Foorum
1
2
2023-07-14 14:10
Ei saa märkamata jätta, et iha kuulutuste rubriigis annavad miskipärast tooni mees otsib meest kuulutused. Muidugi ei saa sellest veel põhjapanevaid üldistusi teha kogu meessoo kohta aga ometigi on valim piisavalt suur, et midagi seal taga peab siiski olema.
Et asjast õieti aru saada paneme kuulutuste rubriigi numbrid, kus mees on otsivas rollis, 14.07 seisuga ritta: mees-naist 2520, mees-meest 1327, mees-trans 36. Kokku siis 3883 aktiivselt midagi otsivat meesterahvast. See teeb siis omasooiharate protsendiks 34% kogu meeste arvust.
Nii, et kui nüüd kõnnite linna vahel ja juhtumisi mehi vaatate, siis saate mängida mõistumängu, milline mees vastutulevast kolmesest meestegrupist õhkab salamisi oma kaaslate järgi.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 16:20
ma kohe kirjutan mis selle taga on
selle taga on umbes 100 kond stammkundet, kel igaühel on 5 kontot + 10 feik. feikide puhul on siis see, kus 60a papi teeb enda 18 aastaseks. miskipärast on just juuni-juuli seisuga neid massiliselt loodud.

kuulutuste sisusse süüvides saame peagi aru, et toimub lihtsalt päevast päeva mingi lollitamine. keegi armastab pas-andada, keegi otsib pidevalt dokumente (akte) 99% on pildita jne jne. nii et ära sellest nüüd end liigselt eruta

vot just kui sa lähed linna vahele - st ihast välja siis sa veendud õige pea, et mingit ihkamist ei toimu
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 16:39
Mhmh asi selge, eks sa vist tead noid asju paremini, midagi saab siis maha arvutada 100X5+10X5=550, 1327-550=777=20% omasooiharaid. Et siis iga viies.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 17:24
Te ehk Olete näinud koerapulma. 10-20 isast jookseb ühe indleva emase järgi. 1-2 pääsevad löögile ja ülejäänud kargavad omavahel.
Siin on neid bi-mehi lademes, kellele kui naised kätte ei anna, kõlbab sõbra perse kah. Peaasi, et vaevast lahti ilma pihkusid rakku kulutamata.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 17:52
Kõrvalpõikeks, et mul on koer näiteks kastreeritud, see ei jookse kül kuhugi, sööb ainult koledamal kombel.
Nõus jfjm, mingi osa võib olla ka selliseid. Mäletan ammusest ajast kui ma isa tagant Maaja ära virutasin ühte kuulutust, mis kõlas kuidagi sedaviisi. Olen siin kolm numbrit järjest kuulutanud, et otsin naist. Kuna ühtki vastust pole tulnud, pöördun ma nüüd meeste poole, vahest teie oskate head seksi hinnata.
Aga ikkagi, ma usun, et ka need numbrid mahuksid kellipsi koefitsendi sisse.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 18:03
ei ole isegi 20% mmet. ei ole mingeid piimamehi lademetes. see on fantaasia. kui sa väidad et on, näita mulle esimest kolm. aga veendu et neil on ka pildid ja et nad ka tegelikult tahavad. neid pole

ma räägin sulle kui ma läksin aprillis pumbajaama. seal oli 5 meest, kes olid TÄPSELT neesamad kes 10 a tagasi. ainult 10a vanemad. seega, kui oleks 20% oleks pidanud seal täpseltsamuti koerapulm toimuma, kus kõik trukivad üksteisele persse nagu homset polekski, AGA toimus lihtsalt loivamine põõsaste vahel.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 18:19
Ja asi läheb aina hullemaks. Naised muutuvad aina valivamaks. Orgasmi saavad nad kodus tehniliste abivahenditega palju kindlamalt kätte. Välja lähevad nad kas raha teenima või lähedust otsima. Iga naine tahab vahest natuke armunud olla ja tunda, et teda ka veidi armastatakse. Tunni ajalisest kohtingust jääb sel juhul väheks. Tähtis polegi tihti seksi kvaliteet, vaid see, et pärast saab kaisus magada.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 19:30
Mulle need tunduvad mõlemad väga sünged tulevikudüstoopiad olevat. Üks, kus üldse midagi ei toimu, peale selle, et keegi päss murrab noorte meeste südameid. Teine siis see, kus tarbimisühiskond on ka armastuse kiirmoeks muutnud, kust tuleb nii palju raha ja emotsioone välja pigistada kui võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 19:58
Pederastia on Eesti Nokia. Paremini hoitud Eesti.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 22:26
Ei, seda ma nüüd ei taha uskuda. Ma ise kahtlustan ühe variandina, et kuna heterodel on laiem vabalava, kus iganes vastasooga tutvuda, näiteks põrutatakse naabrinaist või töökaaslast, pole vaja siia kaudset võimalust otsima tulla. Homode pärusmaaks on kaks geiklubi Tallinnas ja ega ma rohkem kohti teagi. Lisaks siis on siin nagu jfjm märkis, hulganisti meeleheitel koduperemehi, keda saab teise usku pöörata.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-14 22:36
See teise usku pööramine on kuidagi...kaheldav. Kuidas saab heteromehel üleüldsegi teise mehe vastu mingisugune seksuaalne huvi tekkida? Mina näen seda nii, et selle soovi tekkimiseks peab ikkagi eksisteerima homoseksuaalne eelsoodumus, mis on varasemalt olnud mahasurutud, valestimõistetud ja tõlgendatud või üritatud end vägisi heteroks mõtelda. Sobiva võimaluse avanedes muutub see varasem nn. "hetero" aga selleks, kes ta on alati sisimas olnud ning enam ei pea kellegi võõrana esinema.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 09:32
tulevik on väga lihtne. kõik seks toimubki läbi neti - ihas istudes, mõtetes, unistustes, egiidi all, ohhhhh kuidas teeks. kuna aga pole kunagi pärisseksi teinud ja see viimane mis sai tehtud oli gorba ajal, siis ongi kõik meelest läinud. kuna välimust ka pole, ei ole mõtet end pakkuma minnagi - keegi ei taha vana ja koledat! tallinnas pole mingeid geiklubisid, ära luuleta, sa ei ole vist elus klubi näinud. eeskotta tehtud vastuvõtt ei ole veel klubi.
dragu, kuidas saab tahe nussida tekkida - väga lihtsalt mõlemad mehed on imearmsad , aga seda ju ihas ei juhtu nagunii, nii et sa ei pea muretsema, et sul näiteks võiks tärgata jm või puhmavahi vastu ja neil sinu vastu samamoodi
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 09:34
Ega heterot tõesti homoks keera aga nagu jfjm kaude kirjutas, kui ikka kuidagi ei saa ja pea on saamata olemisest segadusesse viidud, siis mõni mees võibolla ohkab sügavalt ja endale lohutuseks sõnab, pervõi ras ne pideras ning võtab pakutu vasta.
Aga see ei aita meid numbrite osas kuidagi edasi, internet on andmeid täis ja selline keskmine protsent ütleb, et populatsioonist 5-10% on homoseksuaalid ja see on vääramatu bioloogiline number. Ihas aga on number miskipärast 20%.
Mulle tundub, et siin oleks vaja saada mõne gei arvamust, muidu näeb see lugu meil sedasi välja nagu punt mehi lõkke ümber arutaks millist spordiala on menstruatsiooni ajal kõige parem harrastada, et tuharad vormis püsiks.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 09:45
internet valetab. ma pean muidugi puhmavahi kiituseks ütlema, et juba laupäeva hommikul nii vara tööl - ihas istumine on nimelt põhikohaga töö. piderass on hea sõimusõna, kasutan ise ka. 20 ja isegi rohkem on see riikides, kus tegeletaksegi seksiga- soojemad euroopa riigid, usa mõned osariigid, jne jne. eestis ei tegele meist seksiga keegi ja seetõttu eisaa olla % ka 20, kui sa selle gei leiad, siis küsi kindlasti üle, miks ta gei on, st kas ta on mõtetes gei või ta on ka päriselt tegelenud pärakusse trukkimisega. sest ma võin ju ka skafandri selga panna, aga see ei tee minust veel kosmonauti
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 10:07
Vaata kellips, mina olen ikkagi teaduse- ja tehnoloogia usku ning kui mitmed teaduslikud uuringud on seda numbrit varieeruvalt enam vähem sellises skaalas kinnitanud, siis neid ma ka usun, kellipsi laupäevahommikusegast mina arvan arvamust aga mitte. Miks sulle tundub, et kuskil on neid rohkem või vähem on seotud taustsüsteemiga, kuidas parasjagu antud riigis ja ajal homoseksuaalseid suhteid tolereeritakse muu populatsiooni poolt.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 10:14
asi selles ongi, et mul ei ole arvamust , vaid faktid. ma ei mõtle ju midagi oma peas välja. võtsin ette nüüd ühe rahvusvahelise äpi, kus tegeletaksegi konkreetselt pederastiaga. vaatasin üle eesti, palju ma blokklisti olen lisanud. need on nüüd need õnnetud, kellel on 15a vanad pildid ja kes kedagi nagunii ei saa, aga ikka nagu tahaks. neid on 455. ihast vaatame kuulutjaid. neid on umbes 150, stammkunded siis. osad kattuvad selle 455 listiga, aga vähe. seega võime koguarvuks võtta 500
kes on lootusetult netti kinni jäänud. see 500, suhesta nüüd üldarvu ja kuidagi ei saa sa 20%
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 10:57
Nõus saan ma üksnes olla su postituse kaheksa esimese sõnaga, eraldiseisvalt täitsa mõistlikult sõnastatud. Ülejäänu ei kannata aga kriitikat. Esiteks ei saa võrrelda ihat ja mingit välismaist appi, mis võib olla kuskil new yorgi või londoni homode hulgas hetkel trendikas. Iha võlu selles seisnebki, et valdav osa meestest naistest, kes on üle keskmise seksihuvilised Eestis, siia ka jõuavad. Edasi. Ega siis kuulutuste numbrite põhjal saa paika panna homode koguarvu, läbi selle on võimalik hinnata üksnes üldisi proportsioone. Ilmselt enamik homosi ei kuuluta üldse midagi, elab rahulikult oma mehega ja ei sega kedagi. Ja jällegi ihas on see online, ajas muutuv number kuna tagumised numbrid kaovad pidevalt tagant ära, seega statistiliselt võttes täiesti valiidne hetkeseis. Sinu esitatud üldarv ja koguarv jääb üleüldse segaseks, mis millest, kust ja kuhu sa võtta tahad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 11:05
mis siin segast on? kas sa oled valdkonnajuht, ei ole ju
see 455 ongi eestlased! mitte njuu jork ega london. need ongi need õnnetud, kes on siis väidetavalt homod.
kuulutuste numbrist ei olegi vaja rääkida. loe kokku need isikud nimeliselt kes pea igapäev kuulutavad; näiteks ronni2, jevgeni või maiasmokad kelle teine konto on vorstilett. seega kokku saame 1 haige vanamehe, ühe kellel on kaks kontot ja üks narva tüüp -. ehk kokku kolm homo see et nad kuulutvaad igapäev ja statistiliselt kerib see kuulutuste kogust üles, ei puhu üldse pilli.
enamik homosid ikkagi varem või hiljem tuleb kusagil nähtavale aga siiani ei ole kedagi tulnud. kooselu on pealegi üsna kulukas lõbu, mida saavad lubada vaid vähesed. ja kui midagi sellist ka on, siis naabrinaine alati teab ja räägib - ei ole ta sõnagi lausunud!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 11:34
Ilma kontekstita on see 455 lihtsalt inimeste arv, kes mingi aja vältel on sinna konto teinud. Muud tarka sinu andmed ju ei kirjelda.
Vaatasin esimest korda ka sisse mees-meest kuulutuste rubriiki ja mis ma oskan kosta. Sellist olukorda mida kellips siin ja ka mujal postitustes kirjeldab seal kül ei valitsenud. Hulgakaupa nii noori kui ka vanemaid mehi, pildiga ja pildita, otsivad enamasti seksi ja muid vahekorra liike. Tõsi kuulutas ka ronni2 ja kellips ise aga koguarvu need kuulutamised kül ei mõjuta sest vaatasin läbi mitmeid lehekülgi.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 11:44
ja see ajaline välde on pikem kui 5a muide. no ole hea kopi mulle siia kolm NOORT, kellel olid ka NÄOPILDID ja pane tähele, et NOOR ei ole 40a mees

mina ei ole sealt veel ühtegi noort leidnud
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 11:50
Iha otsing näitab, et viimase nädala jooksul on olnud sisse logitud 400 gay'd ja 1100 bi-meest, kes otsivad meest. Teist samapalju või isegi rohkemgi on kindlasti neid, kellel ankeet on minimaalselt täidetud, aga huvi sama.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 12:05
Tänan jfjm, järjekordne näide iha populaarsuse paikapidavusest, siin logib end nädalaga sisse sama palju, ennast üksnes gayna määratlenud meest, kui sellel kellipsi kasutataval appil viie aastaga on kasutajaid.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 12:12
Ja palun, kolm näopildiga alla 40 aastast meesterahvast, kes mees-meest rubriigis teist meest otsivad. barsik0099, ilysm, JR26 . Siin ma pean kellips nüüd ka piiri tõmbama. Järgmisena ilmselt tahad, et ma nendega sinu eest kokku saaks ja veel seksima ka hakkaks. Seda ma aga teha ei saa, minu neelud käivad ikkagi vastassugupoole järele.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 18:10
esimesed kaks on pigem vist ankeedis millegagi eksinud, kolmas on vana olija. jah täpselt nii, järgmisena peavad nad tõestama, et nad tõesti on suutelised ka mehega kokku saama ja seksima, sest et ma võin ankeeti kirjutada mida iganes, aga kui ma seda tegelikult ei tee, mis selle mõte siis on?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 18:53
Kellips mõtlesin sinust ikka paremini aga tuleb välja, et sa oled ikka paras eit. Kirjutad ülal, "ole hea kopi mulle siia kolm NOORT, kellel olid ka NÄOPILDID," nonii, kopeerin need mehed siia. Ja hakkab pihta, nooooomaeitea mehed on küll head aga ühel on ikkagi habe ajamata, teine jälle pole leeris käinud ja kolmas on niikuinii vargamäe peremehele lubatud.
Mis see kurat minu asi on, kas nad nüüd sinuga kokku saada ja seksida tahavad, katsu nüüd ikka ise ka midagi ära tehtud saada.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 18:58
Kui mõni naine ei taha mõne konkreetse mehega kohtuda, veel vähem seksida, kas see siis tähendab, et ta polegi naine või et ta polegi suuteline meestega seksima?
Mõned jnimesed soovivad suhelda kogu isikuga, mitte ainult tema suguelundiga. Seksi suhte puhul on tähtis ka see, et kas sa suudad teises tekitada usaldust.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 19:22
Avastasin, et meil on isegi geikristlaste kogu olemas.

http://gei.kristlased.ee

...ja kes soovib vaadata veel eestimaiseid geikuulutusi ning olla kodumaiste homode tegemistega kursis, siis saate statistikat ja teadmisi edasi arendada.

https://svenvaher.ee
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 20:10
No aga kui nüüd mõelda sellele, miks jumal hävitas Soodoma ja Gomorra?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 21:08
Piiblit lugenuna mäletan, et sealne rahvas oli patune, ei pidanud jumalast lugu ega kummardanud teda. Jumal otsustas teha nendest hoiatava näite teistele, kes peaksid niisamuti toimima. Kui mälu nüüd alt ei vea, siis oli see vististi Lot, kellele jumal halastas ja talle asjast varakult teada andis ning seeläbi ta naha päästis. Loti naine aga muutus soolasambaks, kui ta linnast põgenedes tagasi vaatas.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 21:23
Dragunov- lugesin ja imestasin,et sa polnudki kursis. Meedia on sellest ju pasundanud ja siinkohal oli Tartu jallegi esirinnas oma gk - ga, nyyd pisut vaibunud. Tallinnas oli kokkukaimise koht Kaarli kiriku vastas, vist hambapolikliinikuga samas majas ning sealsamas on ka huvital kombel mingi Kaarli koguduse tuba..... , kus nt. isegi peielaudasid jm.yritusi tehakse. Huvitav just - kus mitu erinevat ametit😁 yhes majas. Voib olla on seal ka gynekoloogid.... ,suur maja. Kaarli kiriku ruumides on seal alko keelatud
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 22:05
Sir Dragu, Su mälu ei peta sind. Aga lisaks siia, et jumal saatis kaks inglit inimese(mehe) kujul, et kui nad leiavad kümme korraliku inimest, siis ta halastab linnadele. Lot võttis nad enda majja ööbima. Linna mehed kuulsid, et majas on kaks värsket perset ja asusid seda piirama. Lot pakkus neile enda süütuid tütreid, et jätku tema külalised rahule, aga ründajad ei hoolinud tüdrukutest, vaid tahtsid just mehi. Inglid pimestasid ründajad, et Lot saaks enda perega linnast põgeneda.

Ellipsile teadmiseks, et kogu see maja kuulub Kaarli kogudusele. Kogudus ehitas enne sõda selle maja ja 1994 see tagastati.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 22:36
kusjuures meelde tuli! NOOR on isegi tänapäevases mõistes, ikka ala 20 ne tuuris, mis siis et eluiga on igasuguste rohtude näol vbl 90 ja enam
ja teine asi, nad peavad olema ka väga hea kaubandusliku välimusega, seda nende kolme konto kohta kauuuuuugeltki öelda ei saa. seega mingeid homosid ei ole, no ei ole
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 22:42
Kas nüüd just jumal hävitas, seda pole veel teadlaste poolt kinnitatud ega ümber lükatud. Kül aga hävis sealsamas piiblis nimetatud paigus Pompei linn vulkaanipurske tagajärjel. Põhjuseks, et Jordaania ja Iisreali piirkond asub tektooniliste laamade liitekohas, kus Aafrika manner läheneb Euraasiale.
Kui nüüd Aafrika majanduspõgenikel jaguks mõndedsajad miljonid aastad kannatust, saaksid nad rahumeeli Itaaliasse või Hispaaniasse jala kõndida, mitte ei peaks tormisel merel oma eluga riskima.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 00:36
Kellips vastupidi, kõik kohad on homosi täis, üks ilusam ja noorem kui teine. Vastutulevatest meestest üks kümnest on kohe 100% garanteeritult homo. Kõik tahavad ja kõigil on dokumendid korras. Tõesta mulle nüüd vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 08:13
no ei ole näinud, näita mulle , jah, välismaal teine asi, aga eestis mitte. lähme koos sinna kohta, (eestis) kus need homod sul on ja ilusad ka veel
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 09:41
Hetkel asun Mõisakülas, idülliline, vaikne Eesti väikeliin, siit läks läbi viimane kitsrööpmeline raudtee. Tule siis, kõik on nii nagu räägin.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 10:01
mõisakülas on ilusad homod? jeebus, no et see palav ilm ka nii halvasti mõjuma peab. mõisakülas ei ole no isegi eksistentsi enam mitte. sõitsin korra aastat- kaks tagasi läbi.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 10:06
Kaks aastat tagsi polnud kasutajat kellipsit ka ihas veel olemas aga siin sa nüüd oled. Ajad muutuvad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 12:56
ma ei ole ju homo, ma ei ole mõisakülas ja ihas olen ma olnud isegi 10a tagasi, lihtsalt nimed on olnud teised.

võiks isegi ühe nädala olla homo - aga selleks on jällegi TEIST homo vaja, ei saa nii, et ostan hambaarstitooli ja olen nüüüd hambaarst.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 15:12
Oli ikka viimane kitsarròòpaline?
Voibolla kirjutaks lahemas ajaloos,et viimane laiaròòpalise katkestamine. See aga naitab kui sooja ajuga sealkandis elatakse. Selle raudtee olemasolu tahtsus on nagu Nursipalu ja isegi olulisim.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 23:07
Mida sa seal mees-meest kuulutuste rubriigis siis kuulutad kui homo pole?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-29 11:45
Abruka saar pidavat homoparadiis olema.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-29 14:15
Kui meeste, naiste suhe siin on 50;1,siis pole vaja imestada. 50+ vanuses naisi on vast 20 kogu eesti peale. Imelik elu on tõesti eestimaal.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-01 22:49
Jah, kasutaja Vestilt õige märkus. Aga see selgitab üksnes mees-naist ja naine-meest arvude vahekorda. Selle 50:1 ratio osas olen omas peas mõelnud, et vähese, natukene proffesionaalsema turundusega, saaks iga pisutki väljanägemist omav naine elupäevade lõpuni soovi korral iha najal lulli lüüa. Otse loomulikult kui see eluviis kui selline on endale juba eesmärgiks võetud. Mõelge nüüd ise nõudluse ja pakkumise vahekorrale. Aga selle asemel nurutakse miskit 3 eurist VIP-iks tegemist, nojah ju ka see turuosa vajab oma tarnijaid, kui kliendid olemas on
Nüüd, mis puudutab Abrukat, siis seal saarel elab 16 elanikku. Võime ka siis toda kogukonda analüüsida. Ütleme laia laastuga lüües, pooled on naised pooled mehed. Mis see siis teeb, neli homo ja neli lesbipaari. Või kui ikkagi nimetati homoparadiisiks, siis lesbisid pole. Mis need naised siis teevad? Aina rohkem vastamata küsimusi tekib siin.
Nüüd kui mõni Abruklane juhtub seda lugema, siis ära pane meie maameeste lolli loba tähele, ma usun, et on mis on aga mõistlikud inimesed teil seal on.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-23 17:57
Siin on mehi rohkem kui naisi
Seega ma ei imesta et meeste kuulutuste osakaal on suurem
Ja need , teistsuguseid inimesi on meie ühiskonnas küll js küll ja nad peavad kah , kuskil endale tutvusi leidma
Äkki me peame siiski nats tolerantsem olla
˅ näita rohkem ˅
2024-04-01 00:23
Mehed on rohkem kiimas, seepärast ongi rohkem mehi siin.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-01 12:06
Naised on sama kiimas kui mehed, aga nende arusaam seksist on erinev. Ja iha ei paku palju võimalusi naistel oma kiima rahuldada.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-01 13:06
Mehed on loodud praktiliselt kogu aeg kiimas olema, naised aga vaid korra kuus ning ülejäänud ajal tuleb naised kiima ajada.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-01 14:10
Miks peaks see heteromeest üldse huvitama, et mees-meest palju, protsendid ja puha?
No kui just Kantar Emoris ei tööta.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-02 10:36
Oh, jfjm, ma olen kohanud naisi, kes on igapäevaselt rohkem kiimas kui mina. Pole see sugugi ainult meeste teema.
˅ näita rohkem ˅
1
2