Paar päeva tagasi, ühe siinse kauni daami profiilil klõpsates ja nähes tema kirjeldust sellest, milline on tema jaoks hea seks, tundsin suurt äratundmisrõõmu. Ta võttis paari koha peal mul lausa sõnad suust. Nägin, et temagi on selles elus kogeda saanud Tõeliselt Head Seksi – nii et seda nüüd soovida ning sellest unistada oskab. Seda on kohe tunda, kui inimene räägib läbitunnetatud kogemusest, mitte ei fantaseeri niisama. Mitu päeva hiljemgi veel on sellest äratundmishetkest hinges hea tunne.
Mõtlesin, et panen samuti kirja, milline on minu jaoks Tõeliselt Hea Seks, põhinedes sellel, mis elus läbi elatud.
Ära unusta, et oma seanssides ma seksi / suuseksi ei paku. Ära küsi seda. See võiks olla juba üldteada, et kui mees paneb oma riista naise sisse, ilma et teda armastaks – ja veel raha eest – siis lõhub ta selle naise keha ja hinge. Tegelikult ka iseenda hinge. Seda ka siis kui naine sulle kirglikult vastupidist väidab, sest tal on elus hetkel raha tarvis ja seletab, "et talle tegelikult meeldib see" jne jne.
Mõned kuud tagasi jauras keegi päris pikalt, et võtaksin temalt seksi eest vastu 5K šveitsi franki. Ta oli end üles kruttinud lugedes mu profiilist, et ma seda inimestele raha eest ei paku, ning see olevat teinud mind ta jaoks eriliseks ja ihaldusväärseks. Ja jauraski seni – tegin sellest lausa screen shotte – kuni ta blokeerima pidin. Mul ei ole vaja kellegi pauer-trippides osaleda.
Aga milline on siis hea seks?
Ka minu jaoks on hea seksi aluseks see, et mees mind VÄGA tahab. Loomastunult ja näljaselt. Ainult siis läheb mu keha käima ning minu sees süttib tuli.
Suudlus võib kesta kümme minutit, kui ta on minu näo oma kätesse võtnud ning mind nii ennastunustavalt suudleb, et maailma me ümbert kaob, mu keha värisema hakkab ja püksid märjaks saavad. Ilma katust sõitma paneva suudluseta ei tule asjast mitte midagi välja.
Ma valin endale mehe LÕHNA järgi. Ja selle järgi, kuidas tema embuses olemine mind naudingust oigama paneb. Ma ei saa tema maitsest kunagi küllalt. Ja temale suumõnu pakkumisest. Tahan, et ka tema näljaselt urisedes suuga minu tussusse sukeldumist naudiks.
Hea seks algab sealt, kus obsessioon tulemisega lõpeb. Kui meie käsutuses on terve nädalalõpp, siis võib seksida kasvõi päevad läbi, muude tegevuste vahepeal, et lõpuks tulla suurejooneliselt alles siis, kui lahkumise tund käes on. Või, kui meie järgmine kohtumine on ootamas ees üsna pea... siis võib tulemise hoopis järgmiseks korraks edasi lükata. Sel moel jääb see hullunud erutus ja kõrgendatud olek kehasse helisema ja kannab meid läbi päevade. Kliitori orgasmid mind eriti ei paelugi Kuigi, armsamale on mu väänlev keha ja karjed erutavad kogeda, nii et vahest ikka võib. Aga neile järgneb ikkagi see langus ju. Mind huvitab rohkem hoopis sisemise maagia avastamine... mis saab hakata toimuma siis kui mehel on hästi palju pidamist. Ja hull kirg minu vastu. Pikemini vastu pidamist saab üheskoos ka harjutada, vahepeal pause tehes jne. Olen märganud, et kui mees väga väga tahab, siis kusagilt tuleb mingil hetkel mingi ekstra vägi, mis aitab tal kauem vastu pidada.,
Aga need sisemised orgasmieelsed ja -laadsed seisundid... ja kui on elus niivõrd üüratult palju õnne on, et ka Elu Muutvat sisemist orgasmi kogeda - need on midagi päriselt jumalikku. Need seisundid on kättesaadavad siis, kui kumbki pool on julgenud täiesti avaneda. Isegi vaid lihtsalt seksisõbrad olles. Täiesti kohal olla. Ilma midagi tagasi hoidmata ja ilma ühtegi südame nurgakest teineteise eest lukku panemata. Kui ma ratsutan tema peal, pilgud sügavuti teineteise silmis, ja ekstaas on nii suur, et mu silmist voolavad pisarad ja temagi silmad läigivad...
Ma olen armsama m-i otsas jumalasse sõitnud... tedagi sinna endaga kaasa vedades... nii et ta hiljem tunnistas, et see kõik veidi hirmutavgi olnud oli ... Sellele järgnevatel tundidelgi, omavahel vesteldes, pressisid naudingu oiged vahete vahel valjult keha sisemusest muu jutu vahele... See võimas elamus sai teoks tänu tema mingile tervise teemale, mille tõttu tal üldse harva tulla õnnestus, tänu millele ta vapralt terve öö vastu pidanud oli, lisaks tema loomupärasele intensiivsusele... ja veel mõnele põnevale faktorile veel sel öisel kahe-inimese-peol... Sellele ööle järgneval päeval ümbritses mind vist selline sära, et inimesed tänaval mitu korda seisma jäid, et mulle imestunult järgi vaadata.
Selline intensiivsus ei olegi mõeldud meil elus tihti kogemiseks. Me põleks lihtsalt läbi.
Jumalikke armuhetki ei tohi võtta iseenesest mõistetavana.
Oma armsamat tuleb pühitseda. Sedasi saab kuumast seksikast kohtumisest kaunis erootiline looming. Kord on initsiatiiv ühe, kord teise käes. Seks on alati minu jaoks olnud loominguliseks eneseväljenduse viisiks. Arvan, et mees on minu kaisust peale meie armulugu laia maailma lennates parem armastaja kui ta enne oli. Veider siis, kuidas universum laseb mul ikka ja jälle, palju aastaid järjest uhkes üksilduses veeta... Teadagi. Elul on ju alati olnud selline keel-põses huumorisoon. Kui sul mingi teema käpas on, siis selle teema nautimise asemel saadetakse su teele hoopis teisi väljakutsuvaid teemasid - ikka kasvamiseks ja arenemiseks.
Naine tundub olevat selline olend, kes vajab ikka ja jälle kinnitust, et mees on teda näinud just sellisena, nagu ta on ja on ikka veel siin, tema jaoks olemas. Et mees tõepoolest tahabki just siin, just temaga koos olla. Naisel on tarvis tunda seda turvatunnet. Ja mehe kirge. Kui need kaks on olemas – saab naine avaneda, lõõgastuda, mõnuleda. Häbelikkus ja kehateadlikkus saavad lahustuda. Välja saavad tulla mängulisus ja avastamislust. Jumalanna saab voogama, seksuaalne looming tuhisema. Ja mehele avanevadki maapealse paradiisi väravad.
Heas seksis pole MINGIT ruumi poosetamisel ega ebasiirusel.
Kirg, viisakus ja sisemine väärikus üheskoos on erutav kombinatsioon.
Heal seksil ja sellega kaasneval lähedusel on kombeks meie hing avali ja haavatavaks kiskuda ning sügavalt sisemusest asju pinnale kergitada, mille sinna turvaliselt sahtlitesse peitu pannud olime, ilma et neist ise teadlik oleksime olnud. Avanemiseks ja avastamiseks on vaja JULGUST. Et üleni, kõigega, mis sul on, midagi tagasi hoidmata, sellesse kogemusse viskuda. Ja mitte karta PALJU tunda, isegi siis kui ollakse lihtsalt seksisõbrad.
Heal seksisuhe viib meid kaardistamata territooriumitele. Turvatsoonist välja. Sinna, kus pole sisseharjunud mustritest ega tuttavatest võtetest enam kasu. Sest kaks inimest, kes hinged ja kehad teineteisele avanud - loovad koos midagi, mida mitte kunagi varem pole olnud. Midagi täiesti uut.
Külma südamega ei ole hea seks võimalik. Aga halva, hingetu, distantsi hoidva seksi jaoks mul selles elus enam aega pole. Parem siis juba mitte midagi.
Hea seks on võimalik AINULT siis, kui on usaldus ja hoolimine ja siis kui süda on soe.
See oli pilguheit minu maailma, kes ma sensuaalse olendina siia ilma sündinud olen. Igaüks ei peagi nii seksuaalset elu elama. Ilma selleta saab ka jummalast rahulikult hakkama. Lihtsalt viljeled teisi elualasid, mis sulle rohkem hingelähedased – ja korras.
Mõni sünnib erilise andega laulda, tantsida, pilli mängida, luuletada, taimi kasvatada, loomadega ühist keelt leida, kuldsete kätega ehitada, lapsi kasvatada ja pere eest hoolitseda, inimesi juhtida, hoida, kaitsta, empaatiline hing olla jne jne... või siis "lihtsalt" läbi enda maailmasse lahkust voolata lasta.
See viimane on päeva lõpuks ainus asi mis üldse midagi loeb.