https://annestiil.delfi.ee/artikkel/84546955/korgklassi-prostituudi-avameelne-lugu-koik-algas-nii-et-laksin-viru-hotelli-salatit-sooma-ja-motlesin-et-kuidas-ma-kull-edasi-elan
Milline on kõrgema klassi prostituutide hinnakiri? Kui palju sa päevas, kuus keskmiselt teenid?
100 eurot tunni eest on tavaline, halval päeval minnakse kaasa ka 80 euro eest. Nädalavahetustel teenin praegusel ajal umbes 600 eurot päevas, nädala sees 300 eurot, kuid suvel on hoopis teised summad – 1000 eurot on tavaline päev. Pärast möödunud suve ei teinud pikalt tööd, teenisin nii hästi. Aga mida rohkem teenin, seda rohkem kulutan.
Alkohol ja narkootikumid on prostituutide seas levinud? Kas seda tööd on üldse võimalik kainelt teha?
Jah, need käivad selle tööga ikka käsikäes. Tean paljusid, õigemini, peaaegu kõik tüdrukud teevad narkootikume, palju tehakse amfetamiini ja mõned süstivad heroiini. Mina iga päev narkootikume ei tee, kuid vahel ikka. Mõnda sellist tüdrukut tean ka, kes üldse narkootikume ega alkoholi ei tarbi.
Sul on põhiharidus, oled oma keha müünud aasta. Millised on sinu tuleviku väljavaated? Näed sa end tulevikus pereinimesena, lapsi kasvatava emana, minema edasi õppima?
Veel näen, jah. Tahtmist on. Arvan, et teen seda tööd, kuni kas leian sobiva elukaaslase või tõeliselt tasuva töö. Edasi läheksin õppima küll, kui see võimalik on ja keegi näiteks toetaks õpinguid, siis jah.
Ütle lõpetuseks, oled sa õnnelik inimene? Millest sa unistad?
Tegelikult olen ma õnnelik, aga võiks olla õnnelikum. Armastus on puudu. Unistan oma kodust. Unistan, et lastel oleks hea ja rahulik elada. Normaalset elu tahaks.