Kusagilt jäi silma kellegi mehe lause, umbes, et: "...ah mis nüüd mina, ma juiba nii vana...."
EI TOHI end sellise põhjuse pärast kaunite ja erutavate kogemuste kogemisest maha kanda nagu vanus! Siis peab just häid elu hetki naudisklema, ja tegema asju mis silma särama panevad nagu vähegi saad!
Erootilise massööri juurde tulekuks ei pea olema noor ja kuum kutt.
Nemad on niikuinii liikvel. Ma söön neid hommikueineks.
Igaühel, ka vanematel või ka erivajadustega inimestel on õigus kogeda lähedust, erutust ja saada ilusti puudutatud!
Tahtsin veel väljendada, kui üllatunud ma olen sellest kui palju meeldivaid inimesi IHA kaudu kohanud olen. Loomulikult esineb kõike ja õelutsejate ning nende seas, kes head ei soovi, tuleb teha "puhastustööd", aga üldpilt on lausa šokeerivalt meeldiv!
Mingi ülevaade on õnnestunud saada selle siin toimetamise aja vältel. IHAs käib inimesi kõigilt elualadelt, kõik küll ei kommenteeri... mõnel pole kontotki ja vaatab vaid kuulutusi.
Nii et kui keegi väidab, ei IHA rahvas on loll või kole - siis see pole tõsi!
See üldpilt paneb tundma, et meil on rahvana lootust.
Jätkakem samas vaimus!
Hiljuti sattusin ühte improvisatsiooni komöödia töötuppa (lood komöödiat spontaanselt kohpeal, ilma ette valmistamata) kus üks väga lugupeetud õpetaja rääkis meile kolm tundi...
...TÄPSELT samu sõnu, mida ma just eelmine päev olin seansi ajal oma kliendile rääkinud!, aidates teda järje peale sellegas, kuidas naist ilusti ja erutavalt puudutada:
"KUULA oma partnerit! Pane teda tähele!...Ära aja rabistades mingit oma rida... Ära kiirusta!... tunneta, mis tunne sul on ja pea paar sekundit pausi enne kui millegiga vastad... jne jne"
Aga selle vahega , et nüüd olin mina, vana targutaja, hoopis rabistaja koba rollis! Kuulan õpetaja jutu ära, noogutan peaga... ja siis kui adrekas ülal, unustan ikka pausi pidada ja vaadata, mis tunne mul on, enne kui oma vastusega või ideega partnerile peale lendan.
Kujutan ette, et samad tõed võiks kehtida muudel elualadelgi, nt äris, diplomaatias...
Igaühel on lihtsalt omad asjad, mis on käpas, samal ajal kui teised asjad veel harjutamnist vajavad