Mul on mõningane eelarvamus. Seks ei ole selline sport, et kui alati ühte kindlat võtet teed, perfektsele lähedase liikumisega, oled edukas.
Seksis on uue partneri põnevus just see uurimine, et mis töötab. Ja ma ei mõtle, et saad kokku ja küsid, et: "noh kuidas sina orgasme kõige paremini saad?" Vahel on võimalik vestlust suunata sedasi, et inimene avab sulle oma positiivseid kogemusi ja see on vahel oluline osa protsessist. Aga ma pean siiski silmas seda, et kui juba asjaks läheb, siis on võimalik hellituste, puudutuste ja suudlustega kehal üsna selgelt stardipunkt kindlaks teha ja sealt edasi arendada. Seks ongi selline põnev strateegiamäng ja vahel on tarvis pikalt grindida, et tulemust saada.
Nüüd mis puudutab seda, et kõik naised on võimalik keelekaga orgasmini viia, siis vaidlen vastu. On naisi, kes arvavad, et nad saavad ainult keelega, sest keegi pole veel keppinud neid õigesti. Samuti on naisi, kes arvavad, et keelekas neile üldse ei sobi, sest nad on ülitundlikud ja mitte-rapsivat meest pole veel saanud, kes ümber vitu lakkuda ja õhkõrna stimulatsiooni teha ei oska vajadusel. On ka neid, kes vajavad seda, kuid kes pole kunagi kogu oma kehakaaluga vittu mehele näkku surudes ratsutanud, kartes talle haiget teha.
Orgasmi valem on igaühe jaoks erinev ja see võib selguda alles neljandal raundil. Naise rahuldamine ei täjenda ainuüksinseda, et ta sai orgasmi. Mõni kergem orgasm ajab naistel isu veel suuremaks. Tihti on tõeliselt sügava orgasmi saamiseks tarvis lisaks kätele ka riista ja keelt korraga, millest üks tuleb siis asendada sõrmedega.
Kokkuvõtvalt pole seks miski ühe mustriga asi, et kui nüüd täpselt nii kõigile teed, siis oled edukas. Ja keelekas pole siin mingi garantii, et oled edukas. Küll on ta üks oluline komponent, just nagu sool toidus. Mõni tahab rohkem, mõni üldse mitte. Ja mõni arvab, et ei meeldi ja pole kunagi tarvis läinud, kuni loeb pakilt, et soola on ikka ka tema lemmiksnäkis.