde, kui slave on sümpaatsem kui capri?
Kas sa oled erapoolik?


Aga vaatasin lausa jägi, mis on nõmeduse definitsioon ja see on:rumal, tedamisteta, asjatundmatu, võhiklik, ignorantne, arutu, totter.
Kas ma iseloomustaksin slave mõne selle sõnaga. Eip.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 20:51
Sa ei vastanud mu küsimusele Juuli.
Kas intelligentne inimene hakkab süstemaatiliselt eelnevalt välja toodud näidete põhjal kedagi süstemaatiliselt sõimama ja mustama, või taandub, kui pole tema arvates pointi edasi väidelda?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 22:55
Kes sa selline oled, et peab siis vastama kui sina tahad?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 07:14
Tartsi pildi alt
renakase12 2021-06-04 19:47:57
Sellel mehel on äsja minu poolt riist nii tühjaks imetud,et tal on omalgi kätt püksi pannes see värk hellake
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 11:55
Virussa, sina pidid ju prof-imeja olema, nii siin mõned on kirjutanud
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 14:51
vahutav kibestumine ukse taha jätmise üle, mida ta ise nimetab lõbutsemiseks ja ajaveetmiseks sunnib lausa minunimelises teemas mind laimama ja valetama.

saamatu ja ideevaene impotent, kes üheski teemas ei suuda sisulist vestlust jätkata, kui ma kasvõi korraks seal arvamust avaldan. kohe tuleb täiesti teemavälise sonimise ja solvangutega lagedale ning üritab tsenseerida, et kes ja kui palju sõna võtta tohib

oli meeldiv sulle sedavõrd palju varbale astuda, slave. ei ole ilmselt sügavamat solvumist, kui ukse taha jäetud ennast imetleva küündimatult pealiskaudse orja kompleks.

enne kui temaga tegemist teete, küsige näopilti. ja mikropeenise pilti ka
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 16:38
ps. eelnev postitus polnud mitte kopeerimine.....vaid kerge irooniline paroodia, slave valedest ja ponnistustest inspireeritud
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 17:03
Tarts!
Formuleeri siis oma küsimus nii, et ma saaksin aru, et see on küsimus. Sa palusid mul kommenteerida slave käitumist, seda ma olen kommenteerinud oma postitustes ja otsene küsimus, et kas see ei näita inimese nõmedust sai ju vastuse.
Ja mis eelnevalt välja toodud näidetest sa räägid, kus need näited välja olid toodud? Sinu postituses mulle olid sinu hinnangud ja arvamused, mitte mingid näited.
Aga selles osas on sul õigus, et inimene taandub, kui pole tema arvates pointi edasi väidelda, tee siis sellest nüüd loogiline järeldus, et kuna slave “ei taandu”, siis on tema jaoks point olemas.
Ja kas sa reaalselt arvad, et kui sa siin rinna paljaks tõmbad ja capri kaitsele viskud, siis sinu manitsused peaks kuidagi nagu slavele autoriteetselt mõjuma või ? Milline kaal sinu sõnadel on?
Kas kaaluks peaks olema SINU arvamus ja hinnangud?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 17:26
Juuni, Jah, slave ei taandu, kuid tema hoiakutest ja suhtlemisest ei saa ka mingit diskussiooni välja lugeda. Sõim, laimamine nüüd küll mingine diskussioon pole. Seega slave jäi, et sõimelda nii Caprit kui ka teisi kes temaga ühte meelt ei ole.

Seda saad sa siis nimetada intelligentsiks või?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 17:43
Capri, tegemist pole selle mehega, kellega sina kohtusid. Siin tegutseb ori omas elemendis. Kui käskijannal on pasafetiÅ¡, siis on orja asi sitta loopida, mitte mõelda.
Seega palun, ära arvusta orja. Tema täidab vaid käsku, nagu orjale kohane.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 19:26
Eeee, tema selle va peenise pildid on ju siin olemas, milleks küsida? Ja tema näol ei ole nagu ka midagi viga, inetuks meheks teda kindlasti nimetada ei anna.
Ja seoses selle teemaga siin meenus ühe enda väga ammuse sõbra jutt, kelle üks sõbranna oli samuti teemakangelasega kokkupuudet omanud - samuti ei midagi negatiivset.
Mis puudutab nüüd nende kahe omavahelist kismat, siis kumbki pool ei soovi ju lõpetada. Seega siin ei ole ju halb/hea rolli, on päris võrdsed.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 19:37
aSin.

Sina ju teda ukse taha jätnud pole, seega sinu osas ei ole ta problemaatiline.
Ole hea ja ära vaata asju läbi silmaklappide. Sirvi mõnda aega foorumi teemasid, kus slave siin ennast välja elamas käib. Siis ehk märkad, et intelligentsist ei saa siin enam juttugi olla.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 19:44
Mr Tarts, kust sina tead? Ta ei ole absoluutselt ennast peale suruv inimene, isegi kui tema soovid ja reaalsus lähevad lahku. Ja ma olen neid teemasid siin pikalt lugenud, jube tüütu. Mitu kuud ei käi siin ja tulen ja ikka on kõik täpselt sama. Sina ilmselt siis vaatad Caprit läbi silmaklappide? Teema on slavetodomme kohta, oli küsimus, mina vastasin ausalt, nagu kohtumiste kogemused on olnud. Capri kohta käivasse teemasse midagi vastata ei oska, ei ole kohtunud. Kui oleksime ja ma oleksin teda pidanud meeldivaks inimeseks, oleksin kindlasti nii ka kirjutanud, sõltumata igasuguste fännklubidest ja "fännklubidest", mind need asjad ei puuduta.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 22:58
aprilljuuli,
teema on küll suunatud pigem naistele, kes slavega päriselt kohtunud. huvitav oleks teada, kas ta nimetab ka teisi räpasteks allakäinud hooradeks, kellel teistsugune maailmanägemus ja kes pole soovinud teda oma privaatsemasse tsooni lasta.

aga kuna sa nii põhjaliku esseega maha said, oled ilmselt vastuse ära teeninud
kas kirjavigadeta kirjutamine näitab intellekti? teatud mõttes kindlasti. aprill, samas sinu kirjutised jätavad enamjaolt umbes 50 korda vaimuteravama mulje kui slave omad (isegi kui ta parajasti ei sõimle).
igal juhul madal EQ ja empaatiavõime puudumine on kirjavigadest isegi hullem- vähemalt mulle tundub nii.

ja silmaklappidega piiratud nägemist ka erilise tarkuse tunnuseks ei saa pidada.
miskipärast üritab aprill jätta muljet, justkui oleks paha ja terava keelega hoor loonud sümpaatsest ja nunnust orjast sõimleva ajuvaba koletise
kuigi kõik need väsimatud argumenteerimised olid ju tglt vastastikused ja foorumiavarustes ka kenasti olemas, kui keegi lugeda viitsiks.
iroonia ja lõbutsemine kuulub jah vaidluse juurde- muidu oleks ju igav.
aga slave poolt tuleb siiski alati rohkem personaalseid rünnakuid ja sõimu kui sisulisi argumente. seda on paljud täheldanud, muide.

süüdimatu laimamine ja labane sõim slave poolt meenutab pigem poriste rusikatega abitut vehklemist kui valgetes kinnastes duelli pidamist, eksole
ürita korraks endas pisukest empaatiat arendada, aprill.....
no näiteks kohtud meeskodanikuga, kes esmapilgul paistab huvitav, viisakas, rahumeelne. aga paraku seksuaalselt mitte piisavalt erutav...
aastaid hiljem palub mees võimalust uueks kohtumiseks, on ka nõus teenuse eest maksma (mitte suguakti või dominateenuse eest).
aja- ja huvipuuduse tõttu sa talle seda võimalust ei anna. mees on endiselt vaimustunud, onaneerib ja jumaldab virtuaalselt jne.
siis juhuslikult tekkinud foorumivaidluse käigus lähevad teie seisukohad totaalselt lahku.
misjärel saab ühest teemast massiivne sõnasõda, kus ühtki relva ära ei põlata.....
viisakas meeskodanik näitab nüüd oma tõelist nägu, kuulutab su hooraks, allakäinud alkohoolikuks, lisaks oled järsku loll ja räpane ja varas ka veel ja kõik muud asjad, mida ärpleva mehe fantaasia suudab toota.
üheski teemas pole võimeline enam sisulist vestlust arendama. ainult labane sõim.
tundub sümpaatne?
nojah, kui ise oleksid selle sõimatava naise rollis, siis ehk mitte nii väga
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 23:42
aprilljuuli:
Vaata ka sina enda sisse capri ja küsi, miks sa seda teed
-------------------------------------------------------------------------------

et mida ma teen? reageerin sõimule ja laimule, mõnikord ka samal tasandil?
no ju see pakub siis lõbu mulle sõimajaid/laimajaid siin foorumis enamasti ei elimineerita. aga neile vahel koonu pihta väike laksu andmist ka keegi ei keela
eem.....et kas muud võimalust pole lõbutsemiseks? näiteks kinno minna või jalgrattaga sõitma. kindlasti on. aga praegusel pingelisel eluperioodil eriti jäägi muuks energiat kui hommikueine või õhtusöögi ajal arvutis lobiseda. kindlasti leidub ka aprillil teisi meelelahutusi peale pikkade esseede kirjutamise

ei tunneta, et tunnustusest puudu jääks. pigem võiks päevad pikemad olla, et kõiki tunnustajaid jaksaks vastu võtta
ei ootagi, et suvalised võõrad kõik metsikult tunnustaksid. aga see ei tähenda, et sõim ja laim oleks aktsepteeritav.........
et nagu neutraalselt viisakalt polegi võimalik suhelda mõne arust? kohe peab äärmustesse kalduma?

aprill, toredate härrasmeeste defitsiiti endiselt ei ole. võin sullegi laenata aga tänan muretsemast.
kena, et ka mu tuleviku pärast muretsed. kuigi see sinusse küll puutuda ei tohiks kuidagi
tean ka 60+ edukaid teenindajaid, kes on heas vormis ja näljas kindlasti mitte.......
see tippsportlase võrdlus eriti nagu ei päde. sportlane peab terve karjääri jooksul meeletult pingutama ja saavutab edu tänu eneseületustele.
minul seevastu täiesti stressivaba elu, st end sundima ei pea millekski. ega ka millestki loobuma.
hetkel jah on ajutiselt pingeline aeg, kuna teatud suured projektid tuleb lõpule viia (ei, mitte peeniseteemalised ).

muide, nn päris massaaži ei pakuta ainult hooldekoduses või haigetele inimestele. või on sul mingi kindel nägemus, et ainult kiropraktik teeb päris massaaži?
aprill, kui sul näiteks selg pinges või valutab, siis paremal juhul 20 min võin sul selle valu ära võtta või vähemalt leevendada. ja seda oskasin juba enne massaažiakadeemias tudeerimist, muide. sinu iroonilised hinnangud põhinevad ilmselt slave halvustavatel oletustel, kes kunagi pole ise mu teenust proovinud...
miks ma oma koolitusi ja kursustel käimist kunagi ei reklaami? kuigi oled korduvalt uurinud selle kohta. noh, mu meelest see oleks eneseupitamine ja mul puudub selleks vajadus. ainus tõestus kellegi oskustele on ju tegelikult püsiklientide arv, kas pole?
ps. olen saanud eriti halba massaaži kõrgelt koolitatud profimassöörilt. seega pigem tekitab paranoiat, kui keegi pidevalt vihjab oma seina kaunistavatele kutsetunnistuste reale
aga loodetavasti on su süda nüüd rahulikum mu tumeda tuleviku suhtes

see postitus üldse siia teemasse ei sobigi.
aga kuna aprill kõikvõimalikes teemades on üritanud mu personaalküsimust lahata, siis erilist vahet pole.
slavega kohtujate muljed endiselt oodatud
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 16:11
Ohjumal, ma ei jõua nii palju lugeda, kui sina capri kirjutada jõuad
igatahes, ma enam pikalt ei vasta, sest see pole isegi enam ringiratast tammumine, vaid paigaltammumine. Kõik teemad on juba mitmeid kordi läbinämmutatud.
Aga tänud kirjutamast.
Tegelt teine postitus mulle isegi meeldis. Suures osas täiesti normaalne jutt sinu võtmes.

Nii. Et siis selle massiivse sõnasõja kohta, kus ühtki relva ära ei põlata, no vaata siis oma relvad üle, mida sa kasutanud oled ja tee järeldus, millistele sai vastata viisakalt ja argumenteeritult ja milliste käiku toomine tappis kogu vaidluse.
Ma ei ütle, et see sõimamise osa on sümpaatne aga ma saan täielikult aru, miks ta sellise tee on valinud ja ma aksepteerin seda.
Ja kui mina oleks sõimatava naise rollis, siis ma pigem vaikiks kõrgilt aga nagu sa ise tunnistad, siis sa mõnikord reageerid ka sõimule samal tasandil ja see pakub sulle lõbu, miks sa siis arvad, et slave seda pühas vihas teeb? Ka tema võib ju sinu arvelt lõbutseda Kehastuda selleks hetkeks mingiks tegelaskujuks ja ka ise vbl pead vangutada, et no mida ma ometi kirjutan

Aga mina ei ole tegelikult kordagi uurinud, mis massaaźharidus sul on, seda sa mäletad valesti. Kusjuures mul on diletantidesse muideks täielik usk olemas. Massaaź on väga tunnetuslik ala, kellel on kätt selle jaoks, sellel on , kellel pole, sellel pole, hoolimata peenetest ja huvitavatest tehnikatest.
Ja mina sinu massaźoskust pole kunagi arvustanud. Ise pole käinud, siis ei hakka ka selle kohta sõna võtma.
Ja mis mõttes mina olen kõikvõimalikes teemades üritanud sinu personaalküsimust lahata, sina oled see, kes kõikvõimalikes teemades mingeid omi küsimusi lahkad, olenemata teema pealkirjast, kui ma olen seal sellisel juhul sinuga haakunud, siis mina küll selles süüdi pole
See oleks nagu lühidalt kõik, mis ma oskan öelda. Hakkab tunduma, et ma peaks käima oma sõnade ja mitte tegude järgi ja tõepoolest selle juuliga siinse eksistentsi lõpetama või vähemalt puhkuse võtma, sest pole enam midagi öelda, kõik on juba nii ära öeldud
˅ näita rohkem ˅