Foorum
2025-07-05 11:50
Oma teada küll mingit trenni sel alal pole teinud ja esimesel korral ei olnudki ju mingit kogemust. Trenni olin vaid spordirajal teinud. Mäletan, et nii mõnus tunne oli keele all, et oleks võinud kasvõi terve päev seda teha
Hiljem läksidki mõtted selle peale, et äge oleks teha keelekapäev ja vaadata, mitu orgasmi partner suudab päeva jooksul kogeda, aga ei jõudnudki selleni.
Kui keel kipub kohe krampi minema, siis ei pruugi töövõtted õiged olla või teed midagi üleliigset, kui isegi äsja süütuse kaotanud poisil ei ilmutanud keel poole tunni jooksul mingeid väsimusmärke.
See kõlab natuke nukralt, kui pauk isegi suus paari minutiga ära tuleb... ma ei julge mõeldagi, mis siis veel saab kui päris asjani jõutakse. Sellise vilksatuse jooksul ei jõua tõesti ennast ümbritsevat märgata
Sellise soorituse eest on isegi mõistatav, miks naised meestelt kohtumise eest kompensatsiooni nõuavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 12:32
Huvitav, kas pärast sellist pikka maratoni järgmisel päeval ikka süüa saab?
Pole küll aega võtnud, aga ka 5-10 minutit võib keele alumise poole üsna hellaks võtta.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 13:12
Saab, aga on tunda
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 06:20
Ma ei saa päris hästi aru, mida sa keele alumise poolega teed?
Üritad maitset vältida?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 08:45
Mõni naine ei saa keelekast midagi , kõditunne ei ole veel orgasm.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 09:25
Genitarius pole vist keelekat teinud, vähemalt mitte üle minuti.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 09:27
Ei ole veel sellist naist kohanud, kes keelekast orgasmi ei saa. Ilmselt on hästi jopanud, et hea kliitoriga naised on olnud. Ega ma ennem ei jäta jonni ka, kui olen selle kätte saanud
Ühel naisel tuli tõesti väga raskelt, aga koos näpuga sain ikka kätte. Aastate peale õnnestus mõned korrad isegi ilma näputa saada, aga puhtalt ainult keelega pidavat orgasm lahjem olema, seega alati tasub sõrm appi võtta
Siinkohal tasub kindlasti naisel tagasisidet anda, millise koha pealt tal kõige mõnusam on, et ei läheks nii nagu Kingpoolil, kes olevat keelega saatusliku vale liigutuse teinud, millega nullis kogu erutuse ja sai sellest alles hiljem teada.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 09:38
Kõdisti erutamine tekitab tavaliselt vaid eufooriat mõnust oigama, füüsilist orgasmi sealt ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 10:20
Siinkohal vaidlen Sulle vastu, Kiisuke. Eks iga naine on erinev, aga enda kogemustest saan küll öelda, et kõdistiga oskuslikult ümberkäimine viib orgasmini.

Tervitades

Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 10:56
Ise ma naudin küll eufooriasse tõusu kuid sellele peab järgnema keha orgasm ehk füüsiline nauding mis mõjub lihastele.eufooria mõnuga ei käi mul raksakat kehast läbi .
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 11:31
Sa Genitarius oled siin ennegi enda eluvõõraid fantaasiaid kirjutanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 12:45
Sebi mõni tädi ära ja küll tema juba õpetab. Aga arrvestada tuleb ikka, et see pole aritmeetika, kus 2+2 on alati 4.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 13:36
Soovitad seda sama tädi, kes õpetas sind keele alumise osaga limpsima?
Tundub, et ei olnud kõige ergonoomilisem võte, kui keel ruttu ära väsib
˅ näita rohkem ˅
2025-07-06 19:36
Mulle meeldib väga kõrvakat teha nii keele kui sõrmedega.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-13 10:29
Я обожаю лизать клитор,могу делать более 4 часов
˅ näita rohkem ˅