Damn! Puhmavaht!!!
Ma olen praegu mängust väljas, sest kodus said asjad paika ja elu täisväärtuslik, ent paar tuttavat hoiavad siin veel lobisemas, aga.. 99% meestest, kes tahavad päriselt suhelda , kes ei soovi lihtsalt raha-maha-taha, vaid aina paremat ja paremat seksi partneriga, damn, võtke sellest kirjast õppust!!
Mu profiilil on olemas, et ei tutvu, ei taha jne, mitte mingit tolku pole - need ühe lause mehed on platsis ja veel närvis, et viitan kirjasolevale. Kes võtab vaevaks normaalselt kirjutada, saab nädala/paari jooksul ka vastuse ja mine tea, suhelda ehk võib ka mõne uue toreda inimesega.
Slave - meie oleme siin Sinuga vaielnud. Jäta rahule. Teema oli chubby-bbw. Sa ju ei eelda siit mingit trennirahva kogunemist..miks tulla jälle teiste minapilte halvustama? Point on selles, et ma olen tõesti rahul sellega, mis kokku olen kogunud😄 Tunnen, et ainsad, kellel on probleem mu kehaga, on mu ema ja Sina, Slave. Natuke torgib üht prouatki sageli, aga see on naiselik õelus, mis pidevalt välja lööb ja noh..ma olen oma õeluse rasvakihtide alla maha matnud ja see tehnika töötab!😀
Okei, pikk jutt, si**jutt. Puhmavaht! You the real MVP ja laps-mehed - luguge ta näide korralikult läbi, lahake, tehke järeldused ja naisi langeb 🥰 aga lihtsam on raha eest, ent siis ei kriiska, et kõik on prostid😄