Foorum
1
2
2025-11-19 19:37
Kus kohas seksimine tundus mõttena väga kuum, aga tegelikkuses täielik katastroof?

Autos tagaistmel — filmides tundub lihtne. Elus? Käik vahel ribides ja turvavöö teeb kolmandat osapoolt.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 20:02
Ega siis turvavööga ja käigukangi peal pea seksima. Peatage seksiks ikka auto. Turvaline Teile ja teistele liiklejatele! Tagaistmel ju väga palju ruumi. Pole ei kängukangi ja turvavööd ei pea peale panema peatuvas autos.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 20:10
Kirikus seksimise idee tundus põnev....aga need pingid seal ikka oi kui kõvad ja ebamugavad😛 Katastroofiline kogemus siiski polnud.
Kuna selgus, et altari all talutava koikuga romantiline armupesake peitus🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 20:24
Lennuki wc on kitsas aga ajab asja ära.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 21:13
Sa kiisuke ikka mahud lennuki wc?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 21:23
Loen neid postitusi ja moraalijünger minus tõstab jällegi pead. Üritan vaiki olla, aga.....

Kui erinevalt inimesed ikkagi elu käsitlevad. Tean ühte naist, kes kasvatab üksinda last (laps on puudega) ja ta käib kirikus sellepärast, et kui naine (ema) ära sureb, siis ta loodab, et kirik ja kogukond aitavad lapse üles kasvatada. Igal pühapäeval käib see naine armulaual ikka lapse pärast, et kui midagi juhtub...
Kes käib kirikus lohutust otsimas, kes seksimas.

Mõnikord võiks midagi ometi ütlemata jätta. Kuidagi jälk. Miski võiks olla püha. No ei ole äge.

Ja veel, ma tänapäeval lennukites enam väga hästi ei kujuta ette, et keegi seal seksiks. Äriklassis on privaatsus küll suurem, aga samas seal on ka käitumise kultuur kõrgem ja vaevalt, et keegi nüüd nii primitiivselt end üleval peab, et seksisoov lausa ebahügieenilisse WC-sse seksima kannustab.
Aga nojah, iharahvas mind oma primitiivsusega enam ei üllata. On siin nüüd oldud ka omajagu.

Edukat ihalemist!
Ja muidugi meeleolukat meestepäeva lõppu!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 22:25
Krt, kui oleks seksikirik olemas, läinud kellalööjaks tööle.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 06:31
Auto on kitsas ja ebameeldiv.
Ühistranspordis peab olema vaikne ja kitsas on ka.
Ametlikes hoonetes, sh kirikutes ja koolides, on teatud võlu, aga suht ebamugavad tingimused.
Metsas on sääsed.
Pargipink on ebamugav.
Restoranide, ööklubide ja kohvikute WC on taas koht, kus ei saa palju häält teha ning pole võimalik enamikku poose kasutada.

Lihtsamini öeldes - voodis ja mereäärsel piknikul on mõnus.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 08:13
Hostinne võiks tõesti oma suud pigemini mineti tarvis pruukida, mitte siin moraali lugeda. Robespierre, sul on ka seda vanaimisele omast vingumist liig palju. Kedagi ei huvita, kas sul on puujala tõttu ebamugav püsti asendis kusta või pargipingil keppida... Küsimus oli "...tundus mõttena väga kuum." Capisce?
Noorena tundus iga koht väga kuum ja igati sobilik. Aga kõige erutavamaks kohaks osutus liinibuss. Korduvalt kasutatud ja täiesti spontaanselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 08:43
Küsimus oli kaheosaline ja operatiivne pool oli just see teine. Teema on huvitav ja vastused suhteliselt ettearvatavad, hinnangute andmine vastajatele, otseselt just kohut mõistva tooniga on kohatu, arvestades mis keskkonnas me oleme.

Teemat puudutavalt aga-

Katastroof just ei olnud, sest tagasivaates asi mille üle kõkutada, aga meres. Noorest peast alates on Hollywood näidanud rannas tegelemist kui romantika haripunkti, olles üks nii partneri kui loodusega ning vee tõstejõudu kasutades saaks teha justkui igasuguseid lõbusaid vigureid. Ja ilmselt annaks seda ja hea korraldamise puhul saavutada, aga reaalsust dikteerib pidurdamatu himu, laugelt langev merepõhi ja avalik liivarand. Eriti kui rand täis peresid ja ise tuleb nabani sügavas vees teha nägu, et arutatakse ämma operatsioonijärgset taastumist.

Ja kui kõik tehtud ning aeg rannast lahkuda, siis liivaterade tundmine kohtades kus neid kõige vähem tunda tahaks- ideaalne punkt.

Aga, kui võrrandi vasakpoolne osa needsamad tegurid jälle letti peaks lööma, siis on ka teisel pool tulemus täpselt sama. Liiv või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 09:08
Emand Fistingkingi vastus oli ootuspärane, aga kulla ikvergil isegi vangilaagris võib jääda inimeseks ja mitte muutuda krantsiks, keda juhib iha.
Ärme unusta, et viibime avalikus ruumis ja seda loevad ka intelligentsed inimesed.
Ega seksisait tähenda, et võime pe..tada söögilauas, kus viibivad ka meist intelligentsemad inimesed.
Kirik on pühapäik. Empaatiavõime võiks olemas olla ja mõista, et peale meie viibivad siin ka teiste vaadetega inimesed.
😀
Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 09:55
Hostinne..
Intelligentsed inimesed on siin oma ihade ja unistustega ja need unistused on tihti tavainimese loomuvastased , vägagi perverssed
Kõik on siin siiski inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:10
Tore muidugi, et siin virtuaalkabelis leidub neidki, kes hoolitsevad, et kirikuuksed ei kriuksuks ja ihad ei liduks altari poole, aga... mis teema selle intelligentsuse rõhutamisega on?
Me kõik, ka kõige intelligentsemad, suudavad aeg-ajalt iha ja kombeid segada nagu odavat kokteili— kange, aga maitsetu, kuid kas siin ikka on õige koht, kus valvata, et inimkond kogemata epikuurlasteks ei muutuks?

Arvan, et siin on just nimelt õige koht, kus ihal võib lasta ruumis vabalt hõljuda ja see paneb isegi vagurad intelligendid pigem kulmu kergitama kui silmi pööritama, sest vaevalt nemadki siia supiretsepte lehitsema tulid...

Ei pea vist väga pikalt peatumagi teemal, millist eluviisi harrastasid paavstid ja kiriklased, kui ilmalikud himud olid surmapatt.
Seks on elu lahutamatu osa, ka kristlaste seas...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:14
Hostinne, ma olen elu jooksul teinud palju asju mis teistele ei meeldi ning mida küpsemaks olen saanud, seda vähem neid asju ka juhtub. Ja ma usun, et suurem osa inimestest on oma elu sarnaselt elanud.

Püütakse vahelejäämist vältida ning otseselt inimesi mitte riivata.

Kiriku pühadus aga on oluline vaid neile, kes kirikuid pühaks peavad. Need inimesed peavad paraku leppima sellega, et suurema osa jaoks on kirik vaid "vana hoone" ning seal seksimisega vahele jäädes on kannatajaks vaid kellegi moraali- ja pühadusetunne, ehk midagi mis on väga subjektiivset, mitte käegakatsutavat ega isegi üheselt mõõdetavat.

Mina ei näe kahe (või enama) inimese vahelises kuumas ja keemias midagi krantsidele omast. Ja isegi juhul kui mulle peaks jääma keegi vahele avalikus kohas, kus isegi oht lastele vahelejäämiseks suur, siis suudan väga selget vahet teha kirehoo ajuhägususel, isekal vuajerismil või lihtsalt rumalusel ning vastavalt ka hinnangut anda ja reageerida. Üheksakümne viiel juhul kümnest on tegemist kiimas noortega ja kes ei suuda meenutada iseenda mõttelaadi ja tegusid sellises vanuses on elanud kas kohutavalt igavat elu või on vananemisest valesti aru saanud ja pigem selle ohvriks langenud.

Sa ei ole ju kumbagi?

Me oleme siiski inimesed, meid juhivad jõud mis teevad meid inimesteks.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:15
Ja mina ei saa sellest elufilosoofiast aru, et teised ka...
Nagu koolilapsed, aga tema tegi ka.....
Pole oluline, mida tema tegi ( paavst, preester jne). Oluline on see MIDA SINA TEED. See ongi INIMESEKS olemise point.
Taipate.
Kõik pole ok, isegi mitte siin.

Efukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:28
Sul on täiesti õigus, et kõik pole ok, ja tegude, arvamuste ja arutluste piirid sõltuvad tohutult paljudest teguritest. Mistõttu kellegi või millegi hukkamõistmise puhul tulebki nendega arvestada.

Näiteks, usk kui sügavalt isiklik moraalikompassi nooreliigutaja ei saa olla ega tohi olla kunagi teiste inimeste tegude ja olemuse hindamise aluseks, sest sellisel juhul satud paradoksaalsesse olukorda, kus kõik on kõigi silmis patused ja surma väärt.

Me saame lähtuda ühiskondlikult, avalikult ha vaikimisi kokkulepitud reeglitest ja ka sellest, et neid reegleid rikutakse või nende järgimise rangust ka nihutatakse.

Me oleme veebilehel, kus esilehel on sisu, mis avalikku ruumi ei sobi, mis tähendab, et ka foorumis arutletakse teemade üle, mille tundlikkust ei saa väga võrrelda avalikus ruumis käsitletavaga.

Kui nüüd end asetada olukorda, kus siin, oluliselt leebemate piiride ja nende tõlgendustega kohas neid piire ja tõlgendusi rangelt järgides teisi hukka peaks hakkama mõistma, siis sisuliselt võib endast väga halva mulje ja jälje jätta.

Luuakse konflikte, solgitakse õhkkonda, ja seda täiesti tarbetult.

Ja Sina, otseselt, käitud vastupidiselt "edukat ihalemist" allkirjale.

Lustigem ja lõbutsegem, päriselt!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:30
Pole vaja rõhku nihutada!
See ei olnud väide stiilis “tema tegi ka” ega vastutuse veeretamine. Ma kirjeldasin lihtsalt reaalsust, mitte ei õigustanud mingit kindlat käitumist. Minu mõte oli, et siin saidil pole õige koht kellegi "kiiksude" arvustamiseks (ok, on erandeid 😀) ega hinnanguteks.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:31
Siin avaldatakse arvamust. Tegemist on avaliku ruumiga.
Noh umbes nagu nagu istun burksiputkas ja siis tunnen et iha põie tühjendamiseks on peal.
Variant nr üks- kannatan ja sõidan esimesse tanklasse.
Variant nr 2 - tõmban püksid alla js tüjjendan põie.
Olukorra lahendus sõltub lastetoast ja kasvatusest. Isegi kui tegemist rumala teismelisega.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:37
Variant 3, lähen eemale ja otsin põõsa, mille tagant mind ei nähta. Ja isrgi kui nähakse, siis valisin koha heas usus, et mind tõesti ei nähta ning arvestasin riskiga. Selle valiku teevad 95% inimestest, kui tingimusteks on A) WC puudumine ja B) pissihäda väljakannatamatus.

Oma agaruses inimesi risti lüüa kasutasid piltlikku näidet, aga eemaldasid täiesti valikute seast variandi, mille valiksid suurem osa inimestest.

Ära palun tee nii.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 10:56
fisting,
väga ei usu, et robespierre puujalga omaks aga eks küpsemas eas ilmselt paljudel esikohal mugavus ning turvalisus.....kiresööstudele spontaanselt järele andmine pole enam prioriteediks.
aga võimalik, et hostinne saab moraali lugemisest omalaadse rahulduse.....mis asendab seksuaalselt naudingut
------------------------------------------------------------------

Fistingking
2025-11-20 08:13
Hostinne võiks tõesti oma suud pigemini mineti tarvis pruukida, mitte siin moraali lugeda. Robespierre, sul on ka seda vanaimisele omast vingumist liig palju. Kedagi ei huvita, kas sul on puujala tõttu ebamugav püsti asendis kusta või pargipingil keppida...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 11:02
Kirikus seksimine pole midagi, mida ilmtingimata peab tegema.
Meie kultuuriruumis seotud kasvatusega.
Tualetis peab käima, vastasel juhul kaasneb terviserike.
Mina olen see, kes sõidab isegi viimses hädas tanklasse.
Aga, lubagem ma jään eriarvamusele kirikus seksimise soovi täitmisega.

Ikka edukat ihalemist!
Aga mitte kirikus 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 11:08
😃

Ei saa seda lubada, aga luban arvestada!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 11:09
ikvergil
''ja kes ei suuda meenutada iseenda mõttelaadi ja tegusid sellises vanuses on elanud kas kohutavalt igavat elu või on vananemisest valesti aru saanud ja pigem selle ohvriks langenud.''
--------------------------------------------------------------------
jah, mõnel see meeleheitlik püüdlus väärika vananemise poole kukub üsna naljakalt välja eriti kui sellega kaasneb omaenda ego upitamise katse nn patuseid risti lüües ja igal sammul moraalitute üle kohut mõistes...ning kõike seda täiesti sobimatus keskkonnas.
samahästi võiks minna kuskile lasteaia või perekooli foorumisse pasundama kinkydest seksinippidest või bdsm orgiatest
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 11:18
aga jah....kui inimese jaoks võrdub seksuaalne kirg põie tühjendamisega, siis- no comments. ja kaastunne minu poolt.

seksikiriku kohta veel nii palju, et oli tegelikult äge küll. kuigi vahelejäämiseohtu polnud....vähemalt mitte ühelegi maisele piilujale
kuna püha üritus toimus öösel ning selle algatajaks oli kirikus töötav pühamees, kellel kenasti kiriku võtmed tagataskust võtta. loomulikult oli ka armupesake altari all tema kätetöö. nii et jah, läbi aegade on väliselt pühad tegelikult need kõige suuremad patukotid olnud
ja see patustamise tunne pühas hoones tegelikult suurendas erutust päris kõvasti. eriti koerapoosis altari all, kümnete küünalde mahedas valguses
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 11:51
Kirik on olnud algus aegatest kõige suurem patupesa. Teada olevalt kui abort oli keelustatud tehti just kirikus seda.Seks on selle kõrvalt pühaüritus ehk paljud lootsid just jumala palge all rasedaks jääda kui voodis pimedas seda ei juhtunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 13:18
Viimses reliikvias õeldi kloostris ,et te kõik olete vargad,joodikud liidertajad jne🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 14:16
Proua ihapoliits ei pea kõike enda järgi võtma. Isiklikult olin seal enda abikaasaga kes on 210 cm pikk.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 14:29
Tööpäeva lõpus, Alu poe taga tundus mõttena väga kuum, aga tegelikkuse kohta ei oska öelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 14:30
Poe tagused prügikastid on head.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 14:31
Et siin kirikureformi teemalt juttu eemale viia, siis üks lugu ka teemasse.
Peale keskkooli, kui tegin lähetuses tööd, trehvasime öömajale ühte perre. Ja mingi ime kombel soovis noor peretütar, et just mina temaga öö oleksin. Ok, ilus kena, kõik tundus soodne ja nii see ka sai. Eriti pakkus rõõmu, et teised eluvennad ära põlati, kes ka kõik tüdrukut nillisid. Oli see seks kuidas oli aga õudus algas hommikul. Välja veeti siis tüdruku kolmeaastane poeg ja üleöö taheti mind väga selgelt peremeheks ja isaks võtta. Sellepärast ka need teised eluvennad ei kõlvanud, nood oleks lihtsalt vilet lastes minema jalutanud. Isegi oma nooruse rumaluses sain aru, et asi kisub halvaks ja sinna mu eluke võib ka kaduda. Ära ka minna ei saanud sest töö vajas tegemist. Ja nii ma siis seal õhtud veetsin, vahel mängisin poisiga, pärast seksisin emaga ja nädala lõpuni veeretasin sirge näoga ära....siiski, minnes mitte ühtki katteta lubadust maha jättes
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 15:20
Sygistuul1
Sa ikka teema pealkirja lugesid ka? Mismoodi Su jutt teemasse on?

Caprichosa
Miks vananedes mugavust hinnatakse? Mitte sellepärast, et kiresööste enam ei ole. Pigem sellepärast, et teatud asjad on läbi proovitud ja ei olnud nii ägedad kui jutu või filmi järgi võinuksid olla.
Ma ei välista kiresööste, aga ma ei hakka ka foorumis kiitma näiteks auto tagaistet või ööklubi WC-d, sest need ei ole kindlasti mu esimesed valikud. Mulle meeldiks ka naist pikemalt nautida kui paar minutit pooleldi riides olles hädavariandina.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 16:40
No olgu robenspierre...sõnastan siis, et plaan oli seksida kiimas peretütre voodis, üksikus metsatalus.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 16:58
Teemakohane vastus oli ju? Väikese vimkaga. Koha asemel oli olustik. Huvitav, muhe ja muigamaajav lugu illusoorsetest ootustest ja katastroofilistest tagajärgedest. 7/10 lugu, võib lühifilmina vaatama minna!

Siin foorumis on viimasel ajal liiga palju vastandumist ja liiga vähe sünergiat.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 18:19
Tuleb oma nooruspõlvest meelde, et abielu algaastatel otsustasime mehega proovida vannis, tundus nii uudne lähenemine. See jääb siis eelmise sajandi lõppaastatesse . Tegemist oli tavalise paneelika tavalise 1,70 vanniga, mis ei olnud ka esimeses nooruses. Midagi me seal ukerdaasime, vett lendas kahte lehte, lõbus oli ka. Välja ei kukkunud nii seksikas, kui see minu ettekujutuses oli. Naudingut ma sellest üritusest ka hästi ei mäleta ja mis kõige hullem, põlved olid peale seda mõnda aega kramaskil ja hellad.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 20:32
jäi ka silma see - Kirikus seksimise idee tundus põnev, pubekana ja purjus peaga, kahtlen kas siiski
moraali lugeda kindlasti ei viitsiks, milleks
aga ka litsimajas, sisuliselt siin võiks käituda nii, nagu sa tahad, et käitutaks sinuga
jah, kirik on patupesa, väga pehmelt öeldes, aga milles on süüdi need õnnetud, kes käivad seal lohutust otsimas
sellega solvad ju nende tundeid, arusaami, lootusi jne
kuigi ma ei mõista nn jumala-kummardajaid, 20 sajandil, aga eriti 21-l , aga jumal nendega ja see selleks
koomiliseks muutus iha ihas kambakat teha, et üks ei või oma arvamust esitada,
aga nn kambaka-punt võib materdada, ja armutult, nagu poliitikud kunagi
kurat, olete ju sexi-keskkonnas, ärge pirtsutage, keppige südamest, rahunete maha, siis ei pea õelutsema
a ja, need sead mehed ei taha maksta
aga ei, otsin printsi, kui 20-selt seda ei leidnud, või prints ei pidanud sind tema vääriliseks
siis nüüd, 50+ ja voltide(rasva) lehvides printsi lootes õelutseda – tublid
meenub, et tais üks paar ka katsetas, olevat kalliks maksma läinud
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 20:57
Lahe teema, aitäh teemaalgatajale!
Hollywoodi filmid mõjutasid ka nooremana minu fantaasiat. Nii leidsingi end situatsioonis, kus kõigepealt tuleb kaunilt ja väljapeetult mitmekäiguline õhtusöök süüa, jalaga laua all samal ajal orienteerumist teha ja end vaikselt üles kütta ja siis peale seda magamistuppa jõudes riided rebida ja kirglikult seksida...aga no see ei olnud täis kõhuga üldse tore. Tollest õppetunnist piisas - ei iial enam. Nüüd on hoopis nii, et enne seks ja siis söömine, olgu siis hommikul, lõuna ajal või õhtul. Filmiromatikat taga ajades jõudsin ka mereranda no ja oligi nii, nagu Sa, Ikvergil, kirjeldasid - liivaterad siin ja seal, lisaks soolane merevesi, mis minu jaoks tundlikkust tugevasti "lahjendas". Ei saanud oodatud kuuma kogemust. Loodetud vau kogemust ei saanud ma ka vabas looduses (jah, Robespierre, sääsed!) ja uduses auos nüselemisest samuti mitte. Saunas segab mind liigne kuumus, kuigi sauna hämarus ja selles kumav keha erutab mind. Vannis seksinud ei ole, küll niisama miilustanud ja see oli mõnus. Dušši all seks oli ka tänu filmimaagiale midagi sellist, et oh, tundub hea...aga tegelikkuses oli kõik liiga libe. Palju mõnusam on hoopis dušši all koos eelhäälestust teha ja siis veidi tahenenuna voodis jätkata.

Kõik eelmainitud kohad (ja paljud teised) sobivad mulle hästi eelmänguks ja meeleolu loomiseks (okei, avalik WC mind siiski ei eruta), aga seksida soovin voodis. Seal on mugav, soe, pehme, avar, turvaline ja mõnusalt intiimne. Lähedust partneriga saab nautida nii, et miski ei piira minu ja mu partneri liikumist ja naudinguks vajalikku kallet, nurka, kiirust, sügavust, survet. Tunnen oma keha hästi ja tean, mis toob oodatud edu. Pärast on mõnus lõõgastunult puhata ja padjajuttu rääkida. Või uinuda. Või filmi vaadata ja süüa. Ei meeldiks kiirustades oma riideid krabada ja kusagile suunas jooksma pista. Mulle meeldib, kui on aega ja voodis on seda minu hinnangul kõige rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 21:26
Õnneks pole keegi veel maininud, niiet saan teha suure teene ja ees ära hoiatada- ärge tünnisaunas seksige!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 21:33
Eelmisele kommentaarile lisaks. Minu tütar sai aastaid tagasi tünnisaunast "jõhkra" silmapõletiku. Ravisime kuid Eesti tuntumate spetsialistide juures, et tütar pimedaks ei jääks. Pärast seda olen spaades, hotellides jne ülivaliv. Eelistan butiike a la Telegraafi hotelli spaa jne, kus mass ei voori. Shit happens! Seega ka see "käperdamise" paanika.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 21:36
See kiisuke jõudis jälle vahele trügida. Vabandust, üleelmisele kommentaarile lisaks
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 21:38
Just, just. Lisaks sellele muidugi ka visuaal. Vähesed seksijad lähevad hommikul tünni pesema, kui vesi jahtunud ja "rasv" pinnal.

Aga... ma ei ole 100% kindel, et ei kordaks. Inimene on inimene.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 21:40
Oma õuel tünnisaun, peale leili ikka hea sisse hüpata, ka talvel.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 23:08
Ka batuudil suvisel sumedal ööl, tähtede säras, aga ka päeval, mõnus tuuleke silitamas,
kohev tekk all ja siidine lina peal, sääskede pärast
ja duss on tõesti lausa ideaalne koht eelmänguks, nagu öeldakse, kaks ühes
püsti ja kõveras on kähkukad, mees vabaned pakitsusest, mis nauidngut võib naine saada, ei kujuta ette
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 20:21
erutunud naine võib naudingu saada igas asendis, püsti või pikali...vahet pole ning hea kähkukas kindlasti mõnusam kui pikk tuim nühkimine..
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 23:22
igas asendis
tänane PN, jäme kuldkett tekitab nii suure naudingu
et kümnetest tuh pole kahju
mitte ei kujuta ette, mis naudingust sa räägid
jah, kähkukas on vahest mõnus, saab vaevast lahti
pea sama nauding, kui pih löömine,
aga mida naine naudi, peremehele meeldimist
tuld
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 13:29
Saunaahju kõrval peaks üsna kuum ja palav olema. Kes kuuma ei kannata, selle jaoks kindlasti katastroof.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 22:42
Snelli tiigi ääres. Pimedas ja puunajal.
Ja ometi seisis, isegi kummiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 18:30
Tööl,eriti veel kui ma olen ainuke mees osakonnas
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 18:42
Kas kinnises osakonnas?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 18:53
Naised neljajalgsed?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 20:43