Kullake. Sellest ei ole ju tegelikult "kahju", et ma varjatuid numbreid vastu ei võta. See on ju see ainus, väikenegi, kaitseliin minusuguses haavatavas olukorras naisele, kutsumaks ennetavalt korrale neid, keda kahjuks leidub, kes mulle igasuguse vastutuse puudumise korral halba soovida võiksid. Sa ju tahad, et ma tunneks end turvaliselt ja saaks südamerahus kogu oma sensuaalsel jumalanna paueril voolata lasta ja Sind selle sulava meega üle kallata!
Aga eile sain palju komplimente teha kliendile, kel oli imeline puudutus. Ja selline voolav, sensuaalne ja nautlev partneri tunnetus ( mitte selline meeleheitlikult, jõuga üha kusagile sügavamale tungida üritav puudutus, mida kahjuks ikka veel ette tuleb)
Kuigi mu seansid ei hõlma seksi – saan ma ju aru, nendest eelpool nimetatud asjadest, kui keegi on hea armatseja. Ja häid armastsejaid on maailmasse väga vaja! Sellega köib ju kaasas see elu nautiv säde silmis. Ja sellise vaibiga rahvast on maailmasse väga vaja. Nad teevad tähtsat tööd, võib olla kõige tähtsamat üldse – üldise tasakaalu jaoks.
Profi-huvist uurisin, et mis spordiga ta tegeleb, et üldvorm, eriti core strength, nii hea oli? Selgus, et rahvatantsu! Nii et mehed! Tehke rahvatantsu! See teeb teid seksikaks! (kogu see partneri kuulamine, –tunnetus ja märkamine...)
Leidsin end ka mõttelt, et selleks et seksikat elamust tõeliselt ja vahetult nautida, on tegelikult vaja vaprust ja JULGUST Julgust kõigist jamadest, teemadest, ja mürast oma peas lahti lasta, lihstalt kohal olla ja naudingusse lõõgastuda. Mul on super hea meel selliseid julgeid kohata!
Tantsu teemal rääkides - korduv-klient (mitte küll Eestis), Latiino Lover Lõuna-Ameerikast, palub ikka, et me enne massaaži tema toodud mussi saatel veidi aega bachatat tantsiks! Tema väga heal juhtimisel. Mina sekspesus, temal, duši alt tulnuna, rätt ümber puusade, mis küll peatselt maha pudenes nii et karjuvalt kõva M tantsides puusi hööritades mööda tuba laperdas... aeg - ajalt küll end minu käest leides...
Ahh, millist elu mulle on antud seekord elada. Inimeste kõige erootilised unistusi igapäevaselt läbi elades....
Suur suur tänulikkus!