caprichosa, selleks ei pea naudingu ajal stopperit jälgima, et aimu saada, kui kaua sooritus aega võttis

Piisab, kui enne kirehoogu märkasid seinal või riiulil kella või tead, mis kell algas telekast mingi saade, kui juhtus taustaks virvendama ja pärast sooritust üllatud, kuidas kell vahepeal nii palju sai?
Ja kui rääkida keelekast, siis mehel ei ole keeleka tegemise ajal silmad mõnust pahupidi ja saab nendega vaadata küll. Kui progressi ei ole ja asi hakkab pikale venima, siis inimesed vaatavad ikka vahepeal kella

23 min on igati normaalne aeg lõpuni viimiseks. Tuleb lihtsalt mugavam tööasend leida. Kui ma oma esimesele pruudile esimest korda tegin ja ta polnudki kunagi orgasmi kogenud, siis läks ka ikka üle 20 min, hiljem hakkas kiiremini saama ja lõpuks tuli rekordiks lausa 5 minutit, aga liiga kiirelt saadud orgasm ei pidanud olema nii hea, mistõttu edaspidi andis enne lõppu alati märku, et ma hoogu vähendaks ja kliitori rohkem peitu laseks, et kulminatsiooni edasi lükata. Eks seda saab enda kogemusestki öelda, et pikem mõnu tagab tugevama orgasmi. Oma mäletamistmööda ma spetsiaalselt kella ei vahtinud, aga enne ja pärast olin kellaajast teadlik. Mõned inimesed jäädvustavad ka oma elu sündmusi ning kui on olemas pilt enne keelekat ja pärast orgasmi, siis saab lausa sekundi pealt mõõta kui palju aega kulus

kingpool73 mainis tagasiside tähtsust keeleka ajal. Sellega meenusid mulle 2 naist, kelle puhul ma ei saanud aru, millal nad orgasmi said. Mõlemad väitsid, et on juba nii palju orgasme saanud, et rohkem ei suuda ja jalad enam ei kanna, kui ma endamisi juba mõtlesin, kas lõppu ei tulegi?

Ma ei ole kindel, kas nad rääkisid tõtt ja ütlesid seda vaid selleks, et ma vaatamata püüdlikule sooritusele end pahasti ei tunneks, sest ei ole ju võimalik orgasmi nii tuimalt saada nagu surnud kala

Mingi võbelus või orgasmile omane hingeldus peaks ju ikkagi tekkima. Või tõesti saab mõni naine nii nõrgalt, et ei paista kuskilt otsast välja?