Foorum
2025-07-21 19:50
Naabri neti annab tasuta endiselt
˅ näita rohkem ˅
2025-07-21 20:51
Kumb teist rohkem suhuvõtab?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-21 20:52
Ikka sina ise.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-21 20:53
Dragunovil põsed punnis.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-22 18:14
Suuseks on alati hea ja minu partnerit väga erutab see tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-26 17:10
Hakkasin huvi tundma miks mehe riista ots on selline pea või seen, miks loodus ei võinud lihtsalt ei võinud teha nagu ümarat toru. AI vastab:

Peenise "pea", tuntud ka kui pea, on seksuaalse valiku ja paljunemiseduga seotud evolutsiooniliste tegurite tõttu seene või laieneva mütsi kujuline. See kuju võib olla välja kujunenud selleks, et aidata eelmiste partnerite spermat välja tõrjuda ja vahekorra ajal tundlikkust suurendada.
Siin on üksikasjalikum selgitus:
Sperma nihkumine:
Üks teooria viitab sellele, et pea ainulaadne kuju, eriti laienev serv, aitab tõrjuda eelmiste partnerite poolt vahekorra ajal maha jäänud spermat, suurendades võimalust, et isase enda sperma viljastab munaraku.
Täiustatud tunne:
Pea on närvilõpmete kontsentratsiooni tõttu väga tundlik. Kuju ja tekstuur võivad suurendada mõlema partneri naudingut seksuaalse tegevuse ajal, parandades potentsiaalselt eduka paljunemise võimalusi.
Evolutsiooniline eelis:
Pea kuju on tõenäoliselt evolutsiooniprotsesside tulemus, kus aja jooksul eelistatakse paljunemisedukust suurendavaid tunnuseid.
Mitte ainult inimestele:
Väärib märkimist, et pea laienev kuju ei ole inimestele ainuomane ja sarnaseid struktuure võib leida ka teistel imetajatel.
Väljaspool kuju:
Kuigi seene kuju on tavaline tähelepanek, on oluline meeles pidada, et peenised on erineva suuruse ja kujuga ning pea välimust võivad mõjutada ka sellised tegurid nagu ümberlõikamine.

Seda ma ei teadnud, et ma peaks evolutsiooniliselt teiste meeste spermat välja pumpama hahaaaa Nagu mingi torumees...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-26 17:16
Loodus järelikult ei loonud vähemalt naisi monogaamseteks.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-26 17:19
Jah, AI väidab sama, just naiste truudusetuse puhul kujunes mehe peenise pea seenekujuliseks. Aga samas üks artikkel väidab, neandertallastel oli lausa ogadega peenis olnud. Põhjus miks meestel peale ejakulatsiooni kohe lõtvub tuleb siis ka selle oma sperma mitte välja kühveldamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-26 17:25
Paljudel loodusrahvastel, kes tänagi veel maailmas pesitsevad, need kellel puudub inimkontakt. Vaatluste järgi nendel meestel on kõigil ümber kõhu punutud rohust nöör ja sinna nööri külge on seotud peenise ots. Kui ainult alasti olla, siis peenis kipub segama ja seepärast ta siis fikseeritakse kinni. Osadel on peenis paigutatud bambusepuu õõnsusse.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-13 13:55
See on sügavalt eriline tunne, kui peenis hakkab suus kõvaks minema. See tuksatab ja paisub, täites suu ja tungides kurku. Ning lõpuks finaal ja see auhind tubli töö eest kus taas tuksatab ja suu täitub sooja spermiga, siis limpsid veel viimase tilga ja neelad selle rikkuse.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-13 16:06
Taoliste eriliste hetkede puhul kannan ma oma lemmikvõrksukki, mis on ääristatud lummava lilla pitsiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 10:04
see mees peaks sõge olema kes kiisuke75 suhu peaks andma. kohe vajub ära kui nägu näed. täis söönud siga end
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 14:42
Oki12 tahab ise ju suhu saada, no oled ikka eit küll.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 18:33
ega sellel paksmaol kiisul polegi muud öelda
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 18:35
Mulle tegi minu tädi mulle head suuseksi. Lasin talle jobi ka põske.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-18 10:01
Mõne korra (kahjuks vaid 3-4 korda) on õrnalt ja sügavalt suhu võetud, kuni munadeni välja ja lõpus pauk alla neelatud. See on küll ülim tunne.
˅ näita rohkem ˅