Foorum
1
2
2023-08-24 21:05
Kogu lugupidamise juures eelkõneleja vastu :
-esimene emotsioon oli, et sul vaesekesel ei ole kunagi suhu võetudki.
- ja siis korduvalt teksti uuesti lugedes süvenes minus veendumus, et selle autor ei saa olla täiskasvanud mees. Rohkem nagu teismelise hägune arusaam asjast.

Kas mõnel lahkel neiul tõesti siin südant ei ole - päästke Genitaarius süütusest, enne kui ta 40 saab!
˅ näita rohkem ˅
2023-08-24 21:42
Iha + lahke neiu kõlab nagu anekdoot
Ihas on lahked ainult mehed, kes pistavad isegi siis krõbiseva taskusse, kui on naisel jalad nõrgaks limpsinud
Ma tahaks näha naist, kes imemise eest peale maksaks
Aga näed mehi leidub, kes keelega rahuldamise eest peale maksavad
˅ näita rohkem ˅
2023-08-24 21:50
Aitäh, et vastasid, Genitarius.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-24 22:10
Meenus, et kunagi, kui pidamine oli hea ja keegi polnud suutnud lahti imeda, käis mul mõte, et niimoodi saaks ise ihas raha teenida, et ma teen iha kasutajatega diili, et kui ta imeb lahti, saab 50, aga kui ei saa hakkama, maksab ise mulle ja laseb omale keelekat teha
Paarile naisele vist isegi saatsin sellise kirja, aga ilmselgelt jäi see kiri tähelepanuta
˅ näita rohkem ˅
2023-08-25 07:40
Saan aru, et fistingukunnil on kogemused ainult prostituutidega või porno vaatamisega, et pole näinud naist, kes ei taha või ei oska lahti imeda.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-25 08:13
Genitarius, mida enam ma sinu kommentaare loen, seda vähem mehine sa mulle tundud. Nagu plikake, kes täiesti meelevaldselt lahmib. Kust sina sitaratas tead minu kogemusi? Erinevalt sinust ei hala ma foorumis, kuidas pole iial lahti imetud jne. Oled mees siis jää faktide juurde, mitte ära mõtle asju välja.
Ei ole imestada et sinusugusel "mehel" on naise leidmisega raskuseid...
˅ näita rohkem ˅
2023-08-25 09:37
Genitarius kui naine ei taha meest suuga hellitada siis vbla rohkem viga mehes?
Minule on esimeste päevade jooksul jäänud kõige valusamalt silma see et enamik mehi peab kõiki naisi müüdavateks. Te vist ei kujuta ise ka ette kui alandav see on? mõelge pisut enne. Mdea miks peaks sellise suhtumisega mehele keegi vastama.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-25 11:33
Selles osas võid tänada aktiivseid iha naisi, kes siin naiste mainet kujundavad. Ei paista ka, et keegi üritaks mainet päästa. Palja solvumisega ei tõesta midagi, sest prostid ise ka solvuvad, kui neid prostideks nimetatakse.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-25 16:25
Ei maksa üldistada, jällegi. Valdav osa kuulutusi, kus küsitakse raha kohtumise eest, on tegemist pilditute kasutajatega. Saad sa kindel olla, et need keda siin aktiivseteks Iha naisteks nimetad, ei ole aktiivsed Iha mehed, kes ennast naistena esitlevad?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-25 17:28
Pooled võivad ju pildita olla, aga lõpuks jõuab asi ikka teenuseni. Paar kasutajat leidsin kuulutuste rubriigis naine meest, kes ei osuta teenust ja on igati valmis imema, kuid pildita kasutaja on tegelikult mees ja pildiga on transa ehk siis mõlemad on mehed, millest võib omad järeldused teha. Ülejäänud tulid siia ikkagi tööle.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-25 17:45
Kui siin enamus on prostid ja sa juhtusid olema see 10% seas, kes ei ole, siis ei maksa nende prostide tegevust isiklikult võtta. Naised ütlevad ka, et mehed on sead ja ma ei hakka isegi kaitsma neid sigu, kelle kohta see väide käib, sest päris paljud mehed ongi sead ja situvad meeste mainet. Kurjaks ja kurvaks läheb asi siis, kui hakatakse juba konkreetselt näpuga sinu poole näitama ja ütlema, et sa oled ka kindlasti selline ja saadetakse juba eos peppu. Mina ei ole otseselt kellelegi näpuga näidanud, vaid kajastan olukorda portaalis. Kuna ma põhimõtteliselt selliseid teenuseid ei kasuta, siis ma ei karda ka seda kritiseerida.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 00:18
Genitarius, sa oled oma profiilis pikalt kirjutanud, et kes sa siis oma arvates oled. Lisa sinna, et Sa oled väga enesekeskne ja kompleksides inimene. Ma ütleks, et sa oled natuke liiga noor, et olla kibestunud....seda sa ju pole, või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 00:33
Enamus mehi ei ole sead. Ei kujutagi ette, et mis naistega sina suhtled, kes nii ütlevad.🤔
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 08:30
Siin on palju väga toredaid mehi ja naisi. Genitarius vabandust aga sina ei ole. Vaata peeglisse. Ehk just sa enda olemuse tõttu tõmbad si...ta ligi.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 09:22
Vabandan kui liiga järsult kõlas ei tahtnud solvta. Lihtsalt et negatiivne inimene tõmbab enda srnaseid ligi, yknow.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 10:29
Ma ei teadnudki, et toredust mõõdetakse selle järgi, mida arvatakse prostituutidest, kes kõige aktiivsemalt on selle portaali naiskasutajatest kuvandi loonud
Sellisel juhul ma ei tahagi tore olla ega tõelisi pärleid omale ligi meelitada. Kõige paremini sünkroniseeruvad inimesed, kes mõtlevad ja saavad elust ühtmoodi aru. Peab olema paras lillelaps, kes suudab kõiges positiivset näha. Pessimist on elu näinud optimist. Aga sellega tuleb nõustuda, et negatiivsust siin elus on liiga palju. Tänan meeldetuletuse eest - vahel lihtsalt ei märka kui palju negatiivsust mu ümber on kogunenud. Aga vait ikka ei suuda olla, kui midagi häirib ja tundub vale
Violiina, ma sa ei taha ometi öelda, et sa pole oma elu jooksul meediast seda väljendit laialdaselt kuulnud, et mehed on sead?
Isegi Ines laulis, et mehed on sitapead. Selleks ei pea isegi naistega suhtlema, et kuulda, mida nad meestest arvavad. Meeste lohutamiseks on öeldud ka nii: kõik mehed on sead, aga naised armastavad loomi. Ütled, et 40le lähenev inimene ei ole piisavalt vana, et kibestuda, kuid ma oma 20ndates juba põrkasin netis kokku endast nooremate kibestunud neidudega, kes ei uskunud, et ma vaba olen ja raudselt otsin ainult seiklust nagu kõik teisedki, kes ilusaid valesid kokku luuletanud, kuigi ma siiralt otsisin armastust oma ellu. Ja samal ajal 20a vanem mees ei tohigi olla kibestunud, kes suurema osa oma elust on olnud teiste kibestumise ja eelarvamuste pärast üksi?
Kuidas mu ankeedil olev tekst sobitub enesekesksusega? Mul ankeedil kirjas: Suguelus pakub talle kõige rohkem huvi partneri rahuldus - pigem on ise ilma kui jätab partneri rahuldamata, mistõttu ei ole tema jaoks mingi probleem teha suuseksi ise midagi vastu saamata - tal on hea, kui partneril on hea. Kui ma lisan siia, et olen enesekeskne, siis kõlab see väga skisofreeniliselt. Saad ise ka aru kui jaburat soovitust jagad?
Tuleks äkki teema juurde tagasi? Saan aru, et teil pole häid suuseksi kogemusi, et sellest ei räägi ja otsite oma ebaõnnestumises viga hoopis minus, kuigi pole mind kunagi lutsutanudki?
Ma ei saa hästi aru, miks see üldse teie perset torgib, et paljud partnerid pole mind suuga lõpuni viinud? Ma olen suhelnud naistega, kes ei ole keelega lõpuni jõudnud ega ole seda isiklikilt võtnud, kuna ei puuduta mind kuidagi. Mõne naise puhul on mul olnud õnne olla esimene, kes teda keelega lõpuni viib ning üks neist oli jõudnud isegi 45aastaseks elada, mis on näidanud selgelt, et nende eelmistel partneritel pole olnud oskust, tahtmist või püsivust oma partnerit keelega rahuldada. Kahtlen, et viga oli nende naiste iseloomus, et nende eelmised partnerid polnud seda teinud. Kui sina oskad ja oled kõik mehed suuga ära rahuldanud, miks peaks sind kuidagi puudutama või solvama või viga minu iseloomus otsima, et keegi teine ei saanud hakkama? Olge nüüd mõistlikud ja tulge tagasi teema juurde.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 11:58
Mina tean väga hästi, et see teema mind ei puuduta ja asi ei olnud isiklikult võtmises, vaid selles, et siinses keskkonnas kisuvad paljuski naiste mainet alla mehed ise. Kus nõudlust seal pakkumist ja kui lugeda meeste kuulutusi, siis on ilmselge, mille nõudlus siin domineerib. Täitsa huvi pärast filtreerisin naisi vanuses 35-50 tunnuse järgi "kingitused ei huvita", 11 lehekülge profiile. Nii et valikut peaks olema kõigile.
Kui Sa ütled, et domineerivad prostituudid, siis mina võin öelda, et domineerivad kiire seksi ja armukeste otsijad mehed ehk litsid mehed. Aga see ei tähenda, et siin ainult sellised on. Ammugi ei ole kõik mehed sead. Olen isegi siin suhelnud selliste suhtes meestega, kes on suhtes mõrdade naistega. Halbu inimesi on nii naiste, kui meeste hulgas ja üldistamisega mürgitad vaid oma meelt. Seega ma ei soovita üldistada.
Teema juurde tagasi ehk suuseksi tulles, see on nagu hambaharja vahetamisega. Mõne inimesega oled valmis seda tegema ja teisega ei kujuta ette, et seda võiksid teha. Selleks, et see akt ünnestuks, peab nende inimeste vahel olema ikka midagi enamat. Ja see on kõigest minu arvamus, mis ei pretendeeri kindlasti puhtale tõele.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 14:14
Mul jäi nüüd arusaamatuks see hambaharja vahetus... mõnda hambaharja oled valmis vahetama ja teise vahetamist ei kujuta ettegi?
Midagi läks nüüd selle näitega lappama
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 15:27
Sa ehk haarad poest esimese ettejuhtuva harja ja sobib. Meie naised valime hoolikamlt, mis me suhu pistame. Hakkad taipama targutaja?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 19:08
Miks sa pead üldse midagi prostituutidest arvama, Genitarius? Neid on siin ja mujal, neid on ühiskonnas alati olnud. Ma pakun, et siin on 10% neid nn. prostekes aktiivselt kuulutavad - ega ma muidugi ei tea palju neid kirju meeste postkasti nende poolt saadetakse. Võta silmaklapid peast! Ehk sa prooviks kuidagi muudmoodi läheneda, mitte eeldada, et normaalne ja korralik naine ilma põhjuseta harrastaks suvalistele suuseksi pakkumist! Oi oi....siin on tuhandeid mehi, kes seda sooviks.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 19:10
Proste, kes*
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 19:15
Naised vôtavad suhu s da mis sisse toob
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 19:22
EOD, vabandan kui liiga isiklik küsimus, aga kas sinult on kunagi suhu võetud?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 21:07
Sa ei pea tema ees vabandama. Ta võtab endalt ise suhu.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 21:36
Jah ikka misterj vôtab kogu aeg minult suhu ja maksab päris hästi
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 21:45
Mina tunnen, et olen suuresti vastutav selle teema kõrvalekaldumise ja liigselt Genitariusele suunamise pärast. Olin ju mina see, kes küsis Genitariuselt siirast huvist kantud täpsustava küsimuse tema kogemuste kohta ja tema vastas. Ja siis läks asi nihkesse.
Olen siin keskkonnas olnud natuke üle kuu ja ma ei ole kellegagi veel kohtumas käinud. Miks? Sest vaatamata üsnagi selgele sõnumile minu profiilis, on umbes 70% pöördumistest seks raha eest pakkumised, 20% tugevalt väljas minu vanusekriteeriumist ja 10% siis justkui vastaks kriteeriumitele, aga enamusega jutt ei lähe jooksma. Ma ei tea, kui kaua läheb, enne kui jõuan esimese kohtumiseni. Millalgi ikka, ma loodan
Tahan nõustuda sellega, mida ütles Varbadliivas - rahuldust pakkuv kirglik suuseks õnnestub mul mehega, kellega on tekkinud side, igatsus ja usaldus.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 21:49
Härrased, ärge rääkige rumalusi! Te ei taha ju et meie süütu geenius Genitaurus oma vinkut suhu püüdes kaela murraks.
Kes siis meile tulevikus väärt nõu hakkab andma, Ellips ju heteroid ei õpeta...
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 22:07
Prad nüüd karistuseks suhu vôtma et teema nihkesse läks
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 22:34
Jah Transfeer, tee poisile üks bj ja maksa 50, siis olete tasa.
Samas manitsen valvsusele! Genitariuse parimad aastad on jäänud juba seljataha, mil teda imeti tunde, ent sellest hoolimata kõvaks ei läinud... Nüüd võib juhtuda, et siiski funktsioneerib. Enneagse purske ohus soovitan kanda kaitseprille.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 22:40
Mulle ka 50 ja saad jobi alla neelata
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 22:48
Ära nüüd hoople EOD! Tahad öelda, et oled kõvem mees kui Geenius ja suudad taluda suuseksi lõpuni? Kuradi julge avaldus ikka, respect!
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 22:51
Jah ma 50 eest olen valmis kannatama
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 22:59
Oleks sinusuguseid mehi rohkem! Õnnistusts su õilsale hingele!
Enda valulävi jääb sinna kusagile 60 piirimaile...
˅ näita rohkem ˅
2023-08-26 23:03
Parem kopikas peos kui…
˅ näita rohkem ˅
2024-01-02 12:26
Mulle sümpatiseerib suuseksi visuaalne pool. Äge vaade on kui ilusa näoga naine su riistaga tegeleb
˅ näita rohkem ˅
2024-01-04 15:04
Kah visuaalse poole fänn, samas näitab see ka usaldust ja soovi anda, saada.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-04 20:29
Oled või?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-04 20:36
Krt Mister, provotseerid mind?
Kinnitan alati tahan näha, kas ka teha?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-18 17:09
Seks ilma suuseksita
˅ näita rohkem ˅
2024-02-19 14:55
Kusine värk
˅ näita rohkem ˅
2024-02-19 20:10
Kudine on pärid majlakas
˅ näita rohkem ˅
2024-03-04 08:29
Kusine värk? Keegi kuses kiisukesele suhu ja ütles talle, et see on suuseks?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-09 11:08
neiu monnika suhu võtta küll hästi ei oska,ja ega keppki midagi väärt pole,hoiduge sellisest
˅ näita rohkem ˅
2024-05-01 00:42
Kusine värk? Mmm... kui naisele keelekat tehes mõned tilgad läbi imbuvad, lisab vaid väärtustä
˅ näita rohkem ˅
1
2