Foorum
2010-07-19 13:18
Desire: Tee adminnile ettepanek laimu eest Iffi konto kustutada. Ega enne rahule ei jäeta. Iff aga vaata et sa väga liiale ei lähe. Mõnel prostituudil on veel vanast ajast "katus" olemas. Pärast oled seibidena kuskil põõsas.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 13:28
neiu777 kui sa väidad, et SM tegelevad ainult targad siis sa väidad ka seda, et kes sellega ei tegele on lollid !!!!!
Mina kui naturaal ja arvan, et enamus eesti rahvast arvab nii, et sinu tegevus on haiglene ja pöördu arsti poole äkki annab parandada seda geenihälvet ma vähemalt arvan seda !!!
Sulle teadmiseks, on teaduslikult tõestatud kes sellega tegelevad neil on kalduvus sadismile nii, et vaidle nendu teadlastega kes sellisele järeldusele tulid või vaata dok filme !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 13:38
Olen vaadanud selleteemalisi dokfilme kindlasti rohkem kui sina Iff. Kui sa ei tea mismoodi mina neid mänge mängin siis ära lahmi. Ära pane mind kurjategijatega ühte punti!!! Käeraudu ja piitsu leiab paljude inimeste magamistoast. Ja mina ei retsi ega piina!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 13:42
777 kui kehtestatakse reeglid siis on alati neid kes neid reegleid rikkuvad muidu poleks reeglite kehtestamisel mingit mõtet, täpselt nigu liikluses või ükskõik kus iganes !!!
Loodus on meid sellisena loonud ilma igasugu abivahenditeta, need ketid, piitsad, käerauad jne on kõik haige fantaasja vili, see on minu seisukoht ja ma olen kindel, et ka suurem osa inimkonnast mida tõestab see, et mingi vähemus tegeleb sellega !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 13:49
Kui tahad maailma parandada tuleb alustada iseendast.Enamuse arvates on räige sõim samasugune ebanormaalne rahulduse otsimine,nagu sinule,Iff,ketid ja piitsad.
Viin pidavat ka olema tarkade inimeste jook,aga see ei tähenda veel,et kõik targad seda joovad.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 13:57
Sul iffikene pole õrna aimugi kui palju selliste huvidega inimesi on. Sa vist vaeseke saaksid kohe südamerabanduse või läheksid palverännakule maailma hävingust päästma. Seda enam, et käerauad ja piitsake on ikka vääääga paljude inimeste magamistoas sama tavaline asi kui voodi ja tekid, padjad.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 14:05
Ma loen ja loen ja no ei saa aru, kuidas selline ilus, tark, seksikas ja õige seksiorjentatsiooniga mees nagu iff123, siia rämedale pornosaidile, koledate, paksude, pervertide ja prostituutidega jne.... ühele lehele sattus????? Õudne lihtsalt!!! Ja nüüd on keegi ta siia vist käe- ja jalaraudadega kinni pannud, sest normaalne mees ju ei oleks siin nii kaua!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 14:09
Mina seda ei teinud Minul käib kõik vastastikusel kokkuleppel. Iff pole soovi avaldanud ja kuna ta pole vaimselt päris terve siis sellist asja kunagi ei tule ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 14:16
jfjm, esimest korda olen ma sinuga nõus ja sellepärast ma viina ei joo !!!
777 sa räägid sellist juttu, et 99% inimkonnast tegilevad selle nõmedusega aga uuringud räägivad teist keelt 1000 inimesest 2-3 aga muidugi ei pruugi see tõsi olla, sest mõned häbenevad seda haigust ja on vait !!!
Minu tutavate seas on see tabuteema ja kõik arvavad, et see ei ole normaalne, mis teha olema naturaalid ja meil ei ole vaja seximiseks; kette, käeraudu, piitse, ei kange ega kellusid, me suudame ilma "tööriistateta" sexida !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 14:22
Apelsiin, ma olen siin ainult sellel põhjusel, et sind pimedusest päikese kätte tuua ja see karistus pandi mulle "kõrgemalt"
Eks igaüks peab oma risti kandma, kahjuks on see nii !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 14:32
Püha jumal Iff sa nägid ilmutust ja nüüd on missioon? Huvitav, et sind veel ära viidud pole. Kui siin selliste avaldustega esined siis on seda kuulnud ju ka su töökaaslased ja muud tuttavad. Muide Iff minul pole sexiga küll mingit pistmist. Kui viitsiksid natuke ennast harida siis teaksid ja ei näitaks siin avalikult oma rumalust ja teadmatust teemast. BDSM teema on väga, väga, väga lai. Ära arva kohe, et automaatselt kõik nad on hullud perverdid, sadistid ja jumal teab mis kõik veel (keeldun selliseid sõnu uuesti kordamast sest teises foorumis saaks nende sõnade kasutamise eest automaatselt avaliku postituse keelu). Niiöelda tavainimeste hulgast võib samamoodi perverte leida.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 14:45
iff123, äkki sa lähed ja kannad oma karistust mõnel teisel saidil, või mõnes kinnises asutuses!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 15:11
"Tavainimeste hulgas või ka perverte leiduda" need on sinu sõnat, mul on hea meel, et jõutsid äradundmiseni !!!
See jutt mida rääkisin ei olnudki tühjadele kõrvadele, alleluujaaaaa su vägi on võimas !!!!
Apelsiin, kahjuks neid karistusi ei jaga mina nii, et lepi sellega mis sulle on mõõtetud !!!
Mine kirikusse ja palveta, äkki kui see tuleb puhtast südamest võetakse su palveid kuulda !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 15:21
Iff aga ära tule siia ihasse pervertide ja hoorade hulka. Korraliku neiud leiad sa kirikust (ühised huvid ka teil sel juhul). On lootust, et sealt leiad neiu kes veel punastada oskab (nagu sa ühes postituses soovisid). Muide eestis on veel palju portaale (sex in estonia, voodi, BDSM foorum jne). Miks just iha valisid oma maailma päästmise kohaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 15:26
Kui tõesti teaks, et aitab, siis me Iha naised tõesti läheks ja paluks Su eest!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 15:35
Saa aru see karistus pandi mulle kõrgemalt poolt ja pole minu asi valida kuhu mind saadetakse !!!!!
Te isegi ei mõista kui sügaval saatanlikus mädasoos te praegu olete ja mina ulatan teile abistava käe ja tahan teid pimedusest valguse kätte tuua (teadmisex mulle pimedas ültse ei meeldi) nii,et valik on teie, kas mädaneda patumülkas või tulla valguse kätte..........!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 15:37
issand jumal, sa näed js ei mürista...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 15:48
Vale poha, eile tuli välku ja pauku nii,et hoia piip ja prllid !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 15:55
Go iff....sellist huumorit ma pole ammu lugenud. Puhas klassika ( PS kui sa oma juttu tõsiselt mõtled, siis marss Seevaldisse )
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 16:00
aksala, vaata lähemalt mu pilti äkki leiad mõne rõnga ka peakohalt !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 17:05
Oi bljääd....
ihv kolmeni Sa oled pärl!
Demagoogias ja järeldustes igatahes Sa suurele Edgarile alla ei jää.
AGA...kui lubad, siis ütlen Sulle, et suurem osa inimestest ongi tegelikult see hall mass, kelle juhtimiseks vaja targemaid, kes paraku vähemuses ja see n.ö. rahva arvamuski on targemate poolt kujundatud Viin jah tarkade jook, ning õigesti teed kui ei tarbi, kuigi...võiksid proovida, vahel teeb peatäis inimese peale head.
Aga koorma oled küll kange kanda võtnud! Valgustamine ja kõrge moraali külvamine on raske ettevõtmine olnud ajast aega. Vahel on justkui läbi õnnestunud, kuid tegelikult on asi päris p..se keeratud.
Igatahes valus kodanik.
P.S. Kuulukse nautivat suuseksi? Kuidas see Sinu naturaali usus heakskiidu on saanud?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 17:21
et maailma tahad päästa, iff?
kui neid päästmise plaane teha, siis peaks ka tekkima vs tekitatama mingi teine plaan selleks, kui peaks nt tekkima tahtmine päästa maailma selle maailma päästjate käest.
kui päästmise ülesande teenimisse pühendatakse ja sellega ühinevad pühendunud professionaalid nagu iff jt, siis ma ei tea, kas ma sinna nende „päästetud maailma“ pääseda tahangi. ma parem oleks selles n-ö pimeduses, mida mulle pakutakse, kui et ma muutun pimedaks ja kuulan seda, kuidas mingit maailma (ja mind sh) päästetakse ja
et kuhu ma minema pean, kui seda maailma ei ole ja kui mind sellest ei päästeta.
mul tunne, et sul on mingid süütunded, iff ning sa tahtsid, et meie ka seda tunneksime ja oleksime sinuga selles süütundes vms.
kuni sa ei ole pääsenud sellest, ei saa sina teisi päästma hakata, k.a maailma.
mine süüta teise sellega, mida sul ütelda on. mina sind nt kuulata ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 18:17
juuksur, kuhu sa lähed kui seda maailma enam pole- sinu tee on õkva põrgu see kindel mis kindel !!!
Ma pole kuskil öelnud, et tahan maailma päästa, kui te pimedad aru ei saa mida ma sellega öelda tahtsin siis tunnen teile kaasa aamen !!!!!
100, kas sa oled ka selline normaalne mees kellel ilma, ketita, piinamiseta, käeraudateta, põletamiseta lahti ei lähe või kuulud nenda värdjate hulka kellel edasi-tagasi liigutamise peale lahti läheb ???
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 18:44
Oled sa nüüd uhke ka oma tekstide üle?
Ütle mida sa siin teed? Kohutav koht ju kui Sinu kirjutisi jälgida. Kohutavaks aga teed Sina ise oma kirjutamistega.

Kah mees oma arvates.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 19:13
Iff näeb endal aupaistet pea kohal. Tunneb, et on jumal. Sellega peaks kõik öeldud olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 19:17
ihv kle aga sa ise, kui teed naisele 69 siis keelt ei liiguta v??
või naine teeb sulle siis paned talle suhu ja ei liiguta edasi-tagasi v`??

krt jeesus löödi risti, see ka ju bdsm´i vorm, tahad et sind tabaks sama saatus??
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 19:17
Vaatamata sellele, et austan igaühe arvamust ja õigust öelda välja seda, mida ta mõtleb või enda jaoks tõeks peab, olen samavõrra kindel, et oma mõtteid ja arvamusi peab avaldama korrektselt, ilma emotsioonidele tuginemata, kasutades ennekõike ratsionaalset ning kainet mõistust. Tehes seda labaselt, sõimavalt ja halvustavalt, asetab inimene end rohkem looma, kui inimese ossa. Kui kellelgi on vähimatki mõistust ja intelligentsust, saab igasuguse arutelu lahendada sõimlemiseta ja väljendada ennast selgelt, taoline lahmimine erilist vaimukõrgust aga paraku ei näita.
Niisamuti leian, et selline tülitsemine internetifoorumis on sama, mis tassida merest sõelaga vett, ühesõnaga ei vii see kusagile, raiskab vaid väärtuslikku aega, millest me keegi kunagi sekundi murdosagi tagasi ei saa. Mitte midagi ei lahendata ja kellegi mõttemaailmu ei muudeta paari nõrga fakti või oma arvamuse pealesurumise ja sõimlemisega.
Iff123 peamiseks probleemiks on oma arvamuse avaldamine vääral moel; kui järgida veidigi mõistust, mitte seda, mida sülg - või antud juhul näpp - suhu toob/kirja paneb ning üritada ennast viisakalt väljendada ja täpsustada, - ilma sõimlemisse laskumata - mis põhjustel kellegi vastu ollakse, käitudes seejuures adekvaatselt, ja mitte loopida sõimusõnu nagu vilja põllumaale, siis oleks ilmselt paljude kasutajate postkastid puhtaks jäänud.
Ka mina ei saa seda paari minutit, mis postituse peale kulus, kunagi tagasi, seega miks peaksite teie, kallid kaaskasutajad, seda tegema kordades pikemalt, kui asjade edasine käik ei parane mingilgi moel ja teema jookseb nii või teisiti mõne postituse pärast kokku. Võtke see aeg enda jaoks ja tehke sellega midagi tarka, sest kuigi raha saab alati juurde teenida, siis oma aega, mis on igaühe jaoks kõige väärtuslikum asi maailmas, ei saa te kunagi tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 19:24
Jah mul on lugemisega probleeme ja tundub, et väga palju....sest, blokituid naisi on rohkem ja erinevatest teemadest...nii abielus kui mitte abielus nii sponsori otsijaid kui mitte jnejne....
Hea, et sa ise ka tead miks sa seda teed ja jõudu tööle...sest mida rohkem sa meid blokid seda parem ju meile
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 19:31
Seneca.
Väärt sõnad! Mõtlesin enne sõnavõttu, kas on vaja ja viitsin, kuid ühe mehe täiesti süüdimatu käitumise talumine sai võitu. Suure tõenäosusega ongi tegemist haige inimesega ja meie(kaasarvatud minu) sõnavõtud on liiast.
Iff123, kui Sa oled millalgi olnud vaimsete häiretega ravil siis nüüd võiksid taas konsulteerida sel teemal. See on naljata ja ärapanemise soovita.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 20:10
No näed ongi uus messjas sündinud !!!
Ma mõistan, et teie jaks on olla prostituut pop ja noortepärane ja kui pole prost olnud pole ka mingi naine !!!
Mu sõnad on elust enesest karmid ja rõvedad, jah olen nõus aga teie prostid olete oma tegudelt ropud ja rõvedad, see vahe meie vahel ongi !!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 20:14
Miks sa siin oled kui see nii rõve koht on? Ma ei mõista. Tegeled sadomasoga või?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 20:17
ja,mulle on see inimene ka kunagi kirjutanud,solvas min igasuguste viimaste s6nadega,kuiga ma siiamaani ei tea miks,ma ei müü end,ega ei otsi seksi,olen elus väga 6nnelik,lihtsalt sihtlen siin uute inimestega,vaatan ja hindan pilte,kui tahtsin talle vastata siis kohe olin blokkitud,t6esti ei saa aru mis sellel inimesel viga on,kuid tean kindlasti et inimene on haige ja vihkav naisi !
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 21:46
prostituut ei ole naine ta on kaup mida ostetakse !!!
Juhtum elust enesest, saime üle pika aja tuttavate meestega kokku ja rentisime sauna koos ööbimisega, pidu oli täies hoos kui üks mõtles, et kutsuks prostid aga meile ei sõnagi, üllatus ja oligi, üks prost oli ühe tutava tütar- mina selle mehe nahas küll olla ei tahaks !!!!
Nii kaua kui see enda perset ei torgi nii kaua las minna aga vaatake äkki mõni "sponsori " otsija riided või mööbel tundub tutavana aga siis on jutt kohe teine !!!
Ennetan küsimust, ei ole mu tütar on 10a aga targem on ennetada probleemi kui sellega võidelda !!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 21:50
Lika29, milline normaalne naine tuleb tutavaid otsima pildiga kus ta neelab munni nigu boamadu konna, selleks ka blokkkkkkkkk !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 21:53
Milles on probleem? Mis on see probleem mis annab sulle õiguse siin olevaid naisi sõimata?
See et, kellegil on oma lapsega probleemid ei puuduta ju siinseid täiskasvanuid. Täiskasvanu teab ja vastutab oma tegevuse eest ise.
Mina küll endale sellist isa ei tahaks kes oma sisemised probleemid võõraste peal välja elab.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 22:08
tead ihv me kõik ole ühtmoodi müüdavad, mõni ainult on veits kallim kui teised.
kutsun näit. BW välja. nii kuna plaan paar klaasi veini juua siis autoga ei lähe 1.takso, sööma peab ka midagi, Mcdonalds ei tule kõneallagi 2. söök, õhtut värskendab kindlasti mingi üritus 3. piltetid

tartus veel jalutad tallinnas ehk ei viitsiks. sa löö nüüd kulud kokku ja siis näed, tasulist on odavam, rahaliselt, ja ehk ma BW´ga ei klapigi, ka kindlapeale minek
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 22:37
Aike, seal kus naisele on suguelund kurku lükatud siis seal ma kometeerisin pilti sisu ja minu meelest ei solvanud ma kedagi, kui "naine" paneb selliseid pilte üles siis ta just ootabki, et selles pildist räägitakse !!!
Kui ma ütleks, et sul on peenis suus siis oleks see solvang aga ma räägin seda mida piltilt näen, kui pildil on jänes siis ütlen, et seal on jänea kui pildil no naisel kürb kurguni suus siis nii ma ütlengi või sina näed teisiti ????
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 22:42
Mina ei saa aru, iff, miks sa seda suhuvõttu nii jälestad? Kudamoodi see 69 siis sinu meelest veel välja näeb?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:01
Barb,ta ei jälestagi,ta ainult kadestab
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:08
Sellel samal põhjusel miks sina pole sellist pilti ülespannud, kas jõudis kohale ???
On asju mis võiks ka meestele avastamiseks jätta aga vaevalt sa seda mõistad kui juustevärvi vaatata !!!
Huvitav miks ta seda oma passipildiks pole pannud ????
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:20
Nii vana aga ikka veel nii loll mees
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:24
lolle ei künta ega külvata, kasvavad ise ja nagu litsid ka jumala looming,sest tema teadmata jatahtmiseta ei sünni siin ilmas miskit....
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:28
jamissiis, su juustevärv ütleb sinu kohta kõik !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:30
Sinagi meil suht blond!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:32
litsid on saatanast, mitte julala looming !!!
Kui jumal on kõikvõimas kas ta suudab siis teha nii raske kivi mida ta ise ei suuda üles tõsta ????
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:34
No Iffi tuleb natuke suunata. Mõte on suht õige miks ta nii kirjutab ja kellele ta pahasti ütleb. Mõtelge natuke. Ausalt, mõtelge ja vaadake neid pilte. Aga Iff tee seda natuke sündsamal moel. AM saan aru, et need pildid ja tegelased osalt on seda ütlemist väärt aga see pahasti ütlemine ei tee neid paremaks. Kahjuks aga ei tee. Hm ja samas mõelge natuke ka selle Iffi saunanäite peale. Jamissiis näiteks, mäletad meie msn jutuajamist kus ma su lapsega hoopis rääkisin!! Nii lihtne see asi ongi. Ja nii lugupeetud NAISED kes te siin lehel olete. Iff on vanakooli mees. Vanasti oli see tabu kui naine kasvõi natukenegi naeratas võõrale mehele. Tuletage meelde aegu ammuseid. Ja mõelge aastaid tagasi ühiskonnapeale.
Valida on kas Iff ise plokib teid ära või plokite teda teie ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:35
ka saatan on jumala looming ja kui nii hästi piiblit tunned ja omale pandud missioonist räägid tead ka,et jumalal juhtub apsakaid-mis sai tema esimesena loodud naisest keda mainitakse raamatute raamatus ainult korra..siis ei olnud veel langenud inglit-saatanat
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:35
jamissiis, peale selle, et sa blondiin oled, oled värvipime ka veel, aga see on nii blondiinilik !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:36
ps. jumalat ärge mängu tooge. Seoses selle lehega oleme kõik patused.
tuletage meelde kümmet käsku:
6. Sina ei tohi rikkuda abielu.
10. Sina ei tohi himustada oma ligimese naist, sulast, ümmardajat, kariloomi ega midagi muud, mis on tema oma.

Ja sellest piisab ja las see jumal jääb sinnapaika.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-19 23:39
Eks blondil ja blondil on vahe ja kui värvipimedusest rääkida peaks igaüks teadma, mis värve värvipime ei erista,,,, blondiin!!!!
˅ näita rohkem ˅