Foorum
2024-02-23 22:57
Kas neid 2017 ja 2020 "uudiseid" ei oleks aeg arhiivi saata ja seda pinda kuidagi ratsionaalsemalt kasutada? Avaleht siiski...
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 23:43
+1 jepp. eriti see karoonapläma oleks aeg prügikasti saata.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-25 02:45
iha.ee reegel - sina pole arvustaja saidi üle
˅ näita rohkem ˅
2024-02-25 11:07
Oma arvamusi võik ikka välja öelda küll.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-25 15:38
võid ju öelda , siis tekib keegi -kes arvab oma rõvedused olla paremad teemades ning teisepoolne arvustus ei ühti rõvetsejaga, või määrijaga nagu oleks too tuttav: järgneb kiini jooksjal pidamine kuskil hästi sugutades eelnevalt ja blokib foorumi kasutuse. Samasugune morbiidne tegevus ja aju nagu see aastapäeva kontsert oli.
Siin foorumis on kindlad isikud(kontod), kes võivad mida iganes märkida ning siis kustutavad ja möglavad niisama , on etalonid.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-27 13:34
müstika, et kuidas kõik teemad lähevad kõrvale.

kuid tähelepanu äratas see:
ellips: ""Samasugune morbiidne tegevus ja aju nagu see aastapäeva kontsert oli.""

mitte ainult aastapäeva kontsert vaid ka spordikommentaatorite kommenteeritav paraad....

kusjuures ma vaatasin 2 kontserti seekord, lähestikku asetsevate kuupäevade tõttu.
ma vaatasin nii 23 veebruar selle paljukirutud "idanaabri" kanalil kontserti -- et noh, muusika ju!
ning vaatasin siis 24 veebruar Eesti seda nii paraadi kui aastapäeva kontserti, et esteetilist elamust saada. Kui vene oma oli veel seal
pidupäev, siis eesti oma oli tõesti matus, kus polnud ainsamatki laialdaselt tuntud isamaalist lugu või mis tröösti annaks. Hiljem leidsin et Sven Kivisildnik pani paika et need olid eesti peied estonia kontserdisaalis.

MUidugist eks ole sedasi et ka on eestis kes ütlevad et ka sellise asja kohta et et ei tohi ida poole vaadata, seda ilmakaartki pole olemas, ning on naguniii ju kole ja paha, ning vastik, ning pole enam vene tähestikkugi jne. Ent siiski on ehk aeg tunnistada et kas ehk on liiga palju seda geiroopa liidus olekut juba, mis on meist üle sõitnud.
KOhalikele ma siin juba teen nalja kes kipuvad vasikavaimustusega tõestama et teavad kah mis on eesti, et "ei taha seda de(r)mokraatiat enam, ei taha. Liiga tühjaks läheb kõht sellest juba rahval."
Upitatakse muidugi paljut et on seda ja teist "eesrindlikkus" maailmas, ent pigem OLI, samamoodi nagu Viljandi tuletikuvabrik.

Muidugist vaatasin ka seda eesti paraadi. Selle üldmulje andis ka soovida. Samal ajal kui idanaabri juures seal pühalikul toonil üks bassihääl teadustab iga aasta ning näidatud nii tükk ajalugu kui ka kaasaega, siis meil ETVs oli kaks pläkutavat "spordikommentaatorit" jälgimas sinelites ringijalutamas mehi, ning vale lipu all masinate kolonne.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-28 00:19
rahu99 - vähe sellest , et arvatakse vene tähestik mittevajalikuks, kuigi see on slaavi keelte tähestik , on eestlased endi tähestikku eirama hakanud koheselt EV 2 käivitamisel ning rikkunud kogu grammatika. ÕS on nüüd šlängi(schslaengi) täis , võõrsõnade leksikon on samuti sinna liidetud, sekka murded ja teabmis. Kogu loo teeb huvitavaks - tsiteeritakse meie kunagisi keelemehi ja luuletajaid.... Kontsert oleks pidanud vähemasti ideoloogiliselt eestlaslik - Pärt, Järvi jt. klassikast ning sekka uuemat aega , rahvalikku ja kasvõi siis ka mõni rokilugu või räpp. Üldvaade ajaloost. Ja mitte kogu etendus pimeduses.
Parem oleks võinud sis juba prantslaste filmi näidata -Mees nagu orkester ja meie Ukuaru koos Aitümma , aitümmaa ga
˅ näita rohkem ˅
2024-02-28 20:24
ellips, jah... just nii ongi.

ning "Eesti Keele Seletav Sõnaraamat" samamoodi rikutud.
Sisaldamas sõnu mille osas oleks pidanud koostajad konsulteerima enne spetsialistiga -- näiteks seal aetakse segamini häkkeri ja kräkkeri tähendust.


pole ime et osa juba hakkavad palvekirja kirjutama et "tulge ja vabastage meid sellest klannist toompeal"... Putinile.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-28 22:01
Kuidagi piinlik on vahele segada roiskuvate pedepensionäride arutellu... ikka nii hukas on see ilm, et isegi EKSS hakkab valetama ja telepildist nähtu tundub morbiidne.
Kui ehk manaks naeratuse näole, vaataks peeglisse ja tunnistaks et tegelikult puudub teil endil selge silmavaade? Arutleks hoopis selle üle, kuidas leevendada vanadusnõtrusega kaasnevaid sümptomeid. Kui muutuva maailmaga enam sammu pidada ei suuda, võiks ju lusika nurka visata, või siis ise vaikselt nurgas konutada. Rõhk sõnal VAIKSELT.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-29 00:26
fistingking, ei tea kelle aadressil su read olid? kes need peded ja penskarid on, eks nad teavad kuivõrd see nende kohta käiks. Ma pole ei seda ega teist

piinlik on pigem see kakarajaka pundi praalimine ning inimeste upitamine eestis et oi kui tublid oleme ja mis kõik hea on, kui on laostumine
hoopis, ning pseudoprobleemide üle arutamine ja nende juurde tekitamine "uudistes".

Kuid idioodid ja joodikud eks on alati igas olukorras naeratavad kui ei saa aru et mis laostumine ja allakäik toimub. las nad läheva selle maailmaga kaasa ja kraanikausist (või viinapudelist) alla. Ning neil on see komme hääbuda vaikselt, ning pole ka neil ambitsioone.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-29 00:38
Öeldakse, et nii lolli inimest polevat veel sündinud, kes õpetada ei oskaks.
Tegelikult on mul kuradi kahju, et Martin peaministriks ei saanud. Ma oleksin kangesti tahtnud näha, kuidas ta seda sitta oleks helpinud, mille Jüriga koos kokkukeetsid.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-29 01:07
jfjm, eestit juhitakse junkistanist atlandi ookeani tagant, seega on teada mis toimuma hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-29 08:45
Meid kõiki ootab ees roosiline tulevik.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-02 20:19
Fistingking - no sina ei saa muidugi aru ja targutad niisama - ehk siis , Tartu kuldilinna avamise pidu oli samasugune pimedus ja udutamine, Aastapäeva oma oli nagu II osa. Mõlemate puhul oli pärast rokkimine teises kohas(ERM juures ja aastapäeval mingis kult.katlas Ennu Ratas ja viimane oli isegi parem kui ERM juures).
...ma ei teadnudki , et Fistingking - sa oled värske nagu Rootsi heeringas , sul on võimalus selle tagaspidi käiguga maailmas liikuda edasi, muutuda. On selline ütelus: paigalseis või tagurpidi liikumine on samuti teatud edasiminek. Ära vaata peeglisse ja liigu, just selline tegevus käib kõrgel ja sobilik sullegi nagu väidad.
Plekist kaardu söödud lusikaid võid ju pilduda ja teha tervisele viga. Hõbelusikad ei näri vaimu.
Fistingking - sa ei erine sugugi siin osadest, kes meelevaldselt liigitavad aga jahutamiseks mine kasta ennast Tartu puhtaimas Anne kanalis, Vaikselt.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-07 15:16
Sitane ja roiskuv vatnik rahu99
˅ näita rohkem ˅
2024-03-07 17:50
Nõustun, sitased ja roiskuvad pedepensionärid mõlemad.
Vahest oma lõbuks torgin seda ellipsit, et tal oleks põhjust oma sisutuid ja teistele arusaamatuid traktaate kirjutada. Mitte et ma neid loeksin, aga hoiab pedepensionäri vähemalt tegevuses.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-07 21:00
fistingking parem rääkigu enda eest. Mu arvates on ellipsi jutud igati loogilised, hästi kirjutatud.

Muidugist madalamate eluvormide ja lihtsurelike jaoks on liiga raske neil kes pole kunagi lugenud kaugemale esimesest reast, ning vaid tähti kokku veeritakse, või ollakse harjunud vaid SMSi taoliste teatistega. Kuid nende jaoks polegi see mõeldud ja ongi tähtsusetu, sest vaja on lisaks ka süvenemist.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-07 22:46
Rahu ju teab, et ainukesed tõesed uudised on "Uued uudised"
˅ näita rohkem ˅
2024-03-07 23:06
jfjm, vale puha. Too leht on ju vaid "poolik tõde", ning ei läbi isegi hitleri testi.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-08 01:13
eile lugesin kuskil onlines EKI tegevusest ja seal oli mainitud nende töövõidust: saavad varsti võõrsõnade sõnastiku ümberviidud Eesti ÕS , teiste sõnade sekka.
Eks see avalehe uudiste küsimus siingi on sama nägu -st. nägu pole, nagu ÕS - suurus juba 1000 lehekülge ja kõurikud toodavad tuhandeid sõnu juurde(sogavad), presidendi soovitusel (putravad) ja mida siingi avaldada kui sisu pole.
Siis võiks olla lihtsalt lingid siinsel avalehel mingite teemade viis. Kas neidki vaja.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-08 08:26
rahu99 on kommunist hoopis
˅ näita rohkem ˅
2024-03-08 12:56
Vot täpselt nii lühikesest mõttevahetusest juba piisab, et rahu99 suure teadjamehe kuvand kolinal kokku variseks. Ma ju rääkisingi enda eest. Loe uuesti- "...teistele arusaamatuid..." st. minule kui teisele inimesele ja tõenäoliselt on mõni peale minu veel. Kui oleksin kirjutanud "...kõikidele teistele arusaamatuid...", oleks arusaajate kriitika põhjendatud. Aga mida oodata, kui ollakse harjunud vaid SMS taoliste teatistega
Kuradi kloun, mitte kommunist!
˅ näita rohkem ˅
2024-03-09 01:28
Avalehel on reklaamid
˅ näita rohkem ˅