Foorum
2022-07-16 17:25
Loon teema "Seksikad fantaasiajutukesed kuhu alustuseks postitan mõne enda poolt kirja pandud jutukese. Muidugi võiksid siia postitada kõik need kes omavad elavat fantaasiat ja kellel tahtmist oma mõtteid ja lugusi jagada, olgu need siis fantaasiad või miks mitte ka reaalselt kogetud olukorrad. Head lugemist!
˅ näita rohkem ˅
2022-07-16 17:26
Foot fetish & facesitting.


Olen külla tulnud ühele vanemale prouale kellega mingi aeg tagasi tutvusin. Plaanis oli viisakas istumine tema juures kodus , juua tassike kohvi ja natuke juttu ajada.
See proua võiks vanuse poolest olla mulle ema eest aga niisama tutvumisel ei ole erilistctähtsust vanusel. Eriti kui jututeemasi on ja suhtlus klapib.
Niisiis, istusime tema pool elutoas. Lauake oli kaetud ja kaasa olin külakostiks võtnud koogi ja pudeli veini. Rääkisime maast ja ilmast ning ühtäkki keeras jutt erinevate kiiksude ja seksuaalsete fetishite peale. Teatud mõttes delikatne ja piinlik teema aga püüdsin igati viisaka mulje eneast jätta. Rumal oleks olnud väita, et mul ei ole mitte ühtegi kiiksu. Kellel neid siis ei oleks. Kuid iseasi on see kas neist juletakse rääkida. Nii sai siis öeldud, et mulle meeldivad naiste jalad. Meeldib neid silitada ja meeldiks neid suudeldq
Proua ei teinud selle peale teist nägugi ja ütles, et see on täiesti normaalne. Peale mõningast mõttevahetust tõusis proua tugitoolist ja vabandas, et käib korra nina puuderdamaw. Mõtlesin, et ehk ikka läksin selle teemaga väheke liiale ja nüüd ajasin proual südame kah pahaks ja et ta läks nina puuderdamise asemel vannituppa öökima. Kuid üsna pea sain ma veenduda vastupidises. Ta tuli tagasi ja oli pannud endale jalga kingad mida tal enne jalas ei olnud. See vist siiski tähendab midagi, mõtleein hetkeks. Ja minu mõte hakkas üha enam realistlikke mõõtmeid võtma kui proua istus minu kõrvale diivanile. Ta võttis minu käest ja asetas selle oma sukaga kaetud jalale. See järel küsis ta otsekoheselt, et kas ma ei tahaks tena kingi suudelda. No mis ma oskasin kosta. Eks see oli minu väike unistus ja loomulikult nõustusin.
Proua käskis mul laskuda põlvili tema ette ja kummarduda tema jalgade kohale. Seejärel lausus ta veidike käskivamal toonil, et ma suudleks ta kingi. Ma surusin oma huuled vastu tema nahast kingi ja suudlesin. Proua tõstis ühe jala üle teose ja käskis, et ma tema jalast kinga ära võtaksin ning selle sisse omq nina pistaksin. Kuna asi hakkas erutust tekitama ja minu unistus jõudis üha enam reaalsusesee siis ei saanud ma kuidagi tema käsule mitte alluda. Ma pistsin oma nina tema jalast võetud kinga sisse ja tundsin sesl temw sooja jala lõhna. Kui aus olla siis see meeldis mulle. Ta ütles, et nende kingadega käib ta tihti ja alles enne minu tulekut kandis ta neid. See tekitas minus veelgi enam erutust. Kusjuures see lõjn seal kingas ei olnud ebameeldiv juustuhais, vaid üsna puhta jala lõhn. No jaa... võib-olla kerge järelnoot oli tajutav aga see pigem oli boonuseks.
Peale mõningast lõhna nuusutamist käskis proa mul tema varbaid suudelda, ise samal ajal koorides mõõda säärt sukka alla. Ma tundsin end õnneliku ja erutatuna ja lasin oma ninaga tema varvaste vahel, küsimata kas see meeldib talle. Kuna ta selle peale midagi ei õelnud siis järeldasin, et meeldib.
Kui ta oli sukka koorimisega jõudnud varvasteni siis ütles ta kohe, et ma keelega ta varbaid lakuksin ja, et keelega kõditaksin ka varbavahesi. Ma ei lasknud end paluda vaid täitsin proua soovi. Sest tema jalad mulle meeldisid. Need olid keskmisest paksemad ja pehnemad kuna proua ise oli võrdlemisi volüümikas.
Samal ajal kui mina tema varbaid ja varvaste vahesi keelega kõditasin kooris ta ka oma teisest jalast sukka ära ja käskis mul sama teha.
Ühtäkki käskis proua mul lõpetada jalgade kallal tegutsemise ja käsutas mind konkreetselt diivanile selili heitma. Mõtlesin, mis siis nüüd küll tulemas on. Uudishimu oli suur ja seega ei vaielnud vastu. Kui olin selili diivanile heitnud nägin kuidas proua tõstis oma seeliku üles ja kisub endal maha püksikuid. See pilt oli igast otsast palju tõotav aga veel ei saanud ma aru mis toimuma hakkab. Ette ruttadea võin õelea, et see mis nüüd juhtuma hakkas oli ka minu üks salajane unistus aga millest eelnevalt juttu ei julenud teha, et piinlikkust tunda. Paistab, et proua on ka selgelt nägija, et teab mis mulle meeldib. Järgmisel hetkel oli minu vaateväljas üks suur ja ümar tagumik ning mitte midagi muud sinna vaatevälja enam ei mahtunud. See proua võis kaaluda üle 120 kilo kindlasti. Nii, et ei ole imeks pandav kui paarikümne sentimeetri kaugusel silmadest olev tagumik lihtsalt ummistab sinu vaatevälja.
Enne kui ta mulle näkku istuma hakkas küsis ta, et mis intervalliga me teeme, et päris ära ei lämmataks. Mõtlesin, et alustaks 10 sekunsist ja siis tõstaks vähehaaval. Nii ta tagumik siis mulle näkku tuligi. Pean ütlema, et ma ei oleks uskunudki, et mul kopsumaht nii väike on. Need esimesed 10 sekundit tundusid päriselt ka nagu kümme minutit. Ime on see, et ma ära ei lämbunud. Küll aga tundsin ma siis selle proua lõhna kogu täiega. Kui nüüd lugeja küsiks, et kas oli heeronagas, siis tegelikult ei olnudki. Arusaamatu on see kui mõeldakse, et paksud naised kindlasti haisevad alt poolt hullemini. Ei olnud see proua ka enna minu tulekut duÅ¡i all käinud. Sellest oleks kohe aru saanud. Inimene lihtsalt hoiab stabiilselt puhtust ja hügieeni ning muud ei midagi. Igati positiivne, et nii on.
Peale hingetõmbepausi lajatas ta taaskord oma tagumiku mulle näkku ja see kord juba rohkem sellise nurga all kus tema tussu oli vastu minu huuli. Püüdsin keele suust välja lükata, et maitset tunda aga see ei õnnestunud, kuna ta surus tugevalt vastu. Mõtlesin, et järgmisel korral teen nii, et kui ta hakkab näkku istuma siis hoian keele suust väljas. Mõeldud tehtud. Järgmisel korral see õnnestus ja tekitas olukorra kus proua hakkas veidike oma tussut vastu minu keelt ja nägu hõõruma. Oi oi! See oli tõesti mõnus ja tundus, et see erutas prouat sedavõrd, et minu jaoks muutus olukord üha märjemaks. Samas oli ka minu erutus sedavõrd märgatav, et proua avas minu püksiluku ja sealt vupsas välja juba kõvastunud väikemees, kes proua sõrmede puudutust tundes otsustas kohe kõik välja kõhida.
Peale mõningast näos istumist ja minu väikemehe kõhimist otsustas proua lõpetada.
See mis sai alguse lihtsalt jutust mis kiiks või fetish kellelgi on. Sellest sai lõpuks hoopis selline elamus ja nauding, et oi oi. Peale seda kui olime mõlemad end korda sättinud ajasime veel paar tunnikest juttu ja leppisime kokku, et külastan teada mõne aja pärast uuesti. Ilmselgelt ma külastan, sest see on midagi sellist mida kindlasti tahaksin veel kogeda.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-16 17:32
Uskumatu lugu.


See lugu juhtus minuga mõned aastad tagasi ja see saadab mind siiani. Kuna see oli midagi nii erilist ja samas ka nii ootamatut ja nii uskumatut, et ma siiani ei usu, et see kõik juhtuski reaalselt.
Ühel päeval kaks aastat tagasi otsustasin ma linna peale jalutama minna. Oli novemrikuu ja väljas tibutas vihma. Ühesõnaga täiesti tavaline Eesti ilm.
Võtsin suuna vanalinna poole ja jalutades mõlgutasin ma mõtteid oma eks kallinast, kellega olin aasta varem lahku läinud. Ta oli mul siiani hinges ning ma vahel mõtlesin meie aegade peale. Jõudsin ülekäigurajale ja fooris põles minu jaoks punane tuli. Ootasin veidi, et teed ületda ja mõne hetke pärast süttiski foori lubav roheline tuli. Ületasin tee ja jalutasi edasi, pea mõtteid ning mälestusi täis. Mäletan, et jõudsin teise ülekäigurajani ja siis läks kõik silmade eest mustaks. Ma ei tea kaua see võis kesta aga silmi avades oli pilt järgnev: valge lagi, tilguti pudel ja laes päevavalgus lamp, mis paistis otse silma ning pimestas. Püüdsin aru saada kus ma olen ja mis on juhtunud? Kõik mõtted olid segamini ja ma ei saanud aru mis toimub. Kuid üsna pea sain ma teada mis siis juhtus. Minu kohale kummardus noor süsimustade juuste ja tume pruunide silmasega ning üleni valgesse riietunud noor naine.
"Härra kuidas te end tunnete?" Kõlas mahe ja magus hääl.
Ma ei suutnudki kohe midagi öelda. Kogusin end ja siis laususin.
"Mis toimub?"
See süsimustade juustega valge ingel vastu, et "Teiega juhtus õnnetus. Teile sõitis auto otsa ja te olete haiglas."
Nüüd hakkasin pilti kokku panema kuid ikkagi oli kõik kuidagi liiga segane. See neiu seletas mulle, et ma pean puhkama ja pisut veel toibuma.
"Kuulge preili, ütelege palun kus haiglas ma olen? Saaksin ehk kellelgil lasta enale mõned asjad tuua."
Ja nüüd alles huvitavaks läkski. Sse süsimustade juustega ingel naeratas majjalt ja ütles.
"Härra, te olete Maarjamõisa haiglas. Teid toodi Tallinnast Tartusse sest sealsed haiglad on koroonapatsiente täis."
Selle peale ma ei osanudki enam midagi vastata. Õde lubas, et tuleb natukese aja pärast mind uuesti vaatama ja uurima, et kas ma vajan midagi.
See Tartusse sattumine võttis mind küll tummaks aga seiklus alles oli algamas. Peale õe teistkordset külastust tundsin ma end juba palju paremini. See naine mõjus nii hingele kui ka ihule sedavõrd, et tervis ja elurõõm tungis minu sisse tagasi.
Kui saabus õhtu ja kell oli saanud juba 22 siis küsisin sellelt tumedajuukseliselt inglilt, et kas tema on täna öövalves. Vastus oli jaatav. See tekitas tungi, et ilmtingimata on mul öösel halb olla, et näha teda ja natuke lähemalt tutvust sobitada. Kuid see mis öösel juhtus, seda ei osanud ma unesgi näha.
Kell liikus visalt kesköö poole ja korraga kuulen, et keegi kohmitseb minu palati ukse taga. Järsku avaneb vaikselt uks ning keegi astub minu palatisse. Kuna palatis tuli ei põlenjd siis ei saanud ma aru kes uksest siseneb. Muidugi ma lootsin, et see on just tema. Ja ma olin selles iga järgneva sekundiga kindlam. See kogu lähenes minu voodile ja asetas ühe käe minu kubeme piirkonda. Tundsin läbi teki, et see käeke on võrdlemisi hell ja olin kindel, et see on just tema. Järgmisel hetkel kiskus see ta mul teki pealt ja see oli märk sellest, et midagi eriti head on tulemas. Ma olin oma mõtetes juba nii kaugel, et minu silmade ees oli pilt sellest süsimustade juustega valgest inglist. Et mitte tema toimetamist segada otsustasin teeselda, et magan. Juba oligi ta käeke minu riista katsumas mis nagu muus eas läbi une kõvastus. Ta puudutas seda hellalt ja püüdis selle minu trussade värvli vahelt välja saada. Pean ütlema, et see õnnestus ilma mingite tõrgeteta, kuna mina olin selleks hetkeks nii erutunud. Tundsin kuidas tema peened ja hellad sõrmekesed hakkasid minu riista mudima ja juba järgmisel hetkel oli ta soojad huuled minu riista puutumas.
Nii ma siis lamasin voodil, palatis valitses pimedus ja see imeilus õde minu riistaga toimetamas.
Mul ei olnud isegi vaja silmi sulgeda, et teda ette kujutada sest palatis oli tõesti pime ja näha ei olnud väga midagi. See tõi mulle pähe mõtte, et küll see õde on täiesti proff kui pimedast palatist suudab üles leida minu riista. Samas eks need haiglaruumid on talle ehk nii tuttavad, et see ei ole tema jaoks probleem. Lohutasin ma end selle õe väärikuse osas.
Järsku lõpetas ta suuga minu jäigastunud riista imemise ja ronis minu peale ja istus minu masti otsa ning hakkas selle otsas kütma. See oli mõnus, kuni selle hetkeni kui avanes palati uks ja tuli pandi põlema. Uksel seisis süsimustade juuste ja tumepruunide silmadega valgesse riietunud ingel. Jah, see sama keda mina arvasin enda masti otsas ratsutavat. Ehmatunud naine minu peal ronis minu pealt maha ja siis ma nägin kellega on tegu. See proua oli ikka mitukümmend aastat vanem kui see imeilus süsimustade juustega inglike seal palati uksel. Kes kohe ka näitas kui saatanlik ta olla võib.
"Mis siin toimub?" Kõlas kuri hääl selle süsimustade juustega kaunitari huultelt.
Proua kes minu otsas istus vastu: "Mis see sinu asi on?"
"On ikka küll. See siin on haigla ja see seal voodis on patsint kellel oli eile autoõnnetus ning kes peab saama puhata.:
"Sina tibi ei tule mulle moraali lugema."
Naiste sõnelus kasvas ja ma üritasin kah midagi öelda aga see ei õnnestunud. Paistis nii, et proua kes minu otsas ratsutas on vanem õde ja see mustade juustega kaunitar alles uus töötaja. See oli vähemalt minu arvamus sellel hetkel. Kuid asi läks edasi nii, et naiste sõnelus kasvas ja peagi olid nad käsipidi koos. Mina kes ma voodil lamasin ja kelle auto alla jäämisest kõik kohad valusad olid, pidin ju ometi midagi tegema, et see kähmlis lõpeks. Sest muidu oleks peagi terve osakonna patsiendid üles ärganud. Seda jama ei oleks küll vaja olnud.
Püüdsin end istukile ajada ja hüüdsin mitu korda, et "Naised lõpetage see kähmlus kohe ära!" Aga minust ei teinud keegi välja.
Niisiis, tõmbasin trussad üles ja püüdsin voodist välja astuma hakata, et naiste kähnlisele vahele minna. See proua oleks muidu sellel inglikesele oma suurte tissidega peale lennanud ja ta ära lõmastanud.
Ja ma saingi jala maha. Võtsin voodi servast kinni, et astuda kuid see üks samm jäigi esimeseks ning ka viimaseks mis ma sellel hetkel tegin. Arvasin endas nii palju jõudu olevat, et saan naistele vahele minna aga ei. Nii ma pea ees põrandale suuna võtsingi. Ühtäkki oli silmade eest kõik must ja teadvus kadunud. See ei saanud kaua kesta kuna esimene asi ärkvele tulles mida nägin oli see sama süsimustade juustega inglike. Ta oli kummardunud minu kohale ja vaatas mulle otsa, et kas ma olen ikka elus või läksingi tema taevaste kolleegidele külla.
Veel mõni hetk ja mind aidati voodisse tagasi. Selleks kutsus inglike erakorralisest kaks kiirabi autojuhti kuna temasugune pisike naine ei oleks jaksanud mind aidata. Olen üsna suur selle väikese inglikesega võrreldes. See proua kellega minu inglike ennist kähmles oli lahkunud. Ja ma küsisin, et kes see proua üldse oli ja miks ta nii käitus? Selle peale sain ma vastuseks, et ta on üks üks sanitaridest kes töötas enne õena aga kellel olevat olnud mingeid probleeme ja selle pärast ta õena ei saa töödata.
See kõlas küll loogiliselt, et tal oli mingeid probleeme, sest see mida ta korraldas näitas ehedalt nende probleemide olemasolu.
Lõpuks sain ma ilusti jutusoonele selle inglikesega kellesse ma olin justkui ära armumas. Ta rääkis, et ta on alles aasta siin haiglas õena töödanud ja sellist jama ei ole ta enne läbi elanud.
Muidugi ei saanud me tollel öösel pikemalt rääkida kuna teised patsiendid vajasid teda samuti aga me kohtusime taas ülejärgmisel õhtul ja rääkisime pikalt.
See lugu lõppes sellega, et minul diagnoositi peale seda kukkumist veel peapõrutus ning ma jäin haiglasse veel viieks päevaks.sellest kolm õhtut ja ööd olid minu elu ilusamad.
Kahjuks läksid meie teed siiski lahku, sest kui teda hiljem otsima Tartusse läksin selgus, et ta oli sõitnud Prantsusmaale end koolitama. Tundsin kurbust, et teda rohkem näha ei saanud. Neist mõnest ööst mil tema öövahetuses valves oli ja mina oludesunnil haiglas viibima pidin, jäid mulle vaid kaunid mälestused.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-16 17:37
Fantaasiajutuke Suvine õhtu.


On suvine õhtupoolik, väljas hämardub kuid õhtu on vaikne ja soe. Istun ühe väikese maja terrassil ja naudin vaikset õhtut. Olin päeval lisanud kuulutuse iha.ee lehele, et leida kedagi kellega natuke üksteisteise seltskonda nautida. Ja ma leidsingi ühe vanema mehe. Kirjutasime ja rääkisime natuke ning sisetunne ütles, et võiksime kohtuda. Nii ma siis siin istun ja ootangi teda.
Kuna mulle meeldib mehega koos olles end naiselikumas rollis tunda siis panin endale selga midagi naiselikumat. Mul ei ole küll teabmis suurt garderoobi, pigem olen ma tagasihoidlik ja see meeldib mulle endale. Naudin naturaalsust ja neutraalsema naise kuvandit. Seega peale stringide ja rinnahoidja on mul seljas veel retuusid ja üks pikem pluus. Noh midagi tuunika laadset. Jalga panin ma ühed baleriinad sest nii on lihtsalt mugav. Olen jah selline natuke laisk ja mugav. Hea küll. Võin need vahetada kingade vastu kui see rohkem seda härrat erutab.
Kuid enne kirjavahetuses rääkisime siis ütles ta mulle, et talle sobib neutraalne välimus ja tema enamat ei otsigi. See oli minu jaoks kergendus sest ma ei ole küll selline printsess kes mehi võltlslusega maha murda tahaks. Hea on, et leidub veel maalähedase suhtumise ning eelistusega mehi.
Kell on saamas juba 23.00 mõne minuti pärast ja ta peaks kohale jõudma. Nii kui ma selle mõtte olin jõudnud lõpune mõelda märkasin ma eemal väravate pool autot mis seisatas. Minu sees tekkis kerge värin ning ma ei osanud midagi teha. Ta märkas mind ja avas suure autovärava ja sisenes. Hetkeks keeras ta selja ja sulges värava. Edasi liikus ta rahulikul sammul minu poole ja iga hetkega kiskus minu mõte selles suunas, et ma tõesti tahan seda meest enda läheduses tunda. Ta nägi välja üsna keskpärane härra. Nagu enne juba mainisin siis vanema poolne. Ta oli umbes viikümnendates, kergelt hallikate juustega, kesmist kasvu.
Seljas oli rohekas tuulejakk, mille all hele triipudega särk ja jalas sinised teksad. Mees nagu mees ikka. Puhas ja korralikult riides.
Kuid miks siis minus see soov, et selle mehe lähedust tunda soovin. Seda on keeruline kirjeldada. Sisetunne ütles, et tema on see kellega olen nõus kaugemale minema.
Peagi seisi ta minu ees ja teretas. Ta hääl oli madal, vaikne ja mahe.
"Kas ma hilinesin?"
"Ei hilinenud. Jõudsid väga täpselt."
"Siis on hästi."
"Jah! Ole hea ja võta istet."
"Tänan!"
Peale viisakuste vahetamist rääkisime natuke juttu ja dialoog hakkas jooksma. Märkasin, et ta silmitses mitmeid kordi minu jalgu. Küsides, et mida ta vaatab vastas ta, et mul on väga ilus säärejooks ja, et hoolimata sellest, et ma pole päris naine talle minu säärejooks väga meeldib.
Endalegi üllatuseks tundsin kuidas minu põsed selle peale kergelt õhetama hakkasid ja seest läks imelikult soojaks. Mõne hetke mõõdudes ja juttu ajades asetas ta oma käe minu põlvele ning silitas minu retuusides jalgu. See juba tekitas minus soovi see härra majakesse kutsuda, et seal siis edasi minna.
Mõeldud tehtud. Järgmisel hetkel olime juba majakeses ja ta võttis mul ümbert kinni asetades käed minu tagumikule. Tundsin tema lõhna mis oli ühtaegu magus aga samas karge nagu põhjamaa öö. Ta laskus oma näoga minu kaela suunas ning surus õrnalt oma huuled vastu minu kaela, et seda suudelda. Ta huuled puutusid minu kaela ja ma tundsin kerget karedust kui ta lõug mõõda minu kaela liikus.
Suudlused kaelal muutusid üha agressiivsemaks ja käed mis olid minu tagumikku mudimas liikusid minu pluusi alla. Peagi prantsatasin ma voodile istuma ja ta sikutas mul pluusi seljast. See lendas kaarega teise toa nurka. Olin tema ees istumas voodil ja ülakeha katmas vaid mustavörvi rinnahoidja.
Enalegi üllatusena tegin mina järgmise sammu milleks oli see, et haarasin tema püksirihmast kinni ning sikutasin ta enda poole, avasin ta püksiluku ja sikutasin tal püksid maha. Ma ei tea mis mul sisse läks aga ühtäkki tundsin ma meeletut soovi tema riista oma huultel tunda ja kui ma seda kohe ei saa siis ma lähen endast välja.
Olles ta teksad maha tõmmanud ja sõrmed ta riista järele sirutanud ei läinudki enan kaua kui see oli minu huulte vahel. Alustasin aeglasti kuid pikkalt imedes. Ta poolkõva riist jäigastus iga tõmbega üha enam ja enam. Sellel hetel suutsin ma oma mõtetes luua olukorra nagu ma oleksingi päriselt naine. Naine kes on pealt näha rahulik või suisa häbelik aga kelle ihad ei anna talle asu ning kes vahel oma korralikkuse lihtsalt peab minetama.
Peale mõningast oraalset rahultamist haaras see härra mul õlgadest ning lükkas mind voodile selili ja haaras minu jalgadest. Ta tõstis need oma õlgadele ning suudles minu retuusides jalgu siseküljelt. See järel hakkas ta mul retuuse jalast ära kiskuma ning võttis ka mu jalast baleriinad.
"Kas sul on kingad olemas mida jalga panna?" Küsis ta.
"Jah muidugi!" Vastasin talle teades, et talle meeldib kui seksi ajal naine kontsakingi kannab. Sellest oli meil eelnevalt korjavahetuses juttu.
Ma võtsin voodi serva alt kingad ja panin need jalga. See järel võtsin sisse endise poosi, selili voodil jalad üles tõstetina. Tema aga kummardus minu jalgade vahele ja hakkas keelega minu jalgevahet kõditama liikudes minu augukeseni.
"Mmm! Kui mõnus! Mmm!" Kostus minu poolt vaikselt läbi mõmina lause.
Tema aga jätkas keelega minu augukese töötlemist kuni ühel hetkel oli see nii märg ja siis sisestas ta minusse oma sõrmed. Tundsin kuidas auguke laiemaks venib ja sellest juhtuvalt naudin suureneb.
"Ma panen kondoomi peale ja siis sisenen."
"Jaa!" Ei saanud ega suutnud ma enam keelduda.
Hetk hiljem oli tunda kuidas ta oma riista vastu minu augukest liigutab ja siis see juhtus. Vaikselt lükkas ta oma kõva riista minusse ja liigutas seda ettevaatlikult. Samal ajal olid minu jalad tema õlgadele tõetumas ja tema minu jala sise külge suudlemas. Oi milline tunne. See on kirjeldamatu. Eriti kui partner arvestab sinuga ja püüab hellalt sinuga käituda.
Nähes, et ma olen olukorda nautimas ja, et mul on mõnus kiirendas ta tempot. Siis võttis ta minu riistakese oma sõrmede vahele ja samal ajal kui ta mind pani näppis ta minu riistakest. Jah, see on väiksema poolsem ning seda on mõnus näppida. Kuid eks see suurus ongi suhteline. Ega tal kah nüüd väga suur ei ole. Kuid see sobibki mulle paremini, et tal selline keskmises suuruses riist on.
Ei läinudki väga kaua kui minu erutus oli jõudnud sinna maani kus minu riistast tuli kõik välja mis sealt välja tuli. Minu alakõht oli lausa märg aga tema jätkas minu panemist ja riista näppimist kuni ta ise järsku välja võttis ja mulle alakõhule oma laadungi lasi. Veel hõõrust ta oma riista vastu minu märjaks lastud alakõhtu ning siis löi ta seda vastu minu kintsu kuivaks.
"Kuidas sulle meeldis?' Küsis ta tasasel häälel.
"Meeldis!" Vastasin ma küllaltki enesekindlal toonil.
"Tead sa oled päris hea naine. Mõnus, matsakas ja maalähedane." Tegi ta mulle veel komplimendi.
"Oi ma tänan! Seda on hea kuulda,"
Veel hetke lebasin voodil nagu lõbitõmmatud keskealine koduperenaine kes sai üle pika aja meest tunda ja siis suundusin end saunamajja kasima. Leppisime kokku, et ta jääb hommikuni ning, et saame veel natukene tuttavaks.
Tõesti, juttu jagus meil hommikuni ja pealtnäha vaikne mees rääkis mulle miks talle minusugused naised meeldivad. Selle põhjuseks olevatki maalähedus, neutraalsus ja väiksemad riistad.
Mina aga rääkisin, et mulle just meeldivad sellised inimesed kes on rahuliku olemusega ja mees kes on härrasmehelik aga seejuuures mitte kapriisne nagu mõni ennastäis mõlakas. Seega tundub nii, et me kohtume veel. Millal see juhtuma saab eks aeg näitab.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-16 17:39
Saunakas.


Mul oli külas üks naine kellega oleme juba tuttavad aastaid. Meie vahel ei ole erilisi romantilisi suhteid vaid oleme lihtsalt head sõbrad. Nii uskunatu kui see ka ei tundu siis jah... mehe ja naise vaheline sõprus on võimalik, vähemalt minu jaoks.
Istusime minu suvila terassil ja samal ajal kütsin ma sauna. Lobisesime nagu ikka maast ja ilmast ja mingil hetkel käisin ma saunas vaatamas, et millal siis sauna saab. Umbes pooleteise tunni mõõdudes oli saun kuum ja aeg oli saunatana minna. Kuna minu naissoost sõber (edaspidi sõbranna) arvas, et veel ei taha minna siis otsustasin, et hea lähen teen esimese leilituuri ise.
Nii ma siis läksingi sauna, võtsin riided seljast nagu ikka ja ronisin lavale. Saun oli tõesti mõnus ja leili visates tundsin kuidas kuumus nahka õrnalt näpistas. Peale paari sahmakat leili läksin välja. Võtsin saunalina õmber ja suundusin terrassile. Vahepeal oli aga sõbranna meelt muutnud ja ütles
"Ma läheksin nüüd sauna. Seni kui sa siin õlut jood ja end jahutad võtan ma kerge leili."
"Eks sa siis mine. Mul ei ole selle vastu midagi." Vastasin ma talle, kerge muie näol. Sest ma teatsin, et ega ta suur saunata ei ole.
Nii siis käisime korda mõõda umbes kolm korda eraldi leili võtmas kuni nelljanda korrani. Õeldakse küll, et kolm on kohtu seadus aga see kord olid asjad teisiti. Ma ei tea kas see juhtus tema ära joodud mõnest siidrist või oli see juhuslik eksitus aga kui ma laval istusin astus ta järsku uksest sisse. Ta oli veidike ehmunud ja justkui tardus hetkeks.
"Kui sa juba siin oled siis tule edasi. Mis me siin ikka korda mõõda leilitame." Ütlesin talle, ise silmitsedes tema paljast keha.
Ta oli veidike volüümikama kehaehitusega, rinnakam ja minust veidike vanem naine. Selline asjade kooskõla mulle iseenesest meeldis ja see oli ainus asi mis mind füüsiliselt tema puhul erutas.
Ta istus minu kõrvale ja ma viskasin veidike leili juurde. Ühtäkki kadus mul vist kogu kaine mõistus mis veel alles oli ja ma lihtsalt asetasin oma käe ta jalale ning libistasin sõrmi tena jalgade vahele. Tema lasi sellel lihtsalt juhtuda ja ta ei hakanud sellele vastu. Ma ei suutnud enam end mitte kuidagi tagasi hoida ning lükkasin oma sõrmed veelgi sügavamale. See mida tundsin oma sõrmede all oli kuum ja niike kiiskue mida viimati pügatud vist kuu eest. Seega kergelt turritav ja piisavalt pehme kiisuke.
Seda enam kasvas minus soov seda keelega maitsta ja maiustada. Ma astusin lavalt alla ja sukeldusin sõbranna jalgade vahele. Puudutades ta kuuma ja higist tilkuvaid jalgu oli selge, et nüüd kohe on käes üks parimaid hetki tänase õhtu jooksul. Ka tema ei lasksnud mul kaua oodata ja ajas jalad laiali. Sedamaid sukeldusin ma tema mõnusalt priskete reite vahele ja asusin asja kallale.
Lasin keelel käia mõõda tema praokest ja lükates oma keelt nii pikalt välja, et see ulatuks temasse. See märg, kuum ja soolakamaitsega kiisuke kuhu ülevalt kõhu pealt nõrgus soolakat kuuma higi. See maitse oli võrratu.
Ma sattusin sedavõrd hoogu, et vahepeal tundsin tema reite vahel olles kuidas õhk otsa saab. Sest nendes kurvides mis temal on võib agressiivsemaid tuure üles võttes küll hingetuks jääda.
Peagi hakkas minu kõrvu kostuma see kuidas ta mõnust oigas ja nautis seda hetke. Minul aga hakkas süda üha enam ja enam lööma.
Me vist askeldasime seal pea veerand tundi kuni mõtlesin, et peaks vist end veidike maha jahutama. See kuumas leili ruumis nahistamine võib hakata tervisele. Nii siis suundusime duÅ¡i alla, et endid pisut jahutada. Kuid minule jäi tunne, et asi on siiski vaja lõpuni viia. DuÅ¡i all olles läksidki asjad taas käest ära. Ma liikusin ta selja taha ja surusin end tema vastu. Selleks hetkeks oli mul riist erutusest kõva ja seda tundis tema hästi, kui selle vastu tema kannikaid surusin. Tema jaoks oli see nagu viheje ning kohe selt andis ta loa sisenemiseks. Ta nõjatus seina najale ja ajas oma tagumiku püstisemaks ning mina lükkasin oma riista temasse.
Kohe alguses sai tempo üles võetud sest erutus tema suhtes ei lasknud enam pikalt asja kallal venitada. Ma liibusin üha ebam tema selja vastu ning võtsin tal ümbert kinni. Minu käed ulatusid tema rindade peale mida ma samal ajal kohe õrnalt mudima hakkasin.
Üsna kohe hakkasid kuuldavale ilmuma naudingust tingitud helid ehk oiged.
"Jaa! Jaa! Jaa! Nii hea!"
Seda kuuldes olin ma üsna kindel, et eks tal endal oli vist see plaan juba peas valmis kui ta leiliruumi ükse avas. No vahet ei ole. DuÅ¡i all pesemine pidi igaljuhul veel ootama sest mõne hetke pärast vahetasime poosi. Ta istus pingile ja nõjatus pool lamavasse asendisse toetudes seljaga vastu seina. Võtsin tema jalgadest ning tõstsin neid üls poole ja ilma pikema jututa sisenesin temasse eest poolt.
Meie märjad kehad puutusid taas teine teise vastu ja tema suured ja pehmed rinnad rappusid kui ma tempo üles võtsin. Ta näole tekkis kerge naeratus mis vaheldus ohete ja kergete kiljatustega.
Sel hetkel mõtlesin ma korra terrassi laual oleva külma õlle peale. Kuid sama kiiresti kui mõttevälgatus külmast õllest minu peast läbi käis, sama kiiresti olime ka lõpusirgel. Ma ei jõudnud enam end tagasi hoida ja lasin oma sperma tema rindadele. Ta hõõrus selle kätega laiali ja ütles: "Ma tean millest sa mõtled."
"Millest siis?"
"Eks ikka ühest külmast õllest."
"No jaa... Ei sa salata, et nüüd võiks ühe külma õlle küll ära juua."
"Sa mõtlesid seksi ajal ka külmale õllele?"
"Mõhh!"
"Näed siis... Sa ei kuule mis ma ütlesin."
"Ja jahh! Ei ma lihtsalt mõtlesin ühe sammu edasi. Vaata, elus on ikka nii, et peale ööd tuleb hommik ja siis tuleb lõuna ning siis jälle õhtu, aga mees peabki mõtlema alati sammukese ette, et kuidas ja mismoodi oma asju planeerida."
"Mis sa sellega öelda tahad?"
"Mõhh!"
"Aahahh! Seda, et peale ootamatut ja kuuma seksi tahaks ühe külma õlle ära juua."
Ma norisin natuke ta kallal, et ta ei arvaks, et ma ise teda tahtma järsku hakkasin vaid, et temal tuli soov ja, et mina tulin lihtsalt tema soovile vastu.
No jaa... kui nüüd aus olla siis see saunaõhtu murdis taaskord ütluse, et mees ja naine võivad olla lihtsalt sõbrad. Kui ikka asjad seksini lähevad siis ei ole juttu lihtsast sõprusest. Seda võiks seljuhul nimetada sekssõpruseks sest enamat meie vahel nagu eriti ei ole. Või on siiski? No eks aeg näitab. Sellest on veel vähe aega mõõdas
˅ näita rohkem ˅
2022-07-17 10:10
Transa värk🤮
˅ näita rohkem ˅
2022-07-26 15:36
aga lugedes ikka erutusid, savir?
˅ näita rohkem ˅
2022-07-28 20:14
Kõik jutukesed ei ole trans teemal.

caprichosa, üsna tõenäoliselt see kodanik erutus. Vähemalt seda näitab see, et ta siia postitas.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-13 20:39
Nohik.


Ühel õhtul siia lehele end sisse logides märkasin ma üht kirja, mis eristus teistest ainuüksi juba oma pikkuse poolest. Tavaliselt on ei kirjuta keegi nii pikalt ning piirdutakse heal juhul ühe lausega, kui sedagi. Seda kirja lugema hakates üllatusin ma tõepoolest ning seda positiivses mõttes.
Kirjutajaks oli ankeedi järgi üks 20. aastane noormees kes esmalt väitis, et minu ankeedis nähtav jättis talle kustumatu mulje. Tema sõnul oli ta mind eelmisel õhtul siit avastanud ja peale seda oli tema hinge täitnud rahutus. Siis kirjeldas ta ennast ning seda, et tema soov on kindlasti minuga tuttavaks saada. Ta sõnas, et ta isegi ei oleks uskunud, et minusugune riietuja võis temas nii suurt huvi äratada. Lisades veel juurde, et ma kindlasti tema kirjale vastaksin.
Tõttöelda oli ta kiri muljetavaldav kuna ma ei ole kohanud siin lehel veel ühtegi inimest kes suudaks nii korrektselt oma mõtteid väljendada ja selle juures jääda viisakaks.
Loomulikult äratas see kiri ka minus huvi ja ma vastasin talle. Peale mõningast kirjavahetust hakkas mulle kohale jõudma missugune see noormeeea tegelikkuses on. Üha enam asjaolusi viitas sellele, et sel noormehel ei ole enne mingeid kogemusi naiste ega ka meestega. Seega noormees oli täiesti süütu. Ta rääkis, et ta ei oska kuidagi tüdrukutele läheneda ja, et tal ei ole kunagi ühtegi pruuti kah olnud.
Küsimusele, et miks ta mulle kirjutas ja mismoodi mina talle ette jäin, vastas ta nii. "Sinu pildid on väga realistlikud ja sa näitad nendega oma päris mina." Ma pidavat meenutama talle tema ema.
Rääkisime mõnda aega ja ma uurisin ta käest ka seda, et mis tal selle oma emaga on? Selgus see, et ta on üles kasvanud vaid emaga ja, et tal isa eeskuju kui selline puudub.
Veel enam soovisin ma selgust saada selles, et mina kui mees kes kannab aegajalt naiste riideid ning kes soovib niimoodi vahel oma teist poolt reaalsesse ellu tuua, et kas ta endale ka seda teadvustan kes ma siiski olen? Tema sõnul pidavat just see olemagi hea, et minus on olemas mõlemad pooled nii meespool kui ka naiselik pool.
Mõõdusid veel mõned õhtud teineteisega kirju vahetades, mille käigus leppisime kokku kohtumise. Kohtumispaigaks sai üks hotell Tallinnas sest koosviibimine tõotas tulla üsna diskreetsust nõudev. Leppisime kokku, et ma ootan teda hotellitoas ja olen juba riietanud end naiste riietesse.
Olin jõudnud end valmis sättida kui peahi kõlas koputus uksele. Minnes ust avama mõtlesin ma hetkeks isegi, et mis nüüd edasi saab ja kas äkki olen petta saanud ja ukse taga on hoopis mingi kiimakott. No teate neid kiimakotte küll kes meelitavad mesimagusa jutuga ja ainult sellel eesmärgil, et kohe panna saaks.
Teine mõte mis sel hetkel peast läbi jooksis oli see, et äkki on ukse taga hoopis hotelli töötaja, et noh mingi probleem või midagi muud säärast. Aga ma siiski avasin ukse ja seal seisis see sama noormees. Ta oli väiksemat kasvu. Nii umbes 165 cm pikk, kõhn, välia kasvanud siilisoengu ja ümmarguste prillidega. Seljas oli tal mingi tuulepluus mille all ruuduline triiksärk ja jalas teksad.
Esma mulje järgi ütleksin, et tüüpiline nohik. Ja ma ei eksinudki. Sest sisse kutsudes rääkis ta ise, et enamus ajast kulub tal õppimisele. Ta pidavat õppima ülikoolis programmeerimist ja midagi veel. No ei jäänudki kõik meelde. Aga mis veel tema välimusse puutub siis vähemalt oli ta puhas ja lõhnas küll hästi. Ausalt kartsin natuke hellemat isegi.
Pakkusin talle istet ja jutt läks sujuvalt selle juurde, et miks ta siiski soovis mind reaalselt näha. Ütlesin, et: "Näed, selline ma siis olengi. Ei midagi erilist ja täiesti naturaalne."
Tema see peale vastas, et see mida ta näeb meeldib talle ja, et just sellisena ta oli mind endale ette kujutanudki.
Märkasin kohe, et ega ta reaalses elus nii suur jutumees ei olegi. Sest ta hääles kostus arglikkust ning kerget ärevust. Samas mõistsin, et ma olen ise mõelnud ja fantaseerinud sellisest noormehest ja nüüd on see realiseerund. Nii, et seda võimalust ma ei saa küll ignoreerida.
Peale mõningat vestlust milles oli viide sellele, et ta tahaks mind puudutada, otsustasin tegutsema hakata. Ma istusin voodile tema kõrvale ja võtsin tal käest. Noormees justkui kangestus ja oli näha, et ta ei oska selles olukorras mitte midagi teha ega ette võtta. Ma asetasin ta käe oma põlvele ja ütlesin.
"Võta rahulikult. Ära karda."
Ta vastas häbelikul ja vaiksel häälel, et: "Ma ei tea mida teha."
"Esmalt lase end vabaks." Ütlesin talle. Ta istus minu kõrval nagu kivikuju.
"Sa tulid ju selle pärast, et tahtsid minuga reaalset kokkupuudet. Tahtsid mind puudutada ja saada oma esimene kogemus?" Küsisin ma tema käest.
Ta noogutas ja ütles, et ta tahab väga aga ta ei tea kuidas need asjad käivad. Ta lisas, et talle ei ole kunagi keegi seksist midagi rääkinud ja, et emaga ei ole ta ka seksi teemadel rääkinud.
See oli see koht kus ma sain aru, et selle noormehe ainus kokkupuude naistega oli tema ema, kes ühtlasi mängis noormehe elus põhirolli.
.
Pakkusin talle välja, et ma võin olla tema esimene kogemus seksiga aga lisaks juhtisin ma tema tähelepanu uuesti sellele, et ma ei ole ju päriselt naine. Selle peale vastas ta muiates, et see ongi parem, et siis ei pea eraldi mehega proovima ja saab ühe korraga kaks ühes.
Muidugi uurisin ma eelnevalt, et kas teda ka mehed erutavad ja millele ta vastas, et jah erutavad aga ta soovikski selgust saada, et kas see reaalselt ka teda erutab. See peale suunasin ma tema käe minu jalgevahele. Ta näole kerkis kerge naeratus ja mina tubdsin, et ta liigutas oma sõrmi minu riistal. Ta kompas oma sõrmedega läbi minu latexretuuside minu poolkõva riista. Jah, mina olin erutumas. Nüüd otsustasin, et võtan selle noormehe ette. Ma tõusin voodilt püsti ja seisin tena ette. Palusin tal püsti tõusta ja kui ta oli püsti tõusnud libistasin ma oma käe tema püksiluku juurde.
"Ma avan su püksiluku ja edasi ma näitan mis saama hakkab." Ütlesin talle, püüdes samal ajal ise rahulikuks jääda, et ma noormeest kohe ära ei ehmataks. Püksilukku avades tegin ma lahti tema pükste nõõbi ja päästsin lahti püksirihma, mille peale tal teksad kohe maha kukkusid. See järel ajasin sõrmed ta trissarite värvli vahelt sisse ja tõmbasin need maha.
Mulle paljastus poolkõva riist, mille ma oma sõrmede vahele haarasin ja mille kohale ma siis koheselt kummardusin. Lükkasin oma huuled vastu tema riista ja limpsasin seda keelega ning siis libistasin selle oma huultele.
Sellel hetkel tundsin ma end küll vanana sest selle noormehe riist tundus nagu äsja pakendist võetud mänguasi mida ei ole enne keegi kasutanud aga mulle see sobis. Võin end tunda vanema naisena sest see erutab mind ja kui see erutab seda noormeest, siis on ju kõik hästi.
Tasapisi muutusin ma himuramaks ja tõstsin tempot ning võtsin ta riista ahnemalt. Kui alguses seisis see noormees minu ees nagu post, siis nüüd tundsin ma oma huultega, et miski hakkab jäigastumu, et ülevalt poolt hakkab kostuma kerget hingeldamist ning oigamist.
Peale mõningast imemist mõtlesin noormehele veel näidata mis mõnu pakub. Ma heitsin end voodile, sikutasin maha oma retuusid ja tõmbasin oma stringipaela kannikate vahelt eemale. Samal ajal märkasin kuidas noormees lihtsalt alasti keset tuba liikumatuna seisis. Kui olin endal asendi sisse võtnud siis ütlesin talle. "Tule ja proovi. Lükka oma riist minu siise."
Noormees tuli voodile, vaatas minu ülesse tõstetud jalgu ja jalge vahet ning võttis oma riista ning suunas selle minu augu poole.
"Ja just nii." Ütlesin talle.
Ta lükkas oma riista minusse ja proovis seda aeglaste liigutustega edasi-tagasi liigutada.
"Võta minu jalgadest kinn ja suru oma riista natuke sügavamale." Andsin talle veidi juhiseid. Noormees kuuletus ja mõne hetke pärast hakkas asi edenema.
Küsisin ta käest, et kas ta näeb mind naisena või mis tunne tal on? Selle peale vastas ta küll hästi, et. "Tunne on nagu päris." See lause oli kinnituseks mulle, et olen ise kõik õigesti teinud.
Juba natukese aja pärast liigutas ta oma riista kindlamini minu sees ja oli aru saada, et ta naudib seda. Samal ajal asetasin ma oma käe enda riistale, mis oli juba poolkõva. Ütlsesin talle, et ta võib minu riista ka katsuda ja seda mudida. Ta pani oma käe minu riistale ja see tõi temas esile ootamatu tõuke. Järsku kiirendas ta tempot ja lükkas oma riista minu sees sügavamale nii, et esile kerkisid helid mis kus tema alakõht käis vastu minu kannikaid. Teiseks heliks aga kostus tema üha enam kasvav hingeldamine mis segunes oietega. Oli selgelt tuntav, et noormees naudib antud olukorda ja, et arglikkus temas taandub kiiresti. Häbelikust ja nohiklikust noormehest on ühtäkki saanud mees kes justkui teab mida ta teeb. Kuigi see on tema jaoks alles esimene kord siis pean tunnistama, et ta võttis mind siiski päris korralikult. Ma tundsin kui erutav on see, et saan juhendada kogemusteta noormeest ja see, et ta oli kuulekas. Kuid põhiliseks asjaks sai minu jaoks see, et see noormes suutis minus naist näha.
Ega see kui ta mind pani ei kestnudki väga kaua sest tema jaoks oli erutus sedavõrd kiire, et ta ei jõudnudki end kontrollida ning ta lasi oma laadungi kõik minu jalge vahele. Pean ütlema, et see relv oli väga korralikult laetud sest kui tal oli lahti läinud, siis minu jalgevahe oli sõnaotseses mõttes lige märg tema spermast.
Mulle meenus seda sooja spermat oma jalge ja kannikate vahel tundes see, kui olin ta käest kirjateel küsinud, et kui tihti ta end ise rahuldab? Saades siis vastuse milleks oli umbes kuus korra, hakkas minu imestusest saama selge arusaam, et poiss laseb ikka korralikult paagid tühjaks. Seda oli ikka tõesti palju.
Aga ega kogu see lugu veel sellega ei lõppenud. Ma arvasin küll, et noormees sai nüüd oma esimese kogemuse kätte ja, et küllap ta nüüd vajab veidike toibumist aga minu üllatus oli suur kui ta küsis minult, et kas ta minu riista ka imeda tohiks. Et ta tahaks väga proovida. Ma ei saanud keelduda ja ütlesin, et tulgu kohe ja võtku suhu. Ma jõudnud isegi voodist püsti tõusta kui noormees minu kohale kummardus ja minu riista enda huulte vahele võttis. Alguses küll oli see imemine suht ebakindel ja ma tundsin mitu korda kuidas ta hambad minu riista mõõda käisid aga siis sai ta vist selle nõksu kätte ning muutus üsna agaraks. Ma ei lasknud tal kaua oodata ja hoiatasin küll, ette, et kohe tuleb aga ta ei lõpetanud imemist. Nii, et minu laadung läks suuremas jaos talle suhu. Üllatav oli seegi, et olles just lasknud talle pea kõiks suhu, siis jätkas ta veel natuke oma tegevust ja limpsas mitu korda minu riista otsast sooja sprmat.
Tundus, et noormees pühendus täielikult naudingule ja, et ta ise ka algul ei suutnud mõista kui hea see kõik on.
Lõpuks kui olime lõpetanud ja pesemas ära käinud mõtlesin uurida, et kas ta sooviks veel minuga kohtuda? Selle peale kõlas üks ja selge sõna, milleks oli "Jah!" See kõlas küll nagu altari ees oleks seda öeldud ning see ajas mind isegi naerma. Leppisime kokku, et suhtleme kirjateel ja eks siis vaatame millal taas kohtuda saame.
Nüüd mõni aeg hiljem oleme me suhelnud ja ta tundub tegelikult täiesti tore noormees olevat. Noh, veidi memmekas ja üldise olemuse osas mõku aga kui nii kiiresti asjad arenevad nagu meie kohtumisel, siis on täiesti lootust. Kui veel siia lõppu midagi lisada siis seda, et ei tea kas see on õnn või mingi segane juhus, et siit lehelt või s sellise viisaka ja toreda noormehe leida. Ei tea mis see siis on. Kuid igatahes võis selle tutvuse ja kohtumisega igati rahule jääda.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-02 00:16
Öine jalutuskäik.


Kell näitas peagi südaööd. Olin üksinda oma korteris ja nagu vabadel päevadel ikka olin ma oma naiselikus rollis. See tähendab, et kodus kandsin ma tavaliselt naiste riideid. Kuid see õhtu eristus kõigist eelmistest selle poolest, et ma olin otsustanud öösel välja jalutama minna. Ega selles öises jalutuskäigus ei olegi midagi erilist aga esimest korda ma võtsin enda julguse kokku ning astusin oma kortermaja välisuksest välja. Paaril varasemal korral olin ma seda püüdnud teha minnes treppikotta ja sellega asi piirduski. Kartsin, et öö vaikuses võib keegi märgata kontsade klõpsumist trepikojas.
Kuid sellel õhtul ma sättisin end valmis juba kindla mõttega, et nüüd ma lähen ja ma ei karda. Eks ma püüdsin ikka jälgida ja vaadata aknast, et maja ees kedagi ei olels. Sest ma ei pruukinud vägabusutav välja näha ilma meigita. Üritasin seda natukene peita juuste abil ja sättisin tukka natuke rohkem silmadele.
Ma kogusin veel veidi julgust ja üha kindlamast soovist asi ellu viia astusin ma esikusse ning võtsin nagist mantli. Jah minu esikus nagis rippus naiste mantel. Olin selle endale ostnud mõni aeg tagasi kui ühe sõbrannaga koos poodlemas käisime. Panin mantli selga ja saapad jalga ning üsna kindlameelselt avasin ukse ja suundusin trepikotta.
Ümberringi valitses vaikus, vaid alumiselt neljandalt korruselt oli kuulda õrnalt muusikat. See oli hea sest siis ei märgata mind kui ma trepist kontsadega alla klõpsutan. Need saapad ei ole õnneks olnud peene kontsaga ja seega ei tee nad niivõrd palju häält. Muidugi püüdsin ma rohkem toetuda varvastele, et kontsa klõpsumist kuulda ei oleks. Peagi olin ma jõudnud trepikoja välisukseni ja olin seda avamas. Samal hetkel nägin kuidas maja ette jäi seisma üks auto. Mõtlesin, et nüüd on küll veidi jama kui see inimene siia trepikotta tuleb. Vaatasin läbi ukseklaasi, et maja ette sõitnud auto on takso ja sealt astus välja üks naine. See naine suunduski minu suunas ja ma pidin kiiresti välja mõtlema mida ma teen. Otsustasin teha nii, et kui tema jõuab ukseni ja hakkab sisenema, siis astun samal ajal mina välja, et ta saaks haarata uksest. Nii jääks tema tähelepanu rohkem sellele, et uks tema nina ees ei sulguks ja ta saaks trepikotta. Mõeldud tehtud. Ja juba olingi ma maja ees. Võtsin suuna lähedal asuva pargi pool. Nüüd ei pidanud ma varjama saapa kontsa klõpsumist ja sain seda heli nautida. Tundsin iga sammuga eneses julgust kasvamas ning rahulolu ja naudingut, et sain tulla naisena õue. Tundeid ja emotsioone oli ühekorraga minus nii palju, et see tekitas kerged värinad üle keha aga see asi oli seda väärt. Jalutasin mõõda inimtühja tänavat pargi suunas ja tundsin, et see kõik on nii päris. Kui nüüd julgeksin ka mõnest inimesest kindla sammuga mõõduda siis oleks veel parem. See mõte aga ei lasknud end kaua seedida vaid realiseerus õige pea. Vaevalt olin jõudnud kurvini mis minu kortermajast umbes 50. meetri kaugusel kui märkasin eemal kedagi minu suunas liikumas. Oli kuulda kontsa klõpsumist asfaldil. Kohene järeldus, et tegu on naisterahvaga. Sel hetkel hakkas veidike minu enesekindlus ja julgus taanduma aga midagi muud ma kah teha ei saanud kui sellest võärast mõõduda. Iga samm selle võõra inimese suunas hakkas mulle tunduma, et see inimene ei olegi nii võõras. Hämaras tänavavalgustusevihus ei tuvastanud ma kaugelt kellega on tegu, ainult kontsade klõpsumine reetis, et tegu on naisega. Peagi oli meie vahemaa vähenenud märgatavalt ja ma sain aru kellega on tegu. See naine oli minu naaber üle koridori. Kartsin, et tema võib minda ära tunda ja selle pärast pidin ma suutma mõjuda loomulikuna. Olime juba kohakuti kui ta mulle otsa vaatas ja mina selle peale silmad maha suunasin. Mõttesse jäi küll küsimus kummitama, et miks ta mulle otsa vaatas, et kas ta võis mind ära tunda? Ma ei saanud selle küsimuse juurde mõtiskelma jääda sest minu teel ootas uus väljakutse ja seekord päris keeruline.
Järsku ilmus ühe maja nurga tagant nähtavale auto ja mitte lihtsalt auto, vaid töötavate vilkuritega politsei auto. Auto suundus minu poole ja jäi tänava servale seisma. Üks politseinik astus autost välja ja liikus otse minu poole. Sel hetkel tabas mind väiksemat sorti paanika. Kuid teha ei olnud ka väga midagi. Jooksu panemine ärataks kohe kahtlust ja seda jama ei oleks mul vaja olnud. Ja juba oligi politsinik minu ees.
"Vabandage proua, kas te olete märganud siin ühte pikka kasvu meest liikumas?"
Püüdsin sellel hetkel vastata lühidalt, et oma häälega end mitte reeta. Õnneks ei ole mul väga karune hääl ja ma suudan veidi mahedama häälega ära petta küll. Ja muidugi leidub ka neid naisi kelle hääl ongi mehelikum ning madalam.
Vastasin politseinikule, et ma ei ole kedagi näinud. Politseinik seepeale, et "Olete kindel?"
Mina: "Peale ühe vastu tulnud naise ei ole ma kedagi näinud."
Kui aus olla, siis süda hakkas kloppima küll. Sest iga sekund mis ma pidin selle politseinikuga koos olema oli paras eneseületus ja samas hirm lolli olukorda sattuda. Õnneks rohkem see politseinik midagi ei küsinud. Ta soovis head ööd ja suundus siis taas auto suunas.
Kuid seda oli küll mõnus kuulda kui politseinik minu kohta proa ütlesm. See tekitas isegi alakehas värinaid natuke. Hea on, et põlvest nõrgaks ei läinud. Muidu oleksin küll piinlikku olukorda sattunud.
Samas oli mul ikka piisav ärevus sees ja ma otsustasin otsa ringi keerata ja koju tagasi minna. Ma ei olnud ju väga kaugele jõudnudki aga eesmärk sai täidetud. Esimese korra kohta läks isegi hästi.
Jõudes oma maja ette tagasi jõudsin ma vaevu mõelda, et nüüd saan rahulikult üles minna ja rohkem jamasi ei tule aga ohh ei. Minu naabrnaine tuli mulle taas vastu. Õnneks tuli tema enne uksest välja kui mina olin trepikojani jõudnud. Ta suundus oma auto suunas ja sõitis minema. Jõudes maja ukseni aga minu seiklus veel ei lõppenud. Otsides taskust võtmeid ma neid ei leidnud. Mõtlesin, et kas ma tõmbasin need kogemata tänaval olles taskust välja. Seljuhul pean ma neid otsima minema. See plaan mind eriti ei köitnud. Järsku märkasin ma trepikoja ees prügikasti kõrval maas läikivaid võtmeid. Selge, need kukkusid mul juba siis maha kui ma välja tulin. Kiirustasin ju kui see naine kes taksoga maja ette sõitis ja siis mulle uksel vastu tuli. Hea oli, et need võtmed üles leidsin. Nüüd saab vaikselt koju hiilida. Trepikoda oli täiesti vaikne. Mitte ühestki korterist ei olnud midagi kuulda. Püüdsin ka märkamatult üles minna. Astusin trepil nii, et saapa konts jääks üle astme, et see ei klõpsuks. No nii nagu ikka treppidel kontsadega käiakse. Nii, et trepist üles hiilida on parem kui alla.
Astudes oma kodu uksest sisse ohkasin kergendunult, et sain hakkama. Muidugi tekkis ka kohe see mõte, et tahaks veel, et see oli päris nauditav väljaskäik mis sest, et väga lühike. See kasvatabki soovi veel ja veel reaalsust tunnetada naiselikus rollis olles.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-03 15:59
kus ja milles iva ? kas fantaasia oli- et kohtusid politseiga?
˅ näita rohkem ˅
2022-10-03 20:12
Jutu iva seisneb sündmustiku ja emotsioonide kirjelduses,
mitte konkreetselt sündmustikust ühe episoodi esile toomises.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-04 19:11
Tüdruk nimega Leena.
(Nimi improviseeritud).


Oli taas kätte jõudnud see kord mil olin võtnud hotelli toea. See kord viis mind töö pealinnast pea 200 km kaugusele lõuna poole. Õhtune Tartu ja selle keslinn on lihtsalt imeilus. Hotell mis asus kesklinnast väikese jalutuskäigu kaugusel ootas mind oma meeldiva ja sõbraliku teenindusega. Kuid ette ruutavalt võin öelda, et see teenindus jääb mulle küll vist elu lõpuni meelde.
Olles jõudnud oma booneeritud tuppa ja end seal sisse seadnud ootas mind üllatus. Ma ei oskagi öelda kas see nüüdnoli halb või hea üllatus aga kui algust mitte arvestada siis oli see pigem hea.
Umbes pooltundi peale oma tuppa sisenemist kõlas uksele koputus. Läksin ust avama ja seal seisis selle hotelli üks administraatoritsest. Noor nääpsuke neiu kes mind uksel silmitsedes kuidagi ebakinlusest ei saanud algatuseks sõnagi suust.
Küsides, et kuidas ma saan temakesele kasulik olla, vastas ta, et meil on vaja üks asi selgeks rääkida ja kas ta võiks edasi tulla. See kõlas küll veidike kahtlaselt, et üks asi on vaja selgeks rääkida. Endamisi mõtlesin, et mis sellele adminstraatorile siis tegin, et nüüd on kohe üks asi vaja selgeks rääkida. Enda teada ei teinud ega öelnud ma midagi millest võiks probleem tekkida.
Pakkusin neiule istet ja palusin tal siis rääkida milles asi.
Neiu rääkis, et selle kahe nädala jooksul mis ta selles hotellis on tööl olnud ei ole talle keegi niimoodi öelnud ja ta pidi sellest rääkima tulema. Küsides temakeselt, et ta värskendaks minu mälu ja ütleks, et mis see siis oli mida ma talle süandasin öelda. Selle peale lausus temake, et ma olevat telle öelnud, et "Sellist naist kelle rinnad on sama suured kui tema sügavsinised merekarva silmad, näen ma oma elus küll esimest korda".
Selle peale hakkasin ma kergelt muigama ja püüdsin naeru kinni hoida. See aga sütitas temakest veelgi ja ta tõusis püsti ning andis mulle oma heleda käekesega vastu kõrvu sellise laksu, et mul löi silmist tuld. See peale küsisin ma temakeselt, et mille eest see kõrvakiil oli? Ja juba käis temakese käsi uuesti heleda laksuga vastu minu põske nii, et taaskord löi mul silmist tuld. Selle peale vastas temake, et "Teine kord oli selle eest, et sa ei saanud aru mille eest esimene kord oli."
Jaa, tervmeelsust oli selles väikeses noores neius küll ja veel.
Kuid temakesele veel selgitades, et mina ei olnud see mees kes talle niimoodi ütles otsustas temake seepeale mind korralikult ette võtta. Ise sõnades, et ta on ammu unistanud, et saaks ühe vanema mehe peal end välja elada. Selge see, et see neiuke oli võrdlemisi noor. Hea kui ta kooligi on ära lõpetanud ja mina oma kolmekümne ja natuke peale aastaga sobinuks vaata, et temakesele isakski. Hiljem muidugi sain teada, et temake oligi just mõned päevad tagasi alles 20. aastaseks saanud.
Tema pakkumisele mind veidi nahutada otsustasin ma, et kui juba, siis juba. Teeme ära! Sellisest kogemusest olen ma varasemalt mõelnud aga tegudeni ei ole see asi jõudnud ja nüüd kus elu ise pakub sellise võimaluse siis miks ka mitte proovida.
Ütlesin temakesele, et lepime reeglites kokku ja kui sa soovid mind väidetavalt selle öeldu eest nahutada siis hea küll. Temake see peale arvas, et mina irvitan tema üle, aga ma selgitasin, et nii see ei ole. Lõpuks sai temake aru ja me otsustasime, et ta võib siis end minu peal veidi välja elada.
Muidugi ei olnud sel hetkel vastavaid mänguasju võtta mida sellistes mängudes kasutatakse aga minu püksi rihm ajas ka asja hästi ära. Ma ei olnud kunagi erilises vaimustuses sellest nüpeldamisest ja isegi see kord see minus erutust ei tekitanud. Kuid see kui ta endal kingad jalast viskas ja suka jalast kiskus ning mulle suhu toppis, et ma karjuma ei hakkaks. See oli juba palju mõnusam.
Ma lebasin hotellitoas voodil kõhuli üks tema sukk minu suus ja teine ümber kaela, mille otsad olid temakese käes. Loomulkult ei olnud mul sellel hetkel enam pükse jalas. Sest kui ta minu teksadelt võõ ära kiskus ei näinud ma mõtet neid ise üleval hoida.
Mõne hetke mõõdudes käsutas temake, et ma keeraksin end selili. Sellel hetkel avanes mulle vaade kus temake seisis kummardunult minu kohal. Ta valge pluusi nõõbid olid lahti ning sealt paistis valge pitsilise servaga roinna hoidja. Lisaks ilutses tema valge pluusi küljes nimesilt mida ma enne ei märganudki. Selle peal ilutses nimi Leena. Temake märkas, et olin just tema nime teada saanud tõusis ta voodile püsti ja kergitas oma seelikut. Seeliku kergitamise hetkel nägin ma temakese püksikuid ja needki olid valged ning pitsilise servaga. Need tõmbas ta endal jalast ja järgmisel hetkel prantsatas temakese roosake ja soe jalgevahe otse mulle näkku. Selles olukorras olla mulle meeldib, mõtlesin siis. Kuid järsku kamandas ta, et ma võtaksin suka suust ja ajaksin oma keele nii välja kui ma saan. Otseloomulikult ja ilma igasuguse vastumeelsusesta täitsin matemakese soovi. Oi mis siis juhtuma hakkas. Temake hõõrus oma roosaka praokesega vastu minu nägu ja ma sain tunda tema maitset. See oli imeline. Nagu kristallselge allika vesi millega ma varasuvisel hommikul oma suud ja silmi peseksin. Nagu magu veel veidike toored maasikad, mille punetus ajab suu vett jooksma. Jah, just need võrdlused minu mõtteis sel hetkel olidki. Kuid temaksesel ei olnudki plaanis veel lõpetada. Tundsin kuidas mu nägu üha enam ja enam tema mahladest märjemaks muutub. Silmi ma enam lahti hoida ei saanudki. Nii tunnetasingi tena noort ja kasket ilu oma meeltega. Peagi tunsin kuidas soe ja siidiselt pehme käekene haaras minu riistast, mis oli juba kõvastunud. See käekene hakkas üles-alla mõõda minu riista liikuma ja samas taktis mis temakese praekone vastu minu nägu. Kuuldavala kerkisid heledahäälsed kiljatused ja temake läks alt üha märjemaks. Mõni hetk hiljem ma enamei suutnud ja ma lasin varrest kõik mis sealt tuli. Selle peale temake vist veidikene ehmatas ja surus oma praekese mulle tugevamini vastu nägu, mille järel ta eemale tõmbus ja siis minu otsast maha ronis.
Ma lebasin voodil ja tundsin, et karistuse asemel oldi minu vastu vägagi armuline. Küsides temakeselt, et kas ta jähi nüüd rahule? Vastas temake, et " Vabandust! Tean, et nüüd võin ma oma töökohast ilma jääda kui te kaebuse esitate. Aga mulle tõesti ei meeldinud selline kommentaar teie poolt nagu te seda administratsioonis ütlesite".
Vastasin temakesele, et "Mingit kaebust ma kusagile ei esita ja mina ei olnud see kes teile nii ütles. See kes selle niiöelda komlimendi tegi oli see ülikonnas härra kes minu kõrval seisis".
Temake selle peale, et "Kas tõesti? Seljuhul on mul veel piinlikum. Jah ja kui aus olla ning järele mõelda siis võis see tõepoolest olla see härra kes seda ütles".
Küsisin, et "Kas nüüd saab see hörra ka temakese kõrvakiile tunda ja temake sellele härrale näkku istub?"
Selle peale teenisin ma välja kolmanda kõrvakiilu temake kohe vabandama, et tea liiga kiiresti reageerib irooniale. Oli aru saada, et temakekesel oli veidike piinlik aga ma lohutasin teda, et pole hullu midagi. Lihtsalt mulle ei meeldinud millegi pärast see mõte, et üks veel vanem mees saaks sama kogeda mida mina just kogesin. Veel vanem mees oleks juba liig mis liig.
End korda sättides rääkime veel mõne sõna juttu ja leppisime kokku, et kutsun ta homme õhtul välja. Leena oli sellega nõus ja järgmisel õhtul läksime koos õhtustama. Meie suhtlus jähi püsima aga see jääb vaid tutvuseks. Sest meil mõlemal on nüüd oma elu.
˅ näita rohkem ˅
2022-11-18 15:06
Olen endiselt vanuselt noor kutt aga olin oma varasemas nooruses, umbes 20ndatel kus avastasin, et olen Bi.
Bi olles osas naudin ja meeldib kõike teha naistega, eriti neid voodis domineerida aga vahepeal pakkub mõnu, naudingut olles mehega ja nautida ise seda naise rolli, kanda pesu ja riided ning käituda nagu naine.

Sellega seoses soovisin leida ühel hetkel ka esimest sellist kogemust kus saaks käituda nagu naine. Mõningaid kohtumisi eelnevalt olin mehega teinud ehk riista saanud.
Mõeldud tehtud ja tegin vastava postituse ja vaatasin proovisin, et äkki leiab miskit huvitavat. Enamus kirju olid labased ja igavad. Kuid peale postituse tegemist umbes 3 päeva hiljem kirjutas üks 42 aastane härrasmees. Kirja sisu oli väga viisakas ja lugupidav, ning soovis esmalt suhelda ja omavahel rohkem tuttavaks saada. Niimoodi me kirja teel mõned päevad oma vahel rääkisime kui ta otsustas, et soovib minuga kohtuda. Leppisime kokku ka selles, et oleme diskreetsed kuna mõlemal ka oma eraldi elud. Koha sooviks oli tema poolt hotell mille ta ise ka ära broneeris. Tema üheks suureks ja ainsaks sooviks oli see, et tema maksab hotelli ja ostab erinevat naiste pesu, sex pesu või riideid, et mina kannaks temaga olles.
Hotelli broneeris ta terveks nädalavahetuseks ja selle võtsin ka mina endale vabaks. Hotelli külastuse tegime Pärnus, kuna tema pärit tallinast ja mina tartust, siis leidsime, et see on äge ja diskreetne viis. Leppisime kokku saabumise ajad selliselt, et tema võtab toa, viib asjad sinna ja lahkub, mina saan toa võtme kaart hotelli vastuvõtust ja kui olen valmis annan talle teada, et kuna ta tagasi.

Jõudes hotelli ootas seal kott pesu ja riietega, laua peal juba jääga sinna toodud viski. Omavahel rääkides avastasime, et mõlemad naudime seda jooki.
Kotis oli erinevat pesu ja mitu paari, ilmselt ta oli kohe pikalt nädalavahetuse jaoks ettemõelnud. Otsustasin sealt olevatest asjadest esimesena kanda ühte ilusat punast komplekti, rinnahoidjad, stringid ja punased sukad ning punane öö kleit. Rinnahoidjate sisse panin sokid, et oleks rohkem endal naiselikum tunne. Siis kirjutasin talle, et ta võib tulla, ise olles väga närvis võtsin närvide rahutuseks mõned lonksud viskit, kuna ma polnud söönud hakkas see kiirelt pähe. Ta jõudis hotelli tuppa, riietas enda üle riided lahti, tutvustas end viisakalt ja küsis, et kas ta võib mind katsuda. Muidugi vastasin talle ja ning ta võttis mind ümber kinni, suudles mind väga kirglikult ning hakkas suudlema mu kaela samal ajal katsudes ja mängides mu kanniga. Muidugi ma olin selleks hetkeks juba meeletult kiimas. Ta jätkas mu kaela, kohe, jalgade silitamist, katsumist ja suudlemist. Ühel hetkel olin nii kiimas, et mu riist oli kivi kõva ja ei püsinud enam stringe sees peidus ja hüppas välja. Selle peale võttis ta mind õlgadest ja surus alla. Ma koheselt avasin ta viigipüksid, samal ajal nööpis ta oma triiksärki lahti. Tõmbasin ta püksid alla ja nägin ta poolkõva riista läbi bokserite mis oli suur. Need ära võttas hüppas sealt välja päriselt suur riist mida ma olin ainult pornos näinud. Ilma mõtlemata haarasin sellest ja hakkasin imema, seal ma olin, keset hotelli tuba, põlvili tema eest ja riist suus. Ühel hetkel talle aitas ja ta viskas mu reaalselt voodisse kõhuli, tõmbas stringid kõrvale ja hakkas lakkuma mu auku, see tunne oli mega ja ma tundsin kuidas iga hetkega lähen järjest rohkem kiima. Ühel hetkel läks ta eemale, võttis kotist libesti ja tõmbas mu stringid jalast, ta tegi mu augu libedaks aga kattis ka mu kannikad kõigega kokkku, et kann oli libe ja läikiv ning see tunne kui ta mu kanni katsus ja laksu andis oli ekstra. Siis ta hakkas sisenema, esialgu oli veidi valus ja ebamugav aga kuna olin nii kiimas, siis kadus see tunne kähku. Seal kõhuli lamades lükkas ta oma riista mulle sisse, täiesti lõpuni välja ja ma tundsin ennast täpselt nagu jõuetu naine keda ära kasutatakse. Ta alustas vaikselt lükkates sisse välja oma riista ning järjest kiirendades oma liigutusi. Lõpuks oli tempo nii suur, et koguaeg kui ta lükkas sisse käis tema jalgade ja minu kanni vahel plaks. Üks hetk raju kepi ajal ma järjest rohkem tundsin, et kohe midagi tuleb, kui enne pööras ta mind sellili, ja keppis edasi ning selle aja jooksul suutsin ma tulla, ilma, et oleks oma riista kordagi puutunud, mul tuli nii palju ja sellise hooga, et pritsis mulle endale näkku, rinnahoidjatele ja kattis kõhu. Ta nägi kuidas ma sellest naudingu sain ja tõmbas enne tulekut välja, tuli mu näo juurde ja lasi kogu oma laadugni mulle näkku, ning siis lükkas veel suhu. Mis ajas mind veel rohkem kiima ja ma palusin, et ta jätkaks mu keppimist. Kahjuks sellel hetkel ta kohe teiseks raundiks valmis polnud. Kuid meid ootas ees terve nädalavahetus raju ja pidevat keppimist, erinevat naiste pesu mida ta mul kanda palus, eriti seks pesu ja ka mõningaid mängu asju. Peale seda nädalavahetust veel teisipäeval ma tundsin oma auguga, et kui palju sai see mõnusat keppi.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-21 16:58
Fantaasjajutuke "Kohtumine hotellis"


Broneerisin endale Tallinnas ühe hotellitoa, et nautida veidike omaette olemist. Selle aja peale olin ma mitmeid kordi mõelnud kus saan üksinda olla ja nautida neutraalsel pinnal viibimist. Õhtu saabudes käisin ma lähedal asuvas poes ja ostsin sealt veini, et veidike veini saatel oma mõtteid korrastada aga see viis paraku selleni, et tekkis vastupandamatu soov millegi teistsuguse järele. Üksinda veini limpsimine äratas minus üles minu naiseliku poole. Olin muidugi hotelli tulles sellega arvestanud ja võtnud endaga kaasa oma naiste riided. Seega ei jäänudki muud üle kui kott avada ja sealt riided võtta ning ära vahetada.
Muidugi klõpsisin ma telefoniga endast mõned pildid teha, et need siis hiljem siia roosale lehele üles panna aga ega siis asi sellega ei piirdunud. Kuna viibisin üksinda siis mõtlesin üha enam selle peale, et see oleks hea võimalus praegu edasi liikumiseks ja millegi uue proovimiseks. Mõtted liikusid üha enam selle poole, et tahaksin ühe toreda mehe seltskonda. Nii ma siis logisin iha.ee lehele sisse ja võtsjn ühe tuttavaga sealt ühendust. Ta oli juba ammu tahtnud minuga kohtuda ja mulle tundus ta ka üsna sümpaatsena. Minu õnneks reageeris ta kohe minu kirjale ja oli poole tunni pärast kohal.
Kopputus uksele tekitas kergeid judinaid sest olukord oli uus ja mees kellega kohtuma pidin oli ju siiski võõras. Olime vaid mõnda aega seal roosal lehel suhelnund. Arglikult seadsin sammud ukse suunas, parkettpõrandal sammudes klõpsusid minu kontsad ja ukse taga ootas mind mind mees. Tunne oli ühtaegu ärev aga samas ka nii loomulik. Justkui mina olengi mina. Olen naine kes oma korralikkust on minetamas sest on kohtumas võõra mehega. Ühtaegu valdas mind selline kummaline tunne nagu ma oleksin abielunaine kes on ahvatlusele järele andmas jateelt kõrvale astumas. Aga see kergelt räpane tunne oli millegi pärast nii kuramuse hea, et avasin ukse üsna kindlameelselt. Ja ukse taaga seisiski pikka kasvu viisakalt riides keskealine mees.
"Astuke sisse." Kõlas minu suust lause mis endalegi ootamatult kõlas vaga mahedahäälsena.
"Tere!" Sa näed väga hea välja." Lausus to härrasmees ja ulatas mulle pika varrega punase roosi.
Nii kummaline tunne oli lille saada aga samas tekitas see minus väga sooja tunde. Kutsusin ta edasi ja pakkusin istet. Alguses oli kuidagi keeruline vestlust alustada aga selline kohmetus kestis vaid mingi viis minutit.
Ühtaegu istus ta mulle lähemale ja asetas oma käe minu sukkades põlvele. Ta libistas õrnalt oma sõrmedega mõõda minu säärt ja liikus veidike kleidi serva alla. Sellel hetkel tundsin ma veel enam end ihaltatumana. Kuna see mees oli võrdlemisi pikka kasvu ja suurema kehaehitusega siis saigi minus tekkida tunne, et olen väike aga kurvikas naine ja seda, et sellele härrale pakuvadki sellised naised erutust.
Muidugi ta märkas minu tagasihoidlikkust mille peale ta võttis mul käest ja asetas selle oma jalgevahele. Minu peopesa tundis läbi tema teksapükste tema jäigastunud riista. Sel hetkel sõitis mul vist katus ära. Ma krabasin temast konni ja ta kargas kohe püsti. Järgmisel hetkel olin ma avanud tema püksiluku ja koheselt oli tema kõva ja punnitav riist minu sõrmede vahel ja veel hetk hiljem puutusid seda juba minu huuled.
Ühtaegu oli kogu häbelikkus ja tagasihoidlikkus minust kadunud. Korralik ja tagasihoidlik naine astus sirgelt teelt kõrvale ning võttis võõralt meesterahvalt suhu. Ta riist oli tõesti ilus, puhas ja nägi esteetiliselt hea välja ja see viiski vist minu katuse sõitma. Ma ei oleks seda endast isegi uskunud, et minusugune korralik naine nii kähku teelt kõrvale astuda võib, aga iha sai minust võitu.
Ma imesin tema riista, algul pikkade ja aeglaste tõmmetega ja siis kiirendasin tempot. Tema seisis minu ees püsti ja mina kükakil tema ees. Ta asetas oma ühe meheliku ja suure käe minu ülale ja teisega hoidis minu peast. Mõne hetke mõõdudes võttis ta oma riista minu suust, kummardas ja aitas mind püsti. Ma olin kontsadel olles talle õlgadeni. Aga see oli nii mõnus tunne kui ta minult ümbert kinni võttis ba enda vastu surus ja see järel oma mehised käed minu kannikatele asetas.
Tundsingi end õrna ja väikese naisterahvana, kuigi ma olen end ise alati suureks pidanud. Sest 170 cm pikkust ka kaalu üle 100 kg on piisavalt palju. Aga kui mees on pea 2 m pikk siis ilmselgelt olen ma tema kõrval väike.
Järgmisel hetkel istusin ma voodile ja tema kahmas minu jalgadest kinni ja lükkas mind voodile selili. Ta ronis minu kohale ja hakkas minu kaela suudlema, liikudes sealt mõõda minu rindu ja kõhtu alla poole. Samal ajal kergitas ta minu kleidi serva üles ja otsides käega minu jalgevahelt midagi. Teadagi, et minu riistake on suhteliselt väikem, kõvana umbes 13 cm. Sellel hetlel mul veel päris kõva ei olnud kuid erutunud olin ma sellegipoolest. Mind erutas just see kui ta minu poolkõva riista kleidi alt leidis ja siis peaga minu kleidi serva alla liikus, et minu riisgakesega veidike mängida. Mõne hetke pärast krahmas ta uuesti minu jalgadest ja tõstis need üles. Seejärel tundsin kuidas ta
˅ näita rohkem ˅
2023-01-31 19:20
"Vana tuttav."
(Inspiratsioon reaalsest elust).


Kohtusin siin ühe oma vana tuttavaga kes oma elus oli teinud kannapõõrde. Ma ei osanud uneski näha, et see naine sellise suuna oma elus valib. Otsustasime kukkuleppida kohtumise ja ühel õhtul läksin ma talle külla.
Alguses rääkisime me niisama maast ja ilmast ja kui jutt jõudis selleni millega ta tegeleb pakkus ta välja, et ta teeb mulle näitliku sessiooni. Jah, ta oli tegutsema hakanud bdsm valdkonnas ja gemast oli saanud domina. Alguses ma muidugi põiklesin veidikene vastu aga siis otsustasin, et miks ka mitte.
Asi algas üsna rahulikult. Istusime diivanil ja ühel hetkel pillas ta naha pastaka mis kukkus diivani serva alla. Ta käskis mul selle sealt üles võtta. Ma kummardusin diivani ette ja samal ajal asetas ta oma jala minu käe juurde.
"Nüüd suudle minu kingi!" Kostus järsku tema suust karmimal toonil käsklus. Kummardusin veelgi, et tema kinga suudelda. Ma olin salamisi unistanud sellest, et saaksin kord ühele naisele alluda ja tema kingi ja jalgu suudelda. See, et selleks naiseks oli minu enda kunagine tuttav, sellele ma ei ole oma fantaasiates kunagi mõelnud. Pigem on sellised fantaasiad olnud ikka seotud võõra naisega. Seega oli see olukord ühtaegu väga veider aga samas ka nauditav.
Ma ei lasknud endale teist korda käsklust anda ja ma surusin oma huuled vastu tema kinga. Tal oli jalas klassikalised, teravamaninga ja musta värvi nahast kontsakingad. Üsna sellised nagu ma olin enda fantaasiateski ette kujutanud.
Olles oma huuled vastu kinga surunud tundsin ma tema jala soojust. Kingad mis tal sellel hetkel jalas olid, olid tal jalas olnud juba kauem kui tund. Sest kingadki õhkasid jala soojust ning toas oli üsnagi soe. Kuid see andis minu meelest asjale veel enam jumet juurde.
Ta käskis mul keele otsaga libistada mõäda tema kingi ja samal ajal asetas ta oma teise jala minu seljale. Hetk hiljem käskis ta mul roomata diivani ja laua vahelt välja suunaga esiku ukse poole. Seal ukse kõrval seisid mitmed paarid kingi ja nõned saapad. Järsku käis hele litakas piitsaga vastu minu tagumikku ning ta kanandas, et ma võtaksin endal püksid jalast. No see löök oli juba läbi pükstegi päris valus nii, et kui valus see siis veel ilma püksteta olla võib, mõtlesin hetkel kui pükse jalast võtsin. Olles püksid jalast võtnud kamandas ta mind taas põrandale ja käsutas mind roomama ukse kõrval olevate kingapaaride jurde. Täitsin korraldust ja suundusin ukse suunas. Jõudes tema kingade ja saabaste juurde käskis ta mul kõikide nende kingade kontsi suudelda ja vahepeal ka oma nina kinga siise pista ning nuusutada neid. Ühtaegu veider või mõne jaoks isegi rõvedana tunduv tegevus hakkas mulle mõjuma laheda mänguna. Muidugi pistsin oma nina tema kingadesse ja nuusutasin neid. Sest eks ma olin ka sellisest tegevusest oma fantaasiates enne mõelnud. Tema kingade valik oli üsnagi mitmekesine. Ehk siis seal oli kingi mis olid päris uued ja oli ka neid mida oli ta juba päris palju kandnud. Nende lõhn oli täiesti meeldiv aga kuna nad seisid ja ei ole just jalast võetud, siis tundus see kuidagi külmana.
Muidugi ei lasknud järgmine käsklus end kaua oodata ja ta käskis mul roomata uuesti diivani ette, kus tema ise oli juba istumas. "Tule siia!" Ta istus diivanil üht jalga üle teise kõigutades ja kibga varvaste otsas liigutades nii, et kand oli kingast väljas. "Nüüd tuled ja pistad oma nina kinga ja jala vahele ja nuusutad." See juba kõlas veidike erutavamalt. Pistsin oma nina kinga ja jala vahele ja see oli palju nauditavam. See lõhn ja soe jalakene. Oi see käsk mulle juba meeldis. Muidugi sain ma kohe ka piitsaga mõõda tagumikku sest tegin talle kõdi kui oma ninaga ta jalala mõõda liikusin.
Järgmisel hetkel võttis ta kinga jalast ning surus minu nina selle sisse. Ta võttis ühe kõega minu peast kinni ja surus seda oma kinga sisse mida höidis ta teises käes. Mõnda aega sajn tunda tema jalast võetud kinga lõhna kui ta kinga maha pani ja mulle ona sukkades varbad vastu suud ja nina lükkas ning see järel lükkas ta oma varbad mulle suhu.
"Nüüd on hea jah?" Küsis ta.
Mõistagi ei saanud ma midagi selgelt öelda ja mõmisesin enda meelest jaatavalt aga tema see peale küsis, et "Mis sa ütlesid?" Ja võttis oma varbad minu suust ära.
"Ma ütlesin, et on jah hea." Mille peale tema uuesti oma varbad mulle suhu lükkas ja käskis neid imeda ning veel kätega tema sääri silitada.
Olles oma käsku korralikult täitnud kamandas ta mind diivani ette pikali heitma. Ta astus minust ühe jalaga üle ning kükkitas minu näo kohale. Tema kleidi alt paljastus ta musta värvi pitsilised püksikud.
"Kas istun näkku ka?"
Vastasin, et: "Eks tee proovi."
Ja muidugi ta tegi seda. Ta isegi surus oma jalgevahe mulle näkku ning hõõrus sellega vastu minu nägu. Natukese aja pärast tõusis ta püsti, võttis laua pealt käerauad ja pani mu käed raudi.
"Tõuse püsti ja lähene vannituppa." Mõtlesin, et mis nüüd siistoimuma hakkab aga aimasin mis teema on tulemas.
'Hea küll! Olen täna lahke ja annan sulle valida, et kas strap-on või kuldne vihm?" Vastasin, et: "Kui me juba vannitoas oleme, et siis imselt on emadal pissihäda. Nii, et siis kulde vihm on minu valik."
Tean, et osadrle meeldib kõik ära juua, mina selleks valmis ei olnud ja me leppisime kokku, et ta pissib mulle näkku aga ma ei pea seda jooma. Nii ta siis mind selili vannitoa põrandale kamandaski ja mis mul muud üle jäi kui käsku täita. Järgmisel hetkel tema suunas alt ülesse vaadatuna nägin kuidas ta oma püksikud jalast võttis, üle minu astus ja minu näo kohale kükitas. Ja siis see algas. Sulgesin silmad ja minu näeole voolas soe ja kuldne vihm. Muidugi jagus seda igale poole minu näos ning ka huultele. Mõtlesin, et mis seal ikka, et ma siis maitsen seda. Limpsasin oma keelega huuli ja keelele tekkis mõnus soolakas maik. Kusjuures see isegi meenutas pigem kuumal suve päeval autosse unustatud borzhomi vett. Ilmselt oli ta enne palju vedelikku tarbinud ja see oli vaid hea. Sest muidu oleks see küll suhteliselt vastumeelseks muutunud. Häda lõpetades hõõrus ta veel seda oma jalgevahega minu näos laiali ja käskis mul teda puhtaks lakkuda. No siis mõtlesin ma küll, et nüüd on ta küll oma rolli väga sisse elanud ja ära unustanud kellele ta sellise käskluse andis. Samas oli see käsk ja kuna mäng käis siis eks ma pidin käsklusele alluma. Endal oli aga selline tunne, et nüüd on vist piiridest veidike üle astutud. "Ahh mis seal ikka." See on kõigest mängi ja ei midagi muud." Lohutasin ma end selle mõttega.
Kui ma olin ta alt puhtaks lakkunud siis pidin ma end ise veidike kasima ja me suundusime viimase mängu osani milleks olid "Triibulised." Selleks tuli mul suu kinni panna sest valu ma väga palju ei kannata ja kuna me mängisime tema pool kodus siis naabrid ei pea ka minu karjumist kuulma. Kokkuleppe oli, et ta teeb minu tagumikule triibulised ja seni kaua kuni maul silmad vette hakkavad jooksma. Õnneks või kahjuks ei võtnud see kaua aega, sest nagu öeldud on mul valu talumisega nii, et kaua ja pikalt ei kannata. Samas tunne oli äge. Ühtaegu valus ja karjuda ei saa, siis hakkavad pisarad jooksna ja need justkui leevendaksid valu natukebe.
Sain siis ära proovitud mida osad mehed soovivad. Kindlasti on igal inimesel selliste mängude mängimiseks omad põhjused, et miks nad alandamist, piitsutamist või näiteks strap-oniga anaali soovivad. Mind aga valdas lihtne ja inimlik uudishimu ja kuna ma enda kunagise tuttavaga taaskphtusin kes sellise teemaga tegeleb, siis katsetasin järgi. Muidugi ei oleks ma sellist mängu mänginud kui mõni asi mind ennast ei kõidaks. Kuid sellest saite ehk isegi aru.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-31 19:22
Poiss kellest kasvas naine".
(Inspiratsioon reaalsest elust).


Kord kuulsin ühte sellist lugu mille sarnaseid ilmselt on palju. Teate küll neid noormehi kellele meeldib kanda naist riideid ja kes uudistavad teismeeas oma ena riietekapi sisu. Seegi lugu räägib ühest 16. aastasest noormehest kes mõned aastad tagasi tegi esimest korda lähemalt tutvust enda ema riietekapi sisuga.
Noormees kelle nimeks on Janno elab kahekesi oma emaga peaaegu terve oma teadliku elu. Seega ei ole tal just eriti isa eeskuju lapsepõlves olnud. Ta ema Maire on korralik ja töökas naine kes oma pojast väga hoolib ning kelle heaolu nimel käib ta ühes kaubanduskeskuse poes juhatajana tööl. Poeg Janno on üsna harilik keskooli õpilane, kes ei ole just koolis kõige populaarsem õpilane aga ka mitte narritav. Seega täiesti tavaline keskkooli õpilane ja pigem vaiksema iseloomuga ning pigem tahaplaanile hoidev. Loomulikult on Jannol ka mõned head sõbrad ja üks neist on ta enda klassivend Caspar, kellega Janno päris tihti väljas käib. Caspar näeb oma vanuse kohta kolm, neli aastat vanem välja ja ta on väga asjalik noormees.
Ühel õhtul kui Janno koolist koju tuli pidi ta Caspariga koos linna peale minema aga Caspar helistas, et ta ei saa kahjuks välja tulla. Janno oli kodus üksinda ja sellel pärastlõunal tiirlesid tema peas õige kummalised mõtted. Tal oli kahju, et Caspariga koos välja minna ei saanud. Caspar oli Janno parim sõber ja Jannole meeldis väga Caspariga koos aega veeta. Isegi Janno ema Maire oli korduvalt öelnud, et Janno ja Caspar on nagu sukk ja saabas, kogu aeg on poisid koos.
Ükskinda kodus olles ja kummalisi mõtteid mõtteid mõeldes jõudis Janno ehmatava järelduseni oma parima sõbra osas. Nimelt avastas noormees, et sõber meeldib talle isegi rohkem kui üks tüdruk kellega ta viimasel ajal oli lähemalt tuttavaks saanud. Janno tundis ühtaegu endas malbet ja sooja tunnet kui ta sõbra peale mõtles. See tunne muutus sooviks tunda intiimset lähedust.
Janno oli alati olnud leebe olemisega ja natuke teistsugune noormees kui teised. Üksikema lapsena kasvanud poiss ei ole meestemaailmaga väga kokku puutunud. Lapsepõlves ta küll mängis poistega aga enamjaolt oli mängudes tema rolliks kehastuda ikkagi rolle mida tavaliselt mängivad tüdrukud.
Tol õhtul mõtles Janno oma lapsepõlve ajale tagasi ning ta tundis, et ta tõesti eristub teistest noormeestest, see mis tema sees toimub vajab teistlaadi välja elamist. Võib öelda, et Janno oli juba mitmeid aastaid tundud, et ta ei ole ikka päris õige mees ja see, et ta avastas endas intiimse soovi tunda lähedust oma parima sõbraga, see pani Janno jaoks asja veel enam paika.
Jannole meenus paari aasta tagune lugu kuidas ta vanaema juures maal olles naabritüdrukuga mängides tiiki kukkus ja naabritüdruk talle oma kodust enda riided töi, et poiss külma ei saaks. Kuna naabril oli kaks tüdrukut siis ilmselgelt olid ka Jannole toodud riided tüdrukute omad.
Jannole meenus see hetk kui ta naabritüdruku kleidi pidi selga panema ja sinna peale pusa. Seda hetke meenutades tundis Janno ühtaegu piinlikkust aga ka meeletult mõnusat tunnet. Piinlik oli küll türdukute riietuses koju minna ja vanaenale selgitada miks ta kleiti kannab aga kleiti kanda oli Janno arvates väga hea. Justkui see oleks täiesti temalik ning loogiline.
Sellelt mõtelt end tabanud noormees tõusis arvutilaua tagant püsti ja suundus sirgelt oma ema magamistuppa. Ta astus oma ema riietekapi ette ja avas selle uksed. Uksed avades avanes Jannole tema ema riietekapi sisu kus oli kleite, pluuse, pükse, sukki ja pesu. Janno ei osanudki algul valikut teha, et mida siis edasi teha, veel vähem valida endale meelepärast mida selga proovida.
Lõpuks otsustas Janno ühe kleidi välja valida. Endalegi ootamatult tundis Janno, et vajab ka täieliku tunde saavutamiseks pesu. Nii ta siis valis ema kapist välja riided mida proovida. Õnneks oli Jannol piisavalt aega kuni ema koju saabumiseni. Lausa kolm tundi sai Janno end vanalt tunda.
Olles endale ema kleidi ja pesu selga pannud otsustas Jamno ka ema kingi jalga proovida. See ettevõtmine õnnestus tal ka, sest emaga oli Jannol veel sama jalanumber. Janno oli suhteliselt oma emaga sarnases kasvus ja mõõdunud murdeiga endaga erilisi muutusi kaasa ei toonud.
Nõnda hakkaski Janno üksinda kodus olles ema kapist riideid laenama ja neid üksi kodus olles kandma. Ta tundis, et see ongi osa temast ja neil hetkedel mil Janno ema riideid kodus kandis tundis ta end iseendana. See tunne, et ma olen tüdruk/naine hakkas Jannole üha enam ja enam meeldima nii, et igal vabal hetkel riietus Janno end naiseks. Muidugi vaatas noormees internetist erinevaid e-poode kust endale riideid osta aga ema poolt antud taskurahaga kuigi palju osta ei saa. See tegi Janno veidike kurvaks aga ta andis endale aru, et peale kekskooli ja täisealiseks saamist muutub olukord tema jaoks soodsamaks.
Nii mõõdus peaaegu pool aastat ja Janno riietus iga kord koolist koju tulles end naiseks kuni ühel õhtul ta ema Maire varem töölt koju jõudis ja Janno tegemistele peale sattus.
Janno kes oli end hakanud Jaanaks nimetama hakanud tardus hetkeks ja siis jooksis oma tuppa. Maire otsustas poisilt küsida miks to tema riideid kannab aga leidis, et sellele teelale tuleb delikaatselt ja rahulikult läheneda. Ta viis poekoti küüki ja võttis klaasi vett ning siis suundus poja toa suunas. Maire koputas uksele ja ütles, et: "Janno meil oleks vaja rahulikult rääkida".
Janno kes algul midagi ei vastanud otsustas siiski toast välja tulla ning emaga rääkida. Ta selgitas emale, et talle meeldib end tüdrukuna tunda ja tekitab temas teatudlaadi vaba enesetunde. Maire oli küll jahmunud aga ta püüdis Jannot mõista. Olenemata sellest, et Mairele see olukord oli ehmatav ja ebameeldiv otsustas ta pojaga kokku leppida, et to võib kodus naiste riietes olla. Maire lubas osa enda riideid Jannole anda aga naiste pesu tuleb eraldi Jannole osta.
Niisiiis võis Janno olla kodus Jaana ja koolis ning väljas käis peab ta ikka olema Janno. Teised ei tohi sellest midagi heel teada saada. Maire oli mures, et mis edasi saab. Tal ei julenud oma sõranna poole ka sellise probleemiga põõrduda, aga rääkida ja nõu küsida oleks vaja ikka. Nii lasi Maire mõned päevad asjal kulgeda ja siis otsustas ta sõbranna Piretiga ühendust võtta. Muidugi arvestas ta variandiga, et Jannol läheb see tuhin üle aga ta oli siiski kindlam selles, et ilmselt mõtleb Janno seda ikka tõsiselt.
Maeire sai kokku oma parima sõbranna Piretiga kellele ta rääkis kogu loo juhtunust. Piret soovitas Mairel rahulikuks jääda ja kui poisil tõesti selline soov on, siis pigem teda selles osas toetada. Pireti sõnul oli see aimatav, et Janno teistlaadi noormes on. Seda olevat olnud aru saada.
Maire ja Piret ajasid juttu mitu tundi ja Mairele tundus eha enam, et teab oma poja soovi aksepteerima aga see ei ole nii lihtne. Ta püüab asjaga kaasa minna aga temas on siiski mingi vastuoluline tunne mis ei lase tal veel kõike seda uskuda..
Koju jõudes ootab Mairet Janno sõber Caspar kes otsib taga Jannot. Janno ei olevat teda sisse lasknud ja käskis tal väljas oodata. Maire teadis, et Janno ilmselt riietub end ja selle pärast ei lasknud ta sõpra edasi. Maire püüab veidi aega venitada, et Janno saaks riided vahetatud aga juba ongi Janno uksel. Sõber küsib, et miks sul nii kaua aega läks uksele tulemisega ja Janno mõtles käigult välja, et oli wc's.
Kui Maire ja Janno sõber Caspar olid korterisse sisenenud suundus Maire omi asju tegema ja jättis poisid omaette. Caspar rääkis Jannole oma probleemist mis tal vanematega tekkis ja palus, et kas ta võiks ööseks tema poole jääda. janno küsis emalt nõusolekut ja Maire oli lahkesti nõus. Kuid Maire ei osanud arvata mis üllatus teda veel ees ootab. Sellel hetkel ei teadnud ka Janno ega Caspar mis neid ees ootab.
Caspar kes ööseks Janno ja tema ema juurde jäi tegi ühel hetkel ootamatu avastuse. Nimelt õhtul voodit tehes märkas ta Janno voodi all naiste riideid, mille peeal ta sõbra käest küsis, et sul on siin mingi tüdruk käinud. Janno vastast selle peale eitavalt, mis Casparis omakorda uudishimu tekitas. Caspar küsis Jannolt naljatades, et kas to kannab ise salaja naiste riideid ja Janno seda küsimust kuuldes muheles kergelt ega vastanud midagi. Janno teadis, et Caspar on mehega vahekorras olnud ja otsustas sõpra pisut provotseerida, et näha kas tollel tõesti on meeste vastu huvi.
Janno otsustas teema Caspariga jutuks võtta, et näha mida to arvab meestevahelisest seksist ja tema üllatuseks oli Caspar vägagi avameelne. Caspar rääkis, et talle pakuvad huvi väheke naiselikumad mehed ja tunnistas ka, et on mehega seksinud. Jannol oli sellest hea meel ning see andis talle julgust ka enda saladus sõbrale avalikustada. Ta tegi Casparile ettepaneku, et kui ta ema magana läheb, et siis võib ta end naiseks riietuda.
Mõned tunnid hiljem kui kell oli nii palju, et Janno ema oli magama läinud sai plaanitu teoks. Janno riietus end tüdrukuks ja seisis oma sõbra Caspari ees. Caspar kes nägi oma sõpra Jannot tüdrukuna oli vaatepildist üllatunud aga ta ei suutnud ka varjata seda, et see mida ta nägi talle meeldis. Ta asutus Janno juurde ja võttis tal ümbert kinni ning asetas ühe käe Jannole tagumiku peale ning teise käela ümber. Hetk hiljem tundis Janno äkitselt meeletutud soovi Casparit suudelda. Nii ka läks. Janno kes kehastus Jaanaks oli ühtäkki nii meelas ja täis janu kire järele surus oma huuled Caspari suu vastu. Casparile näis kõik sobivat ja ta lasi asjal edasi minna ning ka temas tärkas meeletu soov Jaanaga suudelda.
Veel mõni hetk ja Jaana libistas end mõõda Caspari rinda ja kõhtu alla poole ning laskus oma näoga Caspari riista juurde. Jaana kellel selleks hetkeks oli kõik emotsioonid laes unustas ära ka selle, et tema ema võib kogemata nendele peale sattuda. Ta avas Caspari püksiluku ja võttis tolle erutusest jäigastunud riista oma sõrmede vahele ning koheselt kummardus ta pea selle kohale ja huuled puutusid Caspari riista.
Jaana võttis Casparilt üsna maialt suhu ja ei läinudki enam kaua kui Jaana voodile heitis ning tagumiku püsti ajas. Caspar oli selleks hetkeks nii üles kõetud, et ta einsaanud seda võimalust kasutamata jätta. Ta lükkas oma kõva riista Jaanale tagant sisse ja pani teda. Jaana kellel oli emotsioonid laes ja kes oli unustanud ära, et ta ema võib neile peale ssattuda oigas mõnusalt.
Muidugi ei jäänud see ema Mairele märkamatuks. Maire kellel tol öösel und ei olnud ning kes mõtles pojaga toimunud muutuste ning sõbranna Pireti öeldu peale ärkas üles ning läks kööki vett jooma. Mõõdumas poja toast kuulis ta hääli ja otsustas piiluda, et mis toimub. Maire ehmatus oli suur kui ta nägi Casparit ja Jaanat seksimas. Kuid koheselt tabas Maire end mõttelt, et ehk see ongi siis asjade loomulik käik. Veel enam hakkas Mairele paistma, et Jannol on tõsi taga selle tüdrukuks olemise ja saamisega. Ta ei jättis nähtu oma teada ja lasi Jaanal ise oma valikuid ja otsuseid teha.
Jaana ja Caspar leppisid omavahel kokku, et see mis öösel aset leidis jääb vaid nende endi vahele. Jaana oli üsnagi kindel, et Caspar oma sõna peab ja nii ka oli.
Aeg mõõdus ja kätte jõudis aeg kus Jaana sai täisealiseks ning lõpetas kooli. Kogu vahepealse aja suhtlesid Jaana ja Caspar omavahel edasi. Teiste ees ja koolis nagu sõbrad ning omavahel nagu tüdruk ja poiss. Casparile hakkas üha enam ja enam meeldima Jaana ning Janno jäi tahaplaanile. Muidugi jõudis Jutt Jaanast ka Caspari venemateni kes poisi selle pesle kodust välja viskasid aga veidike rahunedes jõkudsid järeldusele, et nad pojast just lahti ei ütle. Caspari isa sooviks oli, et poiss ülikoolis hariduse omandaks ja oli vaid selle pärast poega nõus rahaliselt toetama. Ta lootis, et poisil tuleb veel mõistus koju ja, et ta leiab endale korraliku naise. Kuid selles osas varisesid Caspari isa lootused kokku. Jaana ja Caspar otsustasid koos elama hakata sest nende vaheline side muutus iga päevaga üha enam ja enam tugevamaks. Jaana otsustas ka põõrduda arstide poole, et oma naiseks saamisega edasi liikuda. Jaana ema Maire oli leppinud olukorraga ja ta mõistis, et Jaana saab õnnelik olla vaid nii, et temast saab naine.
Küsimusele millal plaanib Jaana soovahetusoperatsiooni, vastas Jaana, et: "Iga selleks sammuke peab endas olema väga kindel". Jaana emale tundus, et Jaana ei ole siiski endas kindel ja küsis Jaanalt, et kas ta siis he3l ei ole endas kindel? Mille peale vastas Jaana, et: "Kindel olemise peale peab ka kindel olema ja praegu veel kindel olemise peale kindel ei ole. Iga asi tuleb omal ajal". Jaana rääkis, et esmalt soovib ta koos Caspariga ülikooli minna ja edasi õppida ning siis kui pühendub ta juba edasisele.
Nüüd mõni aeg hiljem uurides, et kuidas Jaanal ja Casparil läheb selgus, et läheb päris hästi. Jaana õpib ülikoolis majandust ja Caspar juurat. Nad elavad koos ja nagu Maire ütles on noored endiselt üksteisesse armunud. Küsides Mairelt, et mida tema tunneb selles osas, et tema pojast naine kasvas? Vastas Maire nii: "Ma olen sellega ära harjunud ja kohanenud ning kui ma ajas tagasi mõtlen siis nüüd saan ma aru, et Janno oli kogu aeg veidike plikalik. Mul on küll veidike kahju, et mul ei ole enam poega aga ma olen õnnelik nähes, et Jaana on oma eluga rahul". Maire selgitas veel, et kui püüad kedagi ja mingit olukorda mõista, et see võib sind emmastki üllatada kuhu maani on võimalik jõuda. Mõista püüdmine võib välja viia ka enes avastamiseni ja tänu sellele saab mõni kord nii mõnigi asi paöju selgemaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-31 19:24
Õpetaja Diana. (nimed muudetud).
(Inspiratsioon reaalsest elust).


Keakkooli lõpp ja kevad toob paneb alati noortel vere vemmeldama aga ka mõnel keskealisel naisel võib see katuse sõitma viia. Nii juhtuski see lugu palju aastaid tagasi ühe naisõpetajaga kes muidu oli vägagi taktitundeline ja eeskujuks paljudele oma kolleegidele.
Oli maikuu ja kool hakkas vaikselt lõpule jõudma. Juba valmistuti keskkooki lõpueksamiteks. Ühel reedese päeva õhtupoolikul kui tunnid olid juba läbi otsustas õpetaja Diana (nimi muudetud) veel natukeseks kooli jääda, et järgmiseks nädalaks mõned tunnid ette valmistada. Diana oli väga kohusetundlik õpetaja kes andis koolis kodaniku ja ühiskonnaõpetust ning vahel asendas ta ka bioloogia õpetajat. Kollegide seas oli Diana igati hinnatud ja töökas. Lisaks tegeles Diana koolis veel huvialajuhatajana. Seega oli tavaline, et Diana jäi vahel väga pikalt koolimajja.
Noor aktiivne, kolmekümnendates olev õpetaja meeldis ka paljudele õüilastele sest ta oli väga vabameelne ja sotsiaalne. Nii mõnigi kekskooli poiss oli temast sissevõetud ja see ei jäänud saladuseks ning sellel teemal oli aegajalt ka probleeme. Diana ise aga suhtus askasse rahulikult.
Aga sellel reedesel õhtul ületas Diana piire kui ootamatult seisis klassi uksel üks keskkooli poiss kes tuli heas usus õpetajalt nõu küsima. See poiss ei kuulunud sellesse nimekirja kes oleks Dianast sissevõtud olnud, vaid tegu oli ühe väga vaikse ja rohuliku poisiga. Nii mõnedki pidasid seda poissi lausa nohikuks.
"Astu edasi Markus. Mis sul mureks?" Küsis Diana kohe kui poissi ukel seismas nägi.
Markus astus rahulikul sammul klassiruumi ja suundus õpetaja laua juurde kus istus õpetaja Diana.
"Mul on mure eksami pärast." Ütles Markus vaiksel häälel.
Diana: "Ära muretse ülearu. Sa oled meil siin nelja-viieline noormees ja sina küll üheski õppeaines läbi ei kuku.
Dina palus noormehel võtta tool ja tema kõrvale istuda. Dina kelle ümber oli aegajalt tiirelnud jutte, et ta ise kah veidike provotseerib keskkooli poisse oma riietusega otsustas nüüd selle noormehe proovile panna. Markus ei olnud küll üks neist kelle kohta oleksid jutud käinud aga see sobiski Diana arvates paremini.
Riietuse osas oli Dina tegelikkuses üsna klassikalise õpetaja moodi. Tõsi küll, et Diana oli üks vähestest õpetajatest kellel meeldis kanda iga päev seelikut ja ilmselt just tema säärejooksu pärast nii mõnigi keskkooli poiss talle silma peale oli pannud.
Nii kukkus üsna kohe Markuse pilk tema kõrval istuva Diana jalgadele. Diana kes Markusele püüdis näidata, et tema hinnetega on kõik korras sai kohe aru, et poiss ei tulnudki hinnete pärast, vaid tuli oma uudishimu rahuldama. Erinevalt neist suurtest jutumeestest paistis Markus Diana jaoks palju huvitavamana ning täiskasvanulikum.
Seega ei lasknud Diana võimalust käest ja asus asja kallale. Ta võttis Markusel käest ja asetas selle oma jalgadele. Markus tundis sellel hetkel ebakindlust kuid tunnistas mõttes endale, et jah... õpetaja Dianast on ta salaja ikka unistanud ja tema puudutamine nüüd tekitab meeletut erutust.
Musta värvi seelik mis ulatub napilt põlvedeni, valge pluus ja must jakk ning need pikad, sirged ja süsimustad juuksed, mille üks osa ülatus katma neid imeilusaod ja kohevaid rindu... Markus oli tõeliselt lummatud ja tema peast kadus igasugunegi mõte sellest, et ühel 17. aastasel noormehe ja 35. aastase õpetaja vahel ei tohiks juhtuda mitte midagi intiimset.
"Markus ma tean miks sa tegelikult siia tulid. Võta klassiruumi võti ja palun keera uks lukku." Ütles Diana maheda ja vaikse häälega.
Markus kelle püksis juba punnitas kuuletus koheselt õpetajale. Ta keeras klassiruumi ukse lukku ja suundus tagasi Diana poole. Sellel hetkel kui Markus oli ust lukku keeramas oli Diana jaki seljast võtnud ning avas oma pluusi nõõpe. Ta haaras juba eemalt tuleval Markusel pluusist kinni ja tõmbas noormehe enda vastu.
"Markus kas sa tahad mind?"
"Jaa!" Vastas Markus kerge värinaga hääles.
Diana surus huuled vastu Markuse suud ja hakkas poissi suudlema. See suudlus oli nii kirglik, et Markus andus ilma vastu puiklemata oma ihadele. See suudlus kestis ja kestis ning ühel hetkel avas Diana noormehe püksiluku kust vupsas välja erutusest kõvastunud riist. Diana libistas end mõõda Markuse keha alla ning laskus siis põlvili Markuse ette. Riist mis oli erutusest kõva ahvatles Dianat ning ta asus agaralt seda oma keele ja huultega hellitama. Markuse mõtetes valitses täielik tühjus kuna see tunne oli nii hea, et samal ajal millelegi mõelda oleks olnud lihtsalt võimatu. Diana käis noormehe riistaga rongi nagu proff. See kuidas ta seda käsitles oli kas omandatud kogemuste põhjal või oli tegemist talendiga.
Hetk hiljem haaras Markus Dianast kinni ja suunas ta õpetaja lauale selili. Markusel noore poisina ei olnud veel kogemusi aga ta lähtus sellest mida oli ta näinud erinevatest pornovideodest ja neid oli ta aegajalt ikka vaadanud.
Ta tõstis Diana seeliku üles ning jalad oma olgadele ning ajas naise stringipaela veidi kõrvale. Seejärel lükkas ta oma riista õpetaja Dianale sisee. Muidugi oli see Markuse jaoks ülim hetk. Diana oli kergelt üllatunud, et noormes on nii enesekindel. Kuigi Markus ise seda enesekindlust väga ei tundud, ta juhindus ihast Diana vastu.
Mõne aja pärast vahetati poosi ja nüüd lükkas Markus Dianat tagant. Diana oli kõhuli lauale toetumas ja nautis kuidas noormees teda paneb. Markuse jaoks oli see midagi nii head mida ta enne kogenud ei olnud. Tal oli küll oma tüdruk aga kellega ta veel vahekorras ei ole olnud. Diana oli Markusel esimene kellega noormes seksuaalsesse vahekorda oli astunud. See tähendas vaid üht. Seda, et õpetaja Diana oli võtnud nüüd oma kooli poisilt süütuse ning kui see peaks kusagilt välja tulema, siis oleks jama kui palju. Sel hetkel kui Diana ja Markus teineteist nautisid ei teadnud Diana veel, et noormees on süütu. Ta arvas, et Markus on siiski samasugune nagu teised tema klassi poisid. Enamus selles vanuses noormehi on juba vahekorras olnud ning see, et Markus paistis Dianale enesekindlana kinnitas Diana veendumust poisi süütuse osas veelgi.
Järsku tundis diana midagi sooja enda sees ja Markus võttis ehmunult riista Diana seest välja. Markusel läks lahti ja ta ei jõudnud kinni hoida ning lasi oma sooja laadungi Dianale sisse. Selle peale ehmus Markus tõsiselt ja ei suutnud enam midagi teha. Diana püüdis poiss rahustada, et tõenäoliselt sellega mingeid tagajärgi ei tule kuna ta võtab rasestumisvastaseid tablette. See teadmine veidike lohutas Markust sellel hetkel aga see rahu ei jäänud kestma.
Diana küsis Markuselt, et kas tal on selliseid asju enne ka ette tulnud, et ei jõua välja võtta enne kui lahti läheb ja siis sai ta vastuse mida ta oodata ei osanud. Markus tunnistas ausalt, et Diana oli tal esimene naine ja just hetk tagasi kaotas ta oma süütuse. Diana oli sellest uudisest kergelt üllatunud kuid ei teinud sellest probleemi. Nad ajasid veel natukene aega juttu ja muidugi leppisid kokku, et see mis juhtus jääb vaid nende vahele. Elul aga olid hoopis teised plaanid. Sest peagi avastas Diana, et ta siiski jäi Markusest Rasedaks ja kuna Diana oli väga iseseisev ning vaba naine siis otsustas ta mitte Markuse elu ära rikkuda. Ta pani õppeaasta lõpus direktori lauale lahkumisavalduse ja läks töölt ära. Markus lõpetas kooli medaliga ega kuulnud Dianast enam kunagi mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-31 19:37
Foot fetish.


Nii mõndagi erutab mõte naise jalgade ja kingade suudlemisest. Teadagi, et igaüks neist fetishistist naudib foot fetishi juures oma detaile. Kellele meeldib lakkuda varbaid, kellele kingataldu ja imeda kontsi ja nii edasi. Kuid oma kindel roll on selle fetishi juures ka lõhnal. Lõhna tundmine on meie meeltest sama oluline kui nägemine või kuulmine ja lõhnaga on võimalik äratada ellu palju emotsioone. Seega on väga olulisel kohal paljude foot fetishistide jaoks kindlasti ka tunda lõhna. Räägin siis mis on lõhna tundmine võib teha.
Kokkuleppe naisega kellega kohtuma pidin oli järgmine. Oli laupäeva ennelõuna, kell oli saamas 11.00 ja ma astusin kokkulepitud korteri ukse taha. Üksekella vajutades valdas mind ühtaegu kerge ärevus eesootava suhtes kuigi ma teadsin seda naist juba pikemat aega. Senini ei olnud me veel kohtunud ja minu fetishiga tegelenud. Nüüd selle ukse taga seistes olin ma nii lähedal sellele hetkele mis mind meeletult erutas.
Uks avanes ja uksel seisis noor ja ilus naine, pikkade blondide juustega. Tal oli seljas valge pluus mille nööbid olid just nii palju avatud, et mulle avanes vaade tema rinmapartiile. Jalas oli tal musta värvi liibuvad püksid. See naine nägi välja nagu oleks ta hakanud just end kusagile kontorisse tööle sättima, kuigi oli laupäeva hommik.
Ta kutsus mind edasi ja palus, et võtaksin elutoa diivanil istet. Enne seda ülatasin talle lilleld ja kommikarbi. Mille peale ütles to naine, et lilli ta ei söö aga neid on siiski meeldiv saada. Nii sain ma taas kinnitust, et huumorimeel on sellel naisel olemas ja sellega on kõik hästi. Kuna olime varasemalt suhelnud siis tegi see olukorra mugavamaks. Ta pani liled vaasi ja küsis, et kas ma olen ees ootavaks valmis ja mul ei olnud muud vastata kui, et olen valmis. See küsimus oli sedavõrd konkreetselt esitatud, et ta teadis mida ta tegema hakkab ning veel enam, plaan mida ta teeb oli kindlalt paigas.
Ta ei lasknudki end kaua oodata kui juba istus ta minu kõrvale diivanile ja käsutas mind enda ette maha istuma. Seejärel pani ta oma jala mulle sülle ja käskis mul tema jalas olevat kinga nuusutada.
Kingad mis tal jalas olid sellel hetkel olid musta värvi, teravama ninaosaga ja nahast. Sellised nagu kontorinaistel ikka. Tema ilusaid jalgu kattis lisaks liibuvatele musta värvi pükstele veel ka tumedad sukad.
Ma kuuletusin talle ja võtsin tema jalakes oma käte vahele, kummardusin näoga kinganina kohale ja nuusutasin tema kinga. See lõhnas kuidagi värskelt nagu oleks need ta nende kingadega õuest tulnud. Libistasin oma nina mõõda tema kinga serva kontsa poole ja tundsin kuidas minus erutus üha enam ja enam kasvama hakkab. Seejärel käskis ta mul kinga nina suudelda ja siis nuusutada tema sukaga kaetud jalga mis kingast väljaspool. See oli koht mis erutusele andis hoo sisse. See sukk ja jalg lõhnasid nii magusalt. Seda lõhna kirjeldaksin ma nii, et sukk mis naisel oli jalas oli just pakendist võetud ning jalake ise lõhnas värske hoolitsuse järele. Lisaks tundsin ma oma nina vastu tema sukkades jalga lükates tema keha sojust, mis sellele lõhnakombinatsioonile lisas veelgi intensiivsust juurde.
Taas käskis ta oma jalgu suudelda ja seejärel libistas ta kingakese jalast. Nüüd oli minu näo ees tema jalake mida kattis vaid sukk. Arvasin, et kohe tuleb käsk, et pean ta jalakest taaskord nuusutama ja suudlema aga ei. Käsk oli hoopis selline, et pean võtma maast tema kinga mille ta jalast heitis ja oma nina sinna sisse pistma. Loomulikult ma tegin seda ilma pikemalt mõtlemata. Lükkasin oma nina tema kingakese sisse ja tema seepeale surus seda mulle veel enam vastu nägu ja lisades juurde, et ma selle lõhna intensiivsemalt nuusutaksin.
Ei saa salata, et see hetk oli igati nautimist väärt. Kingake lõhnas samamoodi nagu tolle naise jalg. Lisaks õhkas see tema kehasoojuse järele, mis mind üha enam üles küttis.
Samal ajal kui mina olin ninapidi tema kingakeses võttis ta diivani nurga tagant teised kingad mille lõhna ta tahtis et ka nuusutaksin. Need kingad olid ka kinnise ninaosaga ja näha oli, et need olid veidi enam päevi näinud kui need mida just nuusutasin ja suudlesin.
Kui ta mul käskis neid teisi kingi nuusutada, mille ta diivani juurest võttis, siis tundsin ma juba erutust ka oma alakehas. Ta ütles, et kigi mida suudelda ja nuusutama pean on veel ja lisaks ootab mind ka üks eriti mahlakas üllatus.
Need teised kingad lõhnasid juba palju rammusamalt. Need ei olnud küll jalast võetud ja neis ei olnud tunda kehasoojust aga nende lõhn viitas üheselt sellele, et need on jalas olnud järjest mitmeid pikki tunde.
See aroom oli lausa võrratu ja ma unustasin sellel hetkel kõik, et nautida seda kergelt soolaka noodiga lõhna. Isegi see üllatus mida see naine lubas mulle läks meelest. Kui ta nägi, et nede kingade lõhn mul katuse oli sõitma viinud siis tahtis ta, et ma enda nina neisse kingadesse ei unustaks vaid lükkas oma jalaga kinga minu näo eest ja surus oma varbad vastu minu huuli. Kõlas käsklus, et ma neid suudleksin ja seejärel imeksin. Sellel hetkel meenus mulle uuesti see üllatus mida ta oli mulle lubanud ja ma mõtlesin mis see küll olla võiks.
Selle naise sukkades varbad minu suus ja mina neid kergelt imemas tundin ma end kuidagi õnnelikuna. Mõistsin, et see ongi see hetk millest ma nii kaua olin unistanud ja millest fantaseerinud. See maitse mida tundsin kui tema sukkades varbad puutusid minu keelt oli nii ülim tunne mida on võimatu sõnadesse panna.
Kuid ei läinud kaua kui seegi nauding lõppema pidi ja ta tegi mulle üsna ootamatu ettepaneku mis kõlas nii: "Ma ütlesin ä, et teen sulle üllatuse. Nähes kuidas sul katus ära sõitis nende kingade lõhna peale mis ma teisena sulle nuusutada andsin, siis me kohtune täna õhtul uuesti. Sa tahad tunda seda rammusamat lõhna nii, et kingades oleks tunda veel ka jala soojus?" Aimasin kohe mis tal nüüd on plaanis ja nõustusin. Sest sellist kogemust teine kord ei pruugi enam tulla. Mitte seda, et ma fännaksin higilõhnalisi jalgu aga mõõdukas ning kergelt soolane ja soe aroom... Miks ka mitte see oma ninaga ära nuusutada.
Nii, et plaan kõlas järgnevalt. Tema pidi terve päev kandma ühte ja sumu kingi nii, et ta neid kordagi jalast ära ei võtaks ja mina pidin õhtul kella 20.00 tagasi tema juurde tulema. Kella 12.00 - 20.00 oli oma mitu head tundi ja kuna ilmad õnneks ka väga jahedad ei olnud, siis soodustas see hea aroomi teket.
Mõtlesin terve selle aja jooksul mis kella 20.00ni oli, et kas ma olen ikka päris normaalne? Kas see mida ma teen on normaalne? Kuid lohutust pakkus mõte, et tehakse palju hullemaid asju ja see on üsnagi väike veidrus.
Tunnid mõõdusid ja minu mõted liikusid ikka ja jälle ees ootava pesle, kuni kell oli seal maal ja ma suundusin taas tema juurde. Uksekella helistades ei vallanud mind enam selline ärevus mis oli hommikul, vaid see oli asendunud uudishimuga. Ta avas ukse ja kutsus mind edasi, ise kergelt muiates.
"Noh kas oled valmis saama lõhnaelamust?" Küsis ta rõõmsal häälel.
Muidugi olin ma valmis ja küsisin ka, et kas ta on kindel, et selle aja jooksul tekib hea rammus aroom? Tema seepeale, et see aeg olevat piisav selleks, et mitte üledoosi saada, et algajaid ei tohi ära hirmutada. Muidugi tekitas see uudishimu temalt küsida, et kas siis tema on selliseid ka kohanud kellele meeldib sõnaotsesesmõttes lehkavad jalad? Tema seepeale, et ta teab selliseid aga nii kaugele tema ei lähe. Jutt tundus igati mõistlik ja kihk minus üha enam kasvas.
Me suundusime taas diivani juurde ja mina istusin taas tema, ette maha. Algus algas nagu ikka kerge üleskütmisega kus sain suudelda tema kingi ja neid ka nuusutada. Kuid see kord oli asi teisiti, sest kingad mis tal olid jalas, olid seal olnud juba mitmeid tunde ja seda oli juba natuke tunda. Nimelt oli kinga suudeldes huuldega tunda, et king õhkab kehasoojust. See oli tõepoolest nauditav ja ei läinudki enam kaua kui ma oma alakehas tundsin erutust. Ja siis võttis ta ühest jalast kinga ning surus selle vastu minu nina ning käskis mul sügavalt selle lõhna sisse hingata. Tõepoolest lõhnas see kergelt soolakana ja soojalt ning järellõhnana lisandus sellele lõhnabukett sukkadest ja kinganahast. Sest kingad mis tal terve päev olid jalas olnud olid uued ja vähekantud. Sellest siis veel ka see uute kingade lõhn.
Aroom oli igati nauditav ja peagi võttis ta ka teise kinga jalast, et ma saaksin ikka korraliku lõhnaelamuse. Sellele järgnes muidugi ka tema sukkades jalakeste suudlemine ja varvaste imemine, mis oli samuti väga mõnus ning mis erutas päris ohtralt. Ja et asjale veel vürtsi lisada kooris ta endal sukad jalast ning siis pidin ma tema paljaid jalgu keelega hellitama. Siin muutis olukorra sedavõrd erutavaks see, et jalakesed olid kergelt niiseked. Teate küll ju kui terve päev olete kingi kandnud ja siis need jalast ära võtate. Ühesõnaga avaneb siis selline piiripealne seis, et kui edasi jalas kingi kanda, siis hakkab jalg juba higistama.
Peab tunnistama, et edasise vastu puudub ka minul huvi ja see läheks juba koledaks. See aga oli küll igati mõnus ja nauditav kui ta käskis mul veel keelega lipsata varbaid ja jalataldu.
Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegemist oli igati põneva elamusega, mida ei paku ükski elamuskeskus, vaid mille osaliseks võid saada tänu iseenda veidrustele mis võib sind kokku viia huvitavate inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-14 16:59
Toon siia taas ühe kogemuse ja sündmuse minevikust, mis jäi meelde ja oli väga omapärane ja minu jaoks siis pöörane.
Aeg oli umbes sama nagu eelmine kogemus millest siin pajatasin. Otsustasin ühel nädalavahetusel, et lähen LGBT peole, vaatan ringi mis rahvas seal käib ja mis pidu on.
Selga panin suht tavalised riided, teksad, tossud, suur pusa ja kõik. Kuid alla poole jätsin midagi huvitavat. Üks ilus ja kena pesu komplekt. Stringid, sukad, sukahoidjad, rinnahoidjad. Pusa oli piisavalt suur suurus, et neid polnud näha ega otseselt aru saada, et midagi sellist mu riiete all võib peituda. Peole jõudes oli näha, et inimesed on rõõmsad ja avameelsed ja kõigil on lõbus, võtsin endale baarist joogikese.

Peo jooksul käisin ringi, tantsisin, rääkisin inimestega ning tegin jooke. Ühel hetkel oli aeg vetsu minna, sest vedeliku oli palju tarbitud. Kuna püksid olid maha libisenud vetsus olles ja ma just olin lõpetanud, avastasin, et olin ukse kogematta lukustamata jätnud ning selle avas üks noormees, kes muidugi nägi mu all pool olevat riietust ja tema nägu läks sellel hetkel väga õhinasse. Ta astus mulle ligi, sulges ukse enda järel, lukustas selle. Ühe käega avas püksi nööbi, samal ajal mulle otse vaadates ja oma silmadega mulle suunda näidates, et alla läheksin. Riist oli puhas, karvutu, sirge ning selle suunas ta mulle otse suhu. Otseselt ta imeda ei lasknudki vaid nii kui tal kõvaks läks, keppis korralikult mulle kurku, et korduvalt tuli okserefleks mul. Minu jaoks tundus see aeg ikka väga lühike, sest ühel hetkel võttis ta riista mult suust ja lasi oma laadungi mulle näkku. Mina imesin ta riista puhtaks ja siis ta lahkus. Tegin oma näo korda ja otsustasin, et lähen võtan endale veel jooki.

Baari leti ääres minu kõrval oli aga üks uus kutt, ta oli ilus, pikk, suuremat kasvu. Ta hakkas koheselt juttu rääkima ja jutt meil jooksis. Küsis kuidas pidu meeldib ja millega tegelen ja selline smooth talk. Mingi hetk ta otsustas, et ostab ühe komplekti shotte, et ma siis neid temaga võtaks aga tingimus oli see, et iga shotiga võib esitada küsimuse ja teine peab ausalt vastama. Tema alustas küsimusega, "Kas sa riietud alati nii lihtsalt ennast?". Minu vastus oli aga kui mind lahti riietad, ootab sind üllatus. Ma ei tea ise ka kuidas ma sellisele vastusele julguse sain või ideele üldse tulin, Igatahes järgmine hetk olime me taksos teele tema poole.
Ta korter oli ilus, puhas, hästi organiseeritud ja kena. Ootamatu oli asi aga sellest, et korteris oli ka üks teine kutt, kes siis ilmselt oli tema sõber või boyfriend, selle punktini me täpselt ei jõudnud. Igatahes riietusime ülariided lahti ja rääkisime veel diivanil juttu. Samal ajal teine tüüp silitab mu jalgu ja kätt, mida aega edasi seda rohkem ma enam kannatada ei suutnud ja mu hingamine muutus, mille peale minu kutsuja suudles mind, teine aga avas mu püksi nööbi ja kisus need jalast, mille peale esimene osa mu ilusast pesu komplekist paljastus, võeti ära ka pusa ja seal ma olin. Kahe tüübiga, nagu väike libu oma pesus.
Mind surusid nad igatahes põlvili ja paljastasid mõlemad oma riistad. Minu silmade mõõdus olid mõlemad igatahes suurest, sest suhu mahtusid need raskelt ja lõpuni kurku üldse ei suutnud võtta, üritasin mis ma üritasin. Aga vähemalt iga üritamisega oli mõnus nende häälitsusi kuulata.

Mingi aeg edasi suunati mind diivanile koera poosi, ühte neist ma imesin edasi ja teine hakkas mu auku lakkuma. Mu mõnu tunne oli nii hea, et pidevalt käisid külmavärinad üle keha. Mingi aja pärast käis ta ära, libesti järel, määris mu augu ja oma riista kokku ja hakkas mu auku seda sisse suruma. Kuna ma olin nii kiimas, siis tundsin ainult mõnu aga häält mul teha ei lastud, sest samal ajal kui suruti riista mulle perse, suruti teiselt poolt riist nii sügavale kurku kui võimaldas. Nii ma siis seal olin, kahe mehe vahel, üks keppis mu auku ja teine suud. Vahepeal nad ka vahetasid oma vahel kohad ja läks edasi. Samuti ka poose kus mind visati sellili, jalad õlale ja lükati riista nii sügavel mu sisse kui võimaldas.

Aeg möödus ikka meeletult kiiresti ja ühel hetkel jõudsin ma sellesse punkti kus riist suus ja perses, mu riist oli kivikõva ja lihtsalt kõik pauk mis mu kottides oli lendas välja, ma ei olnud sellist orgasmi mitte kunagi tundnud. Neid ei huvitanud see mis hoidis mind endiselt mega kiimas, sest nemad veel panid mind edasi. Kuniks hetkeni kui mind suunati põrandale põlvili ja nad mõlemad lõpetasid kogu oma laadungi mu näos ning lasid riistad puhtaks imeda. Lasid mul ennast nende juures puhtaks pesta ning kutsusid mulle takso järgi. Kaasa andsid muidugi ka oma kontaktid, kui peaksin veel tahtma nendega sama asja korrata.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-14 21:56
Lõpetage see jama Foorumis , selleks on iha lehel koht - https://www.iha.ee/index.php?mode=story
˅ näita rohkem ˅
2023-03-16 16:43
Onu Heino jutupliiats
˅ näita rohkem ˅
2023-04-19 22:25
Fantaasiajutuke. "Ahistaja" Ehk ahistamata jätmine on ka ahistamine.


Me oleme tulnud hotelli nagu kollegid. Me saime viimase vaba toa ja see tähendab seda, et me peame ka voodit jagama. Sulle iseenesest meeldib mõte voodi jagamisest minuga kuna sul tekkis sellel hetkel mõt, et see lähendaks meid veidike ja sinu peas oli tekkinud juba väike plaan seoses minuga.
Mina, kes ma olen olnud korralik naine ja isegi veidike pipar olin olukorrast veidi häiritud, aga siiski leidsin ma enda jaoks midagi positiivset. Nimelt seda, et ega ma ei olnud ammu mehe lähedust kah tunda saanud ja nüüd tekkis see võimalus.
Komandeeringupäev oli selja taha jäänud ja õhtu oli vaba. Samas ei olnud vähimatki viitsimist, et minna kusagile linnapeale ja nii ma otsustasingi jääda hotellituppa. Sinu plaanid olid vist samad ja miks minna linnapeale kui hotellitoas on naine olemas. Jah sa teadsid, et mina ei ole bioloogiliselt naine aga seda ei teadnud meie teised kolleegid. Põhjus miks vaid sina seda teadsid on üsna proosaline. Nimelt olime me juba varasemast ajast tuttavad. Me tutvusime ühel tutvumislehel. Ime kombel olid sa see inimene kes minu saladust hoidis ja seda edasi ei rääkinud. Samuti kõike seda mida olime tollajal seal tutvumislehel suheldes teineteisele rääkinud.
Meie õhtu kulges rahulikult kuni sa tellisid hotellibaarist veini. Muidugi oli see peale pikka päeva hea ja lõõgastav, kuid ka parajalt provoteeriv meie edasise õhtu osas. Algul me rääkisime veidike juttu ja muuseas meenutasime ka meie tutvumise algust ning ühel hetkel sa asetasid käe minu põlvele. Sa silitasid minu sukkades sääri ja vahepeal liikusid sa sõrmedega minu kleidiserva alla. Pean tunnistama, et see tekitas minus juba sellel hetel erutust kuid ma püüdsin seda kiivalt varjata, et endast mitte jätta kerglast mulljet. Olin ma ju teada tuntud pipar, vaikne ja tagasihoidlik. Seega püüdsin ma enda põhimõtetele kindlaks jääda ka sinuga olles.
Etteruttavalt võin öelda, et ega see kaua ei kestnud ja peagi jäid minu põhimõtted ihadele alla. Ma andsin kerge laksu sule vastu näppe aga see vastupidi sütitas sind edasi liikuma. Ühel hetkel sa tõusid püsti ja seisid minu selja taha ning asetasid oma käed minu rindadele mida sa mudima hakkasid. Mulle küll meeldis see aga hoolimata sellest püüdsin sind takistada. Sa surusid mind enda vastu ja hakkasid veel intensiivsemalt mind katsuma, liikudes oma kätega üle minu keha. Mingil hetkel tõusin ma toolilt püsti, et sinust eemale minna, et sa lõpetaksid aga sain vaevu astuda kaks sammu kui minu jalg vääratas ja ma kukkusin. Ilmselt oli see vein pähe hakanud ja terve päev kontsadel olemist niitis mind jalust. Sellel hetkel mõtlesin, et on ikka jama. Mis ma nüüd siis teen ja kuidas ma edasi liikuda saan. Oli ju mõttes minna vannituppa riideid vahetama minna. Samal ajal haarasid sina mul käe alt ja tahtsid mind aidata. Mina kes ma nüüd enda vasakule jalale toetuda ei suutnud olin üpris täbaras seisus. Samal hetkel nägid sina selles võimalust, et mind ahistada. Sa püüdsid igal võimalikul viisil mind aidata ja toetada ning samas käperdada igalt poolt. Aitasid mind voodile istuma ja silitades minu säärejooksu. Kui palusin sul end vannituppa aidata siis võtsid mul käe alt kinni ja me hakkasime vannitoa poole liikuma. Samal ajal ei suutnud sa oma käsi paigal hoida ja kord tundsin ma sinu kätt enda kannil ja siis juba jalgevahel ning ka rindadel. Palusin sul lõpetada aga sa ütlesid, et olen abituna veel erutavam.
Vannituppa jõudes palusin, et sa sulgeksid ukse väljastpoolt, et ma saan riietumisega ise hakkama. Jah sa sulgesid küll ukse aga avasid selle mõne hetke pärast kui kuulsid, et vannitoas kukkusin. See omakorda ajas sind veel enam põõrdesse ja kui ukse avasid avanes mulle vaatepilt kus sina olid püksata ja alakeha paljas. Sina kes sa nähid mind poolpaljana vannitoa põrandal istumas teadsid, et nüüd saab vaid paremaks minna. Sa astusid uksest sisse ja seisid minu ette nii, et minu silmade ja näo ees oli sinu riist. Astusid veel sammukese mulle lähemale ja sel hetkel tabas mind järsku mõte nagu välk selgest taevast, et kui ma nüüd ennast kokku ei võta, siis ahistad sa mind veel räigemalt. Ma haarasingi sinu riistast ja püüdsin seda mudida. Paistis nii nagu seda sa soovisidki, vähemalt nii tundus alguses mulle. Kuid see tunne oli petlik. Sa tajusid, et ma püüan ohju enda kätte haarata ja tõmbusid tagasi väites, et tulid vaatama kas ma vajan abi. Muidugi ma vajasin abi sest kukkusin vannitoas oma väljaväänatud jala peale ja nüüd on see veel valusam kui enne. Pealegi ei ole ma just eriti kerge naine ning enda kehakaaluga veel haigele jalale peale kukkuda ei ole just meeldiv.
Selle peale sa muidugi näitasid taas oma abivalmidust ja võtsid mul kaenla alt kinni. Kontsad olin ma muidugi jalast ära võtnud sest mismoodi ma nüüd siis nendega oleks käia saanud. Kuna ma olin poolpaljas ja plaan oli ööriitus selga panna ja voodisse minna siis palusin ma sinult hetke, et panen öösärgi selga ja pesen hambad ära ning, et siis aitad sa mind voodisse ja läheme magama. Voodisse sa mind aitasid aga magamisest nii pea veel juttu ei tulnud. Ka voodini saanine kujunes keerukamaks väljakutseks sest lisaks sellele, et ma ei saanud vasakule jalale toetuda otsustasid sina mind taas käperdama hakata. Nüüd tundsin ma korraga tunnet, et see erutab mind ja ma tahangi tunda tugeva mehe käsi oma kehal. Seega ma loobusin vastupunnimisest ja lasingi end sul käperdada.
Jõudes voodini oli sinu abivalmidus veelgi kasvanud. Vaevu sain ma voodile istuma kui sina minu ette kükitasid ja mul jalust haarasid, et need siis voodisse tõsta. Selle peale palusin sul hetk oodata sest taas rippus minu näo ees sinu paljas riist ja ma tahtsin siiski oma mõeldu lõpuni viia ja seda ma ka tegin. Haarasin taas sinu riista sõrmede vahele ja kummardusin selle kohale. Järgmisel hetkel oli see juba minu huulte vahel. Alustasin aeglaste ja pikkade tõmmetega ning siis kiirendasin tempot. Tundsin enda huulte vahel kuidas sinu riist jäigastub üha enam. Mingil hätkel taipasid sa, et mina hakkan jälle sinu üle domineerima ja sa võtsid riista minu huulte vahelt, kummardusid ja tõstsid minu jalad voodile. Seejärel tulid sa ise kah voodisse. Ronisid minu selja taha ja tõmbasid mind enda vastu. Tundsin kuidas sinu kõva riist vastu minu kanni puutub. Taas hakkasid sa mind üle keha käperdama. See käperdamine sulle meeldib, kuid siis kergitasid sa minu öösärki ja sinu riist libises minu kannikate vahele. Sa tahtsid minusse siseneda aga seda ma ei soovinud. Selle peale tekkis sul kohe uus idee. Sa kargasid voodile põlvili ja ütlesid, et ma end kõhuli keeraksin. Ma ju olin sulle öelnud, et ma ei taha, et sa minusse sisened aga sinul oli hoopis plaan mulle keelekat teha. Selle vastu mul midagi ei olnud ja ma keerasin end kõhuli ning kergitasin oma tagumikku.
Peale anaalkeeleka oli selge, et nüüd on selle õhtuga ühelpool aga ohh ei. Sinul jagus mahti minu riistaga tegelema hakkamiseks. Olin voodil nagu mingi nukk mida sa omatahtsi liigutasid. Ühel hetkel läks mul lahti ja ma lasin oma sperma enda alakõhule. Seejärel tõusin ma istukike, et sinulgi lahti imeda. Sellega ei läinudki väga kaua, sest sa olid üsna erutunud ja lasid oma laadungi mulle näkku. See omakorda tähendas seda, et taas oli vaja minna vannituppa, et pesus ära käia, mis omakorda tähendas, et sina pidid mind taas aitama. Seekord võtsid sa asja rahulikult ja ei hakanudki mind enam käperda, kuigi sellel hetkel ma tundsin juba sellest puudust. Mulle tuli pähe mõte, et ahistamata jätmine on ka ahistamine ja ütlesin seda sulle. Selle peale ei vastanud sa midagi vaid aitasid mind nagu üks härrasmees ikka aitab naist kes on jala väljaväänanud.
Olgu öeldud, et edasi väga midagi ju ei juhtunud väljaarvatud see, et öösel tundin ma mitu korda kuidas sa minu keha silitasid ja oma kätt mulle jalgade vahele ajasid. Aga see oli päris nauditav nagu ka see õhtu tegelikult.
Hommikul kui hotellist lahkuma hakkasime ei teinud imekombel ka jalg valu ja sellele sai isegi toetuda. Ütlen ausalt, et mängisin veidike üle, et teada ja tunda saada, et kui suur ahistaja sa oled. Näib nii, et ikka oled ja sulle meeldivad kah lisadega naised peasi, et saaksid kedagi ahistada
˅ näita rohkem ˅
2023-04-21 15:18
Fantaasiajutuke "Naabrinaine ja tema tütar".


Ühel õhtul kui ma oma naabrinaisele külla läksin, et teda välja kutsuda sain paraja üllatuse osaliseks. Etteruttavalt võin öelda, et see külaskäik jääb mulle küll elulõpuni meelde. Naabrinaine kes muidu üsnagi vaikne ja kombekas naine on oli sellel õhtul õige imelikus meeleolus. Vaevu sain ma uksest sisse kui ta haaras mul rinnust ja tiris elutuppa. Mõtlesin, et mis siis nüüd lahti, et ta nii käitub? Naabrine kes on minust hea hulk aastaid vanem ja juba läheneb 55. aastale oli ühtäkki väga ülemeelikus meeleolus. Mis veel imelikum, siis ta ei ole kunagi niimoodi minuga käitunud. Oleme lihtsalt head sõbrad ja naabrid ning mitte mingitki intiimset lehedust vahel ei ole kunagi olnud. Jah, ma olin endi mõtetes vahel mõelnud, et kuidas temaga võiks olla seksvahekord aga see mõtteks oli ka ainult jäänud. Ma ei olnud näidanud välja, et ma tema osas olin seda mõelnud.
Kui ta oli mind elutuppa tirinud ja diivanile istuma tõuganud siis järsku hakkas ta end riidest lahti koorima. Küsisin, et mis toimub, et mida sa teed? Aga selle peale pani ta sõrme endal püsti suu ette ja ütles sosinal, et ole tasa. Tundsin end sellel hetkel pisut ebalevas olukorras olevat aga teisalt oli uudishimu edasise osas meeletult kasvama hakanud. Naabrinaie seisis minu ees ja iga järgneva hetkega paljastus tema keha. Oli tema poolpaljast ihu ennegi näinud sest talle meeldis suviti rüdul päevitada. Ta oli päikesega niivõrd sinapeal, et võis tunde ja tunde rõdul päevitada. Seega ei olnud tema palja ihu nägemises minu jaoks midagi üllatuslikku. Üllatuslik oli vaid see mida ta sellel hetkel tegi. Ehk siis see, et ta minu ees end paljastama hakkas.
Järgmisel hetkel kui ta kleidi oli seljast võtnud ja ta oli pesuväel sain ma aru, et loomulikult sellega asi ei piirdu. Ja ma mul oligigi õigus. Ta astus minu suunas ja kükitas diivani ette. Otsekohe haaras ta mul püksilukust ja avas selle. Ma ei isegi ei jõudnud teda takistama hakata. Ja kui aus olla siis ega ma ei tahtnudki tema tegevust peatada. Kuigi ma olen suhtes ja elukaaslasega on omavahelised asjad korras. Lihtsalt naabrinaisega olin ma varasemalt tuttav ja meil oli hea omavahline läbisaamine hea. Ka minu elukaaslane sai naabrinaisega hästi läbi aga kuna ta oli sõitnud oma vanematele külla siis olin ma nädalavahetusel üksinda kodus ja mõtlesingi korra naabrinaise juurest läbi astuda ja ta jalutama kutsuda.
Kui naabrinaine oli minu püksiluku avanud siis kamandas ta, et ma püksid jalast võtaksin, mida ma kah tegin. Vaevu püksid jalast saanud haarast ta minu riista kõigepealt oma sõrmede vahele ja sealt kohe libistades selle enda huultele.
Peab ütlema, et naabrinise suuline osavus oli sedavõrd muljetavaldav, et kümne minuti järel tuli esimene pauk ära. Ta oskas väga osavalt oma huulte ja keelega mängida. See tunne tollel hetkel oli nii mõnus, et mul läks enda elukaaslane üldse meelest ja see, et praegune tegevus on üsna otseses mõttes petmine.
Järgmisel hetkel kuulsin kuidas keegi astus korterisse ja siis tekkiski pähe mõte, et nüüd on vist jama käes ja me jäime vahele. Põhimõtteliselt see nii oligi. Sest korterisse astus naabrinaise tütar.
Naabrinaise tütar oli klass omaette. Ta nägi vägagi ilus välja. Üsna paljud mehed vaatasid sellele tüdrukule ila suunurgast tilkumas järele. Türdruk kellega minu eredamad mälestused jäävad lapsepõlve aegadesse kui see plikka ainult virises ja vingus kui ta midagi ei saanud. Nüüdseks oli temast saanud vägagi stiilne ja enesekindel noor naine.
Nähes seda mida tema ema ja mina teeme ei pilgutanud tüttar silmagi vaid võttis oma ema kõrvale poosi sisse ja järgmisel hetkel haarasid tema peened ja pikkade geelküüntega näpukesed minu riista. Veel hetk hiljem oli minu riist selle tüdruku huultel. Tüdruku kellest mina isegi und ei julenud näha, rääkimata sellest millega ta just oli algust teinud. Mina kes ma olen harilik Eesti mees kelle parimaks lihaseks on õlleihas kõhu peal. Ausaltöeldes olin ma päris üllatunud sellisest olukorrast end leides.
Mõne hetke mõõdudes lõpetas tüdruk minu riista imemise ja krahmas mul rinnust kinni. Samal ajal heitis diivanile selili naabrinaine. Tütar nagu ka ema käitus üsna konkreetselt ja järgmiseks kõlas lause mis ilmselt ei unune kah surmani.
Tüdruks ütles, et: "Ma soovin näha kuidas sa minu ema paned!" Nii kuigele jõudes oli sääraset pakkumisest väga raske keelduda. Ma libistasin enda kõvaks imetud riista naabrinaisele sisse ja see oli mõnus. Naabrinaine kes oli vähekene kurvikam ja nagu eelnevalt mainitud, siis ka minust hea hulk aastaid vanem mõjus tõesti väga erutavalt.
Kusjuures naabrinaist panin ma ilma kondoomita sest kui mainisin, et mul ei ole kaasas ütles tütar mulle, et tema ema puhul ei ole vajagi seda kasuda.
Üha enam hakkas mulle tunduma, et selle olukorra tekitajaks on hoopis naabrinaise tütar ise. Sest kõik viitas sellele, et nad olid eelnevalt omavahel kokkuleppinud, et tütar domineerib ema üle. Minul ei olnud vähimatki aimdust, et minu naabrinaisel ja tema tütrel sääraste mängude vastu huvi on. Samas miks ma oleksingi pidanud teadma enda naabrinaise ja tema tütre seksuaalelust.
Naabrinaist ma pikalt panna einsaanudki, sest tema mõnuoiged ajasid mind nii kiiresti lõpuni ja ma kuulein seljatagant kuidas tütar ütles, et ma oma sprma ta ema näole laseksin. Seda ma tegin ka. Naabrinaine võttis veel minult suhu ja imes riista puhtaks.
Kui kõik oli läbi siis küsisin naabrinaise ja tema tütre käest, et kust kohast sellised asjad küll tulevad? Naabrinaine rääkis, et ta jäi mingi aeg porno vaatamisega tütrele vahele ja kuna nad tütrega on nagu sõbrannad siis rääkisid nad teineteisele oma fantaasiatest. Küsimusele, et kuidas mina tema fabtaasiasse sattusin või sellega seotud olen? Vastas naabrinaine, et nad leppisid tütrega kokku, et esimene mees kes külla tuleb, sellega siis teevad asja ära. Tundsin end natuke ärakasutatuna aga teisalt oli päris hea tunne. Lobisesile veel veidi ja siis läksin ma koju. Kodus mõtlesin tagasi sündmustele naabrinaise ja tema tütrega ja siis sain ma aru, et ma olen enda elukaaslast petnud. Olin siiani olnud selles osas korralik aga nüüd astusin ma küll rajalt maha ja päris sirgelt metsa. Minu elukaaslane mind ju petnud ei olnud. Vähemalt ma arvasin seda kindlalt teadvat. Sest tema on see naine kelle põhimõtted sellist asja ej aksepteeriks. Kuid me kõik oleme inimesed ja eksime. Eksimine on täiesti inimlik. Kuid kas minu elukaaslane ikkagi läks oma emale külla või läks ta hoopis kusagile mujale...?
˅ näita rohkem ˅
2023-04-28 20:26
Fantaasiajutuke "Roosa kättemaks."
(Inspiratsioon iha.ee lehelt).


Oli tavaline suve õhtu kui mõtlesin minna oma igaõhtusele jalutuskäigule. Valisin see kordeks sihtkohaks ühe metsatuka, kus vähem rahvast. Soe juulikuu õhtu oli imeilus, ilm oli soe ning tuulevaikne. Sooja oli veel üle 20. kraadi.
Jõudes metsa servale otsustasin minna pikemale ringile, kuid olles vaevu metsarajal minna saanud paarsada meetrit kostus kiljatus. Algul pidasin seda juhuslikuks kiljatuseks sest eemal olid eramud ning nende juures mängisid lapsed. Minnes edasi kuulsin ma teist kiljatust ning see tuli juba palju lähemalt. Otsustasin seisatada ja kuulatada, et kust poolt see kiljatus kostus ja peagi oli asi selge. Hakkasin mõõda rada edasi minema ja peagi ilmus kuuldavale naisterahva hääl, kes üsna kurjal toonil kedagi sõimas. Hiiliein lähemale ja peagi nägin kuidas kaks naist kolmandaga riidlesid. Üks neist naisest oli kohe eriti tigedalt häälestunud. Näha oli, et mingi tõsieem kisma on ette võetud sesr kehakeel oli ühel naistest üsna agressiivne. Nende kahe naise vastas seisnud naine oli päris ehnunud olekus ja paistis ka, et ta ei ole absoluutselt vägivalla poolt.
Mina aga seisin eemal puude varjus ja võtsin taskust telefoni, et see kisma videosse võtta. Need kaks naist kes kolmanda kallal võtsid rääkisid mingist mehest, kellega to kolmas olevat iha.ee lehel suhtlema hakanudm, mille tõttu mees enam teisest naisest välja ei teegevat.
Minu jaoks tundus asi päris põnevana, näha pealt naiste vahelist kisnat mis on alguse saanud iha ee lehelt. Kuna ma ise olen selle samuti selle sama lehe kasutaja poleks ma arvata osanud, et asjad seal lehel nii kaugele võiksid minna.
Neist kahest räuskajast naisest üks oli umbes neljakümnendates, rinnakab ja blonide juustega ning keskmist kasvu. Teine aga pruunikate juustega ning natuke kurvikam. Kohe mõtlesin sellele, et kes need sealsetest kasutajatest võiksid olla aga ega kedagi konkreetset meelde ei tulnud. Neiu kelle kallal need kaks räuskasid ja keda süimati oli lühemat kasvu ning neist räuskajatest kehaehituselt ka väiksem. Ka teda ma ei suutnud kellegagi sealselt lehelt kokku viia.
Sõim kahe räuskava naise poolt kolmanda suunas läks üha valjemaks ning järsku virutas blond räuskav naine enda vastas seisvale naisele lahtise käega tugeva hoobi vastu nägu. See litakas oli sedavõrd tugev, et to naine vajus koheselt kokku. Selle peale kummardus to blond maha kukkunud neiu kohale ja ütles: "Sina väike lits ei tule minu mehi üle lööma". Mis peale to blondiin võttis maas lamanud neil rinnust kinni ja löi teda uuesti. Ka blondi lööja sõbranna astus lähenale ning to blondiinist lööja võttis maas olevast spordikotist nõõri millega hakkas maas lamajal neiul käsi ning jalgu kinni siduma.
Sellel hetkel turgatas mulle põhe kaks mõtet. Esiteks see, et kas nüüd on tõesti see koht kus tuleb sekkuda või äkki naised harrastavad väheke karmimaid mänge. Otsustasin, et jälgin olukorda veel pisut ja siis tegutsen vastavalt.
Blondiinist räuskaja kes oli maas lamanud neiul käed ja jalad kinni sidunud astus paar sammu eemale oma sõbranna suunas ning küsis, et mis me selle litsiga teeme? Mille peale to pruunide juustega, kurvikam naine ütlee, et loomulikult peab ta karistada saama selle eest mis ta tegi. Blondi naise suust kostus vaid kaks sõna. "Teeme ära!" Nad astusid maas kinni seotud neiu juurde ja võtsid tal käte alt kinni ja hakkasid teda minema lohistama. Mulle paistis, et to kinni seotud neiu oli täiesti teadvuseta, suud tal kinni topitud ei olnud aga mitte ühtegi piuksu ta häält ei teinud. Nii mõtlesin, et hiilin neile järele ja vaatan mida nad selle neiuga teevad. Olin valmis vahele sekkuma kui asi väga kriitiliseks läheb.
Mõnekümne meetri pärast naised seisatasid ühe jämeda puu juures ning tõstid kinni seotud neiu puu najale püsti. Üks naistest võtis kotist veel jupi nõõri ning nad sidusid neiu puu külge. Enne aga koorisid tal riided seljast. See järel võttis blondiin oma nahkmantli pealt võõ ära millega ta hakkas puu külge seotud neiut nüpeldama. Vaatepilt oli karm ja nüüd olin kindel, et pean sekkuma. Kuna neiu kehale tekkisid tugevate löökide järel veritsevad triibud.
Kargasin puu tagant välja ja hüüdsin: "Lõpetage kohe ära!" Siduge tüdruk lahti. Ma olen teie tegevuse salvestanud ja kui see kinni seotud neiu ise ütleb, et see on teoe kokkulepe ka mäng siis jätan teid rahule". See peale karjatas to blondiinist lööja, et ma vahele ei sekkuks. Küsides, et miks te seda neiut nüpeldate vastas blondiin mulle midagi nii ootamatud mille peale ma ei oleks ealeski suutnud tulla. Nimelt tema sõnul olevat see kinniseotud neiu iha.ee saidil mitmeid tema mehi üle löönud ning mehed seal lehel ei ole enam temast huvitatud. Mehed ei pidavat enam hindama tema pilte ning on ta unarusse jätnud.
Selle peale küsisin ma, et:"Kas see siis on põhjus vägivallaks ning kas sa tõesti mõtled nii, et teise metsa lohistamine ja tema läbi nüpeldamine toob sulle need mehed tõesti tagasi?" Tema mulle, et: "See väike lits läks üle piiri. Enne olim mina seal enim nõutud ja tahetud ja siis tuleb mingi maakas ninga ajab meestel pea sassi."
Mul ei olnud selle peale midagi öelda. Näis, et tollel blondiinil on katus päris kaugele ära sõitnud ja, et igatsusest enda katuse järele on to blond pesst täiesti sassis.
Astusin sõnalausumata kinni seotud neiu poole, et ta lahti siduda ning talle abi anda aga siis kuulsin selja tagant karjatust. Blondiiniga kaasas olev naine karjus, et ma jätaksin neiu lahti sidumise ja minema läheksin. Loomulikult ma ei teinud seda mille peale to pruunide juustega ja volüümikam naine mulle selga hüppas ning mind kaelast hammustas. Kuna to naine võis kaaluda umbes 80 kilo, siis ei olnudki teda kohe nii lihtne seljast maha raputada, kuid see siiski õnnestus mul. Blondiin ütles oma sõbrannale, et läheme ära enne kui see tüüp meile politsei kutsub. Hea mõte selle blondiini poolt kuid ta unustas ära ühe olulise asja, nimelt selle, et olin nende tegevuse salvestanud.
Nüüd oli mul lõpuks võimalus kinniseotud neiu lahti siduda ja ta üles turgutada. Need kake naist jooksid politsei tulemise hirmus minema ja mulle appi ei jäänud.
Õnneks tuli neiu üsna kohe teadvusele kuid ta oli üsna ehmunud antud olukorrast. Korjasin neiu riided metsa alt üles ning aitasin ta riidesse. Loomulikult kutsusin ma välja kiirabi ja politsei. Seni kui kiirabi tulemas oli küsisin neiult tema versiooni asjast. Neiu rääkis mulle, et see blondiin on üks õelutseja ja ta ei arvanud, et see naine nii kaugele on võimeline minema. Küsides kuidas ta sind kätte sai vastas neiu, et sellel blondiinil on ihas mitu käsilast kes vajadusel nuhivad ning ajavad mesijuttu, et siis kedagi vajadusel ära lohistada. Veel rääkis see neiu sellest, et kuidas tema sinna iha lehele sattus, et kui ta Tallinna kolis eelmisel aastal, siis üks tema kolleegidest olevat tal soovitanud ihasse konto teha. Kuna suhtes ta ei olnud siis otsustaski ta õnne proovida. Ta lisas paar erootlisemat pilti ja ootamatult sai ta paljude meeste tähelepanu osaliseks. Neiu rääkis, et tema lihtsa maatüdrukuna ei osanud arvata, et ta sellisesse jamasse võib sattuda. Ta tunnistas oma naiivsust aga seda, et linnas naised nii öelead võivad olla ei osanud aimata. Enne kartis ta seda, et võib mõne perverdi otsa sattuda.
Juba oli eemalt kuulda kiirabi tulekut ja ma ma aitasin ta metsatukast välja kiirabiautoni. Neiu sõidutati haiglasse kus tal palusin võtta kindasti vigastuste kohta tõend ja hiljem see politsesse viia. Mõne päeva pärast sain selle neiuga taas kokku, oli teine silmnähtavalt rõõmsama näoga. Ta rääkis, et käis politseis ja andis need kaks naist ülesse. Juba paar tundi hiljem võttis politsei ka minuga ühendust, et küsida minult see video mille olin salvestanud. Üks kord ometi tegi politsei kiire ja korraliku töö ja need kaks löömanaist said kaela paragrafi kehavigastuste tekitamise eest. Mina aga kohtusin veel selle neiuga ja ma pesks manima, et meist vist on saanud päris head sõbrad, mis edasi saab eks seda näitab juba aeg.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-28 21:55
Kas see viimane jutuke viitab Caprile või Karolina7777-le,🤔
˅ näita rohkem ˅
2023-04-28 21:58
Väga huvitav jutt... nende naiste kohta võiks foorumisse ju ka hoiatuse üles panna...
˅ näita rohkem ˅
2023-05-02 16:17
See on fantaasiajutuke ehk väljamõeldis kus puuduvad faktid.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-03 00:08
Fantaasiajutuke "Ema, tütar ja saladus."
(Inspiratsioon reaalne elu).
(Nimed: väjamõeldud).


On õhtu ja ühes Mustamäe kahetoalises korteris ootab 45. aastane ema Sille oma 20. aastast tütart koju. Tütar Stella kes käib ülikoolis ei ole jõudnud veel koju ka kella 20.00 õhtul. Ema Sille on muutunud murelikuks kuna tütar on alati vara koju jõudnud ning pole kunagi jätnud teatamata kui ta koju ei tule. Sel õhtul ei vastanud Stella telefonile ning ema Sille mure tütre pärast kasvas üha enam. Sille helistas tütre sõbrannale, et küsida kas nae on koos aga sõbranna sõnul pole ta lõunast saati Stellat näinud.
Kell oli saanud 23.30 kui järsku Stella koju jõudis. Ema Sile võttis kohe tütre ette ja hakkas temalt pärima, et kus ta oli ja miks ta endast märku ei andnud. Stella vabanuduseks oli vaid see, et telefoni aku oli tühjaks saanud ning ta oli koos Mihkliga kinos käinud. Sille pärimise peale, et kes on Mihkel, vastas türduk emale, et to noormes on sõber. Ema Sillel ei olnud rohkem midagi öelda aga ta hinge jäi siiski kahtlus, et tütar ei räägi talle tõtt.
Kuna Sille oli tütart üksinda kasvatanud pea viisteist aastat oli ta nende aastate jooksul oma isikliku elu unarusse jätnud. Sillel oli vaid üks kooliaegne sõbranna kellega ta suhtles aga meestest hoidis ta eemale. Seega oli naine kasvatanud ka enda tütart samas vaimus. Liigselt korda armastav Sillel polnud aimugi mis elu ta 20. aastane tütar tegelikult elab. Kuni ühel päeval kui Stella ülikoolis oli ja Sille tütre tuba koristades midagi leidis. Sille ehmatus oli suur kui ta tütre laualt leidis päeviku kus tütar oli kirjutanud, et mitme mehega ta on maganud raha eest. Meeste hulk ja summa mis tütar sellega oli teeninud olid uskumatult suured. Tütar kirjutas enea päevikus üsna detailselt kuidas ja kust kõik see alguse sai. Nimelt sellest, et ema on teda kasvatanud nagu nunna ja et ema on meeste vihkaja.
Sille kes oli viisteist aastat peale mehe ootamatut kadumist pühendanud end vaid tütre kasvatamisele ei lubanud tütrel poistega väljas käia, vaid viimasel ajal oli ta selles osas leebuma hakanud ja üritanud sellest mitte probleemi teha. Selle pärast hoidis ta enda suu kinni ka sellel õhtul kui tütar hilja koju jõudis.
Tütre päevikus oli üksikasjalikult kirjas kõik see mismoodi nägi ta ema eest enda saladust varjas, kuis ja millal kohtumas käis ja nii edasi. Kõike seda lugedes Å¡okkeeris Sille sedavõrd, et ta puhkes nutma. Mõne aja pärast end veidi kogudes otsustas ta helistada enda sõbranna, et temaga aru pidada mida ta tegema peaks. Sõbranna Karoliina oli parasjagu Mustamäel ühe enda kliendi juures ja lubas poole tunni pärast Sille juurde tulla.
Poole tunni pärast jõudiski Sille sõbaranna Karoliina Sille juurde. Sille hakkas kohe sõbrannale rääkima enda avastusest ja sõbranna lohutas Sillet. Sille üllatuseks võttis Karoliina tema muret liiga kergelt, mille peale Sille lõpuks küsis sõbrannalt, et kuidas ta nii kergelt suhtub sellisesse asja?
Karoliina oli naine kes liugles elust läbi ja kelle vabameelsus oli näha kaugele. Ka tema välimus oli pilkupüüdev. Neljakümnendates blond naine nägi välja pealtnäha nagu kahekümneviine, kuid paksu meigikorra alla olid peidetud nii kortsukesed. See vastu Sille oli kodukana tüüpi naine kelle välimuses ei olnud midagi väljakutsuvat, väljaarvatud kurvikama tagumiku ja suurema rinnapartii. Ka riides käis Sille võrdlemisi tavaliselt.
Sille mure ära kuulates ütles Karoliina, et see asi nii hull ei ole. See, et sinu tütar mitmete erinevate meestega on maganud ja raha selle eest on võtnud ei te temast veel prostituuti. Sille kelle jaoks oli tütre päeviku lugenine mõjunud niigi Å¡okeeriv ei mõistnud sõbranna muretust. Karoliina selgitas Sillele, et mis ta arvab sellest, et kus tal nii hea sisse tulek on? Et kas Sille tõesti mõtleb naiivselt, et sõbranna sissetulek põhineb vaid assitendi tööl? Sille oli siiani teadnud, et ta sõbranna on ühes assistend kes teeb tööd kontoris ja kelle tööülesanded piirduvadki telefonis või meilitsi info edastamisega ja lisaks sellele teenib ta lisa massöörina aga võta näpust. Karoliina otsesest vihjest ja näoilmest sai Sille aru, et Karoliina lisateenistus tuleb intiimteenuse osutamisest. See uudis mõjus Sillele ootamatuna, kuid ta oli seda sõbranna puhul kahtlustanud. See, et Karoliina intiimtenuse osutamises midagi halba ei näinud oli Sillele veidi lohutav aga siiski tekitas see temas vastakaid emotsioone.
Peale pikka ja sisukat vestlust sõbrannaga oli Sille siiski segaduses aga samal ajal mõtles ta enda materiaalse olukorra peale. Karoliina kes teenis ühe õhtuga mitusada eurot võis endale paljutki lubada. Sille jaoks jäi õhku vaid küsimus, mis on selle kõige hind tegelikult? Sille jaoks on alati esikohal olnud tema eneseväärikus ja uhkus ning selle pärast ta enda tütartki oli kasvatanud nii, et to hoiaks meeste osas lati kõrgel. Karoliinal oli aga ka sellele mõtteavaludusele vastus olemas. Ta küsis otse Sille käest, et kas sinu kasvatusmeetodist oli siis midagi kasu? Stella leidis ise tee selleni mille eest sina teda niivõrd kaitsta püüdsid.
Sillelele hakkas üha enam näima, et Karoliinal on iga tema küsimusele ja mõtele kohe västus olemas ning üha enam tundus Sillele, et äkki ongi Karoliinal õigus.
Maised olid mitu tundi rääkinud ja märkamatult oli kell 16.00 saamas. Kuna oli reede, siis tavaliselt jõudis sellel ajal Stella koju, nii ka oli see sellel korral. Naised ei märganud, et Stella oli neid juba mõnda aega pealt kuulanud. Stella jaoks oli asi kohe selge ja ta küsis enea emalt, et miks to oli tema päevikut lugenud? Sille ja Stella vahel tekkis sõnelus ja Karoliina oli see kes ema ning tütre vahelist tüli üritas maha rahustada. Mõne minutilise sõneluse järel rahunesid mõlemad, kuid teineteise peale solvumist ei suutnud kumbki mitte välja näidata. Stella oli ema peale solvunud, et to oli salaja tema päevikut lugenud ja Sillele ei mahtunud hinge see millega ta tütar tegeleb.
Karoliina soovitas Sillel hoolega järele mõelda ja maha rahuneda ning hakkas siis end minekule sättima. Veel üksel ütles Karoliina Sillele, et to tütrega ei pahandaks kuna tütar on täisealine ja vastutab iseenda eest.
Kui Karoliina oli lahkunud ja Sille koos tütre Stellaga kahekesi jäänud otsustas Sille tütrega rääkida ning asjad enda jaoks selgeks saada. Vestlus tütrega mõõdus rahulikult ja Sillele tekkis tunne nagu ta oleks oma elu täiesti valesti elanud. Ikkagi oli ta Å¡okis sellest avastusest enda tütre osas. Enne magama minekut võttis Sille rahustit, et neee emotsioonid endas kuidagigi vaigistada. Samal ajal kuulis ta kuidas tütar sulges enda järel korteri ukse väljaspoolt. Sille esimeseks mõtteks oli kohe see, et tütar läheb teadagi kuhu ja kellega.
Mõne aja pärast oli Sille suutnud uinuda, kuid kui ta hommikul ärkas ja kööki kohvi tegema läks piilus ta tütre toa uksevahelt sisse ja nägi, et tütart kodus ei olnud. Automaatselt haaras Sille telefoni ja helistas tütrele, kuid taas oli telefon välja lülitatud. Selle peale helistas Sille kohe Karoliinale, et kurta oma muret. Suur sai olema Sille üllatus kui sõbranna talle teatas, et tolle tütar on temaga koos. Nad olid õhtul koos klubis käinud ja seejärel maandunud mingi rikkuri pinnal.
Karoliina ei ole kunagi saladust teinud sellest kuidas ta pidutseb, ainult see lisatöö mida ta tegi sellest ei rääkinud ta kellelegi. Isegi enda parimale sõbrannale Sillele mitte.
Sille kes sai teada, et ta tütar oli koos tema parima sõbrannaga tundis end kui reedetud ega suutnud lõpuni mõista nii oma tütre kui ka Karoliina käitumist. Ta teadis nüüd millega need kaks tegelevad ega suutnud seda kuidagi omaks võtta.
Mõõdus nädal ja selle nädala jooksul jõudis Stella vaid paaril korral koju. Seda selleks, et käia järel mõnedel riietel. Selle aja jooksul erilist dialoogi ema ja tütre vahel ei toimunud. Sille üritas olukorda suhtuda rahulikult ja vaadata kui kaugele asjad lähevad. Ta otsustas, et enam ta Karoliinale ei helista kuna Karoliina oli ta tütre pea veel enam sassi ajanud kui see enne oli.
Mõõdus veel paar nädalat kus ema ja tütre vahel suhtlust ei toimunud ja seda kuni ühe laupava õhtuni kui Sillel tuli pähe mõte minna klubisse. Kuna Sillel väga sõbrannasid peale Karoliina ei olnud otsustas naine üksinda klubitama minna. Olles end valmis seadnud ja takso tellinud astus Sille tripikojast tänavale ning nägi Stellat ja Karoliinat ühest mustavärvi BMW'st väljumas. Ülemeelikus tujus sõbranna ja Stella suundusid trepikoja poole mille ees seisis Sille. Karoliina koheselt küsis, et kuhu sa minemas oled aga Sille ei vastanud talle sõnagi ning suundus tokso poole mis maja ette seisma jäi.
Sille plaan oli kättemaks kuid teadnuks mis teda ees ootab oleks ta vist selle kättemaksuplaani ära jätnud. Ta tahtsis näidata tütrele ja eeskätt Karoliinale, et ta pole mingi kuivik kes hädaldab ning kelle maailm põõrleb töö ja kodu ümber.
Olles klubisse jõudnud ei pidanud Sille kaua ootama, et keegi talle välja teeks. Ta juurde astus pikka kasvu viisakas mees. Paistis, et to mees polnud mingi suvaline jorss, kes nädalavahetusel klubitab. Sellel mehel oli välimust ja ta käitus vägagi härrasmehelikult. Ta oleks olnud nagu tuhandete naiste unistus ja miksmitte unenägu. Sille kes ammu enam pole kusagil klubis käinud ja kes oli meestest teadlikult eemale hoidnud oli jahmunud, et selline mees teda märkas. Loomulikult oli tal hea meel ja peale mõnda koksi tõusis tuju veelgi. Ühtaegu oli Sille unustanud kõik selle mis viimaste nädalate jooksul oli toimunud. Ta polnud ammu enam nii hästi end tundnud.
Mees kes talle jooki välja tegi ning kes nägi välja nagu unistus kohtles Sillet lugupidavalt. Ühe koksi järele tuli teine, siis kolmas ja neljas. Ühel hetkel aga kadus Sillel pilt eest ja siis kui see taas tal ette tuli ärkas ta ihualasti teki all hämaras toas. Loomulikult oli naise ehnatus suur ning kohe püüdis ta meenutada mis oli juhtunud. Kuuldes läbi ukse teisest toast naerukilkeid ja juttu otsustas ta esmalt uurida kus ta üldse on. Voodist püsti tõustes sai Sille aru, et ta on omaenda kodus ja tütre voodis. Seda enam mõtles ta sellele miks ta midagi ei mäleta, ühtegi hetke isegi sellest mitte kuidas ta koju jõudis. Veel enam mõtles ta nüüd sellele, et kui tema ärkas üles enda kodus, siis kes on need kss tema korteris on?
Ta avas ukse ja nägi, et elutoas istuvad tema tütar, sõbranna Karoliina ja kaks võõrast meest. Küsimusele mis siin toimub? Vastas koheselt Stella, et ema kas sa siis üldse ei mäleta midagi? Sille seepeale, et ei mäleta midagi. Karoliina kes muieldes Sillele otsa vaatas tegi suu lahti ja see mida Sille sealt kuulis oli parajaks üllatuseks. Nimelt kui Sille klubisse oli läinud otsustasid Stella ja Karoliina talle sinna järele sõita. Seal aga avanes neile vaatepilt kus Sille rippus ühe pikka kasvu mehe kaelas kes teda parasjagu WC'see lphistas. Karoliina kes asjasse sekkus oli saanud Sille käest rusikaga vastu mägu ja keda Sklle oli sõimanud selle eest, et to väidetavalt ta uut sõpra ei endale võtta tahab. Selle peale tegigi Karoliina ettepaneku minna Sille korterisse ja seal edasi pidutseda. Olles Sille poole jõudnud oli Sille veel teadvusel ja väga põõrane. Nimelt tunnistas Stella, et Sille oli tahtvat grupikat teha. Grupikast loomulikult midagi välja ei tulnud sest Sille oli maani täis ja jõudis ainult end alasti koorida, mille peale ta maga aidati. To pikka kasvu mees ja tema sõber jäid aga Stella ja Karoliinaga edasi korteris pidutsema.
Seda kõike kuuldes oli Sillel väga piinlik kuid alkoholi mõju tema organismis andis endasst veel tunda ning ta tundis, et peab midagi peale võtma. Ta haaras laualt klaasi milles oli viinakoks ja tõmbas selle paari lonksuga alla. Näis nagu oleks tegu elukutselise joodikuga, kuigi Sille oli naine kes tarvitas vähesel määral alkoholi. Seejärel istus ta nagu muueas Karoliina kõrval istuva mehe sülle ja sosistas talle kõrva, et kas ta teadvat, et Karoliina on prostituut? Mees selle peale, et ta teab seda ja seda ka, et sinu tütar Stella peab sama ametit ning, et nende pärast me siin üldse olemegi. Selle peale sai Sillel mõõt täis, ta haaras mehel rinnust kinni ja hakkas teda magamistoa suunas tirima. Karoliina hakkas naerma ja hüüdis, et "Vana hobune tahab ka kaeru saada".
Sille kes sai mehe maganistuppa ei lasknud nüüd enam võimalust käest. Karoliina ja Stella olid pehmelt öeldes imestunud Sille käitumise üle. Sille oli äkki nagu teiesti teine inimene. Poole tunni mõõdududes jäi magamistoas vaikseks ning hetk hiljemnastus Sille sealt rahuloleva näoga välja, ise nägu kerges muiges.
Nüüd aga hakkas Karoliina tujutsema, kuna tena olevat tahtnud ka selle mehega mürada. Karoliina ei jätnud enda pahameelt välja näitamata ja ütles Sillele seda otse näkku. Selle peale vastas Sille talle, et: "Sina oled lits ja litsid ei vali kellega nad magavad aga mina seda pole ja võin valida." Karoliinale läks Sille öeldu hinge ja ta kargas püsti ning tormas Sillele kallale. Naised läksid käsipidi kokku ja peale heledaid lakse teineteise näole tiriti juba teineteist juustest. Stella kes püüdis ema ja Karoliina vahelisele kaklusele vahele astuda sai juhusliku hoobi mis paiskas ta kuklaga vastu lauanurka. Mõni hetk hiljem märkasid naised Stellat maas lamamas mis peale lõppes ka koheselt kisma. Üks meestest kes oli Sillega eelnevalt magamistoas oli jäänud sinna magama ega kuulnudki naistevahelisest kisnast midagi. Teine oli hetk varem läinud rüdule suitsetama ja kui kuulis naiste kisa astus ta tuppa ja püüdis küll naisi lahutada aga füüsiliselt osutus mees nii araks ja vahele ei aatunud.
Stella kes sai juhusliku hoobiga pihta ja peaga vastu lauanurka kukkus oli teadvuseta. Naised helistasid hädaabisse ja kutsusid kohale kiirabi. Kiirabi kohale jõudes kutsusid nemad välja politseipatrulli ning siis selgus, et mehed kellega koos pidutseti neist üks oli tagaotsitav. Stella seisund oli raske ning ta toimetati viivitanatult haiglasse.
Sille kes kiirabiautos oma tütrega koos haigla poole sõitis ning kes oli murest murdumas mõistis äkki, et ta peab igasugu sõpruse sõpruse Karoliinaga lõpetama. Sest talle näis, et Karoliinaga suhtlemine ja sõbrustamine mõjub tema ja ta tütre elule hövitavalt. Sille tundis nagu ta oleke järsku kaineks saanud ning ta silmad Karoliina osas oleks kui avanenud. Sõbranna kes on küll vabameelne ja avatud aga kelle endi elu on nii laiali pillutud ei mõju talle hästi. Sellel hetkel kiirabiautos oma tütrega haigla suunas sõites tegi Sille kindla otsuse Karoliinaga sõprus lõpetatuks lugeda.
Peagi jõudsid nad haiglasee kus Stelle sai kohe arstide hoole alla. Selleks hetkeks oli Stella koomasse langenud ja ta seisund kriitiline. Kukkumise tagajärjel vastu laua nurka sai Stella peahaava kuid õnneks mitte otse kukklapiirkonda vaid laua nurg riivas Stella pead nii, et see tekitas pika haava millest voolas palju verd, mille tagajärjel Stella kaotas teadvuse ning langes koomasse. Arstide sõnul oli kiirabi diagnoos siiski pisut ennatlik ning Stella seisund paranes iga hetkega kui haav sai kinni õmmeldud. Juba mõne tunni pärast tuli Stella teadvusele ja Sille sai kergendunult hingata, et tütre elu enam ohus ei ole. Peale paari päeva haiglas olemist sai Stella koju ning elu hakkas tasapisi vandesse rõõbastesse tagasi minevat kui ühel õhtul ilmus Sille ukse taha Karoliina. Ta tuli väidetavalt vabandust paluma aga Sille jäi endale kindlaks ja saatis ta ilma pikema jututa minema. Sille oli kuulnud vahepeal ühelt enda tuttavalt kuidas tolle mees oli Karoliinaga sehkendanud ja pärast selgus, et ta oli saanud suguhaiguse mille ta oma naiselegi edasi andis.
Ka Stellal oli plaan elus uus lehekülg põõrata ning seljataha jätta kõik eelnev. Ta mõistis, et intiimteenuste müügist saadav raha ei ole väärt, et oma keha alandamist ega ka halbu suhteid oma emaga.
Stella jätkas õpinguid ülikoolis ning peagi saabus ta ellu üks tore noormees. Loomulikult kutsus Stella noormehe ühel päeval ka enda poole külla ja tutvustas teda emale. Sille jaoks paistis noormes veidike nohikuna aga mõtles seepeale, et: "Parem üks nohik kui mitu kiimas m..ni!"
˅ näita rohkem ˅
2023-05-03 18:49
Fantaasiajutuke "Päevik."
(Inspiratsioon reaalne elu).
(Nimed: väljamõeldud).


Esimene issekanne 4. juuni 2018. Tere päevik! Mina olen Armin, 16. aastane noormees ja teen esinese sissekande enda päevikusse. Siia kirjutan ma enda kõige suuremad saladused ja mõtted mida teistele rääkida ei saa.
Tänapäeval ei ole kombeks päevikud pidada ja veel vähem seda teeksid minu ealised noormehed. Päeviku kirjutamine on rohkem tüdrukute teema aga kusagil pole ka kirjas, et poisid ei võiks seda teha.
Niisiis, alustan eelmisest nädalavahetusest kui käisin oma parim sõbra Markuse pool külas. See mis juhtus seal on päris kindlasti sobilik siia päevikusee kirja panna, kuna päevikusse kirjutatakse enamasti enda kõige salajasemaid asju. Pealegi ei saa ega tohi ma sellest kellelegi rääkida. Isegi Markus kes on minu parim sõber ei tohi sellest teada saada, sest siis saaks meie sõprus koheselt lõpu.
Lugu sai alguse eelmisel reedel kui Markus mind enda poole nädalavahetuseks külla kutsus. Pidime tegema filmiõhtu ja kuna Markuse ema kodus ei olnud siis saime üsna lõdvalt aega veeta. Ostsime õlled ja snäkid vaatasime mitut päris tegijat filmi.
Kusagil kella kahe paiku öösel läksime magama. Õhtu oli normaalne, Markus tahtsis paar tüdrukut ka kutsuda aga need hakkasid hädaldama, et nad ei saa tulla ja nii edasi. Tegelikult oligi nii parem, et plikad tulemata jäid. Teadagi, et Markus kutsus Helenat ja Marionit ja need plikad on teada tuntud piprad. Pealegi on igal eelneval nädalavahetusel olnud mingi jama nende kahe tibiga ja vahelduseks on hea naistest eemal olla.
Niisiis, umbes kella kahe ajal öösel keerasime endid magama. Markus läks enda tuppa ja mina jäin elutoa diivaile. Algul und eriti ei tulnud aga mingi hetk vajusin täiesti kotti.
Hommikul ärgates ja silmad avades seisis diivani ees Markuse ema, kes veidi ehmatunult küsis, et mida mina siin teen? Ütlesin, et tegime eile Markusega filmi õhtu ja ma ei hakanud enam öösel kuju minema. Selle peale vastas Markuse ema, et seda on näha jah, et teil filmiõhtu on olnud. Oleksite võinud vähemalt taara ära koristada. Markuse emp on päris normaalne kuna ta ei hakka õiendama kui vahel õlli libistame. Minu mutt oleks kohe vist undama hakanud ja enne lõunat poleks ta oma sireeni kinni pannud.
Markusel on enda empsiga väga vedanud. Vähe sellest, et ta on normaalse suhtumisega, siis näeb ta tegelikult päris pandav välja. Jah, nii võib-olla ei tohiks mõelda aga ta on ikkagi naine, mis sest, et minu parima sõbra emps.
Küsisin Markuse empsilt, et kas Markus on üles ärganud ja sain vastuseks, et ta ammu ärkas juba, sest Markuse isa helistas ning kutsus ta enda poole paariks tunniks appi. Markuse emps ja paps ei elanud enam koos aga suhtlesid omavahel ikka. Markus elab empsiga ja tema papsil on uus naine. Nii, et Markuse emps ütles, et ma Markuse ära ootaksin kuna tal kaua ei lähe.
Lebotasin diivanil ja vaatasin kuidas Markuse emps koristama hakkas. Noh ma pakkusin talle, et aitan koristada aga ta ei soovinud abi. Ühel hetkel kummardus Markuse empa diivani ees nii, et tema kanni ja minu näo vahele jäi ehk mongi pool meetrit. Sellel hetlel tundis kuidas miski minu alakehas pead hakkas tõstma.
Ahh jaa... Markuse empsi nimi on Pille. Ta näeb päris naiselik välja. Tissi ja tussu tall ikka on. Pealegi olen ma avastanud, et küpsemas eas naised erutavad mind. Markuse emps Pille on kah mingi neljakümnekahe aastane vist. Ega ma täpselt ei teagi.
Igatahes see hetk tekkis mul vastupandamatu soov tema kanni katsuda ja äkki ma seda tegingi. Markuse emps kargas püsti ja ütles. "Kuule ulakas noormees, mida sa teed?"
Mina seepeale, et: "Noo tead see vist juhtus kogemata."
Pille: "Ega see nüüd nii kogenata kah ei olnud."
Mina: "Tegelikult ei olnud jah kogemsta, väid meelega."
Minu üllatuseks ei saanud Markuse emps pahaseks, vai tundus pigem nii, et see hoopis meeldis talle. Ta põõras end ringi, kiskus mul teki pealt ja kummardus minu kohale. Sellel hetkel oli minul täpselt see tunne, et nüüd hakkab midagi põnevat juhtuma ja ma ei eksinud.
Pille kummardus minu kohale selleks, et mind suudelda. Oohhh see oli mõnus. Haarasin tal ümbert kinni ja libistasin oma käe talle kannile. Nii mõnus pehme ja seksikas. Tal olid jalas õhukesed retuusid mille värvli vahelt ma käe sisse ajasin ning siis teda stringidest veidi sikutasin.
Markuse emps oli muutus äkki nii tiiraseks. Mulle tundus, et ta tahab kaugemale minna ja, et ta pole ammu saanud. Muidugi ei ole mul kogemust vanema naisega nii, et ma kasutasin võimalust ega hakkanud vastu punnima.
Juba järgmisel hetkel olid ta rinnad minu vastu minu nägu ja siis juba hakkas ta end paljaks koorima. Ta sikutas mind, et ma püsti tõuseksin ja ise ta istus diivanile. Ma seisin tema ette ning ta tõmbas mul alukad maha ja võttis kohe minu riista oma huultele. See oli väga mõnus tunne. Ikkagi naine kes on kogenud ja teab mida ta teeb, mitte nagu Marion kellega olin viimati olnud. Marioni ei saa küll Pillega võrrelda kuna Marion on ikka täiesti kogenematu ja tuim. Paned nagu suvalisse auku aga erilist naudingut sellest ei ole. Pille aga seevastu on igast otsast naine. Temast õhkub soojust ja kirglikkust.
Ta imes minu riista ja töötles seda nagu proff. Järgmisel hetkel lõpetas ta minu riista imemise ning küsis minult, et kas ma olen naist panna saanud? Vastasin, et olen, et süütu ma ei ole aga naist kelle kohta saab öelda, et ta naine on, pannud ma ei ole.
Markuse empsist ma iseenesest midagi niisugust oodata ei osanud. Hetkeks mõtlesin selle peale küll, et ta on minu parima sõbra ema aga samas oli minu ees naine kes ise end mulle pakkus nii, et keelduda oli raske.
Muidugi ma lükkasin talle sisse ja püüdsin olla tasemel. Ilmselt tena jaoks olin ma ikka päris poisike. Kuid mine sa tea... Mulle oaistis küll nii, et ta nautis seda. Ma sain kahel korral paugu lahti. Esimesel korral tuli see päris kiiresti. Sest midagi nii head polnud ma kogeda saanud. Markuse empsil on vapustavalt seksikas keha. Natuke volüümi ja mõned väiksed voldikesed. See kõik on nii paganama erutav, et praegu kui ma sellest kirjutan siis on ta mul silmade eesm ja püksis kõvatab juba.
See kui ma enda parima sõbra ema panin oli küll supperhea nauding aga nüüd on mind see vaevama hakanud. Tunnen natuke häbi kui Markusele otsa vaatan aga hoian oma emotsioone täiega tagasi. Kui Markus sellest teada saaks siis oleks jama päris suur. Tüüp ilmselt tuleks mulle kätpidi kallale. Ta on natuke äkkiline ja see oleks piisav põhjus, et tüüp närvi läheks.
Me olekski peaaegu Markusele vahele jäänud, sest kui me olime asjaga lõpetanud helistas Markus mulle ja küsis, et kas ma olen veel tema pool, et ta jõuab kümne minuti pärast umbes. Oleks me veel asjatanud ja Markus sellel hetkel koju tulnud siis oleks küll päris perses olnud.
Markuse empsi Pillega sain ma puhtjuhuslikult järgmisel päeval linnas kokku ja me rääkisime. Ta tahtis minu ees vabandada, et selline asi üldse aset leidis. Küsides temalt, et kas talle meeldis see vastas ta, et meeldis aga ei tohiks meeldida. Pealegi olen ma tema poja parim sõber. Ma siis mõtlesin, et käin idee välja, et kohtume veel aga salaja. Nii, et Markus teada ei saaks ja hea oli, et ma seda küsisin sest Pille lubas asja üle mõelda. Kuigi ma ei tea kas see ikka on hea. Mismoodi ma oma sõbrale edaspidi otsa vaatan kui salaja käin tena empsi põrutamas? Kui terve see nädal olen ma sellele teemale mõelnud ja midagi paremat ei ole ma suutnud välja mõelda. Ma ei taha jääda enda parimast sõbrast ila aga samamoodi ei suuda ma ka Pillest eemale hoida. See naine ajab mind täiesti hulluks. Ainuüksi juba temale mõtlemine ajab mind põõrdesse.
Selle pärast ma mõtlesingi, et hakkan kirjutama päevikut, et siis saan ehk end tühjaks laadida. Ma ei saa sellest kellelegi rääkida.
Eile õhtul helistas Pille ise mulle ja andis teada, et Markus läheb nädalaks oma isaga Lõuna-Eestisse ja, et tal on õhtud vabad. Kas tõesti on Markuse emps minust niivõrd huvitatud, et ta mulle ise helistab? Ilmselt siis on. Ma ei tea mida edasi teha? Kuid na tean seda, et ma ei suuda sellest naisest eemale hoida. Põhiline on praegu see, et sellest keegi midagi teada ei saa. Eks siis ole näha mis saab.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-21 21:40
Fantaasiajutuke "Nädalavahetus sõbraga."


Meil tekkis ühe sõbraga plaan minna nädalavahetusel metsa. Tal pidavat olema kusagil metsas jahimajake ja ta kutsus mind kaasa. See tundus minu jaoks pisut kummaline, et ta mind kaasa kutsub sest ta ei ole mind enne sinna kunagi kutsunud. Aga kuna ta teadis minu saladust tänu sellele, et me tutvusime iha lehel, siis tekkis mul koheselt mõte, et äkki see on seotud just minu saladusega. Ma ei eksinudki. Ta ütles, et ma võiksin oma asjad kaasa võtta kui ma soovin sest seal saaksin ma naisena olla kui ma vaid soovin. Loomulikult see pakkumine oli väga ahvatlev ja teist korda ma seda endale enam ütelda ei lasknud. Kuigi eks väike ebakindlus tekkis minus ka. Sest tema ees ma veel naiste riietes ei ole olnud. Kuidagi võtsin ma oma julguse kokku ja mõtlesin, et nii head pakkumist ei priigi enam tulla. Pealegi meil on omavahelised suhted päris head ja miks siis mitte. Mine sa tea mis põnevat seal metsamajakeses võib juhtuma hakata.
Nii, et siis ühel nädalavahetusel viis meid tee linnast välja tema jahimaja juurde. Koht kus tal jahimajake asus oli päris ilus, vaid mõnisada meetrit jahimajast eemal asus väike metsajärv. Lõuna-Eesti männimetsad ja loodus on imelised.
Jahimajaks oli väike palkidest hoone kus oli kaks ruumi, eesruum ja taga magamiseks mõeldud väike toake. Kütta enam vaja ei olnud sest ilmad olid vägagi soojad. Kuigi majakeses oli olemas ka väike ahi, millega vajadusel seda majakest kütta oleks saanud. Ilmselt kasutas ta seda maja ka sügisel ja võib-olla isegi talvel.
Kohale jõudes oli oakkus ta välja, et kui ma tahan siis võin kogu aeg naiste riideid kanda, et see isegi meeldiks talle ja nii harjuksin ma temaga ka rohkem sellises rollis ära. Ta ei ole pealetükkiv kiimakott ja seda oli tena varasemast käitumisest selgelt näha. Ta on pigem vaikne ja mõistlik mees kes üritab lähtuda ka teiste soovidest ja see on just see mis mulle väga hästi sobib.
Muidugi ma vahetasin kohale jõudes riided kuna suvi oli käes ja väljas oli üle kahekümne kraadi sooja otsustasin ma riietuda mugavalt. Ehk siis minu puhul klassikaliselt mugav riietus on tuunika ja retuusid. Mõeldu tehtud. Järgmisel hetkel ma seisin tema ees ja ta vaatas mind nagu ta mõõdaks mind pilguga. "Normaalne!" Kostus ainuke lause tema suust. Ma ei osanudki mitte kuidagi sellele reageerida. Tundus vähemalt, et tema jaoks see ei ole tõesti imelik.
Me tõime autost oma asjad majakesse ja ma läksin maja ette pingile istuma. Ümberringi oli kosta linnulaulu ja haudvaikust. Kui olin natuke seda ilu nautida jõudnud astus ta ukesele, ise täiesti alasti. Ma teadsin, et talle meeldib nudism aga oleks võinud siiski hoiatada, et kohe end alasti võtab. Kuid ei ole hullu midagi. Mulle avanes vaade kuidas suurt kasvu mees seisab palkamaja ukspiidale nõjatudes ja liigutades oma keha riista vänderdab. Kusjuures ma nüüd mõõtsin teda ka pilguga aga pilk jäi pidama tema riistal mida ta kõigutas. See kuidas ma tema riista vaatasin ei jäänud tall märkamata ja ta astus ukselävelt maha ja seisatas minu ette, kõigutades oma riista minu näo ees. Pean tunnistama, et nüüd jõudis siis lohale see milles alguses olin kahelnud. Nimelt selles, et tal ongi sellised plaanid. Jah, minus tekkis vastupandamatu kiusatus seda riiste näppida ja seda oma huulte vahel tunda. Nii haarasin ta riista oma sõrmede vahele ja sealt libistasin selle juba oma huultele. Äkki tundisn ma meeletut tungi selle imemise vastu. Ma surusin oma huuled tugevalt ümber tema riista ning imesin seda aeglaste kuid pikkade tõmmetega. Tundsin kuidas see minu huulte vahel järjest enam ja enam jäigastus, kuni see järsku mulle näkku pritsis. See pauk tekitas temas iha ja järsku haaras ta minust kinni ning suunas mind ukse lävele istuma. See järel krahnas ta minu jalgadest kinni ja hakkas mul retuuse jalast ära kiskuma. Kui aus olla siis sellel hetkel tundsin ma küll end tahetuna ja ma ei hakanud vastu puiklema. Juba järgmisel hetkel olin ma selili üle ukseläve jalad ülesse tõstetuna ja tema riist minu auku sisenemas. Ta teadis kuidas ja nismoodi, hoolimata sellest, et ta oli kiimas ja veidi isegi agressiivne oskas ta samas olla ka ettevaatlik.
Peale mõningast asjatamist majakese ukselävel läks ta jooksuga järve poole ja ma kuulsin kuidas ta vette hüppas. Tunne oli kuum ja ülekuumenemise vastu tuleb end ikka jahutada.
Hetke pärast tuli ta tagasi ja kutsus mind ka ujuma. Minul aga on see teema, et ma ei oska ujuda ja veel vähem lähen kohta mida ma ei tunne. Tema ikka käis peale, et ma tuleksin koos temaga ujuna. Järsku haaras ta mul käest ja sikutas järve poole. Ütleks seda, et see sikutamine oli kah päris erutav. Hetkeks turgatas pähe mõte, et kas ta tõesti võtab mind nagu naist või kuidas sellega on lood? Tema käitumises ei olnud ühtegi viidet sellele, et ta on metsamajja tulnud koos oma sõbraga. Jah, ta käirus minuga nii nagu üks mees käituks naisega. Siinkohal täpsustaks pisut, et nagu naisega kellesse mees on ära armunud ja tänu millele ta käitub kohati nagu poisike.
Järve äärde jõudes hakkas ta manguma, et ma riided ära võtaksin ja temaga ujuma tuleksin. Ausalt ma eibtahtnud vette minna. See peale tõmbas ta mind endaga kaasa ja nii ma riietega vees olingi.
Olin talle eelnevalt öelnud, et ma ei oska ujuda ja kuna jalad ka põhka ei ulatunud siis tekkis kerge paanika. Kuid sellel hetkel töötas mõistus veel päris selgelt ning ma mõtlesin teda ninapidi vedada. Seega aitasin ise kaasa, et ma vee alla vajuksin. Ma ei tea milles asi oli aga põhja ma ei vajunud. Ehk tuleneb see sellest, et mul on omajagu rasvapolstrit ümber mis ei lase põhja minna. Seega otsustaein ise lolli mängida uppumist teeselda. Järsku tundsin kuidas ta minust kinni haaras ja enda vastu tõmas ning hakkas kalda poole sikutama. Sellel hetkel teadsin silmad sulgeda ja teeselda, et tõmbasin vee kopsudesse ning nüüd olen teadvuseta.
Tahtsin teada kas ta paanikasse ka läheb aga olin unustanud ühe olulise asja. Nimelt selle, et ta hakkab mulle suult suule hingamist tegema. Mida ta tegema ka hakkas loomulikult. Ütleme nii, et see vist natuke isegi nagu meeldis mulle.
Niiöelda taas elule ja teadvusele tulles ütlesin talle, et mängisin lihtsalt lolli ja tahtsin teada kuidas ta reageerib. Selle peale vastas ta ainult ühe lause. "Mulle meeldis sind suudelda."
Mis ma nüüd siis teen? Sõber kes oli mind nädalavahetuseks oma jahimajakesse kaasa kutsunud on minusse ära armunud. Õigemini minu naiselikku poolde, kui täpsem olla. Sest ma ei ela 24/7 naise rollis. Mis ma nüüd teen? Kas küsin kinnituseks üle, et kas ongi nii või? Mõtleein, et veel kohe ei küsi, et ootan veel natuke.
Jõudes majakese juurde tagasi vahetasin ma märjad riided kuivade vastu ja me hakkasime grillima. Muidugi läks kõik edasi samamoodi nagu enne ainult, et nüüd ta palus mul kindlasti naiste riideid kanda. Iga järgnevat lauset mida ta ütles püüdsin ma analüüsida ja selgeks saada, et mida ta tegelikult siis soovib või ootab. Siiski otsustasin ma veel oma küsimust edasi lükata ja oodata sobivat hetke. Kuid mida tund edasi seda enam veendusin ma selles, et ta ongi minusse ära armunud. Sest tema ta leidis jga hetk võimaluse mind puudutada, silitada ja muutus kuidagi üli hoolivaks kuni ta järsku mind järsku suudles. "Täiesti lõpp!" Mõtlesin ma nüüd aga samas tundsin ma, et see suudlus meeldis mulle juba rohkem kui eelmine.
Üritasin kohe selle mõtte peast heita kuna ma olen suhtes naisega. Järgmine mõte eelmisest lähtuvalt oli see, et nüüd olen ma oma naist ka petnud, alustades sellest, et ma üldse siin mehega olen, ise naiseks riietatuna. Kuigi jah... mis tehtud, see tehtud ja seda olematuks enam ei muuda.
Peagi oli aeg magama minna ja seda me tegime nüüd küll nii, et kumbki läks eraldi voodisse. Ütlesin kohe talle, et aitab sellest mis päeval ja õhtul aset leidis. Ta ei hakanud selles osas ka vastu puiklema.
Niisiis peagi oli tema juba uinunud ja minu mõtted läksid ikkagi tagasi selles suunas mis päeva oli juhtunud. Tabasin end mättelt, et ma tahan teda puudutada ja ikkagi tahan ma tema riista veel ja veel oma huultel tunda.
Järgmisel hetkel tõusin ma voodist püsti ja astusin tema voodi suunas. Ta oli jäänud selili asendis magama. Tõmbasin tal teki pealt ja ta oli alasti. Kummardusin tema riista kohale, võtsin selle oma sürmede vahele ning mängisin sellega pisut. Seejärel libistasin ma selle enda huultele ja hakkasin seda imema. Tema magas ja ma imesin tal unelealt lahti. Lõpetades panin talle teki peale ja läksin enda voodisse. Ta ei ärganud selle peale üles kui ma tal lahti olin imenud. Osa ta spermast ja yema riistale ja alakõhule. Selle jätsin ma sinna meelega, et hommikul tema üle nalja visata.
Olin jäänud magana kuni ärkasin selle peale kui kuulsin, et sõber oli ärkevel ning oli avastanud, et ta riist ning alakõht on spermaga koos. Mina selle peale küsisin, et kas ta mägi mind unes ja enda üllatuseks vastas ta, et nägi jah. Kuid ta poleks arvanud, et tal unepealt lahti läheb.
Ta tõusis voodist püsti ja astus majakesest välja järve suunas. Mina aga leidsin, et nüüd tuleb see asi siin ära lõpetada ja asjad selgeks rääkida. Kui ta järve äärsst tagasi tuleb siis küsin ta käest mis värk on?
15. minuti pärast oli ta tagasi ja ma esitasin kohe oma küsimuse, et kas mulle tundub või on ta minusse ära armunud? Selle küsimuse peale istus ta toolile ja vaikis hetke ning vastas jaatavalt. Minu konkreetsus sellel hetlel oleks nii mõnelegi teisele mehele silmad ette teinud sest ma palusin, et me sõidaksime kohe linna tagasi ja et ta unustak ära selle mis siin metsamajakeses juhtus.
Me pakkisine asjad kokku ja sõitsine linna tagasi. Seda teemat me rohkem ei puudutanud. Paaril korral ta püüdis seda teemat uuesti üles võtta aga ma keelasin seda teha ja lõpuks sai ta ehk aru. Nüüd peale seda nädalavahetust seal metsaajakeses või jahimajakeses mis iganest see ka ei olnud pole me enam kohtunud. Nii jääbki see asi sinna paika ning me enam ei kohtu sest tema soov oli minuga suhe luua, mida mina ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-22 13:17
fantaseerin - kohtusin päriselt iha.ees-t kellegagi

ommikul logisin ihasse sisse, tsekkisin kuulutusi. vaatasin 20a kutt kuulutas, et tahan seksi - tal oli profiilis kaks pilti näost ja kehast. küsisin et oled sa kindel

jah olen - davai anna oma nr , vahetasime nr , helistasime, saimegi kokku ja seksisime - loomulikult on see fantaasia, sest see ei juhtu mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2023-05-22 15:59
Fantaasiajutuke "Põõrane tutvus".
(Inspiratsioon reaalsest elust).


Mõni aeg tagasi tutvusin ma siin iha lehel ühe väga vahva vanema naisega. Algul nagi ikka pidasime kirjavahetust ja rääkisime maast ja ilmast. Tema kirjutas mulle esimsena ja tundis huvi minu konto vastu sest ta ei olnud enne oma elus kokku puutunud selliste inimestega nagu on transinimesed. Mina end küll transinimeseks ei pea aga siin lehel muid võimalusi ei ole enda naiseliku poole väljendamiseks. Temakesele pakkus aga teema väga huvi ja nii me pidasime mõni päev kirjavahetust kuni temake mulle kirjutas, et mina talle olen väga meeldima hakanud. Minu jaoks tundus see olukord pisut veider aga mõtlesin, et vaatan kuhu suunas asjad liikuma hakkavad.
Ühel õhtul kui me taas teineteisele kirjutasime sa temake aru, et tõesti asi hakkab käest ära kiskuma, et meie vanusevahe on päris suur ja et see asi tuleb siin ja kohe ära lõpetada. Ütlesin talle, et vanusevahe ei tohiks küll olla põhjuseks suhtlemist lõpetada. Tõsi, temake on üle viikümne aasta vana ja mina kolmekmneviiene ja mis siis...? Suhelda võib ikka. Temake selle peale, et ta ei tea isegi kuidas see juhtus aga ta on minust sissevõetud. Ta tahab minuga kohtuda ja talle väga meeldib ning erutab minu huvi ja soov kanda naiste riideid. Temake tegi ettepaneku, et ta taks mulle ise sukki jalga panna ja mind naiseks riietada. Ainuüksi mõte sellest pidavat teda niivõrd erutama, et võtab alt märjaks.
Mis mul saab selle vastu olla, ütlesin talle ise olin pehmeltöeldse jahmunud, et selliste soovidega naisi üldse leidub. Ma olen sellise asja peale mõelnud, et kui selline naine leiduks siis oleks see küll päris uskumatu ja nüüd siis leiduski.
Samal õhtul rääkisime tunde telefonikõnes kuni saabus hommik. Kell oli 5.30 hommikul kõne lõpetasime. Jäi kokkulepe, et saame kokku ja viime fantaasiad ellu.
Mõni nädal hiljem kutsusin temakese Tallinna kus olime broneerinud hotelllitoa. Esimene kohtumine silmast silma tundus täpselt selline nagu oleksime juba vanad sõbrad. Kallistasime teineteist ja tema temake oli nii rõõmus, et lausa rippus mul kaelas ning musitas mind mitmeid kordi põsele.
Kuna kohtumine leidis aset sama hotelli vahetus läheduses kuhu me minema pidime siis esialgsest plaanist kohvile minna sai see, et suundusime kohe hotelli. Tuppa jõudes ütles temake, et ta oli seda hetke väga oodanud nii, et hakkame kohe pihta. Temake oli üsna temperamentne naine aga mitte ülevoolav ega pealetükkiv, vaid pigem hooliv ja igati mõistev.
Minu enda jaoks tundus küll asi veider aga samas valdas mind siiski tunne, et ma võin teda usaldada ja, et ma saan tõesti tema ees jääda iseendaks. Kuigi sellise naise ees end ise naiseks riietuda tundus siiski piinlik, aga teisalt tindus see piinlikkus nauditav.
Temake aga kohe, et "kallike, nüüd vahetame sul riided ja sa saad end kohe naiselikumalt tunda. Mina tahan sind selles aidata, sulle sukad jalga panna, rinnahoidja haaki kinni panna ja nii edasi. Ole hea ja võta kohe enda riidest lahti." See kuidas tenakse seda rääkis erutas mind koheselt. Tema mahe ja soe ning väga naiselik hääl mässisid mind koheselt erutuste põõrastesse keeristesse. Sellistest rollinängudest olin ma salaja unustanud ja ma ei lasknud end paluma hakata.
Minu peas tiirles sellel hetkel küsimus, et mis roll mul siis on selles rollimängus? Kas ma olen mees kellest temake soovib naist teha? Mängime me siis kasuema ja kasupoja mänge, kus kasuemal keerab ära ja ta soovib oma kasupojast tüdrukut või naist teha? Või mis variandi on veel?
Temakeselt seda küsides ütles ta, et vanusevahe poolest sobiks nii üks kui ka teine variant, et otsusta ise kelle rollis sa ise sooviksid olla. Ma ei teadnudki mida valida. Ühtäkki oli minu peas segadus ja ma ei osanud valikut teha. Temake selle peale, et eks siis vaatame jooksvalt kes sinust saab.
Selleks hetkeks olin ma tema ees ihu alasti ja temake palus mul istuda voodile. Ma olin enne enda riided laotanud toolile kus temake sai valida mida ta mulle selga panna soovib.
"Kallike, esmalt alustame ikka pesust." Temake kükitas minu ette ja hakkas mulle püksikud jalga panema.
"Appi! Mida ma teen? Mis asja me korraldame?" Küsisin ma endalt mõtteis aga see on ikkagi niivõrd erutav kui naisterahvas ise seda kõike teha soovib.
Olles mulle püksikud tõmanud üle põlvede palus ta mul püsti tõusta. Ise oli temake minu ees kükakil. Järgmisel hetkel võttis temake minu riistaksesest õrnalt oma pehmete sõrmedega kinni ja seejärel surus ta koheselt oma huuled sellevastu. Juba see hetk oli minu riist kõva ja erutus sedavõr suir, et ma üritasin end veidike tagasi hoida.
Temake sai sellest aru ja ei läinud kohe lõpuni. Kui ta oli mulle püksikud jalga pannud ja minu riistakese ise nendesse ilusti sisse paigutanud oli rinnahoidja käes järg. Selleks seisin ma tema ees ja tamakse seisis minu ette. Ma panin käed läbi rinnahoidja õlapaete ja temake surus end minu vastu ning võttis mul ümbertkinni, et siis seljatagant rinnahoidja haagid kinni panna. Sellel hetkel kui ta rinnahoidja haake kinni pani surus ta oma huuled vastu minu omi ning ta suudles mind üsna jõuliselt.
Järgneva etapina oli sukkade jalga panemine ees. Kuid järsku istus temake ise voodile, võtis esmalt jalast ühe kinga ja hakkas enda jalast sukka maha koorima. See järel toimus sama asi teisel jalal. Temake võttis enda jalast ära võetud sukka ja suunas selle mulle näo ette. Ütleme täpsemalt nina alla, et ma tunneksin selle lõhna. "Kallike nüüd paneme need sukad sinule jalga. Ma tahan, et sa kannaksid minu sukki."
Minu imestus üha kasvas ja teisalt ka erutus. See, et temake enda suka mulle nina alla lükkas ja, et ma selle lõhna tunneksin oli midagj kirjeldamatult mõnusat. Veel enam tahab temake, et mina kannaksin tema sukki. Nohh... mis ma oskan öelda.
Temake palus mul taas istuda voodile ja tena ise laskus taas minu ette kükakile. Ta võttis minu jala enda põlvele ja hakkas mulle sukka jalga panema. Oles jõudnud taas minu jalgevaheni kumnardus ta peake minu püksikutes punnitava riista kohale mida ta läbi püksikute suudkes ja see järel käega veidi silitas. "Rahu, ainult rahu kallke. Küll ma sinuga ka tegele?" Temake võttis teise sukka voodilt ja kordus sama asi minu teise jalaga. See järel haaras ta tooli seljatoelt minu sinna asetatud kleidi ja palus mul selle selga panna.
"Ma annaksin kallike sulle enda kingi kah proovida. Ma tean, et see erutaks sind aga kahjuks jäävad need sulle ka pisut väikeseks." Lausus temake magusal ja mahedal häälel.
"Ei ole probleemi kallike, mul on kingad endal olemas. Kuid sinu sukki on küll mõnus kanda. Tead mul on selline tunne mida ma ei oska sõnadessegi panna."
Temake haaras asetas oma käed mulle ümber kaela ja ütles: "Ma soovin sinuga armatseda. Ma vajan seda praegu." See järel surus ta oma huuled minu suule ma lasin tundsin, et see meeldib mulle ja ma lasen kõigil asjadel juhtuda mis juhtuma hakkavad.
Mõni hetk peale kirglikku ja mahlast suudlust istus temake voodile ja sikutas mind enda ette põlvitama. Ta haaras ühe käega munu peast ja teise käega kiskus ta enda kleidi serva ülesse poole. See volüümikas keha mida olin enda ihu vastus juba tunda saanud muutus minu jaoks üha ahvatlevamaks. Ma aitasin tal kleidi seljast ja suunasinta seejärel voodile selili. Ronisin tema kohale, suudlesin teda ja hakkasin mõõda tema keha suudlustega liikuma alla poole. Jõudes tema jalgadevahele haarasin tema püksikute värvlist, mis peale temake veidi end kergitas ja ma sain temakesel püksikud jalast võtta. Temakese jalgevahelt avanes imeilus vaade ürgsele metsale. Jah temakesel oli tutt karva kasvanud ja karvasust seal oli omajagu. Lükkasin praekese pealt karvad veidi eemale, püüdsin läbi tihniku teed rajada ning lõpuks jõudsinn pärale. Selleks hetkeks olin ma valmis ning ma limpsasin keelega tema tutti. See soolakas aga samas nii magus mekk keele otsal oli ülim. Ei läinud kaua kui temakese erutus kasvas ja kasvas ning peagi oli kõik märg. See jäärel aitasin ta voodil isukile ja temaka ajas kohe selt käe minu kleidi serva alt püksikute vahele ning võttis minu riista käsile. Ta hakkas seda imema ja see läks lahti. Minu soe sperma pritsis tema rindadele. Ma ei jõudnud end lihtsalt tagasi hoida. See kogu protsess alates hotelli ees kokku saamisest vajas välja laskmist.
Hoolomata sellest, et mul lahti läks ei lõpetanud temake minu riista kallal tegevust ja mõne aja mõõdutes oli see taas kõva. Selle peale tuli lausa käskival toonil lausa temakese suust, et ma pean temasse sisenama. Ega muud varianti ei olekski enam olla saanud. Kuid see kord tuli tema orgasm veel kiiremini ja temaga oli alt nii märg kui märg on võimalik üldse olla. See poos kui naine on selili voodil jalad üles tõsteuna on ikka väga hea. Mina aga olin temakest pannes naiste riietes. Küsisin temakeselt, et kuidas ja mismoodi temake siis mind nägi ja temake vastas, et teda meeletult erutab see kui naisena teda rahuldasin.
Hiljem kui asjad olid aetud ja me hotellitoas lihtsalt vedelesime ütles temake, et see on küll kummaline, et teda erutab mees naiste riietes aga, et mina olevat tõewti ka naiselik, vähemalt tema näeb seda minu puhul. Lisaks see, et ta ütles mulle nii, et kui meil oleks võimalus pikemalt koos olla siis ei oleks tall küll midagi selke vastu kui ma naise rollis sooviksin mõnedel päevadel olla.
Täiesti uskumatu naine minu jaoks. Alustades meie suurest vanusevahest ja lõpetades sellega, et tema ise soovib mind vahel naise rollis näha. Ma ausaltöeldes ei teagi mida teha. Meil on koos tore ja mõnus olla nong ma leian, et selline tutvus annab elule omajagu vürtsi juurde. Seega, tuleb elu nautida ja põnevad kogemused rikastavad elu veelgi.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-06 21:07
Fantaasiajutuke "Assistendi kingakesed".
(Inspiratsioon reaalsest elust).


Ma ei tunne sind kuigivõrd aga töö juures olen sul silma ikka peal hoidnud. Oled selline vaikne naine aga samas kolleegidega lõunapausi ajal lobised sa küll palju. Sinu häält on pea alati puhkeruumist kuulda. Sinu naeru on tavaliselt üle kontori kuulda.
Eile kui sa varem töölt ära läksid said minu ihad minust võitu. Ma läksin vaikselt meie töötajate garderoobi ja haarasin põrandalt sinu kingad. Kuna ma olin viimane kes töö juurde jäi siis ei olnud mul kellegi pealesattumist karta. Nii ma istusingi garderoobis asuvale toolile käes sinu kingad. Hetk hiljem oli minu huuled sinu kinganina suudlemas. Tundsin ühtaegu sinu lähedust ja seejärel pistsin ma oma nina sinu kingakesse. Sealt õhkas mulle vastu sinu kehasoojus sest alles mõni hetk tagasi olid sa selle kinga enda jalast võtnud. Mind valdas korraga meeletu soov seda soojust endale sisse ahmida, tunda iga oma ninasöörmega sinu keha lõhna. Tean, et jalgade puhul on see lõhn pisut erinev ning kohati võib see muutuda ebameeldivaks, aga selles sinu kingakeses olekes justkui ainult roosid olnud. Kuid ometi need olid sul päevotsa jalas olnud.
Pean tõdema, et ma siiski pisut liialdasin kui väitsin, et sinu kingi täidab üksnes rooside lõhn. Natuke oli järelnoodis tunda veidi väsimunud jalakeste lõhna. Kuid see lisas vaid asjale vürtsi juurde. Ma tundsin sinu kingade lõhna ahmides just nagu sa olnuks siinsamas minu ees. Tundsin sinu kurvikat keha ja sinu pikki mustavärvi juukseid, sinu rohekashalle silmi mulle otsa vaatamas. Sinu olemus kangastus läbi lõhnapuketi mis jõudis minu ninna sinu kingadest. Need mustavärvi sukkades kaetud jalakesed mis neis kingades hetk tagasi veel olid ja nende aroom on sedavõrd joovastavad, et ma ei saanud nina neist kingadest välja võtta. Üha enamtekkis mulle tunne nagu sa oleksidki just praegu siin. See tunne muutus iga sekundiga nii reaalseks, et ma võtsin oma nina kingaskesest välja ja mõtlesin, et hakkan hulluks minema. Hetk mil minu pilk enam ei puutunud minu käes olevaid kingi märkasin ma enda ees naisterahva jalgu. Nahast mustavärvi kevadsügis saabastes jalakesed seisid äkki minu ees ja mul oligi reaalne tunne, et nüüd olena ma päris hulluks läinud. Kuid pilku veidi kergitades hakkasin mõistma, et nende jalakeste otsas on siiski päris reaalne inimene, kelleks osutusid Sina ise. Ehmatus mis mind sellel hetkel valdas oli sedavõrd järsk, et siinu kingad pillasin ma automaatselt põrandale. Lisaks sellele, et olid mind tabanud hetlel mil sinu kingi salaja suudlesin ja nende lõhna nuusutasin hakkas tunduma kuidas mul põsed õhetana kippusid.
Ma küsisin, et kaua sa siin minu ees juba seisnud oled, mille peale vastasid, et piisavalt, et aru saada millega ma tegelen. Seega olin ma vahele jäänud ja otse kingade omanikule. Minu üllatuseks võtsid sa seda väga rahulikult ja kui ma taipasin kõsida, et miks sa töö juurde olid tagasi tulnud, märkasin ma kapi nurgal telefoni mille olid sa maha unustanud.
Me leppisime kokku, et sellest vahejuhtumist ei saa keegi teada ja sinu jaoks tundus see mida nägid mind tegevat huvitavana. Ma ei osanud arvata sa sellesse nii vabalt suhtud ja veel vähem oleksin ma uskunud seda, et teed mulle ettepaneku, et võiksin sinu teistessegi kingadesse oma nina toppida.
Me vestlesime oma pool tunnikest ja siis läksime sinu poole. Tegid ju ettepaneku millest oli raske keelduda. Sinu juurde jõudes ja sinu kingi nähes leidsin ma kohe omale lemmikud ja pakkusin, et võiksid neid järgmisel päeval tööl jalas kanda.
Pean ütlema, et meie ettevõttel on väga vedanud, et meie kontorisse sattus tööle selline naine. Paremat assistenti ma ei oskaks enam kusagilt otsida.
Nii jäigi meie kahe saladuseks minu fetish milles temalgi oma osa oli ja küsides temalt, et kas see teda erutab vastas ta jaatavalt. Ta ütles, et on ääretult nauditav teadmine kui keegi õhtul sinu kingade vastu nii suurt ihaldust tunneb. Mõte sellest, et mina tema ülemusena peale tööpäeva lõppu tema jalge ette viskuksin mõjub terve päeva jooksul erutust tekitavalt.
Nii me siis hakkasime peale tööpäeva lõppu mängima. Kingad, sukad vahetusid ja igal õhtul oli mida oodata. Nüüdseks on meie salajane mäng kestnud juba mitu kuud ja ei näita kusagilt väsimuse ega tüdimuse märke. Lisaks on kaasatud nüüd ka teiste naiskolleegide kingad sellesse mängu. Muidugi ei tea nemad sellest mitte midagi, et miks meie kahekesi kauemaks tööle jääme. Jutud küll käivad, et me olevat paar aga mis sellest. Me mõlemad oleme ka vallalised ja ongi hea, et päris tõe asemel nii arvatakse.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-30 20:06
Fantaasiajutuke "Ahvatlev kuid ebaterve".
(Inspireeritud reaalsusest elust).


Mõni aeg tagasi tutvusin siin lehel ühe vanema prouaga kelle uudishimu min vastu oli üllatavalt suur. Selgus, et sellel naisel oli huvi ühe parajalt veidra rollimängu vastu. Nimelt oli ta soovinud meest naiseks riietada ja ta tahtis kogu seda protsessi ise ka füüsiliselt teha. See tähendab, et tema sooviks oli mehele ise selga panna naiste riided.
Kuna asi tundus põnev siis otsustasime kohtuda ja tema fantaasia ellu viia. Olin broneerinud Tallinnas ühes hotellis toa ja saime eelnevalt kokku hotelli ees. Esma mulje tollest naisest oli võrdlemisi sümpaatne. Kuid see milleni asjad viisid olid isegi minusuguse elava fantaasiaga inimesel ootamatud.
Otsustasime minna hotellituppa ja pisut jjuttu ajada enne kui fantaasiat ellu viima hakkame. Tellisin pudeli veini ja jutt jooksis meil mõlemal nagu oleksime olnud juba ammu tuttavad. Ühel hetkel lähenes to proua mulle ja võttis mul ümbertkinni. Tundus väga meelitav, et ma selle proua jaoks ahvatlev olen. Proual endal ei ole ju häda midagi. Oma 58. eluaasta juures nägi ta võrdlemisi kobe välja. Eks sellises vanuses naistel ikka on kortsukesi ja see just lisabki väärikust. Salas oli ta veidike kurvikam ning rinnakam proua.
Lähenemisest järgmine samm oli see, et see proua suudles mind ootamatult ja ühtäkki muutus ta üsna tiiraseks. Ise viskas ta nalja, et vein hakkas vist pähe ning ta tahaks minuga magada. Küsisin, et aga mis saab sellest fantaasiast mis algne plaan oli? Selle peale vastas ta, et: "Meil on terve öö ees!" Muidugi on sse nii ja ma lasin asjadel juhtuma hakata. Peab ütlema, et mul ei olnud varem kogemust endast vanema naisega ja veel enam nii palju vanema naisega. Teatud mõttes tundus see pisut perversne aga samas meeletult põnev ja erutav. Veel enam tekitas erutust see, et kohe alguses sai rollid paika ja to proua soovis minu üle pisut domineerida. Selle vastu ei olnud mul midagi. Eriti selle vastu kui ta haaras mul kaelast ja surus mind enda ette käpuli ning käsutas oma kingi suudlema. See järel surus ta mind nägupidi enda reite vahele, et ma läbi tema pesu ja suknpükste tema lõhna tunneksin. Selle seeliku serva all olles mõtlesin ma küll, et mida ma teen aga selleks hetkeks oli minu erutus kasvanud sedavõrd, et tundsin kuidas pükstes hakkab kitsaks kiskuma.
Ta kamandas mind enda seeliku alt välja ja hakkas end lahti rioetama. Samal tõmbasin ka mina endal teksad maha, kiskusinaluspüksid jalast ja juba hetk hiljem olin ma taas sukeldunud tolle proua reite vahele.
Nüüd oli olukord juba veel maitsvam ja mahlasem. Proua oli selili vootil, üks käsi surus minu pead vastu tema jalgevahet ning vahepeal surus ta oma reied vastu minu pead. Mina aga lasin keelel käia ning mõne minuti jooksul kostus mõnuoigeid mille volüüm üha enam kasvas. Korraks turgatas pähe mõte, et hotellitoa seinad ilmselt kostavad läbi ja selline olukord on pisut piinlik aga kuna nauding oli suur, siis kadus see mõte peast sama kiiresti kui see oli tekkinud.
Jargmisel hetkel muutus jalgevahe üha märjemaks ja märjemaks. Ütleme nii, et olukord muutus üsna vesiseks. Selle peale ütles proa, et ma ei lõpetaks, vaid hoopis siseneksin temasse. "Käsk on vanem kui meie." Nii ma siis järgmisel hetkel lükkasingi oma kõvaks läinud riista tollele prouale sisse.
Hoolimata selle proua vanusest ja sellest, et ta oli oma elus mitu last sünnitanud, siis tema vituke oli siiski parajalt tihke. Ja juba mõni tõuge mõjus proa jaoks nii, et taas kerkisid esile mõnust tingitud oiged. See omakorda kiirendas minu erutust ja peale mõnda minutit sain ma lahti. Teisele ringile minnes kasvas minu erutus üllatavalt kiiresti ja selleks ajaks oli proal taas orgasm ning ta oli alt nii märg kui üks naine üldse märg olla saab. Veidike aega veel ja tundsin kuidas taas lahti hakkab minema. See kord kargasin ma tema rindade kohale ja lasin oma sperma tema rindadele.
Peale seda rasket tööd ja mõningat aega voodil lebamist tõusis proua voodilt ja hakkas suunduma vannitoa poole kuid enne tuli ta minu juurde, kummardus minu riista kohale ja imes selle veel puhtsaks. Seejärel suundus ta vannituppa end pesema.
Mina samal ajal lebasin voodil alasti ja suhtleliselt väsinuna aga mingi erutus oli minus siiski veel alles ja ma järgnesin prouale vannituppa. Nähes seda keha ja kuidas ta end peseb tekkis mul soov teda aidata. Seega järgmisel hetkel olime koos duši all.
Peale pesus käimist otsustasin välja suitsetama minna ja siis meenus mulle uuesti see miks me üldse siia hotelli tulile. Sanas oli selleks hetkeks selle mängu mängimise isu taandunud ja ma lohutasin end mõttega, et hetk tagasi sai päris head seksi ning uue kogemuse vanema naisega. Minnes hotellituppa tagasi tegin ettepaneku minna hptelli restoraani sööma ja koos tore õhtu veeta. Nii ka asjad kulgesid ja lõpuks heidsine koos magama.
Minu üllatus oli aga suur kui hommikul silmad avasin. Ütleme siis nii, et see hommik jääb küll vist surmanj meelde. Ma ärkasin seljas naiste riided. Jah, osaliselt selle sama proua riided kellega koos hotellis olin. Järgmisena avanes mulle vaatepilt sellest samast naisest minu riietes. Hetkeks mõtlesin tõesti, et on kaks võimalust, et kas ma näen und või olen ma kuidagi ja üsna korralikult põrutada saanud. Kuid mis põrutamisse puutub siis olin eile mina see kes toda prouat ju põrutas.
Selle peale kostus lause tolle naise suust: "Täna mängime, et oled minu tütreke ja mina sinu panen ise sind riidesse."
See oli siis see hetk kus mulle jõudis kohale, et rollimänguga on algust tehtud aga ma ei osanud seda oodata, et Viivika suutis mulle unepealt riided selga panna. Seega küsisin temalt: "Ütle mulle Viivika kuidas see on võimalik, et sa mulle unepealt riided selga suutsid panna?"
Viivika: Mis selles siis nii keerulist saab olla."
Ta seletas üksiasjalikult kuidas ta seda tegi ja samal ajal mind puudutas. Huvitav on minu jaoks see, et ma üles ei ärganud. Sest tavaliselt ma ei ole väga sügava unega. Küllap siis peale eilset seksi ma ikka nii väsinud olin, et magasin sügavalt ega saanud aru midagi.
Tema riideid enda seljas nähes ja minu omi tema seljas nähes oli tunne nagu näeksin ennast kõrvalt. Viivika ütles, et ta ei oleks uskunud, et ta seda isegi teeks ja ütles, et veel vähem oleks ta seda uskunud, et see ongi nii erutav. Ta käis veel välja idee, et järgmisel korral kui kohtume tahab ta mind uuesti riietada ja siis juba nii, et oleksin ärkvel ning, et ta tahaks mind naiseks teha ja siis minuga seksuaalses vahekorras olla. Veel lisas Viivika, et kui ma soovin siis ma võiksin vahel talle tütrekest ettendada. Mis mul selle vastu saaks olla, kuigi asi kiskus pisut veidraks aga ma nõustusin. Sest eks minagi olin oma fantaasiates taolisi asju ette kujutanud.
Mulle aga ei andnud rahu mõte, et miks üks naine sellise pakkunise mulle teeb. Otsustasin pisut asja uurida ja selgus, et ta oli aastaid tagasi kaotanud oma ühe tütre autoavariis. Olin kuulnud varasemalt, et mõne lähedase inimese kaotus võib tegema panna väga veidraid asju või suisa esile kutsuda psüühikahäireid aga, et see niimoodi väljenduda võib, seda ma ei osanud arvata. Seda enam mõtlesin, et kui sellest on mingitki abi siis võin ma ju talle tema tüdrukut mängida. Ainuke asi millest ma toona aru ei saanud oli see, et miks ma tema riideid kandma pidin ja mis seos on sellel seksuaalsusega? Kuid nüüd mõni aeg hiljem sain ma ka sellele küsimusele niivõrd kuivõrd vastuse. Nimelt lõppes meie tutvus kuna Viivika psüühika läks veel rohkem sassi ja ta pidi minema ravile psühhiaatria haiglasse.
Nii, et hea on see, et see asi välja tuli kuid natuke halb tunne on endal ka siiski, et ma seda kohe läbi ei näinud. Ilmselgelt ei oleks ma siis selle naisega kohtudes jõudnud nii kaugele kuhu me jõudsime.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-31 17:04
Fantaasiajutuke "Liiga julm kogemus."
(Inspireeritud reaalseest elust).
(Nimed: väljamõeldud).


Karin on äsja täisealiseks saanud, noor ilus neiu, kes lõpetas kevadel keskkooli. Ühel õhtul avastas ta enda jaoks ühe tutvumislehe kuhu ta endale konto tegi. Kui Karin oleks teadnud mis teda ees ootab ei oleks ta ilmselt mitte kunagi seda kontot sinna lehele teinud ja veel vähem sealt kellegai kohtuma läinud. Kohe kui konto lehel oli registreeritud hakkas Karini postkasti hulganisti meestelt kirju laekuma. Kes soovis raha eest seksi ja kes tema pesu osta ja nii edasi. Paar kirja olid siiski päris viisakad ja Karin otsustas neile vastata. Üks nendest meestest tundus Karinile üsna sümpaatsena ja Karin oma kerges naiivsuses lootis, et 38. aastane Rain on see kellega ta võiks reaalselt ka kohtuda. Lisaks meeldivale kirjavahetusele vahetasid nad e-posti teel pilte ja Karinile hakkas üha enam Rain meeldima. Pildil mille Rain endast Karinile saatis neil oli pikka kasvu tumedapäine ja pruunisilmne mees. Karinile tundus mees päris viisaka ja soliidsena. Pealegi ei kirjutanud Rain labasusi vaid jäi väga vaoshoituks.
Nii sai alguse Karini ja Raini kirjavahetus ning Karinile tundus, et on leidnud endale toreda sõbra. Umbes nädala pärast leidis aset Karini ja Raini kohtumine ühes kohvikus millele järgnes jalutuskäik akadriorus ning seejärel saatis noormees Karini koju
Kõik justkui paistis ilusti kulgevat kuni asi jõudis selleni, et Rain hakkas meelitama Karinit, et too talle endast alasti pilte saadaks. Karin ei olnud alguses nõus endast alasti pilte saatma, kuid peale Raini palumisi nõustus ta siiski saatma. Rain pakkus Karinile piltide eest raha ja Karin otsustas selle siiski vastu võtta. Kuigi Karinile ei meeldinud see, et ta piltide eest raha võtab mõtles ta, et raha läheb ikka vaja ja need on kõigest pildid. Nii saatiski Karin mitmeid kordi Rainile endast alasti pilte kuni nad taas kohtusid. See kord kutsus Rain Karini endale külla. Noormees elas üksi endale kuuluvas majas ja näis, et noormees on majanduslikult heal järjel.
Rain suutis ka sellel kohtumisel viisakaks jääda kuni hetkeni mil asjad hakkasid jõudma seksuaalse vahekorrani. Karin tundis, et ta ei ole veel valmis Rainiga olema aga noormees oleks justkui järsku aru kaotanud ja võttis Karinit jõuga. Karin püüdis iga hinna eest end Raini haardest vabastada aga to löi teda näkku mille tagajärjel kukkus Karin põrandale. See järel hakkas noormes Karinilt pükse maha kiskuma mille peale tüdruk taas teadvusele tuli ja hüüdis:
"Mida sa teed?"
Rain: Kas sa väike libu ei saa siis aru, et ma tahan sind?"
Karin: "Ja sina ei saa aru, et ma ei ole selleks valmis ja ma ei taha sind."
Rain: "Kohtuma kõlbas tulla ja pilte kõlbas saata endast ja nüüd ei taha, et sind paeksin?"
Karin: "Ei taha jah. Kas sa ei saa siis aru, et nii need asjad ei käi?"
Rain: "Just nii neee asjad käivadki. Ära unusta, et minul on olemas sinust alasti pildid ja kui sa praegu keeldud siis panen need netti üles koos sinu andmetega."
Selle peale tekkis Karinis hirn, et kui Rain tema pilte levitama hakkab siis ega see heaga ei lõppe. Teisalt oli tekkinud Karinis vastikus Raini osas. Noormees kes alguses oli väga sümpaatne ja kes käitus viisakalt oli muutunud labaseks väljapressijaka ja vägistajaks.
Rain: "Nii, et sa siis ei taha enda pilte netist leieda?"
Karin: "Ei taha!"
Seega võttis Rain Karinit vägisi ja ähvardas, et kui tüdruk politseisse peaks pöörduna siis ei lõppe see tema jaoks hästi. Hoolimata Raini ähvardamisest ja vägisi võtmisest püüdis Karin Raini käest iga hinna eest pääseda aga mees takistas seda põhjusel, et enne lahkumist peseb ta ise tüdruku puhtaks. Karin hakkas vastu ja keeldus mille peale Rain teda lihtsalt lohistas Karini vannituppa ja siis seal pesi kõik vahekorra jäljed. Alles siis lubas ta tüdrukul lahkuda.
Karin jalutas mõõda tänavaid pisarad silmis kodu poole ega teadnud mida teha. Politseisse ta ei julenud pöörduda ja häbi oli ka sõbrannale sellest rääkida. Kuid ootamatult põrkas ta kokku tänaval just oma sõbeanna Triinuga kes kohe hakkas aru pärima mis juhtunud on?
Karin otsustas siiski sõbrannale rääkida mis juhtus ja sõbranna Triin soovitas Karinil tungivalt ja kohe politseisse põõrduda ning peale pikka veenmist nad politseisse ka läksid. Seega esitati Rainile süüdistus vägistamises aga kuni kohtuni lasti mees vabaks. Karini jaoks see ei olnud sugugi hea uudis ja juba samal õhtul helistas Rain ning käskis süüdistuse tagasi võtta ja kui Karin seda ei tee siis lekitab ta ikkagi Karini pildid internetti. Karin küll mõtles hetkeks, et võtta süüdistus Raini osas tagasi aga talle pakkus kindlust asjaolu, et Rain siiski ei suutnud oma teo tagajärgi piisavalt hästi ära pesta ning see asjaolu räägib kohtus Raini kahjuks.
Kuu aja pärast toimus juba kohtuistung kus Rain mõisteti süüdi vägistamises, kergete kehavigastuste tekitamises ja väljapressimises ning Rainile määrati viis aastat reaalset vabadusekaotust. Karin oli küll õnnelik, et mees vangi pannakse aga see kuidas ta nii rumal suutis olla ja uskuda, et pealtnäha viisaka mehe pale taha peidab end selline kaabakas ei mahtunud talle hinge.
Kohtumajast välja tulles astus Karini juurde üks umbes temaealine tüdruk kes tutvustas end Brigitana ja küsis Karinilt, et kas tema oli see tüdruk kes Raini vägistamise eest üles andis. Karin vastas jaatavalt ning selle peale haaras Brigita Karinilt ümbertkinni ja kallistas teda. Karin oli jahmunud aga Brigita selgitas, et Rain oli pool aastat tagasi temaga samamoodi teinud. Küsimusele, et miks siis Brigita teda üles ei andnud vastas tüdruk, et tal ei olnud sellist julgust aga ta on väga tänulik Karinile, et tema leidis selle julguse endas ning, et Rain nüüd karistuse sai.
Karinist ja Brigitast ning Karini sõbrannast Triinust said head sõbrannad ja nüüdseks on aastaid hiljem on Karinist saanud psühholoogi hariduse omandanud tubli noor naine, kes üleelatust on küll taastunud, kuid kes ei unusta seda mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-24 20:15
Fantaasiajutuke "Rasedat mängides."


Leidub mehi kellele meeldivad volüümikad ja kõhukad naised. Mõni aeg tagasi sattusin suhtlema ühe vanema härrasmehega kelle üheks salasooviks oli fantaasia rasedat naist hellitada. Hellitamise all pidas ta silmas mitte üksnes seksuaalseid hellitusi kui ka naise hella ning õrna kohtlenist. Kui ma temal küsisin, et kas tal siis ei ole oma eluaja jooksul sellist võimalust olnud siis vastas ta, et ühe korra paarkümmend aastat tagasi oli kui ta naine last ootas. Seejärel rääkiski ta, et teda huvitaks samamoodi kohelda mõnda volüümikamat naist kuna tema lapse ema oli võrdlemisi väikest kasvu naine.
Miks aga mina sattusin selle mehega suhtlema? Põhjus seisnes ühes fotos mis on minu siinsel ankeedil. To mees algul mõtleski, et olen naine aga kui talle selgitasin, et olen siiski bioloosgilise soo järgi mees ning foto siin lehel on lihtsalt lavastuslik, siis muutus ta veel uudishimulikumaks. Ta ütles, et sè muudab asjad veelgi huvitavamaks ning, et midagi sellist ta siit ei osanud oodatagi..küsisin, et mida sellist? Tema seepeale, et meest kes ettendab rasedat naist.
Arutasine veidike sellel teemal kuni ta tegi mulle ettepaneku, et kas ma sooviksin talle reaalselt ka ettendada rasedat najst? Muidugi ei osanud ma alguses midagi vastata sest neid niisama jutumehi on siin lehel palju. Kuid sisetunne ütles, et sellele mehel on oma jutuga ikka tõsi taga ning ta on oma pakkumises ja soovis päris kindel. Arutasime siis kuidas see asi võiks välja näha ja leppisime kokku, et teeme nädala sees selle asja ära. Ta broneeris Nõmmel ühe vaikse ja hubase hotellitoa ja lubas, et aitab igati kaasa sellele, et mul oleks hea ja turvaline koos tenaga olla.
Ausaltöeldes ma olin siiski üsna närvis aga sellist fantaasiat iga päev ellu viia ei saa ja tõepoolest see mees oli väga sõbralik ega käinud kuidagi ega millegagi peale. Mingil hetkel mõtlesin, et see ei ole nüüd küll võimalik, et üks inimene nii viisakas ning teistega nii arvestav on. Aga võta näpust... nii see oli. Selle peale võiks öelda, et selline mees on enamuse naiste unelm.
Kui jõudis kätte kohtumise päev, siis helistas ta mulle ja ütles, et hakkab mulle järele sõitma. Me olime eelnevalt küll kohtunud ning teineteist näinud aga ikkagi oli mul närv sees. Sest nüüd astusin ma tema ette raseda naisena. Sõbranna kes mulle sellel hommikul meiki tegi ei teadnud muidugi mingisugusest mehest midagi. Ma ei hakanud talle sellest rääkima, vaid ütlesin, et lähen koos oma teise sõbrannaga välja, et mõned uued pildid teha.
Kii olin oma maja trepikojast välja astunud tundsin ma üle oma keha värinaid. See oli ühtlasi kartus kui ka erutus. Võisin vaid ettekujutada mis edasi saama hakkab. Kuid teatavasti on üks asi ettekujutus ja teine asi reaalsus.
Närviliselt oma naja trepikoja ees oodates otsisin ma käekotist sigaretipaki ja tulemasinat. Ma pidin natuke seda ärevust endast maha saama. Vaevu olin ma sigareti lõpuni jõudnud kui maja ette veeres tumehall auto ja sealt astus välja just tema. Näis, et ta võttis oma rolli kohe väga tõsiselt ja ta oli oma rolli juba sisse astunud. Ta suundus minu poole ja võttis mul õrnalt käest ning lausus: "Kallikene, vabandust, et sul oodata lasin." Sel hetkel tundsin ma tunnet mida sõnadesse panna on ilmselgelt keeruline. Kuid samas see tunne mulle meeldis. Mees kes minu käelt õrnalt kinni võttis ja mind kallikeseks nimetas oli ju väga kena. Muidugi ei oska ma mehi sellise pilguga vaadata nagu naisi, aga antud mees nägi välja ka soliidne ja mehelik. Kuna ta oli umbes viiekümnendate aastate alguses siis oli tema lühikestes juustes märgata ka veidike halle juukseid. Peab ütlema, et see kerge hall juustes mõjus päris soliidselt ja isegi seksikalt.
Ta avas mulle autoukse, et saaksin autosse istuda. Koheselt küsis kas ise on mugavas asendis või vajab see reguleerimist. Vastasin, et kõik on hästi ja ma tunnen end mugavalt. Seejärel sulges ta ukse ja istus rooli. Hakkasin endale turvavõõd peale panema mis peale tema kohe aidata tahtis. Jah... tõesti mees elas oma rolli sisse ja seega oli mul ka lihtsam oma rolli ettendada.
Minu rolliks oli siis talle etendada tema armukest kelle ta oli rasedaks teinud. Ma ei pidanud isegi endale rasedakõhtu soetama sest olen ise pisut kõhukam. Lihtsalt nüüd tuli selle kõhuga hellalt ümber käia nagu seal sees oleks tõesti midagi väga õrna ja habrast nagu seda on laps. Võib küll veidrana ja pisut perverssena isegi kõlada, et üks mees teise mehega selliseid mänge mängib aga päriselt... see oli huvitav kogemus.
Autosse istudes ja turvavõõ peale pannes ütles ta, et ma ei pea millegi pärast muretsema. Hotellituba on broneeritud ja ma ei pea midagi sellist tegema mida ma teha ei taha. Kuid ühe üllatuse ta siiski korraldab meile.
See, et üllatus ja sinna otsa tuli sõna "meile", kõlas küll kuidagi kahtlusi tekitavalt. Tundsin millegi pärast peale seda hetkeks all pool naba imeliku värinat. Etteruttavalt öeldes see tunne ei petnud mind ning minu kahtlus millegi erilise osas sai mitmekordselt ületatud.
Hotelli jõudes käitus ta muidugi nii nagu üks mees käituma peab oma raseda naisega. Ta oli väga tähelepanelik ja abivalmis. Kui aus olla siis natuke isegi liialt abivalmis. Ma ei ole harjunud nii saamatu kah olema.
Tuba nägi välja nagu ikka hotellituba välja nägema pean nii, et ei midagi erilist. Pealegi olin ma selles hotellis aastaid tagasi käinud nii, et teadsin enamvähem mida oodata.
Seisatasin hetkeks ja kohe pakkus ta mulle istumist. Küsides temalt, et mis järjekorras me siis oma päevaplaane realiseerima hakkame vastas ta, et nii kuidas mina seda soovin.
Tema unistuse või siis fantaasia üheks osaks oli see, et ta saaks silitada ja suudelda niinimetatult siis minu kui raseda naise kõhtu ja aidata riideid vahetada. Riiete vahetusest me siis alustamegi. Edasine plaan oli minna teha üks väike jalutuskäik Nõmme mändide all ja siis väike puhkus hotellitoas, kus ta siis saab minu kõhukest hellitada. Sellega oli ta päri ja ta aitas mul esmalt riideid vahetada. Muidugi libistas ta nagu muuseas oma käe minu kõhukesele. Kusjuures sellel hetkel olin mina ka juba niivõrd oma rolli sisse elama hakanud, et piir reaalsusega oleks justkui kaduma hakanud. Tundus nagu oleksin näinud und sellest, et ma olengi päriselt rase naine.
Kui riided said vahetatatud teiste ja mugavanate riiete vastu siis palusin, et ta tooks mulle kotist baleriinad. Kontsadega ma jalutama ei lähe ja hetkel ma kõrgeid kontsi alla ei pane. Mitte seda, et ma oleksin väga kõrgete kontsadel käija aga mugavus eelkõige. Ta tõi baleriinad, kükkitas minu ette ja aitas need mulle ka jalga. Ega siis 7. kuud rase naine ei peagi kõigega ise hakkama saama ja see kerge abitus on tegelikult üsnagi nauditav.
Hotellis meid keegi kuidagi imelikult ei vaadanud. Tõttöelda oli see hotell päris vaikne ja ilmselt ka päris tühi. Mina ilmselt suutsin ka üsna usutav välja näha. Seega mitte mingisugust probleemi ei tekkinud meil välja jalutama minekuga. Mis on iseenesest ka päris loogiline sest ka sissenedes hotelli ja administratsioonis blankette täites ei saanud keegi mitte midagi aru.
Jalutuskäik kujunes siseenesest päris mõnusaks. Rääkisime juttu ja see kujuneski selliseks jutuajamiseks nagu me oleksinegi päris mees ja naine. Mitmel korral küsis ta minu käest, et kas sooviksin istuda ja puhata natuke, et ma end liialt ei väsitaks. Kolmandal korral kui ta seda küsis otsustasin, et jah võiksime istuda ja puhata ning siis hotelli tagasi jalutada.
Eemal paistis üks pink mille poole me suundusime. Tema härrasmelikult ja hoolivalt võttis taas minu kaena alt kinni ja aitas mind istuma. Peale natukest vaikimist asetas ta oma käe minu põlvele ja ütles, et ta on nii õnnelik. Küsisin, et uidas ma seda nüüd võtma peaksin, ef kas mängult või päriselt? Tena seepeale, et päriselt. Ta ütles, et olenemata sellest, et see on mäng on ta ikkagi õnnelik, et saab minu kui niinimetatud raseda naise eest hoolitseda. See tundus selhetkel mulle küll kummalisena aga teisalt see meeldis mulle. Küsides, et kas ta ei ole siis mõelnud, et võiks siis endale leida kedagi keda hoida ja hellitada siis vastas ta, et on aga rasedus kestab vaid 9 kuud ja pärast seda ei ole enam see. Teda erutab vaid see periood ja rohkem lapsi ta enam ei pidavat saama. Küsides, et mis teda laste saamise jures takistab, siis ütles ta, et tal oli aastaid tagasi ränk õnnetus mis võttis selle võimaluse temalt.
Järsku aga helises tal telefon ja ta võttis selle oma taskust ning helistajaks oli tema tüttar. Kõne ei olnudki pikk, vast minutike. Näis nagu tütar oleks küsinud millegi kohta kinnitust, et kas mingid kokkulepitud plaanid on veel jõus. Ma ei arvanud sellel hetkel midagi. Eks need olid tema ja ta tütre vahelised asjad ning minusse need ju ei puutunud.
Kõne lõppedes ütles ta, et kas me ei hakkaks hotelli poole tagasi jalutama. Olin sellega nõus ja taas võttis ta mul õrnalt käe alt kinni ning aitas mind püsti. Tagasi teel hotelli mainis ta uuesti seda üllatust millest oli kohtumise alguses juttu ja mul tekkis taas sama tunne mis siis kui ta seda esimesel korral oli öelnud.
Hotellituppa sisenedes ei märganud ma esmapilgul midagi mis võiks mind üllatada. Seega arvasin, et üllatus tuleb hiljem kuid selle üllatuse osas oli mul ikkagi kahtlane tunne.
Taas aitas ta mind ja palus, et ma istuksin, mille järel kummardus ta minu ette ja võttis minu jala oma käte vahele ning seejärel võttis ta mul jalast ühe baleriina ja siis ka teise. Need asetas ta kuidagi korrapäraselt3 üksteise kõrvale voodi ette maha. Sellele järgnes taas see, et ta lausus mulle kallike ma aitan sul voodile istuda, et saaksid puhata natuke. Voodile istudes kohendas ta minu selja taga patju ja tõstis ise mul jalad voodile
"Kallike kas sa tunned end mugavalt või soovid sa midagi veel?"
"Kõik on väga hästi." Vastasin ma talle.
Seejärel istus ta voodi servale ja keeras end näoga minu poole.
"Kallike kas ma tohiksin nüüd sinu kõhukest hellitada?
"Jah muidugi, aga palun hellalt.
Ta asetas oma käe minu kõhule ja silitas seda õrnalt. Ütlen ausalt, et taas tekkis mul seesama tunne nagu näeksin ma und kus ma olengi rase naine. Tema käe liigutused minu kõhul olid väga mõnusad ja ma ise suunasin teda, et ta katsuks ka mind alt poolt. See muidugi süttitas ta koheselt. Ta ütles, et nii huvitav on tunda läbi pükste, et seal all pool on miskit veel. Et see kõhuke ja see miski seal all on nii omapäraselt nauditav kooslus.
"Tead kallike, nüüd on käes see üllatuse aeg, aga kui sa seda ei soovi siis ma aksepteerin seda."
"Mis see üllatus siis on?"
"Mäletad seda telefonikõnet kui mulle tütar helistas?"
"Mäletan. Mis siis sellega?"
"Ma kutsusin oma tütre ka siia."
"Mis asja? Miks?"
"Ma olen oma tütrega väga lähedastes suhetes. Ei midagi intiimset ega pervesset ei ole mul temaga, aga ta sai minu fantaasiast teada ja ta soovis seda nähe. Kas sa oled sellega nõus?"
"Kas ainult pealt vaadata või ise ka midagi teha?"
"Tegelikult kaasa lüüa selles mängus natuke. Sa võiksid talle olla justkii kasuema ja teada karistada selle eest, et ta peslt vaatab kuidas ma sind hellitan."
Minu mõtteis tekkis küll sellel hetkel segadus ja küsimus, et kas see mees ikka on see kelleks ma olin teda siiani pidanud või on tegemist päriselt ka psühhopaadiga? Samas kui me ise mängime juba selliseid mänge, et mina olen talle tema rase armuke siis mis see kasutütre karisamine siis ära ei ole. Nõustusin sellega, et olukorrale veel vinti peale keerata.
Selle peale läks ta ukse juurde ja avas selle. Seal seisis väikest kasvu neiu. No ta oli vist 160 cm pilkk ja võis kaaluda umbes 50 kg.
Mees asus kohe asja kallale ja ütles tütrele, et mida sa piilud siin ja vaatas minu suunas, et ma peaksin ta tütrega kurjustama hakkama. Noo see oli küll paras väljakutse aga otsustasin loominguliselt läheneda.
"Kallike, tule aita mind püsti." Mees tõttas minu poole ja aitas mind voodist välja. Otsustasin, et nüüd saan ma oma kapriisikust näidata nagu päriselt rase naine.
"Mida sa plika vaatad pealt kui sinu isaga intiimselt olen?"
Plika ei olnud ka suupeale kukkunud ja vastas ülbitsedes: "Sina oledki minu isa armuke kellele minu paps tite tegi. Äkki tahan näha seda litsi kelle pärast minu isal enam minu jaoks aega pole."
See kõlas provotseerivalt ja mees minu kõrval käskis kohe tütrel minu ees vabandada. Tütar muidugimõista seda ei teinud ja ta isa võttis tütrel käest kinni ning sikutas minu ette.
"Palu vabandust."
"Ei mõtlegi." Vastas tütar.
"Selge, siis näed kohe mis saama hakkab."
Mees sundis oma tütre minu ette põlvili maha ja ütles. "Kallike ole hea ja tõsta oma tuunika äärt ülesse ja lase retuusid alla."
See lause viitas üheselt sellele, et ma pean nüüd tema tütart karistama sellega, et ta mu riista suhu võtaks. See asi läheb ikka päris pööraseks, mõtlesin ma endamisi. Küsisin vaikselt mehe käest, et oled sa ikka kindel, et sa oma tütrel seda teha käsid ja ta vastas jaatavalt. Vaatasin siis küsivalt alla poole ja sealt vaatas mulle vastu neiu kes oma isa poolt oli sunnitud minu ette põlvitama ja kes pidi minu riista suuga rahuldama hakkam.
Alla tüdruku poole vaadates kostus vaikne hääl, et: "ja jaa... ma teen selle ära ja olen selles kindel."
Võtsin oma tuunika servast ja hakkasin seda ülesse poole tõmbama, mis peale neiu minu jalgade ees haaras kinni minu puusadest ja hakkas sikutama maha minu retuuse ja hüüatas. "Palun vabandus kasuema, et sind litsiks nimetasin."
Juba järgmisel hetkel oli ta mul retuusid ma sikutanud ja oma huuled vastu minu riista surunud. Ei saa salata, et olustik oli ebaharilik ja loomulikult muutis see mind kohmetuks. Isa kes käsib oma tütrel teisele oraali teha ja tütar kes teeb seda oma isa silmade all. Kas pole mitte veider olukord?
Samal ajal kui neiu minu riistaga askeldas astus mees minu selja taha, võttis mul ümbert kinni asetades ühe käe minu kõhule ja teise rindadele. Neid hakkas ta siis õrnalt silitama ja samal ajal surus ta end üha enam vastu mind. Tundsin oma tagumiku vastas kuidas mehel püksis riist üha enam kõvenaks läks. Kogu see asi kestis seni kaua kui ma enam ei suutnud ja lasin paugul tulla. Neiu aga samal ajal sättis oma näo ilusasti ette ja ütles, et ma talle näole laseksin. Ega ma jõudnudki teisiti reageerida ja lasingi.
Peale seda aga soovis mees ise ka minu riistakest imeda. Ta ei olnud ära unustanud meie rolle ja käitus minuga endiselt kui raseda naisega. Ta võttis mul taas käe alt õrnalt kinni ja aitas mind voodile istuma. Seejärel laskus ta põlvili minu ette ja sukkeldus minu reite vahele.
Ta hakkas minu lõtvumas riistakest taas elule pumpama aga see ei võtnud kohe vedu. Ta mängis keelega, limpsis ja kõditas seda ja näis, et see meeldis ning erutas teda. Ta ütles, et talle meeldib kui esimene pauk on välja lastud ja riist on lõdvemas assendis. No ja see, et mul on see riistake ka väiksem aga mitte suur jurakas.
Pean ütlema, et oli päris huvitav tunda kuidas see mees minu riistakesega mängis ja see kuidas ta samal ajal oma kätt mulle tuunika alla kõhukest silitama söttis.
Samal ajal aga istud ta tüttar minu selja taha voodile ning haaras kinni minu õlgadest ning sikutas mind selili. Andsin ta sikutamisele järele ja leidsin end neiu reite vahelt. Neiu kükitas minu näo kohale ja surus enda jalgevahe sõnaotseses mõttes mulle näkku. Kuulsin kuidas neiu enne näkku istumist veel ütles, et: "Naudi nüüd kasuema."
Mis mul siis muud üle jäigi kui nautida seda mõnu mis tuli alt poolt ja seda mida tundsin oma näo vastas. Loomulikult pidin ma tütrekesele keelekat tegema ja ära sa ütle... Taas tundsin kuidas minu riistake erutub ja kohe, kohe lahti läheb. See pauk läks mehele suhu ja see tundub, et meeldis talle. Sest peale seda lasi ta keelega veel kõik ilusasti üle.
Ka olukord minu näos läks üha enam ja enam märjemaks. Plika lasi mõõda minu nägu nii, et vähe ei olnud ja need helid mis temast esile kerkisid rääkisid iseenda eest. Lõpuks oli minu nägu sedavõrd märg, et kõik meik minu näos oli lihtsalt laiali. Lõpuks kui asjad said ühele poole, ütles neiu, et teeb mulle uue meigi, et saaksin normaalse näoga koju ka minna. Peab õtlema, et neiu oli päris osav meikija sest see käis tal küll kähku ja tulemus oli hea. Loomulikult sõidutas mees mind pärast ka koju tagasi. Kuid vestluses peale seda asjatamist ütles ta, et tema unistus täitus. See, et mees etendas talle rasedat naist oli väga põnev kogemus olnud. Ei saa salata, päris põnev kogemus oli see ka minu jaoks ja kui lisada see sama üllatus tema tütre näol siis ütleks, et see kogemus oli lausa kirjeldamatu.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-25 19:30
Fantaasiajutuke "Insest".
(Inspireeritud reaalseest elust).
(Nimed: väljamõeldud).


Juba aastaid tagasi kui Erika (40) üksikemaks jäi ei osanud ta ealeski ette kujutada missuguseks võivad kujuneda tema suhted oma poja Eskoga. Üksemaks jäi Erika tänu sellele, et ta mees läks nende juurest ära kui Esko oli 5. aastane. Aasta hiljem hukkus mees autoavariis. Ehk siis üksi oma poega kasvatavast Erikast sai lisaks veel lesk. Erika ei ole nüüdki aastaid hiljem suhtes vaid elab vaba naise elu. Tõttöelda on koosneb tema tutvusringkond vähestest inimestest, ühest heast sõbrannast Kadist ja mõnest kolleegist.
Erika on pealtnäha vaikne ja tagasihoidlik naisterahvas aga kelle minevikku jääb üks suur saladus. Peale mehe surma kasvatas Erika oma poega Eskot nii nagu üks armastav ema seda ikka teeb. Ema ja poja vahelised suhted olid head ja usalduslikud. Mõneti muutus Erika oma poja osas ülihoolivaks ja kui poeg jõudis teismeikka siis ei lasknud probleemid end kaua oodata.
Erika märkama kummalisi asju. Näiteks seda, et tema riidekapis on riided sassis ja mõnda asja oleks nagu kantud. Alguses ei osanud ta midagi arvata ega mõelda, kuni hetkeni mil ta töölt koju tulles avastas, et ta poeg kannab kodus salaja tema riideid. Esko oli 12. aastane kui ema teada sai, et ta salaja kodus ema riideid kannab. Erika ei teinud sellest probleemi vaid otsustas pojaga rahulikult rääkida. Poeg põhjendas oma ema riiete kandmist sellega, et talle meeldib tüdrukut mängida aga ega ta täpsemalt ise ka ei tea miks see talle meeldib. Erika mõtles, et poiss on selles eas, et küllap see on mõõduv nähtus, kuid siiski otsustas ta nõu küsida oma sõbrannalt.
Sõbranna Kadi arvas samuti nii, et küll see nähtus on mõõduv ja soovitas Erikal lihtsalt kaasa mängida. Etteruttavalt saab vaid öekda, et tänu sellele alles jamad algasid.
Mõned aastad hiljem kui Erika lasknud oma pojal kodus vahel oma riideid kanda ja isegi poisile mõned tüdrukute riided juurde ostnud, hakkas poiss rohkem ja rohkem tüdrukuna olla. Erika pidanud seda ka kuidagi veidraks sest ta pooldas suhtumist mis lubab igaühel olla see kes ta ise soovib. Seega mõõdus veel aasta kuni poiss soovis lõpetas põhikooli ja keksooli minnes soovis ta minna linna, et olla see kes ta on. Küll aga põõrdusid asjad sootuks teistpidi sest jutud linna koolist jõudsid tagasi ka tema endisesse kooli ja poissi hakati julmalt kiusama.
Nüüd seisid ema Erika ja tema poeg Esko silmitsi koolikiusamisega, mis muutus kohati väga julmaks. Esko jäi ka ilma oma parimast sõbrast Revost kes samuti põõrdus kiusajate poolele ja kuna tema oli Esko endine parim sõber, siis tundis ta Eskot hästi. Seega kiusamine viis välja selleni, et Esko sai oma endistel kui ka uutelt koolikaaslastelt peksa ning lisaks noriti poissi korralikult nii, et ta vaimne tervis sai veel enam viga. Asi lõppes sellega, et Erika otsustas, et tuleb ära kolida ja mida kaugemale seda parem.
Mõni kuu hiljem olid asjad sealmaal, et Erika ja Esko kolisid teise Tartusse. Esko käie hakkas käima psühholoogi juures ja asjad justkui muutusid paremaks. Esko leidis ka, et tüdruku riided teda enam ei huvita ja kooliski teda ei kiusatud. Seega elu justkui läks üha rohkem rõõpasse. Kuid siiski ei lasknud vanad asjad poisil elu nautida vaid tuletasid end aegajalt meelde.
Esko leidis ühe klassiõe näol endale toreda kaaslase ja võinuks öelda, et poiss armus sellesse tüdrukusse. Ka tüdruk oli Eskost sissevõetud ja nii nad siis koos aastake käisid, küll kinos, pidudel ja veetsid muulmoel palju aega koos. Kui aga asi jõudis esimese vahekorrani lõppes kõik taas nii nagu poleks pidanud see lõppema. Esko oli ju veel süütu ja ei osanud mitte kuidagi asjaga hakkama saada. Tütarlapse jaoks kellega Eskol oleks esimene kord seksuaalvahekorda oleks astunud lasi poisi saamatuse peale lihtsalt jalga. Nii tuligi ühel õhtul Esko taas rusutud meeleolus koju.
Erika kes kodus oli ja poissi nägi kartis kõige hullemat ja otsustas kohe poisiga rääkida.
"Mis juhtus pojake?" Küsis Erika rahulikult, kuid sisimas hirmu tundes.
Esko: "Ma ei taha sellest rääkida."
Erika: "Räägi palun, äkki ma saan sind aidata?"
Esko: "Mari-Liis jättis mind maha."
Erika: "Miks?"
Esko: "No vaata... meil oleks täna asjaks läinud aga ma ei saanud vist hakkama."
Erika: "Ja selle pärast jättis sind maha? Ohh kullake... selliseid asju tuleb ikka ette."
Esko: "Tuli juba ette jah. Ma ei saanud hakkama sellega kuidas mees pesks naist rahuldama."
Erika: "Tule palun siia ja istu minu kõrvale diivanile, räägime natuke neist asjadest."
Erikale tundus, et ta peab natuke pojaga rääkima neil teemadel ja kuna poiss on juba üsna meheikka jõudmas siis oleks viimane aeg. Nad rääkisid ja rääkisid kuni Erika tabas end ühelt veidralt mõttelt.
Nimelt mõtles Erika, et lisaks teoreetilistele näpunäidetele seksvahekorra kohta võiks oma pojale jagada ka praktilisi kogenusi. Mõte sellest, et tegu on ju ikkagi tema oma 16. aastase pojaga ei häirinudki tollel hetkel niivõrd Erikat kui, et poiss seisab probleemi ees mismoodi hakkama saada tüdrukutega. Ehkki Erika kõrval diivanil istus tema enda poeg ja ta temale oli rääkinud teooriat otsustas Erika siiski ka praktiliste näpunäideteni jõuda.
Erika kes naisena nägi välja pisut korpulentsem, õlgadeni pruunide juuste ja pruunide silmadega, rinnakam naine oli hoolimata nii mõnegi mehe pingutustest teda ära sebida siiski üksik. Jutt seksist oma pojaga ajas aga tallegi isu peale ja nii kadus ka see reaalsusetaju, et kellega ta asja hetkel ajamas on. Ühtäkki nägi Erika oma poja asemel justkui kedagi teist keda ta küll õpetab aga samas kelle vastu on tekkinud ka seletanatu iha. Ta võttis Esko käe ja asetas selle oma phmele põlvele.
Esko: "Ema mida sa teed?"
Erika: "Ma aitan sind."
Esko: "Sa oled ikkagi minu ema ja kas nii üldse tohib?
Erika: "Ei tohiks aga on palju asju mida ei tohi teha aga ikka tehakse ja praegu vajad sina seda, et ma aitaksin sind."
Esko jaoks tundus see küll pisut veider aga teisalt mõtles ta sellele, et see on hea võimalus saada praktiline kogemus. Erika asetas oma käe poisi jalgade vahele ja ei läinudki kaua kui pehme naiseliku käe puudutus poisil riista paisuma pani. Järgmiseks tulid silitused ja Erika võttis pluusi seljast ning käskis poisil enda rindu katsuda. Mõne aeja pärast olid asjad sealmaal kui Erika ütles poisile, et nüüd võtku ta endal püksid maha. Poiss kuulas ema ja tõmbas endal püksid maha. Erika kes silmas kohe poisi kõva riista ei hoidnud end tagasi vaid haaras selke sõrmede vaheke ja sealt juba oma huultele. Erika võttis ahnelt ette enda poja riista ning imes seda, tundes huulte vahel kuidas see täiesti kivikõvaks muutub. Ka poeg Esko oli selleks hetkeks unustanud, et tema riista on imemas tema lihane ema. Naudin kasvas ja kasvas.
Mõne aja mõõdudes lõpetas Erika poisi riista imemise, laskus selili diivanile ja tõstis jalad laiali. Seejärel ütles ta vaiksel häälel, et: "Ole hea... nüüd lükka oma riist mulle siisse." Poiss ei lasknud end kaua oodata ja lükkas oma kõva riista emale sisse. Erika õpetussõnad pojale kõlasid järnevalt: "Alusta rahulikult, tunneta oma riista otsa ja naudi seda tunnet kui sa sisse ja välja liigud. Tunneta kuidas riista ots puudutab kliitorit ja mõõdab sügavust. Seejärel hakka tasapisi tempot tõstma." Ja oligi käes see hetk kus poeg Esko oma Emaga seksis. Poiss nautis seda tunnet kuid mida ta kaua nautida ei saanud sest peagi läks tal lahti. Erika sai küll poega õpetada ja harida teda praktiliste kogemustega kuid millegi pärast oli ta unustanud öelda pojale need õpetussõnad, "Kui kunnita seksid siis sisse ei ole soovitatav sisse lasta kuna nii on tõenäosus palju suurem, et naine võib rasedaks jääda." Muidugi oli Erikal endal ka ülepika aja hea saada ja ta nautis seda. Küll aga natuke siiski jäi kummitama see, et ta oma enda poega niimoodi praktiliste kogemustega õpetas. Küll aga avastas naine kõige selle juures ühe positiivse asja. Nimelt on nüüd võimalik vähemalt mitmel korral veel rahuldatud saada kuna ühest praktikatunnist võib väheks jääda. Tulles sellise mõtte peale hakkas Erika omaette naerma ja siis äkki mõtlema mida ta teinud oli. "Ma ei ole normaalne, aga ma olen ka kõigest naine." Lohutas Erika end kohe sellise mõttega.
Peale pojale teooria ja ka praktiliste kogemuste jagamist paar kuud hiljem leidis Esko endale uue tüdruku. Seekord aga oli nii, et neiu oli süütu ja Eskol palju kindlam tunne. Kõik hakkas justkui taas korda saama kuni õhtuni mil Esko koju tuli ja emalt ootamatut uudist kuulda sai.
Nimelt oli Erika oma poega peale selle esimese vahekorra veel mõned korrad õpetanud ja mõne kuu jooksul oli arenema hakanud ema ja poja vaheline seksuhe. Loomulikult kasutati järgmistel vahekordadel kaitsevaheneid aga miski ei ole 100% kindel. Erika oli oma lihasest pojast rasedaks jäänud. Aset oli leidnud ema ja pojavaheline insest. Ka selle sama aja jooksul oli ema ja poja vahelised suhted muutunud ja seda mitte nii nagu ema ja poja omad, vaid kui armastajaete vahelised suhted. Muidugi ei jäänud kestma Esko suhe uue tüdrukuga sest tema tunded olid nüüd juba mõnda aega oma ema suunas. Ka Erika oli oma pojast sissevõetud ega teadnud mis edasi saama hakkab. Ta mõistus küll ütles, et see asi ei ole normaaalne aga hing ihaldas oma poega ja temaga koosolemist kui kallimaga. Ilmselgelt tuli seda teadmist nüüd väga kiivalt saladuses hoida aga mida teha rasedusega? Erika teadis, et sellistel juhtudel võib laps suurema tõenosusega sündida raske väärarenguga ja seda ta nüüd küll ei soovi. Pealegi oli Erikal suurem risk lapse ilmale toomisega juba niigi. Sest arst oli teda juba esimesel korral hoiwtanud, et rohkem lapsi ei pruugi te saada või siis ei pruugi te sünnitust üle elada. Seega jäi üle vaid abordi võimalus. Õnneks avastas Erika raseduse veel viimasel hetkel mil oli võimalik seda teha.
Aeg mõõdus ning poja suhted kestsid veel mõnigad ajad. Kuni Esko leidis selle ühe ja õige. Lõpuks lõppes ema ja poja vaheline armulugu mis oli niigi juba kaugele läinud. Erika sai ka sellest ise aru ja mõõdunud enam kaua aega kui ka Erika ellu ilmus uus ja huvitav mees. Samal ajal vahetas Erika töökohta ja sealt leidis ta endale uue ja toreda sõbranna. Tundus, et mees kelle Erika oli leidnud ei osutunud pooltki nii huvitavaks kui uus sõbranna, kellega tekkis Erikal palju lähedasemad suhted. Elu läks edasi ja minevik jäi üha enam selja taha. Erika ja tema poja Esko elus puhusid nüüd uued ja värsked tuuled ning kõik loksus iseenesest paika.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-21 15:50
Fantaasiajutuke "Vanem proua ja noored mehed".
(Inspireeritud reaalseest elust).
(Nimed: väljamõeldud.


Pealtnäha on Ivika täiesti harilik 60 aastane naine, kes käib veel tööl ühes riidepoes. Ta elab üksinda kahetoalises korteris ning meest tal ei ole juba pea kümme aastat. Samuti ei ole Ivikal mitte ühtegi kosilast, kuigi üks härra teda vahel ikka püüab meelitada aga Ivika võtab teda kuid head sõpra ega ole huvitatud temast kui mehest. Ivikal on ka 38 aastane tütar Iiris, kellel on mees ja kaks last, kuid nemad elavad teises linnas ja seega suurt läbikäimist Ivikal omatütre ja lapselastega ei ole.
Ivika kolleeg ja hea sõbranna Marge on aga tähendama hakanud, et Ivika olevat hakanud viimasel ajal tööjuures noortele meesklientidele silma viskama ning nendega kuidagi ülemeelikult käituma. Ühel õhtul enne poe sulgemist küsis Marge Ivikalt, et mis teema on tal nende noorte meestega ja Ivika viis kohe jutu mujale. Mõned nädalad hiljem märkas Marge Ivikat oma vabal päeval samas kaubanduskeskuses kus on ka see riietepood koos ühe noormehega. Järgmisel päeval püüdis Marge Ivikalt küsida, et kes to noormees oli aga ja vastas, et niisama üks tuttav ning rohkem ei muud. Mõne nädala pärast nägi Marge Ivikat nädalavahetusel linnas ühes kohvikus ühe teise noormehega ja see noormees paistis üsna nooruke olevat. Marge jaoks tundus kolleegi ja sõbranna käitumine kahtlane ja tal tekkis küsimus, et mis asju Ivika nii noorte poistega küll ajab?
Mõõdus pea kaks kuud kui Marge peale käimisel Ivika rääkima hakkas, et mis asju ta ajab noorte meestega. Selgus, et Ivikal olevat seksuaalne tõmme noorte 18 + poiste vastu ja, et neid noori poisse kes vanema prouaga voodisse minna tahavad juba jagub. Ivika rääkis kuidas ta iha.ee lehele kontp tegi ja sealt siis noori mehi otsib. Marge oli üpris üllatunud kui aivika üksikasjalikult kirjeldas kuid, kus ja mismoodi kõik toimub ning millist rahuldust ta sellest saab. Aga Marge ei imestanud vaid ühe asja üle. Nimelt nägi Ivika enda vanuse kohta üsnagi nooruslik välja ja ega tõepoolest ei ütleks, et aivika 60. aastane oleks. Parimal juhul võiks pakkuda 50 aastat aga mitte rohkem. Miks siis ei peaks mõnele nooremehele meeldima rinnakas daam, kellel pruunid silmad ja üle õlgade pikad kastanpruunid juuksed. Naine kes kannab seelikuid ja kingi ning kellel ei ole probleemi näidata enda natuke jõulisemat säärejooksu. Miks see ei peaks siis mõnda noormeest kõnetama kui aivika on oma välimuselt 165 cm pikk, natuke ümarama tagumiku ja suurema rinnaga naine kes käib võrdlemisi naiselikult aga samas kombekalt riides. Jah... eks nii mõnelegi noormehele võiks olla Ivika ema eeest ja eks nii mõnigi noormees unistab vanema daamiga seksist.
Ühel nädalavahetusel kutsus Ivika Marge endale külla ja tutvustas talle iha.ee roosat ja imelist maailma. Ivikal oli juba pea nädal soolas üks 20 aastane noormees aga Ivikale tundus, et noormees on liialt arg, et äkki ei võta ta vedu. Kuid siiski võttis ja nad leppisid kokku kohtumise ja noormees oligi kahe tunni pärast kohal. Ivika püüdis ka Marget asjasse kaasata aga Marge ei tahtnud vedu võtta. Marge oli naine kes pea ees tundmatusse ei jooksnud aga peale veenmist otsustas, et ehk ikka võiks. Seda enam, et ta ei ole ka kunagi nii noort kutti saanud. Marge oli Ivikast kõigest viis aastat noorem ja õnnelikus abielus juba 26 aastat. Ta ei ole mõelnud, et ta enda abikaasat petaks kunagi. Ivika seevastu oli pealehakkaja tüüpi ja kasutas ära sellised võimalused.
Kui noormees oli kohale jõudnud ja nägi, et ühe daami asemel võtab teda vastu kaks daami oli ta päris ehmunud. Kuid enamvähem samasuguse ehmatuse said mõne hetke pärast ka Ivika ja Marge kui selgus, et noormees on täiesti süütu ega oma vähimatki kokkupuudet naisterahvaga. Selgus, et 20. aastasel noormehel ei ole olnud isegi enda tüdrukut kooli ajal. Kuid kutt ise nägi vägagi nägus välja ja see saigi peamiseks põhjuseks miks asjaga lõpuni minna.
Oli näha, et noormees oli ehmunud aga Ivika oskas hästi pingeid maha võtta nii, et peagi seisis noormees Ivika ees, püksid maas ja riist püsti. Ivika laskus põlvili ja võttis noormehe jäigastunud riista hellalt enda sõrmede vahele ja seejärel kummardus selle kohale. Hetk veel ja noormehe riist oli Ivika huulte vahel.
Alguses imes Ivika rahulikult ja pikkade tõmmetega ning samal ajal võttis ta käega noormehelt ümbertkinni ning asetas oma parema käe noormehe kannile. See aga erutas noormeest ja pani riista veel enam jäigastuma ning oli aru saada, et kutt naudib täiega olukorda.
Marge nähes pealt nii isuäratavat vaatepilti ei suutnud ahvatlusele vastu panna ja laskus sõnagi lausumata Ivika kõrvale, et heast, süütust riistast osa saada. Seda ta sai ka. Enam ei läinudki kaua kui kutt oma laadungi spermat Ivika rindadele lasi ja seejärel naised riided seljast heitsid ning voodile heitsid. Noormees oli nüüd valiku ees, et keda võtta ja keda jätta. Kuid siiski otsustas asja üle Ivika, kes juhtimise enda peale võttis ja noormeest juhendas. Noormees oli kiire õppimisvõimega ja vastupidav ning ega siis Marge millestki ilma ei jäänud. Veidi juhendamist ja noormees oli juba esimese korral täkku täis. Lõpuks aga noormees siiski rohkem ei jõudnud ja Ivika arvates oli esimese korra kohta sooritus hea.
Mõni hetk hiljem kui noormees oli lahkunud ja naised omakeskis juttu ajasid avaldas Marge, et tunneb muret selle üle, et ta enda abikaasat pettis. Ivikal oli sellele aga kohe vastus valmis ja ta ütles, et: "õta seda kui pedagoogilisel eesmärgil kõrvalehüpet abielurutiinist. Sa ei petnud otseselt vaid jagasid kogemusi". Marget see siiski väga palju ei lohutanud aga ta mõistis, et ehk nii olekski kõige targem seda võtta.
Ivika aga sai veelgi indu juurde ja ta leidis, et teda erutab noormeestega mängimine aga, et mängida ta tahaks rohkem. Ta avastas, et tema vanus annab talle ka head eeldused mängida natukene perverssemalt ja kui ta asja uurima hakkas, siis leidis, et neid noori kutte kes on asjast huvitatud on siiski omajagu. Sellest mida Ivika edasi plaanis ta enam detailselt enda sõbranna ja kolleeg Margele ei rääkinud. Sest Marge oli aivikale öelnud, et ta sellistes mängudes kaasa ei löö. Kuid Ivikal oli kombeks enda soovid, ideed ja fantaasiad realiseerida. Mis sai Ivikast ning tema ideedest edasi, seda võib igaüks ise arvata.
˅ näita rohkem ˅