Foorum
1
2
2016-10-29 03:56
Mõtle ilusaid mõtteid, no näiteks et homme vaja suur pangalaen tagasi maksta, et naabrimehe auto on ikka kuradi Å¡eff küll, et rassid hetkel mingi ilge vanamuti otsas.........see kõik peaks ju pauku edasi lükkama küll!!
˅ näita rohkem ˅
2016-10-31 15:21
Teine variant, et selliste mõtete mõtlemine kaotab igasuguse erutuse. Parem on vist ikka rohkem praktilist tööd teha ja küllap siis kunagi see vastupidavus ka tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-02 09:32
Üldfüüsiline trenn. Verevarustus peab olema hea, et oleks võimalik vaagnapõhjalihaste abil seda asja kontrollida ja tagasi suruda. Kõige olulisemaks pean kõhulihaste ja jalalihaste trenni - kõik mis vaagnapõhjalihaste lähedale jäävad, et neid toetada. Kunagi toimis ka see, kui lasin nädal aega enne planeeritud kohtumist kotid tühjaks, nädala sees ei vaata porri, ei puudu ega näpi end ega mõtle seksist ning valmistud vaimselt end ette. Pikk eelmäng tuleb ka kasuks. Algul vaiksemalt ja kui tunned, et riist on kontrolli saavutanud, tõstad järk-järgult tempot. See tempo tõstmisega on veel selline asi, et väga jõuliselt ei maksa ka raiuda - võid küll saavutada supermehe tunde, et lõputult võiks seksida, aga kui oma riista tuimaks kepid, siis võid olla kindel, et partneri alumine ots on samuti tuimaks kepitud ja te kumbki ei ole suutelised lõpuni jõudma. Kui tunned, et hakkab tuimaks minema, siis pane ohtsalt libestist - see taastab erutustunde. Üldiselt veebaasil libestid kipuvad kiirelt ära kuivama, mistõttu tasub eelistada silikooni baasil libestit. Kui teed ilma kummita, siis kookosrasv on ideaalne - kestab hästi ja teeb väga mõnusalt libedaks. Vaatamata sellele, et aeglane tempo on sageli erutavam kui jõuline andmine, siis minu kogemuse järgi on kõige paremad tulemused naise lõpuni viimise osas andnud ikkagi jõuline koerapoos. Riista on ka koerapoosis kõige parem kontrollida. Kõik oleneb muidugi ka naisest. On naisi, kes eelistavad olla peal, kuna saavad niimoodi riista ise kontrollida ja suunata sinna, kus neil on kõige mõnusam ning seeläbi lõpuni jõuda, aga ratsapoosis on jällegi sageli raske mehel end kontrollida ega saa tempot vähendada, kui tekib oht, et tahab ära tulla.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-02 20:24
Kas sa ise ka usud, mida kirjutasid?
Tõsi ta ju on, et tühi kott püsti ei seisa, aga lõhkemiseni täis paakidega sa ka kaua vastu ei pea. Ja kas ongi vaja? Tihti on kirglik kähkukas palju nauditavam, kui tund tuima trukkimist. Noh ja teine raund kestab juba kauem.
Kirjutasid, et terve nädala seksile ei mõtle, aga millele sa siis mõtled, kui kohtingut ootad?
Sa võid ju ettekujutada, kuidas asjad toimuma hakkavad, aga siis kui aeg käes läheb kõik ikka oma rada. Kui sa tõesti nii loll oled, et hakkad kangekaelselt näpuga järge ajama, et kõik päevakorrapunktid täidetud saaksid, siis omaarust võid küll kõva tegija olla, aga partner võib teisiti arvata. Tähtis pole see, mida sina tahad pakkuda, vaid see, mida partner tahab saada.
Oluline pole kui kaua suudad. Tuleb hoopis osata õigel ajal lõpetada.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-02 21:29
Vanameister jfjm neelas konksu alla?
Geenitaurus ei ole võimeline dialoogiks ega oska oma väljaöeldut selgitada. Suur tähelepanuvajadus lihtsalt sunnib aeg-ajalt kümmekond aastat vanu teemasid üles kaevama süsteemselt. Olgem hardalt tänulikud, et keegi lõpuks meid seksima õpetab, kuigi tegelik abivajaja ei oma ilmselt kontotki siin enam...
Geenitaurusel on kord probleeme erektsiooni saavutamisega, kord enneaegse seemnepurskega ja siis jälle probleemiga saavutada ejakulatsioon. Õnneks on tema külluslikus teadmiste varasalves ka piisav teoreetiliste teadmiste pagas, mida ta lahkelt meiega jagab. Seega ärme riidleme ega vaidleme - noogutame mõistvalt ja ootame uusi juhtnööre.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-02 22:49
jfjm märkus õigel ajal lõpetamise kohta on väga asjalik....ja hea ajastus kindlasti olulisem suurusest, jämedusest ning muudest matemaatiliselt mõõdetavatest teguritest.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-03 18:06
Ise nõu ei anna, aga kõvad mehed kritiseerima. Kui teiste kasutajate sitaga määrimist nimetatakse heaks eneseväljendus- ja dialoogioskuseks, siis tõesti mul seda ei ole.
Miks ma ei peaks seda uskuma, kui ma enda kogemuse põhjal kirjutasingi? Eks inimesed ole erinevad, aga minu jaoks töötas kunagi just eelnevalt kirjeldatud meetod.
Nr 1 on kindlasti trenn, ei maksa siin üldse viilidagi ega ridade vahelt lugeda. Nädalane paast on vajalik selleks, et harjuksid seda asja enda sees hoidma ning rahustaksid sperma tootmist. Kui oled harjunud esimesel võimalusel kohe kõik endast välja sülitama, siis väga pikka pidu siin ei saagi olla. Väga hästi suutis jfjm nõrga pidamise pöörata oskuseks
Hea suuvärk kompenseerib kõik
Kõige labasem ja laisem soovitus on tühjade kottidega rautamine. Ega laadimata püssitorust tõesti pauku ei tule, aga miks peaks mees tahtma tühjaks lastud püssiga enam klõpsutada ja mis rahuldust pakub naisele poolpehme vorsti soojendamine?
Ma ei kaevanud üldsegi igavusest ega tähelepanuvajadusest vanu teemasid üles, vaid tahtsin teada, kas mineti teemat on juba algatatud, et mitte olla tüüpiline tropp, kes postitab korduvaid teemasid. Jäid lihtsalt mõned teemad silma.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-03 18:42
No kuule, ega ma ütlegi, et peaksid enne kohtingut mingit orgiat korraldama. Aga spetsiaalselt pikalt paastumine on ka liiast. Sellega sa just krutidki ennast maksimaalselt üles.
Sa räägid seksist nagu maratonist. Maratoonaritel on ka enne võistlust spetsiaalne ettevalmistusprogramm. Aga seks ei ole maraton, kus tähtis ainult füüsiline vastupidavus. Rohkem sarnaneb see poksiga, kus lisaks vastupidavusele pead sa vastast pidevalt jälgima, tema liikumisi lugema. Muidugi võid sa ka poksis vastupidavusega lõpuni venitada ja siis punkte lugeda, kas oli võit või mitte. Õige võidu kindlustab ikkagi knockout ja pole tähtis millises raundis.
Seda võrdlust ei tasu liiga üheselt ka võtta. Mõte on selles, et seks pole soolo, vaid duett.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-03 22:14
Sooloseksi teevad pihuvennad
˅ näita rohkem ˅
2023-10-03 23:54
Ja goonerid on maratoonarid
˅ näita rohkem ˅
2023-10-04 09:37
Maratonid ei pruugi tõesti paljudele naistele meeldida, aga mingi kontroll peenise üle peab siiski olema, et naisel ei oleks seksis abistava personali roll, vaid mõlemad saaks rahulduse. Seks kaotab minu jaoks mõtte ja ma tunnen piinlikult ennast kaotajana, kui riist veab alt. Esimesel korral tahaks siiski parimat sooritust, et saaks võimaluse ka järgmiseks korraks. Õnneks keelega saab selle kompenseerida
Muidugi maratoniga on ka see oht, et naine ei saa aru, mis hullu otsa ta sattus ja leiab põhjuse, miks järgmist kohtumist ei toimu
Kumbki äärmus pole hea, Selles suhtes õigel ajal lõpetamise jutt on õige, aga kui ei ole võimeline maratoniks, on keeruline ka õige ajani jõuda.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-04 13:21
Aga sa proovi oma naist nädalaks ootama panna või arvad, et tema ei vajagi head seksi.
Vot hirm ja ülemõtlemine on asjad, mille tõttu võid häbisse jääda,
˅ näita rohkem ˅
2023-10-04 16:57
Kui pihku ei pekda ja igapäev nussid siis on ok
˅ näita rohkem ˅
2023-10-04 17:11
Pärast tööpäeva mõlemad nii väsinud, et niikuinii peab nv-ni ootama
Kaugsuhte puhul samuti keeruline nädala sees seksida. Statistika järgi kõige rohkem armatsetaksegi nv.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-04 23:25
Genitarius - oled nyyd halvatud alaosas? Sa kirjutades elasid v2ga osasse?
˅ näita rohkem ˅
2023-10-05 00:39
Ellips kas peded saavad paugu välja lôdvast munnist kui taha pannakse?
˅ näita rohkem ˅
2023-10-05 12:20
ei saa, sest läbi neti pole endiselt võimalik taha panna, ja päriselus seda ellipsi puhul juba ei juhtu
˅ näita rohkem ˅
2023-10-05 13:51
Miks ma peaks alakehast halvatud olema? Pole oma teada veel rattaga vastu puud sõitnud ega rekka alla jäänud, et alakehast peaks halvatud olema. Seemet ei pea iga päev mööda ilma laiali pritsima. Niimoodi võib veel tsingidefitsiit tekkida, mis hakkab lõpuks tervisele. Gripp ja koroona ongi peagi uut hoogu võtmas, seega jätkem midagi immuunsüsteemile ka. Korra nädalas ja isegi harvem saamine ei halva veel kedagi alakehast ära, sellepärast pole vaja muretseda.
Avastasin, et mul jäi vastamata jfjm küsimusele: millest siis kogu nädala jooksul mõelda, kui seksile ei mõtle? Tõsi, kui alakeha tahab aju juhtimist üle võtta, on tõesti keeruline millestki muust mõelda. Jällegi tuleb appi trenn. Mina olen seksiisu maha surunud trenniga. Kui päeva või paari pärast isu tagasi tuleb, siis on see märk, et keha on taastunud ja aeg uuesti trenni teha. Kusjuures trennitulemused on palju paremad ja trenn efektiivsem, kui seda nikunälja pealt teha. Võib tekkida isegi selline tunne, nagu oleks dopingut pannud, kuna jõuab rohkem. Seega ei saa kuidagi üle ega ümber trennist.
Meenus, et mul on olnud kasu ka saunaskäigust, isegi kui on selline periood, mil pidamine kipub olema kehvapoolne, seega tasub oma kallimaga spaasse minna ja end soome saunas üles kütta. Saun paneb samuti vere paremini liikuma nagu trenn ning parem verevarustus võimaldab alakeha paremini kontrollida. Võimalik, et siin mängib rolli ka see, et kõrge temperatuur tapab eluvõimelisi seemnerakke, mis muudab sperma vähemaktiivseks. Võimalik, et paastuga toimub midagi sarnast, mis selgitaks selle meetodi toimimist. Kui spermaproovi lähed andma, siis on ka nõue, et viimasest seemnepurskest ei tohi olla möödas rohkem kui 3 päeva. Seda ilmselt samal põhjusel, et edaspidi hakkab nende eluvõime tasapisi vähenema ega pruugi enam head tulemust anda.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-05 17:32
Aga mida sa üldse siis siin iha lehel passid, mine tee parem trenni.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-05 18:25
Ma otsin trenni tegemiseks motivatsiooni
Vanas eas enam veri ei vemmelda nii nagu noorena.
Vanamehena enam muud panust siin anda ei saagi kui lihtsalt pajatada memuaare oma nooruspõlvest.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-05 18:36
No mul vähemalt on mida meenutada, aga sul ikka trenn, trenn, trenn...
˅ näita rohkem ˅
2023-10-05 23:58
J sa vôkski miskit rahvale pajatada noorusest
˅ näita rohkem ˅
2024-03-30 20:23
Jah , kogemused aitavad kaasa
Aga nagu teiste asjadega - kellele antud kellele mitte .
Küsimus aga selles et peab oskama kasutada olemasoleva materjali
˅ näita rohkem ˅
2024-04-09 18:58
Mida harvem saad, seda vähem kestad.
Ka väikesed mõttepausid kuluvad ära. Samas jälle, kui lõpp on lähedal ega, siis pausist eriti abi ei ole, mingi mindi saab juurde.
˅ näita rohkem ˅
1
2