Foorum
1
2
2025-05-20 06:18
mis toimub? toimub see, et paku oma kaastöid maajale, seal samasugused fantaasiad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 09:37
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Päris hea👍
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 10:13
Kui sa oled mees, kes arvab, et on tuus postitada oma profiili isetehtud video kaunist naisest sinu ees koerapoosis, kelle sees sinu riist edasi-tagasi nühib, siis on see nii nagu sa läheks kuskile kõrgesse kohta ja hüüaks maailmale kõva häälega sõnumit enda kohta: "Mina, kasutaja ..., EI TEA, mis on hea seks!"
Sinu ees on meeletult kaunite kurvidega naine. Selle asemel et temaga kirglikult armastust teha, nii et maailm te ümber lakkaks olamast, lebab üks sinu käsi tuimalt tema kannikal ja teine... hoiab filmivat telefoni, samal ajal kui su noks naises kiretult edasi tagasi nühib nagu mingi kolv kusagil tehases... mõeldes samal ajal hoopis sellele, kuidas pässid IHAs seda pärast vaatavad ja loodetavasti samal ajal nende noksist jõnks läbi käib... Juba endal video tarbeks kõvaks ajades vilksasid su mõtted IHA pässidele ja sellele kuidas sa nende jaoks videot tegema asud.

Mõtle, kui keegi noor, kes alles alustab, sinu videot vaatama juhtub ja ekslikult arvab, et selline ongi hea seks?...
See ei ole hea seks.
See ei ole isegi mitte seks.
See on .... Nukker Nühkimine
Kas sa üldse tead, kui võimas loodusjõud on tõeliselt erutunud naine? See ei võrdu alkoholist tuimestatud naisega. erutunud naise enda ees kogemise nimel tasub iga hinna eest pingutada. Päriselt erutunud naine sinu ees - ongi maapeale paradiis.
See on elu muutev kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 11:14
See - Nukker Nühkimine “meeldib” üllatavalt paljudele, tundub nii
pole mõtet santi sundida, kui sant ei soovi kõndida
kõik inimesed ei taha areneda, sest nad peavad end tarkadeks, sinna pole midagi teha
et mida vähem tead, seda targem oled, tore ju, miks eksitada neid, arenemine on ju väga tüütu
kui suudab nn koerapoosi nautida, miks ahistada teda
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 15:05
Loomulikult on võimalik koerapoosi NAUTIDA. Ma tahan tunda tema kämblaid kirglikult minu kannikaid haaramas ja seda, kuidas avanev vaade ta mõnust oigama paneb. Et ta end minusse a e g l a s e l t nii sügavale suruks, kui vähegi võimalik ja sinna hetkeks jääks - tundes, kui taevalik tunne see on... siis aeglaselt minust täiesti välja tõmbuks... nii et ma saan igatsusest niutsudes teda tagasi endasse anuda... tema käed mõnikord mu rappuvaid rindu leides... jne jne ma tahan tunda KIRGE. See on seks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 15:11
Khmmm, "rippuvaid rindu" kõlaks usutavamalt ja riimub ka paremini?
Aga jätka, kuulen juba peatselt saabuvate post-orgasmiliste lainete kohinat.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 15:39
Kusagilt jäi silma kellegi mehe lause, umbes, et: "...ah mis nüüd mina, ma juiba nii vana...."
EI TOHI end sellise põhjuse pärast kaunite ja erutavate kogemuste kogemisest maha kanda nagu vanus! Siis peab just häid elu hetki naudisklema, ja tegema asju mis silma särama panevad nagu vähegi saad!
Erootilise massööri juurde tulekuks ei pea olema noor ja kuum kutt.
Nemad on niikuinii liikvel. Ma söön neid hommikueineks.
Igaühel, ka vanematel või ka erivajadustega inimestel on õigus kogeda lähedust, erutust ja saada ilusti puudutatud!

Tahtsin veel väljendada, kui üllatunud ma olen sellest kui palju meeldivaid inimesi IHA kaudu kohanud olen. Loomulikult esineb kõike ja õelutsejate ning nende seas, kes head ei soovi, tuleb teha "puhastustööd", aga üldpilt on lausa šokeerivalt meeldiv!
Mingi ülevaade on õnnestunud saada selle siin toimetamise aja vältel. IHAs käib inimesi kõigilt elualadelt, kõik küll ei kommenteeri... mõnel pole kontotki ja vaatab vaid kuulutusi.
Nii et kui keegi väidab, ei IHA rahvas on loll või kole - siis see pole tõsi!
See üldpilt paneb tundma, et meil on rahvana lootust.
Jätkakem samas vaimus!

Hiljuti sattusin ühte improvisatsiooni komöödia töötuppa (lood komöödiat spontaanselt kohpeal, ilma ette valmistamata) kus üks väga lugupeetud õpetaja rääkis meile kolm tundi...
...TÄPSELT samu sõnu, mida ma just eelmine päev olin seansi ajal oma kliendile rääkinud!, aidates teda järje peale sellegas, kuidas naist ilusti ja erutavalt puudutada:
"KUULA oma partnerit! Pane teda tähele!...Ära aja rabistades mingit oma rida... Ära kiirusta!... tunneta, mis tunne sul on ja pea paar sekundit pausi enne kui millegiga vastad... jne jne"
Aga selle vahega , et nüüd olin mina, vana targutaja, hoopis rabistaja koba rollis! Kuulan õpetaja jutu ära, noogutan peaga... ja siis kui adrekas ülal, unustan ikka pausi pidada ja vaadata, mis tunne mul on, enne kui oma vastusega või ideega partnerile peale lendan.
Kujutan ette, et samad tõed võiks kehtida muudel elualadelgi, nt äris, diplomaatias...
Igaühel on lihtsalt omad asjad, mis on käpas, samal ajal kui teised asjad veel harjutamnist vajavad
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 18:08
Kas minul kui erivajadusega pensionäril oleks ehk võimalik ka soodustust saada? 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 12:24
Üks halb kogemus oli ka.
Igaks juhuks ütlen selgelt, juhul kui kellelgi on veel ebaselgeks jäänud: kellegisse millegi vägisi surumine ei ole mitte kunagi ok, olgu need või sõrmed. See, kui sa ise oled hetkel üle mõistuse erutunud ja kiimas - ei ole vabanduseks. Seksis on asjad teretulnud ainult siis, kui vastaspoole poolt on entusiastlik "JAH!"
Hoiame üksteist - nii saab see seksikas pidu ja trall siin kauem kesta!

Mõtisklesin, et küll oleks kena, kui peale eelnevat kogemust keegi meeldiv minuga mängima tuleks...
...ja sealt ta tuli! Nõidmehe tundlikkusega armatseja, kes oli aru saanud saladusest, et hea seksi juures tulemine ei olegi tegelikult tähtis!
Pool tundi vägevates lainetes rappunud, läks ta minu buduaarist tagasi maailma - kõik see võimas energia teda kõikvõimsaks kotkaks tiivustamas. Mul oli ka peale seda seanssi tunne, et kõik mida puudutan, õnnestub mängleva kergusega ja muutub kullaks.
"See, mis sa siin teed, on ERAKORDNE," ütles ta lahkudes.

Hea seks algab sealt, kus obsessioon tulemisega lõpeb ( ehk tulemise kinnisidee küljes rippumine).
Olles hea armatsejaga koos ja meie päralt on terve nädalalõpp.... siis ma ei luba tal tulla, enne, kuni hüvastijätu aeg on käes... Nii on võimalik minu päeva järjest armastust teha, ja see tappev erutus on pidevalt õhus ja teeb kõik super kauniks... mina segan panni peal bolognese kastet - mu juhuslikult möödunud armsam, mind samal ajal tagant võtmas....et siis teda peatada kui tunnen, et ta pöördumatule punktile lähenemas on....hiljem restoranis teineteise keha igatsedes nii hullutavad sõnad ja laetud õhk, et on tunne, et lähedki hulluks... ja alles siis, kui lahkumise aeg on käes, luban tal võimsalt tulla. Aga võib olla isegi mitte siis ( kui mõlema jaoks sedasi ok on)... Hea seks algab sellest punktist, kus obsessioon tulemisega lõpeb.
Aga see on next level.
Siin, igapäevaselt tegelen millegi muuga - mis on ka super lõbus - näitan inimestele läbi erootika maapealset paradiisi, nii et spermat pritsib igas suunas.
Aga on hea teada, et sealt edasi on VEEL tasemeid, kuhu poole seksis pürgida.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 15:55
Vahel on andmise rõõm ehk siis teisele silmadesära pakkumine omamoodi tore.
Üks tädi arvas et jube lahe on õudusfilmi vaadata ja pani mulle 2 näppu pepusse, et tema kardab muidu.
Mingit küsinust ei esitatud, et kas mulle meeldib. Aga kuna tegi seda nii säralsilmil, siis mis mul sellesvastu olla sai.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 20:24
Enamus siin ongi koos erivajadustega, see on nagu tugigrupp, kuhu keegi kunagi ei registreerunud, aga kõik ilmusid kohale niikuinii. Mõnel on loogikapuue, teisel tajuallergia, ja kolmas arvab, et internet on isiklik päevik, mida kõik tahavad lugeda.🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 21:12
Ära Sa Tikkerxx puutu s....ta. S.....t haiseb.
Usu mind siin ei osata hinnata huumorit.
Ma sain juba postkasti ühe dementse vanamehe kibeda kirja, et teen seksijumalannale liiga.
Mõni aeg tagasi juba sain teada, et olen puritaan 😂
Loogiline mõtlemisvõime on siinsel seltskonnal väga hästi arenenud.
Ja veel - ma pole Tikri ( Tikkerxx) sõbranna. Ma tõesti fännan tema huumorimeelt.
Ülejäänutelt kuuleb ainult niuks- niuks- niuks meile tehakse liiga.

Btw hea huumorimeel on suur pluss, kui see olemas on.
Maailm tundub kohe heledates toonides sellistega koos ühes seltskonnas.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 21:48
Venekeeles on ütlus: "klinik uroda"( parandage kui valesti.)
Iha ongi selline, kes me siin palatis oleme. Hostinne ja Tikker, Teretulemast!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 21:55
Copy
Sa pole minu varasemate postitustega kursis, aga ma olen kogu aeg väitnud, et mulle siin meeldib.
Raske päev on selja taga, tunned et töömured üle pea, avad iha ja voila...
Hea huumori eest ei pea sentigi maksma ( mitte, et mul raha vähe oleks) ega end kuhugi vedama.
Hea tuju garanteeritud.😂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 22:18
Huvitav, kust see sõna "voila" on tulnud?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 23:52
Prantsuskeelne sõna on ''voilà''.
Käskiv kõneviis sõnast "voir" (nägema, vaatama)+ "la'' (antud kontekstis ''seal''.
Eestikeelne tõlge võiks olla ''ennäe, siin ta ongi''.
Loomulikult erudeerituse rõhutamiseks tuleb võõrkeelseid piuksatusi emakeele asemel kasutada😛 Jätkuvalt naljakas😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 00:02
Vanasti kasutas Parmaleikin seda tihti.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 00:06
Monsieur Parmaleikin oli ka ilmselt kõva huumorimees😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 00:09
Vaat nüüd caprichosa vastan ma sulle küll päris õelalt.
Selle asemel, et ema kombel täiskasvanud mehele sõna voila ära tõlkida, oleks mina palunud tal googeldada või raamatukokku minna.
Anda kala õnge asemel nüüd küll sinu eruditsiooni ei näidanud.
Isegi esimeses klassis pannakse lapsed ise mõtlema.
Õpetad abituks ja uhke ka veel.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 00:15
Capri, miks oli? Ega see naljasoon nii kergelt umbe lähe.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 00:23
Googeldada oskab ilmselt tänapäeval igaüks. Ja mu eesmärgiks siin pole eruditsiooniga jalust rabamine. Võib ju ka lihtsalt niisama suhelda ja küsimusele vastata....kui inimene ilusasti küsib😛
Aga õeluse ja kibeduse vastu aitab muide erootiline lõõgastus päris hästi😉 Anna teada kui tekib soov aega broneerida, hostinne😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 00:34
caprichosa sa oled minu postitused väga tähelepanelikult läbi lugenud. Tunnistan, et ma isegi ei mäletanud oma sarikohtingute arvu, aga sina teadsid täpselt.
Kuidas sul nii oluline fakt kahe silma vahele jäi, et ma ei armasta käperdamist ja olen puritaan.
Seega ma sinu massaažilauale teed ei leia.
Ma nii kõrges eas ( 46.aastane) ei usu enam, et muutun.

Take care! 😜
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 09:44
On tõesti tähelepanuväärne juhus ja erakordne õnn, et siia erivajadustega lambakarja on need kaks säravat ja huumorist pakatavat naishinge sattunud - hostinne ja Tikkerxx. Viimased arengud foorumis lubavad aimata, et uus särav täht püünel saab olema ka sullemulle, kes on juba hostinne soosingu pälvinud. Vaatame, kuidas suhtub Tikkerxx uude kosilasse. Ehk saavad juba lähitulevikus teineteise kiidulaulude saatel kõiki ülejäänuid solvata, kastidesse lahterdada ja rõhutada oma üleolekut.
Üldise arutelu mõttes kaasa rääkides - on nad kibestunud? Kindlasti. Aga mis siis? Ongi koomilisem ja mitmekesisem siin konnatiigis.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 10:47
Fistinking
Mõista, mõista millised mehed on kõige jubedamad?

Mitte vaesed, mitte kõige kirkamad kriidid, mitte kõige paksemad ega peenemad, 0 lihastega, hooplejad kuked, ülbikud.
Minu jaoks on kõige õudsemad mehed - NÄKATSID.
Edukat ihalemist.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 11:10
Eh teid küll.
Näkatsid? See on midagi uut. Räägi sellest.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 12:20
Küll ei oska ta korrektset inglise keelt, kirjutas ühes kustutatud teemas "I have strong female voice". Nüüd on ta võtnud vaevaks hakata kasutama väljamõeldud sõnu.

Edukaid inglise keele õpinguid.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 13:48
Dvd katja, ma olen sellest korra kirjutanud, aga postitus kustutati. Kirjutan veelkord.
Lause kontekst tähendab, mul on " kandev naise hääl."
Lause pärineb filmist " Sex and the City, " kus Carrie Bradsaw kirjutas arvamuse ajalehte New York Times ja sai selle eest hävitava hinnangu osaliseks, mille peale seksikas Samantha Jones ütles, et You have strong female voice ja sellep. tahetakse Carrie suud sulgeda.
Küsisin inglise filli käest ja ta ütles, KES KEELAB MUL nii kirjutada??????
Ka sina käskisid mul ihast uttu tõmmata, et see koht pole mulle.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 14:24
Oi, Fistingking, tänan sind jälle! Alati meeldiv, kui keegi võtab aega, et kogu seltskonna psühholoogiline profiil ühe hooga valmis kirjutada. Sina oled tõesti see foorumi Dostoevski, kellele ei jää märkamata ükski hingeline kõikumine ega varjatud liit.Imetlusväärne!!! Mis puutub kibestumisse, kindlasti. Tõenäoliselt kibestus, et huumor pole sinu kontrolli all. Aga ära muretse, me kõik leiame oma nurgakese siin “konnatiigis”. Sina lirtsatab lihtsalt valjemini kui teised.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 14:31
Tõsi see on, valesti kirjutamist ei saa keegi keelata. Politsei trahvi tegema ei tule.

I a have strong a male a voice.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 18:17
Mis sa pinised ?
˅ näita rohkem ˅
1
2