Foorum
2010-07-19 23:41
parma,inimesega tuleb selles keeles rääkida millest ta aru saab
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:43
Te ei tea Iffist midagi. Ka mina ei tea. Loe mu postitust veelkord ja seekord mõttega. Iff ise räägib, miks ta nii teeb. Ta välejndab ennast ainult omal moel. Meie lihtsalt ei saa aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:45
neid apsekaid on jumalal mitmeid, esimeses testamendis räägib, et maakera seisab paigal ja päike ja teised tähed tiirlevad tema ümber aga võta näpust maa käib ümber päikese ja vaene Kopernikus pandi sellepärast põlema, kuda sellega on ???
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:47
parmaleikin, rõõm kuulda, et valgusekiir on ka sinu leidnud !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:52
Mul on se kiir alati olemas olnud. Te ei kujuta ettegi mis mul seal peas kõik veel olemas on. Aga ikkagi Iff tee seda viisakamal moel.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:05
asi on selles kui "naine" oma jalad laiali lööb ja objektiivi lämmatab oma häbememokkadega või lükkab mehe suguti kurkku nii,et silmad punnia siis see "naine" kaotab minu silmis väärtuse !!!
Miks siis siin saidil, kõik naised ei lämmata objektiivi ja on süntsuse piiris, mina ka ei vehi oma riistaga, kui tahad teda näha siis teeks seda teisiti !!!
Väga õieti öeldud inimesega tuleb rääkida selles keeles mida nad mõistavad, seda minagi, kui ma poleks selles keeles mida prosted mõistavas nendega rääkinud siis ei oleks me nii aktiivselt siin suhelnud ja selles rääkinud aga mõistavad raisk !!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:09
kuidas sina parma seda pilti kometeeriksid, tee mind nägijaks ???
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:12
Aga see on avalik. Teised ei mõista. Nendel on seda paha kuulata. Nagu hiinakeel. Muidugi võtavad sõna ennekõike need kes seda keelt mõistavad aga kirjuta neile postkasti näiteks. Ja kõik on õnnelikud, et ei pea avalikult kommentaare lugema. Las see litsindus jäägu igaühe enda avastada. Ma ka kunagi ühele sõbrale tegin selgeks, et sehkendab litsiga. Aga kas ta kuulda võttis?! Alles siis kui nägi, et tüdruk võttis mul suhu keset tänavat, siis tiris püssi välja ja tahtis mind maha lasta. Aga lõpuks sai asi lahendatud. Tee veel head raisk. Sama ka sina. sina tee omamoodi head aga tee seda vaikselt. Postkastid on see võtmesõna.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:23
Iff ma tean, sa tahad, et ma kinnitaks su sõnu. Jah ma kinnitaks aga paraku, kui ma tahan olla hundikarjas, siis ma pean kaasa uluma. Mul on nede vanakooli tõekspidamistega natuke nihu läinud. Ma tean neid aga ei suuda järgida.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:23
parma, mina ju postitasingi aga need prostid tõid teema siia ja mõtlisid sellega kasu lõikata ja ma tahtsin ainult seda, et nad oma teenust kuulutaksid "teenused" all ja kõik, mind hämmastab, et just naised leiavad, et prost olla on uhke ja hää !!!
Sa ei vastand mu küssale !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:33
Pilt on lihtne. Teenusepakkuja puhas reklaam. Näitab milleks ta on võimeline. Tegelt kõik pildid on puhas reklaam. Nii suguelundi kui ka enda näopilt. Tegelt ma loodan, et tulevikus ongi ainult suguelundi pildid. Näiteks tahan keelekat teha. Krt ega ma seda näkku ei tee ju!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:44
nii, et sul meeldivad naised kellega sexides peab pornoajakiri selja peal lahti olema ?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:48
Oleneb kontekstist jah. Paraku ei ole ülekeha ilusat naist. Kui on ilus nägu, siis on kindlasti altpoolt nii, et jookse kus kurat. Või vastupidi. Vahel väga väga vahel satub keegi kes on enamvähem nii ülevalt, alt kui seljatagant talutav. Aga siis kui suu lahti teeb, siis ikka jooksed
Iff ära äärmusesse lasku.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:52
Võta kasvõi seesama teema. Palju ilusaid tüdrukuid on sõna võtnud. Aga tahaks joosta või mis? Mõni on näost ja teine kehast ilus. Vastavalt siis tahtmistele muudkui aga sebid. Vot see ongi see koht kus mul see vanakooli värk on nihu läinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 00:56
jamissiis, jäigi arusaamatuks kust sa mu juustevärvi tead või oled ka selkeltnägija, ei mäleta küll sind sellest saatest ja mis puutub sellesse mis värve näeb värvipime siis näeb ta maailma nigu must-valgel tv, enda teada mul pole ei üks ega teine aga kui sa nii väidad siis lähen homme poodi ja ostan värvi ära aga kumma tee mind nägijaks, blondiin !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 01:01
Iff ära provotseeri rohkem neid tüdrukuid. Küll nad ka rahule jäävad varsti.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 01:06
vanasõna ütleb "kui näed häda kus laita siis tule ja aita" sa põikled vastusest kõrvale, kritiseerida oleme kõik mehed aga kui on vaja öelda mida pildil näed siis on vesi ahjus, kas nii ????
Ma olen otsekohene mees ja ei meeldi keerutamine, kui on munn suus siis on munn suus ja kõik või ärgu toppigu selliseid pilte üles ja asi jokkkkk, mida siin keerutada !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 01:11
Loe veelkord mu jutt läbi. Ma vastasin küsimusele. Mõtele selleüle ööläbi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 08:40
Keegi võiks ju õnnetukesele õpetada, kuidas pilte tsenseerida! Isegi minusugune blond teab seda!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 08:43
iff, Sulle ei jää ju ainult litsid ja prostid ette, ka minu blokkisid - sõimates eelnevalt paksuks, irw ja mitte ainult sõimates, vaid mõnitades lausa...ma tean isegi, et paks olen, aga miks blokkisid - näib, nagu Sa oleksid haiglaslikult naiste vihkaja....elementaarsetest viisakusreeglitest ma parem ei räägigi Sinu puhul - või on Su ego nii madal, et ise ei talu solvanguid - kartsid et panen täiega suu kinni Sul - vaesekesekene......
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 09:41
Iff tuli siia saidile ainult selleks, et meid patuseid valguse kätte tirida. Kõik naised (huvitav miks ta mehi valgustada ei taha?) on ainuüksi sellepärast juba litsid, hoorad jne et siin saidil figureerivad. Pole vaja isegi midagi objektiivi lükata või kurku toppida. Ole sa kes tahes, piisab kui oled naissoost ja siin.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 10:04
Ja veel Iff. Sa oled tõenäoliselt päris hea "klient" Ihale. Et kõiki neid kurku lükatud riistasid ja objektiive lämmatavaid tussusid näha peab sul VIP konto olema. See aga teatavasti maksab. Mul VIP kontot pole justnimelt selle pärast, et mind need riistad ja tussud ei huvita ja ma ei pea seda jõledust nägema. Mitte, et mul rahast kahju oleks. Sul oleks seesama võimalus.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 10:05
kordan eriti blondiinidele, et see karistus pandi mulle kõrgemali, pole minu asi valida !!!!
Sinuga seoses lööb mulle silmade ette, mees tuleb koju tahab naisele õrnusi jagada aga naine ütle seo mind kinni, löö hambad kurku, peksa piitsaga, keera korgitser kanni ja topi nõelu küünte alla alles siis ma lähen märjaks - kas siit tulebki ütlemine "kui ei peksa siis ei armasta "????
Kuule mine kappi tagasi ja mängi seal oma lihakondistamise mänge, meie lollid ei mõista sinu hellusi ja õrnusi !!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 10:13
Pigem jääb mulje, et see su enda suur soov, et keegi sinuga nii teeks, mida sa siin nii väga taunid Muidu sa ei kirjeldaks seda niiiiiiiiiiiiiiiiiiii mahlakalt! Aga keegi lihtsalt ei taha sind, ja pole kindlasti kunagi tahtnudki. Vaevalt sa ühelegi naisele naudinguid oskadki pakkuda, ega sa muidu neid maapõhja ei siunaks!
Ja kindlasti pole sa mitte kõrgemalt poolt saadetud, vaid pigem ikka kõrgelt kukkunud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 10:13
kas panite tähele kui öldi, et paljudel on ketid ja piitsad magamistoas siis mitte ükski ei üteld, et mul on, mitte ükski nii, et siit võid teha omad järeldused blondiin !!!
Ja nüüd jooksevad naised sind kaitsma puht solidaarsusest kuigi nad ise peavad seda haiguseks !!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 10:24
Mu boyfriendil pole keelatud mulle õrnusi jagada ja pole veel teda paluma pidanud, et keera mulle korgitser kanni ja nõelad küüne alla. Muide Domina on naine kes domineerib. Nii, et pole pidanud talle ka kuhugile midagi keerama. Või sa tõesti arvad, et käin tööl ja poes ka kogu aeg piits ja käerauad kaasas. On keegi mind Tartu linnas nii nahas või latexis liikumas näinud? Üks asi on "mäng" mida vahel teen, teine asi on muu elu. Ja ennetan Iff su küsimust. Mu boyfriend aktsepteerib mu tegevust, sest teab et ma ei topi kellegi riista omale kurku ja ei tee muid kõlvatusi mis ta tundeid võiks riivata. Reeglid on ses mõttes paigas. Kui viitsiksid süveneda siis teaksid, et need nimetatud tegevused mis sa nimetasid on samuti minu mängudes raudseteks tabudeks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 10:31
Need naised siin on terve mõstuse ja maailmavaatega ja teavad mida tahavad. ja me olemegi solidaarsed!
iff123! Mina lähen nüüd ja piitsutan oma armsa mehe ilusa pepu triibuliseks! Ja kui hästi läheb, siis võtan suhu ka, mmmmmmmm...... sügavale!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:09
Iff,jumal ei eksi.Eksivad need,kes üritavad tema mõtteid ja tegusid tõlgendada,sest tavaliselt proovitakse iseennast jumala rolli paigutada ja mõeldakse mida ise antud olukorras jumalana teeks.Ja kuipalju raskeid kuritegusid on sellised jumala nimel ja jumalana tegutsejad korda saatnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:10
ärge looge endale illusioone, et need perverssused ongi sexis normaalsed, paranemise aluseks on see, et haige tunnistab oma haigust ja siis on mõttet teda ravida aga paistab, et sul ja apelsiinil on see haigis krooniline ja nigu vanasõna ütleb, küürakat parandab ainult haud !!!
Ole hea ja kao nüüd kappi sa ajad mul söögiisu pealt ära, eile jäigi õhtusöök söömata !!!!
Isegi apelsiin andis mõista, et sinu lihakondistamise perverssedmängud talle ei meeldi vaid toetab sind solitaarsusest nii, et tee omad järeldused blondiin !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:15
jfjm, aga Kopernikus pandi lusti pärast põlema, et julges esimesena välja ölda, et maa tiirleb ümber päikese või eksis jumal kui kirjutas 1. testamendi ???
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:32
Iff,piibli kirjutasid inimesed,mitte jumal.Ja Copernicuse põletamine ongi üks väga hea näide kuritegudest,mis sooritatud jumala nimel.Jumal pole kunagi andnud käsku kellegi tapmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:38
apelsiin, ära loo endale illusoone, et mehed sind niiväga tahavad, kui sa oleksid ka viimane naine siin maamuna peal siis pigem ülbelt ilma kui sitasti saanud !!!
Sa peaks mäletama küll seda luulet mis ma sulle lugesin "Enne muutugu meri muruks, kõik jõed las voolaku tagase,
enne närin ma oma t..........puruks, kuid sind ei n...........ma iialgi"
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:47
iff,milline peaks siis see õige naine olema nii oma olemuselt,väljanägemiselt,iseloomult,käitumiselt,seksuaalsuaalselt?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:50
ma tahan öelda siis käituti jumala sõnade järgi, sest jumal lõi maailma ja pani päikese, kuu ja tähed maa ümber tiirlema aga see eiole ju nii aga sel ajajl ei olnud ju võimalik seda ette näha, sest pold millega vaadata ja juudid läksid sellega alt ja see seletab ka selle miks kirjutati 2.testament ja parandati need vead ära !!!
Ja veel sulle teadmiseks, et naine ei tehtud mehe küljeluust nigu väidab jumal vaid mees on tehtud naisekehast mida tõestasid geeniteadurid ära !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:57
Minu jaoks õige naine on; tänaval kui daam, köögis kui kokk ja voodis kui lits aga ta ei tohi neid segamine ajada, et köögis kui daam, voodis kui kokk ja tänaval kui lits !!!
Muideks ennetan teie küsimust, mulle meeldib väga köögis kokata !!!
Kas on arusaadav või ei ?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:57
Iff aga Jumal siis kerge pervert? Kui inimene pärineb Aadamast ja Eevast, siis mingi moment pidi mängu tulema intsest? Kui Jumal poleks tahtnud, et naised meestele suuseksi teevad, siis poleks ta naistele suud loonudki......mis mõningatel juhtudel oleks tõesti ühiskonnale kasulik olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 11:59
aksala,jumal lõi naise,et meeste elu mitte kerge poleks
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:01
Lootsin küll vähe põhjalikumat vastust,aga käib kah...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:07
Kui poleks olemas nii paljusid mehi keda sellised "mängud" huvitavad poleks mul ka kellegagi "mängida". Tee siit omad järeldused. Äkki hakkaksid siis kõigepealt neid valgustama ja ravima?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:16
aksala, sinu loogika järgi jõi jumal sulle hambad selleks, et keegi saaks need sulle kurku taguda aga mitte seleks, et saaksid toitu mäluda !!!? VINGE !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:22
aksala, kuula vanema inimese juttu, elu ei peagi meelakkumine olema ja selleks lõi jumal naised !!!
Jumal lõi ka blondiinid selleks, et meestele külmikust õlut tuua aga prünetid selleks, et blondiinid ei saanud hakkama !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:22
Iff,mitte ükski naine pole prostituudiks sündinud,mehed muudavad naised prostituutideks.
Kui keegi on junni nurka poetanud,siis pole mõtet junni peale karjuda,vaja ikka autor üles otsida.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:29
me võime siin rääkida, laulda ja luuletada, tantsida ja trummida lüüa,aga kui teiselpool on kõrva-ja silmaklappidega rikkis vastuvõtjaga inimeseloom ei ole sest tolku kellelegi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:31
mitte mehed ei tee naisest prosti vaid see võlusõna on RAHA !!! Ja prostid ühendavad "hea kasulikuga" et lihtsalt ja kergelt teenida sest tööd nad ei mõista teha !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:36
mitte ükski mees kes siin sõnavõtavad pole maininud, et neile meeldib SM , tule juba pilvedest alla ja unista vähem ja mine kappi ma tahan lõunat täna süüa !!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:44
Iff ma kuulaks huviga, mida sa homoseksuaalidest arvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:46
väga õige lähenemine, ma ju räägin juba 1000 korda, et kui naine müüb oma keha siis on ta Prestituut suure algustähega aga nemad väidavad ikka, et otsivad "sponsorit", aga ma jätkan oma valgustamist, sest vesi teeb ka kivi sisse augu aga aega läheb, mis teha kui need pead nii kivistunud on aga ma tean, et sihikindlus viib võiduni !!!
Aitäh sulle, et mõistad seda muret !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 12:55
aksala, kõik ebaterve on mulle vastik ja ma leian, et kui loodus või jumal lõi mehe ja naise siis oli ta kaine ja andis aru mida teeb !!!
Mis on ühist põllumehel ja pederassil - mõlemad panevad seemne sita sisse !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 13:08
Iff ma mõtlen, et sa sobiks hästi rätipoiste maale. Seal on praegugi veel naiste kamandamine moes. No muidugi lammast pannakse ka kui muud käepärast pole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-20 13:15
parma, kas see pederasslus on sulle hell teema, pepu valutab ???
˅ näita rohkem ˅