Foorum
2020-08-30 17:22
Erootilised momendid elus, filmides ja piltidel
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 18:17
Kõige esimene mälestus on mul 2. klassist, kui käisin Tartu 2.Eriinternaatkoolis aastal 1972. Kord nägin, et tüdruk libises lävepakul ja prantsatas täies pikkuses kõhuli kivipõrandale. Läbi sukkpükste olid ta pepu piirjooned päris selgelt aimatavad, kuigi tollal erutas just tema kukkumine.
Oli selline leht nagu "Säde" ja seal ilmus vist Lembit Peegli must-valge foto Mida küll valida? 2 tüdrukut selja tagant jalatsiriiulite juures. Mõlemal lühikesed kleidid. Üks kikivarvul ja valged püksid pooleldi paistmas, teine küünitamas kätt kõrgele jalad maas, nii et mustad püksid täiesti paljad ja ilmselgelt aimatavad ka pepukese kannuikad.
Või 2 neidu Kuressaares ühel tuulisemal päeval, kui üks neist hoidis oma lehvivama lühikese kleidi servadest mõlema käe sõrmedega kinni. Igatahes erutavam pilt minu jaoks, kui lahtilaskmine - viimasel juhul oleks vaevalt ta püksikeste vilkumist õieti märganudki isegi kui taibanuks vaadata. Aga kinnihoidvana köitis kohe tähelepanu!
Puhtjuhuslikult nägin ka Benny hilli shows seda stseeni, kus neiud keerutavad laval oma kleite, nii et püksikesed paistavad. Soovib keegi sellest ise jutustada ja täpsustada, mis osaga tegu? Ise nägin seda oma 15 või enamgi aastat tagasi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 19:53
Niisiis ülalmainitud episood nii, kuidas mäletan. Teised keerutasid end laval ja lahkusid siis, kuid mis ühel neiul õigupoolest juhtus ja miks? Ilmselt katkes tal oma pükste kumm ja need vajusid tal juba varem kleidi all kintsudele alla. Kleit muidugi varjas seda, aga ta pidanuks ju tundma! Kui neiu seisma jäi, kukkusidki püksid päris alla. Surus oma kintsud haledalt ja abitult kokku, aga mis see enam aitas!? Loogiline olnuks kummarduda või kükitada ja üles tõmmata, aga tema astus neist välja. Siis saanuks minema lipata ja asi tahe, aga tema astus veel lavale ja hakkas end keerutama! Kõik võisid soovi korral veenduda, et ta on tõesti täiesti palja alakehaga nii eest kui tagant, aga juuresolevad mehed lausa solvasid ennastohverdavat keerutajat ega imetlenudki tema võlusid! Selge ju, et see solvas neiut, ta katkestas keerutamise ja kleit varjas uuesti, mida varjama pidi. Alles siis neiu nagu taipas, mida oli teinud ja mis olekus viibib ja lippas tütarlapselikult minema. Jätkates fantaasiaga võib kujutleda, et kinnises ruumis üksi edasi joostes ta äkki komistab ja kukub, jäädes nikastatud jalaga põrandale armetult siruli, olles sunnitud edasi roomama, sest tevf fppihüüdeid ei kuulda. Ja loomulikult on tema kleidisaba üles paiskunud ja tagumiku kannikad täielikult paljastanud!
Aga see selleks. Palju hämmastavam on, et isegi 1984 a. filmis Külalised tulevikust on mmitugi hetke, kus kolm tüdrukut näitavad oma valgeid trussikuid! Pealkiri vastab hästi sisule, kui keegi soovib otselinki filmi 5 seeriale, võib mulle kirjutada ja saab selle! Film on küll vaid venekeelne.
Peategelane Alissa näitab enda omi koguni kahel korral – hüppel üle tara ja hüppel aknast välja. Julja korraks siis, kui ta mehe poolt kinni püütakse ja ta oma põlvist kõverdatud jalad laialt harki ajab, ise mehe kätele toetudes. Mila aga siis, kui ta torude virna otsas istet võtab. Tõsi, viimast kahte võib hästi näha ainult kaaderhaaval vaadates!
Bulõtsevi jutus Viirastusi pole olemas satub Alissa taas täbarasse olukorda, kui ta oletatava viirastuse eest põgeneda üritab. Komistab täiel hool puujuure taha ja lendab täies pikkuses siruli. On talv ja pehme lumi, kuid kui ta tõusta või kasvõi edasi roomatagi üritab muutuvad ta käed nii nõrgaks, et ta vajub abituna uuesti külmale lumele kuhu jääbki kõhuli lebama, haletsusväärselt kaitsetuna. Suudab vaid tõsta pea ja sosistada: Aidake!
Teistel juhtudel võtab ta ennast ise kahel korral täiesti ihualasti, sest tal on ees vastav ülesanne.
Kuidas King Kongi neiu abitu siplemine meeldis, eriti esmakordsel vaatamisel? Minu jaoks ikka korralik kaif! Ettevalmistuseks oli juba tema röövimise stseen, seda enam siis kui Kong ta oma pihku võttis. Enim muidugi siis, kui neiu lahtilastuna pageda üritas. Vaatab veel tagasi ka ja muidugi ei näe mis ees ootab. Ees on aga soine ala ja sinna ta kõhuli plartsatabki. Tegelikult pidanuks ta ju rohkem sisse vajumakui ainult jalgupidi. Minu jaoks korralik erootika, kui ta seal istuli mudas üleni mudaste jalgadega väntab, nii kaitsetu ja abituna!
Supergirl oli ses mõttes veelgi tugevam elamus. Esimesel vaatamisel ei näinudki õieti, kuidas ta kapsli purunemise järel sinna siruli lebama jäi. Ega selles midagi erilist polegi. Peale ebaõnnestunud hüpet kõhuli maha prantsatamise pilt oleks ses suhtes palju müjusam olnud kui see nähtav olnuks! Kui ta siis lühikese jalutamise järel sinna auku püdelasse lögasse plartsatab ja lausa kaelani sisse vajub, siis on juba ainult see tugev elamus, eriti arvesse võttes, et selles olukorras on neiu küll sada protsenti ise süüdi! Jalge ette vaadates oleks ta seda ju kindlaswti vältinud. Just selline laad on minu jaoks ehtne erootika – ohver on oma olekus nii või teisiti ise süüdi! Kui vaene ohver seal sipleb ja nii õnnetult oma ligaseid käsi välja sirutab, siis sellele polegi midagi rohkemat lisada. Kumi ta end pooleldi välja vinnab ja kõhuli jõuetult lebama jääb, alakeha ja jalad ikka veel lögas sees. Edasi ju lihtne kujutleda, mis olekus ta tegelikult olla võiks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-05 19:04
Päris alasti naisti naist nägin nii 15selt, kui ta päris lähedalt 2 korda basseinist sauna jooksis, siis nii eest kui tagant. Nii oli puhtalt tema enda algatusel, pealegi oli oma kodus ja mina olin külaliste seas. Lõbus nali, ei midagi muud!
Hoopis rohkem erutas see, kui kord nägin magavat keskmises teismelise eas õde. Ta oli kõhuli voodis, tekk ja lina olid kõrvale heidetud ja öösärk oli paljastanud enam kui poole tagumikust. Oli küll mõte tõmmata särk tasa päris üles, aga see polnuks enam see! Seda enam, et lapsena sai koos õega küllalt koos vannis käidud nagu ka emaga saunas. Nii ka siis, kui teine kord nägin õde poole tagumiku peale allavajunud pükstes.
”Vanades” vene filmides ja multikates on samuti erootikat ja selle elemente, kui vaid seda sellise pilguga vaadata.
Mis filmis, ei tea, aga neiu ratsutab talvel hobusega vist jõe jääl ja kukub sisse. Ise prantsatab siruli jääservale ja pääseb, aga hobune upub. Hiljem ronib järsust nõlvast üles, seal aga kaldub tagasi ja veereb abituna alla. Viimaks jõuab vaevaliselt hingeldades ja põlvili roomates üles.
Nagu ka kaela pihta hoobi saanud tüdruk, kes jõudis oma kõrgel asuva koduni väidetavalt lausa trepil roomates.
Või arvatav olukord, kus poiss paneb tüdrukule jala ette, nii et too mitu meetrit eemal kõhuli lendab. Mida teha teisel poisil, kes seal juures on? Ei tule ta vist selle pealegi, et vaesele ohvrile, kes haledalt ja abitult siruli maas lebab, selga istuda ja tema kleit üles tõmmata. Ja edasi ilmselt nagu teises, väidetavalt sündinud loos. Kus 2 poissi olid vist neiu kodus ja seal juhtus neiu sõnul midagi kohutavat, mida ta kunagi neile ei andesta. Mis see oli kui mitte alandamine – näiteks meelitati ta pikali heitma ja siis, kui ta seal kaitsetult lebas tõmmati ta kleit üles ja püksid alla või üldse jalast öra. Milline kohutav usalduse kuritarvitamine! See jätk võib olla ka puhas fantaasia selles loos.
Aga Walkeri seriaali osas Vaikne hüüe oli ilmselge, et kontekst ainult selline ongi! 20 a neiu uimastati joogisse segatud ainega ja juhiti siis autosse. Muidugi ei näidatud, kuid oli niigi klaar, et abitu ohver tõmmati istmele või põrandale siruli, kleit jäeti selga, kuid kingad ja püksid loomulikult eemaldati, enne kui seksiga alustati. Ja seda sai muidugi enam kui üks noormees. Viimaks lasti neiu tänavale veereda, kuhu ta selili ja uimastatuna lebama jäigi. Et oli paljajalu, siis oli selge, et alakeha oli tal täiesti paljas ja vaid kleidike katteks. Kui ta seal ilmselt ligase jalgevahega lebas, tundis ta end arusaadavalt räpasena ja soovis asja unustada, kuid ei teinud seda. Järgmisel neiul, kes algul auto põrandale kõhuli prantsatas, läks veel palju halvemini. Nii et alanduski on suhtelime.
Nagu siis, kui trombikeeris tõstis mister Crone vanema tütre üles, kandis edasi ja paiskas raudvõre vastu surnuks ja hiljem leiti ta üleni porisena ja päris paljalt.
Filmis palju mõnusam. Alasti naine väljub vannist ja sööstab mehe embusse, kes saunalina oma näo ees hoiab. Hiljem näitab naine tänutäheks oma paljast tagumikku, kui ta tuppa jookseb.
Alustas ta vist samuti nagu too tüdruk, kes ringvaates kõhuli täies pikkuses kusetil lebas, käed pea all ja selja taha piilumas. Kleit seljas, aga kogu alakeha katmata ja muidugi ka pepuke päris paljas.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 22:59
Pilt, kus noor neiu on kõhuli maas ja vaatamas ettepoole, pikk pats seljal ja huul ilmselt verine ja käed külgedel keha ligi, oli ka küllalt erutav ehkki jalad olid kombekalt koos ja seelik piisavalt pikk ning tavalises olekus nagu vaja.
Nagu ka millalgi aknast nähtud episood, kus vist nii 10 a tüdruk lebas täies pikkuses näoli murul, aga poiss istus talle selga. Hiljem tõmbas tüdrukul ühe kummiku jalast kah, küll vist kogemata. Hiljem osad vahetati ja see enam ei huvitanud.
Või tüdruk kõhuli lebamas saunalinal veekogu ääres, särk seljas, aga pepuke päris paljas nagu kogu alakehagi, jalapöiad sissepoole pööratud. TEISEL JUHUL KA RANNAS SÄRGIVÄEL, ILMA PÜKSTETA RINGI KÄIMAS JA LIPPAMAS.
Ühel joonistusel oli poiss tänaval minema jooksmas läheneva auto eest, tema selja taga oli aga prillidega tüdruk kõhuli tänavale kukkunud, harali sõrmedega käed kaugele ette sirutatud ja hoog oli nii suur, et sääred üles paiskunud.
Tea, kas tal sõitis auto kah üle jalgade nagu kunagi olla buss 2 tüdrukul üle jalgade veerenud?
See pilt võis olla tõukeks ka mu fantaasiale, mille varsti kavatsen esitada avaldamiseks Seksikates juttudes. Pole küll sugugi kindel, et see avaldatakse, aga eks näe.
Part Howard filmis on ka stseen, kus neiuke käpuli voodil pisut aega oma paljast tagumikku päris korralikult näitab.
Sellega võrreödes polnud ka ihualasti Niiza, aga vaid küljelt nähtuna, midagi erilist. Aga erootika seegi – või porno?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 20:11
Kolja ja Lena jalutasid tänaval ja jüudsid jäätiseputka juurde.
-Pagan võtaks! Mu lemmikjäätis ja just täna pole mul raha kaasas, kirus poiss vaikselt.
-See-eest minul jätkub, vastas tüdruk ning varsti kõndisid mõlemad edasi. Pisut eemal oli
pink mille juurde ostja jõudis varem ning istus. Tema kaaslase tähelepanu oli suunatud eemal
sõitvale uhkele autole ning ta oli maha jäänud. Äkki kostis pidurite krigin ja poiss pöördus kiiresti sinna vaatama,
pillates jäätise käest, pealegi pulgaga ülespoole. Tüdruk oli istunud pingil kahe meetri kaugusel, ent
nüüd oli viskunud tema juurde. Samas tuli ootamatu tuulepuhang ja...mis edasi? Kel huviandku oma v
versioon. Minu oma on selline.
Kolja vaatas nagu hüpnotiseeritu, kuidas Lena tema jalge ees kõhuli tänavatolmus lebab, täies pikkuses siruli, käed kaugele ette välja sirutatud ja jalad pisut harkis. Tuul oli tema kleidi slla pugenud ja selle tüdruku seljale lükanudjättes valged püksikesed täiesti katteta.
Nii oli tüdruku pepu selgelt aimatav. Viimane tundis oma olekut ja poisi pilku selgelt ja teravalt, kuid tõusis kiirelt ja osavalt
hoolimata sellest, et see tõi ta keha jooned veel palju teravamalt esile. Mõlemad maiused olid igatahes päästetud.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-13 23:03
Ka Gammi-karude seiklused pakuvad ses suhtes mõndagi. Tegelikult küll vaid üks neist - Solnõska (vene tõlkes, milles vaatasin). Pigem küll kaaderhaaval jälgides kindlates kohtades ja on see eootiline või mitte, otsustab vaataja ise. Seksikas on Solnõska igal juhul! Eriti siis, kui Kallaga koos vangi satuvad ja esmakordselt kahekesi silmast silma kohtuvad! Ent õige mulje saamiseks tuleb vaadata kõiki osi, kus ta olulist rolli etendab! Korduvalt on ta täiesti abitus olukorras ja korra satub lausa inimeste naeru alla, kui ta enda valitud riietuses nende ette lavale ilmub. Jalas pisut liiga suured valged kingad, seljas tume pluus ja puhevil roosa seelik, mille alt vilksatab vahel valgetki ja korra pikematki aega. Paistab, et ta käib oma kingades ebakindlalt ning võib kergesti komistadaning pole kahtlustki, et naerjate soov on näha neiut siruli põrandal lebamas. Ent viimane jalutab minema sama väärikalt nagu tuli. Hiljem aga tõestab taas oma väärtust - et tal pole ainult uhke riietus, millega võiks ilmuda kuhu tahes, vaid ka pea ning julgus ja otsustavus oma mõtte teostamiseks. Koos piisava tegutsemiskiirusega, millega tõestas, et kohmakus oli vaid näiline. Sellega päästis kuninga ja esitas positiivses mõttes selget peaosa, olles tegelikult täiesti üksi oma kahe vaenlase vastu.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 18:37
Ühel parimal pildil on olukord, mis tekitas mõttes kaks versiooni. Esmalt neiu kui vägistamise ohver, isegi kahekordse vägivalla ohver, millest ta loomulikult täieliku võitjana väljub. Teine müte oli palju romantilisem ja ulmelisem. Sellest tuleb jutuke ka kuigi ilmselt mitte niipea. Siin toon oma nägemuse kujutatud olukorrast. Kõrgel sinises taevas hõljuval läbipaistval alusel seisab suur roosatooniline loom, näiteks panter olles põigiti alla suunanud peenise, mis ulatub tema all lebava neiu ahtrisse. Viimase ilme räägib vähemalt tugevast erutusest või hoopis tõelisest naudingust ning mõnu tekitab mitte ainult seks, vaid kogu situatsioon tervikuna nagu ta ise seda soovinud oligi! Võib oletada, et see on Gaika ehkki kõrvu ja saba pole näha. Kõrvad jäävad pikkade kuldsete juuste varju, millele toetub ta parem käsi kui ta seal paremal küljel lebab. Vasaku käe sõrmed aga ulatuvad peenist katsuma. Rõivastus on kindlalt seksikas: lühikeste varrukatega valge pluus, kust suurelt paistmas üks rindadest (liiga suurelt, aga mis teha!) ja mustjalt punaks-lillakas seelik või on see ühes tükis niisugune kleit, mis on parajasti üles libisenud nii et sihvakad jalad on katmata pea kogu ulatuses. Ent rohkem mitte Vasak jalg on põlvest kergelt lõnksus, parem on varjatum ja sirgem. Jalgu kaunistavad valged põlvikud, mis ulatuvad vaevu põlvedeni ja pealt rihmaga käivad, elegantsed ja kõrgekontsalised tumepunased kingad.
Teisal on Gaika justkui kohkunud, kui ta hämaras üle vasaku õla tahapoole vaatab. Ise kükitab-istub, toetudes vaid sõrmedele ja kinganinadele. Keha ülemine pool on kaetud. Alumise poole jätab kleit küljelt vaadates aga kõrgemalt paljaks, nii et on selge, et aluspesu tal pole. Teine pilt pea sama situatsioon, vaid neiu ülakeha on katmata ja rinnad paljad. Koos enesekindla naeratusega.
Kõigil kolmel juhul on looming igal juhul samal tasemel ja stiilis nagu seriaalis. Kahjuks pole pikemat teema arendust.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 20:18
Kuule, seksikate juttude jaoks on ju olemas oma koht.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 20:59
Mina arvan küll, et ta võib siin jutustada seksikaid jutte.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-20 19:18
Jutu kirjutamine, mis ennast rahuldaks, pole sugugi nii lihtne! Kolja-Lena episood on lihtsalt väike katkend mu isiklikust fantaasiast selle kohta, mis võinuks juhtuda vahetult pärast filmi "Külalised tulevikust". See on juba mõnda aega mõttes mõlkunud, sest tegelikult on see fantaasia sellest, mis toimus filmi ajal kaadri taga ehk see mida polnud näha või võib ainult oletada. Huvitav kui palju sellise loo huvilisi siin foorumis on ja kas üldse?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-20 19:22
ei saa samuti aru, miks see juttude osas pole ?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-21 10:46
Lugu, kuidas nähti naisterahva aluspükste maha kukkumist, räägib 100 meest sajast. Mehi ja naisi on umbes pooleks. Järelikul on kõigil naistel aluspüksid avalikus kohas maha kukkunud.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-02 22:38
Ühes filmis pani õiguse eest võitlejanna enne lahingut pikad püksid ja kõik oli korras, sest nii oli ette nähtud. Aga vaenlane haaras tal jalast nii et ta jäi pea alaspidi rippuma. Samas võinuks vastane tal püksid lihtsalt jalasr tõmmata. Lihtsalt juhuslikult. Kleit või seelik oleks aga alla langenud ning hiljem ikkagi keha katnud. Muidugi on palju ebameeldivam, kui neiu leiab end ärgates ihualasti paljakskoorituna, tropp suus ja käsist-jalust seotuna, trahviks oma naiivsuse eest. Ja oskamatuse eest end kaitsta.
Jutus Ähvardus Maalt lendab neiu Holly Kuul päris ehtsate tiibadega. Aga ütleme, et ta satub nendega Maal lennates nt tormi kätte ja on sellega võitlemisest surmväsinud. Märkamatult on ilma jäänud ka oma aluspükstest, kuid kleit katab veel seda. Muidugi tahab maanduda ja maandubki tuule tõukel näoli sitkesse porisse, käed-jalad laiali. Või siis tagurpidi - selili. Kleit lendab tuule mõjul ülespoole ja sinna vaene Holly lebama jääbki. Tiivad kleepuvad lootusetult porisse kinni ja ta ei suuda ilma abita selt vabaneda.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-02 22:55
kõige erootilisem oli hetk kui ellips sai strapiga
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 11:12
Filmis "Elektrooniku seiklused" , mis on ju lastefilm, oli koht, kus elektrooniku juurde rääkima tuleb teismeline tüdruk, kel oli nii liibuv kleit, et selgelt olid nibud läbi riide nähtavad, samuti ka tumedam ala nibu ümber. Praegusel ajal mõeldamatu stseen, aga tol ajal polnud nibud nii seksualiseeritud ja seda peeti nii normaalseks, et isegi kinolinal võis vabalt näidata. ETV+ pealt oli see alles paar nädalat tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 17:04
Selle filmi juures on üks huvitav, küll mitte seksi teemaline seik. See film on vändatud Jevgeni Velistovi 1964 aastal ilmunud raamatu põhjal. Kummalisel kombel ilmus just samal aastal eesti kirjaniku ja teadlase(družba mootorsae leiutaja) sulest lastenäidend "Rops", mille sisu on filmiga äravahetamiseni sarnane. Kes keda kopeeris? Üks oli NLKPkeskkomitee pressibüroo töötaja ja teine siberis kinniistund eesti teadlane. Või oligi tegemist ühisloominguga.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-05 17:15
Vene filmides on normaalne kui nibud paistavad, sest neil see rinnahoidja kandmine vaid koosolekul käimiseks, vaba aeg vaba riietus
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 22:37
"Masha ja Vitja uusaasta seiklused" ja "Sannikovi maa" on ses suhtes küll seksikamad. Kõnelemata filmist "Läbi raskuste tähtede poole"
See räägib enda eest ise, muidugi kuidas kellelegi. Samas animeseriaalidega võrreldes pole neis pea mingit seksikust ollagi, mis ka loomulik.
Mila superstar ja Sailor moon on selles mõttes kaugel ees kõigist, mida vaadanud olen. Pole küll mingi suurem anime fänn olnudki. Aga juhuslikult leidsin nt ,et Midori päevad jätkab Jaapani anime erootilist liini kui nii saab öelda. Neiuke kukub pingi otsa komistades otse noormehe juures täies pikkuses kõhuli oma lühikeses kleidis ja paksudes saabastes. Hiljem aga jookseb tolle nähes oma kodus vannitoast täiesti alasti välja ja prantsatab lävel jõuetult siruli, kaotades varsti ka teadvuse. Beetlejuice Lidya käed-jalad ikka päris laiali kõhuli viskumine ühes osas oli palju kombekam. Ent saada palliga tugev löök ja maanduda sellest näoli porises lombis on palju ebameeldivam nagu Milaga esimeses osas juhtus.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 06:13
Slaavi naised on üldse rohkem vabamad ja tegijamad, eesti naistega neid võrrelda ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 12:33
ullmees, siis peaks ju eesti meeste kohta sama kehtima?
selline rahvuse järgi liigitamine on tglt suht mõttetu. muidugi, kui on ühe rahvuse esindajatega ainult kehvad kogemused, siis kiputakse üldistama.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-22 19:55
Isiklikult mulle tundub, et eestlased on suured eneseupitajad ja seda just iseenese silmis tahavad olla kõvad tegijad, kus iganes!
Aga see selleks. Filmis "Kerged sammud" on samuti episood, mida võib rohkemgi kui erootiliseks pidada Samas leian, et et joonistused samanimelise jutu kohta eestikeelses kogumikus on tollest filmiepisoodist palju seksikamad. Ühes reklaamis puhuti kõrgemal kõndiva neiu laialt lehviv kleit alt üles suunatud õhujoaga laialt puhevile. Sailor moonis ei suutnudki vaene õpetajanna varjata, et kannab roosasid püksikesi, põhjus oli samalaadne. Teisal lendas neiu plahvatuslaine tõukel käkaskaela eemale, nii et otseses mõttes sussid püsti olid ja kogu keharaskus langes laialiheidetud kätele ja kaelalegi! Peale siruli prantsatamist oli tal käpuli tõusminegi päris vaevaline. Teine neiuke, kes alasti vannis oli sattus aga deemoni puhutud rohelise lima sisse ja jäigi selle vangi abitult lebama, suutmata õieti liigutadagi. Kuni deemon võideti, aga enne sattus vaene Bunny samuti pigusse. Seriaali lõpus on Bunny päris pikalt ka ise ihualasti. Huvitav, mida Naoko sellega taotles?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-19 22:11
Hämmastav, kui palju on erootikat Skubi-duu seriaalides ja filmides ((minu jaoks)! Juba see, kuidas Welma sageli prillid kaotab ja siis neid käpuli roomates otsib. Ega tema olukorras olles eriti muud teha ei olekski ja mingist alandusest ei saa juttugi olla, seda enam, et ta saab sellega alati hästi hakkama. Paljudki kukkumised on samas erootilises laadis. Samas on need kõik konteksti arvestades igati loogilised. Erinevalt neist juhtudest, kus seda oleks kergesti vältida saanud. Nagu syys, kui superstaar Mila täies pikkuses jooksu pealt kõhuli kõvale kiviklibule siruli prantsatas, sest ei vaadanud lihtsalt oma jalge ette. Ilmselgelt oli see väga valus kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-27 15:32
Skubi-du sarja W
˅ näita rohkem ˅
2021-12-27 16:43
Liigne klikk rikkus eelneva-pea pimeda jaoks tavaline asi! ...Welmast ja Dafnest pikemalt. Parimad sõbrad. Ent esimeses mängufilmis 2002 Skubi-du tegi Dafne seda, mida polnud varem teinud mitte keegi isegi vastaste leerist! Ka selle momendi lahendus valmistas tegelikult pettumuse sest oleks oodanud pikemat pinget. Päris pull moment on ka 2004 a. filmis Welma-Dafne vahel, eriti arvestades 1.filmi algust ja seda, et osatäitjad samad ehkki süzee erinev ja üks pole teise järg. Maitse asi muidugi. 2002 film mu arvates kõige erootilisem ses mõttes nagu seda varem olen enda puhul kirjeldanud - ikkagi 3 episoodis Kahju sellest, et 2011 a. filmi rikkus juba algus. Leian, et juba esimese filmi mainitud episoodi tõttu oleks selles osas pidanud olema just Dafne! Tema on igas episoodis või filmis ka kergesti äratuntav, Welma kohta seda ei ütleks. Äärmused on Skubi-du 4 ning 2018 film Dafne ja Welma.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-27 20:52
Tuleb meelde üks seik elust. Olime mitmekesi viibimas läbu peol. (Gümnaasiumi vanuses olin siis). Oli suvine aeg ja veetsime aega suvilas. Seal köeti ka saun soojaks. Ja kui olin saunas, siis 2 alasti neidu astusid sauna sisse. Vot see oli tõeline vaatepilt. Neiud istusid mu kõrvale ja üks neiudest aeg-ajalt kiikas mu kikkis riista. Ja ühel hetkel neiu lausus. Sa oled ikka väga erutunud.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-28 00:27
huvitav, ullmees , ei saanudki oma arvamuse eest sarjata.....
˅ näita rohkem ˅
2021-12-28 23:27
Welma on ka 2017 a. seriaalis kõige raskemini äratuntav, muidu siiski praktiliselt sama. Tema kui viisiku aju väärinuks küll paremat! Seda enam, et ka ta füüsilised võimed ja lihtsalt osavus on igati tasemel. Ehkki ise väidab kord, et pole bandes kõige sportlikum ja teisal ütleb Sheggile, kui too põgeneda kavatseb: Te ei jäta ometi kaitsetut neiut üksi! Oleks nagu joonistus või nende rida, tegelikult aga midagi hoopis enamat, nii erootiline kui ka tavaline.
Sheggi pageb viirastuse eest ja kokkupõrkel Welmaga libiseb too täies pikkuses kõhuli kallakut mööda alla, Sheggi Skubiga tema seljas istumas. Teisal on samalaadne põrge, nii et Welma kaotab kõhuli lennates priölid. Otsib, aga ei leia. Fred koos Dafnega tulevad ta selja taha kuid pagevad selle episoodi tondi eest ega aita prille leida. Welma leiab ise prillid, imestades, kelle eest pageda. Seda nähes pöördub ja pageb ainult põlvedel liikudes, käsi abiks võtmata ikka tõelise kiirusega, mõne hetke pärast täies pikkuses põõsasse viskudes! Ei neis ega edaspidi mitte mingit lisandit! Või oli ta järgnemas oma sõpradele sügavasse ja suurde auku, rinnuli maasend selle servast kinni hoides ja vasakut jalga alla küünitades. Ka vana kahuri peal rinnuli kõõludes ja pea allpool keha, käpuli asendit võttes ilma sellele ronimata. Dafne prantsatas abitult kõhuli ja avastas kapiga kaetud põrandas oleva luugi. Või laskis viimane end lainel kanda rannalähedasse vette, ise väljasirutatult siruli, et Fred ta püsti aitaks. Olles ise kaheosalises päevitusriietuses. Kord päästis viisiku praht kuhu maabuti peale kõrgelt kaldpinnal allalibisemist. Mõlemad neiud leidsid end kõhuli prahis lebamas, kusjuures Welmal vedas rohkem kuna leidis huvitava raamatu. Tutvus sellega sealsamas rämpsus edasi lesides ja rõõmust oma sääri viibutades.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-03 15:21
Üle paljude aastate sai vaadatud multikat "Välek vibulane". Lõpupoole olid üllatavad kaadrid naiste suguvõsa juhist, kel olid hiiglaslikud tissid ja nibud läbi kleidi kumamas Ja veel üllatavam- Väleki pruut oli üldse topless! Youtubes vaadatav.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-25 00:46
Kunagi nähtud multikas "Härg" jäi terve summ naisi ihualasti seisma, kui järvest vesi eemaldus. Ja multikas "Põrgu" ei saadud kah ilma selle teemata läbi. Praegused kosplei fotod on samuti lausa igale maitsele. Facebookis avaldatud pildil on näiteks naine kui Welma igas mõttes väga hästi esitatud. Kuigi käpuli maas, pole absoluutselt mitte midagi muud erootilist (kuigi kuidas võtta!) Teisal on punane seelik kõrge toki taha kinni jäänud, nii et küljelt on selgelt aru saada, et tagumik on paljas. Samas tirib ühe käega seelikut eest allapoole. Dafne nagu jooksu pealt kinni hoituna pea samas olukorras, lühike sinine kleit tagant laialt välja veninud ja püksid paistmas. Ise ei tee katsetki midagi katta. Taolisi fotosid on veel palju, eks edaspidi veel.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-25 01:19
kas Siimustis on kõik sellest eriinternaadist ?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-25 15:21
Praeguse libeda ja jääga võib kõnniteedel kohata paljusid pikali kukkunud daame, kes kilpkonnana selili rapsivad, jalad taevapoole üleval.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-25 22:50
ilus pilt oli Rakvere ringtee äärsel kergteel , kus nädalavahetusel läikival teel koos koerakesega(nustikuga) jalutas mingi 4 m rihma otsas ja koer läks küliti , siis päss ka ning mõlemad tegid ujumise harjutusi, saamaks tee äärsel lumehangeni , see näitas - et jäivad terveks . Aga päike paistis ja ütle veel, et ringsõidul pole huvitavat
˅ näita rohkem ˅