See on juba üsna tugev ja põhjalik vastus. Ma teeksin ainult väikese keelelise lihvi, et see voolaks paremini ja mõjuks rahulikumalt, mitte liiga emotsionaalse manifestina.
Mul ei ole Kiisuke75 vastu tegelikult midagi. Kui ma õigesti mäletan, siis tuli blokk tema poolt üsna kohe ja ilma, et ma oleksin temaga isegi suhelnud.
Selliseid asju juhtub siin keskkonnas päris palju — mõni blokeerib juba konto vaatamise või esmamulje põhjal ära. Vahel ei peagi vestlust tekkima, et blokk saada.
Ehk ma ei võta seda kuidagi isiklikult ega pea vajalikuks sellest mingit suuremat draamat teha.
Olen ka ise mitmeid kasutajaid blokeerinud, peamiselt siis, kui keegi hindab minu pilte järjepidevalt ühtedega. Ma ei pea seda lihtsalt sallima ja see on minu enda valik, keda ma oma kontol näha tahan.
Mõnele olen vahel tõesti kirjutanud, näiteks kasutajale Tyse. Üldiselt ei viitsi ma aga oma energiat raisata sellele, et hakata pikalt vaidlema inimesega, kes paneb lihtsalt „1“.
Ausalt öeldes näitab selline 1-ga hindamine minu jaoks rohkem hindaja enda kohta kui selle inimese kohta, kelle pilti hinnatakse. Minul endal ei ole kommet alla 10 hinnata. Kui mind hinnatakse alla selle, siis vahel hindan sama hindega vastu, kuid enamasti lihtsalt blokeerin ära ja liigun edasi.
Ma ei leia päriselt mõtet sellel 1–5 hindamise süsteemil. See on pigem loodud tootma negatiivset suhtumist ning paljud kasutavad seda usinalt ära.
Minu arvates on see süsteem ajast ja arust ning üsna ebaloogiline. Kui lehe omanik sooviks ka rohkem kasu teenida, võiks hindamise muuta lihtsamaks ja praktilisemaks. Näiteks võiks olla ainult kaks varianti — meeldib või ei meeldi — ning hindamise õigus oleks VIP kasutajatel. See vähendaks ka uute kontode tegemist ainult selle eesmärgiga, et teisi 1-ga hinnata.