Foorum
1
2
2011-09-20 16:27
kas kedagi siin foorumis ei eruta mõte seksist noore ja kuuma kutiga, kes omab ka vägagi korralikku varustust?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:17
niisuguse noore kuti leidmine, kes seksi tahaks on jah ilmselt enamusele naistest väga suureks probleemiks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:21
Huvitav, miks naised ei kurda, et sexi siit ei saa? Enamus teemad on kõik meeste poolt tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 15:30
Ma ei ütleks, et noore kuti leidmine on suureks probleemiks. Ülepäeva kirjutab keegi "noor kutt" postkasti ja anub, et saaks kasvõi üks kord Paraku on asjalugu selline, et pedagoogilise tööga ma ei tegele ja koolitusluba HTM kõne all olevas valdkonnas ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 15:35
Miks te kõik eeldate, et soov on just naiste osas? Seda pole kusagil täpsustatud.
Sellest ajast, kui mul kõik veel korralikult töötas, mäletan nagu, et esimene kord oli enamasti kehvem kui järgmised. Et siis kehaga pidi harjuma, enne kui täielikult nautida sai. Umbes nagu uued kingad on mõnusaimad ikka siis, kui juba parasjagu sisse kantud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:42
huvitav, mida siin siis tegelikult promotakse - kas noorust või head varustust? kumb rohkem müüb?
kui teema pealkirja ja noormehe postitust vaadata, siis tundub, et tema rõhub rohkem noorusele. varustuse kohta tehakse märge alles lause viimases osas.
järjekordne „keha“, mis palub teistel ennast võtta ja ära kasutada..ma ei oska muud arvata. kas nii käibki nüüd süütusest lahti saamine?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:52
kui tal varustus vägev oleks siis kindlasti ta demoks seda pildiabil. olgu kuidas sellega on, aga kas tõesti siis naised ei tahaks ära proovida? niisama pakkumine, tule ja võta. vahest pidevalt saab lugeda seda riista väiksuse kaeblemist ja kui nüüd üks otsustab letti visata, polegi tahtjaid, see on täitsa üllatav
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 18:02
letti visata? aga kas sa nägid midagi leti peal? mina ei näe. kus on siis see varustus, mida naistele pakutakse? või see noorus ja ilu? pilti pole ja ei tea, miks ei ole. äkki on peale selle ka noor ja häbelik?
me ei tea ju seda, kas tolle konto taga ka päriselt selline isik on. peale nooruse ja riista olemasolu rohkem infot ei jagata. äkki viskas keegi nalja. tahtis ära näha, mida talle vastatakse ja siis teha minekut. kes hakkab nii ebakindla asja peale reageerima
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 18:25
aga kui sa temale konkreetselt ei keskenduks vaid üldse kui sellisele võimalusele. suur riist on naistele tähtis, miks siis mitte proovida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 21:02
Uhkest autost üksi on vähe, sõita tuleb ka osata
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 21:17
mis siis kui sõita ei oska, alati saab sõitma õpetada. nüüd tuleb hoopis sedaviisi välja et kõik suured karjujad polegi huvitatud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 14:56
PushUp: huvitav, 18-20 aastane küll arvab nagu 30+ mehega suhe on täiesti okei, aga vastupidi, äkäääää
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 14:57
PushUp: mõtlesin naisi selle all (mõtlesin kiiremini kui kirjutasin)
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 14:58
Nii nii..18 aastane on laps...ja 40 aastane rauk...üks veel ei oska ja teine enam ei oska, sellest võib teha järelduse, et ÕIGE inimene jääb nende kahe numbri vahel ja vaid nendel on õigus elada täiel rinnal ja nautida.
Ma arvan, et loll pole mitte see, kes ei oska, vaid see, kes ei õpi.. aga õppida saab vaid läbi kogemuste, mida jagavad kogenumad. Pole vaja inimesi sildistada ja kategooriatesse jagada, igal on õigus ja seda peab austama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 15:10
Mina ei võta midagi südamesse siin...ja nagu ma ütlesin, on igal õigus oma arvamusele ja oma arvamust ma avaldasin ja avaldan.Ei pea seda absoluutseks tõeks ega suru kellelegi peale. Ja veel...asi, mis minule ei meeldi (see on minu probleem), on see, kui täiesti tundmatud, võõrad inimesed teineteist solvavad ja seda ilma mingi põhjuseta...lihtsalt "nägu" ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 16:35
aikon: sul on üllad ideed, aga tegelikus elus on teatud hoovad mille vastu pole väga mõtet võidelda. ma tean et kõik siis elus on suhtumise küsimus ja mida lühemaks sa midagi teadlikult planeerid, seda edukam on suhe või tegevus. aga probleem tulebki sisse kui sa tahad midagi mis kestaks. kui on paarike kus üks on 50 ja teine 30 siis võib see toimida sest mõlemad on täiskasvanud ja juba elu näinud. aga 20 aastasel on kõik alles ees. alguses ta muidugi soovib tuge nii materiaalselt kui hingeliselt, aga ükshetk on ta lõplikult iseseisev ja tal on vaja oma elu elada. kõige rohkem elab seda asja üle just see 40nene rauk, kahjuks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 16:48
Misha, ega ma võitlegi...see aeg, kus sai maailma parandatud ja üllast rüütlit, DonQuiotet mängitud, see on möödanik. Nüüd on lihtsalt omad väljakujunenud arvamused elust ja asjadest. Igaüks elab oma elu, vastavalt oma tõekspidamistele...ja kuni need ei tekita probleeme teistele, on kõik ok.
See mis puudutab 40 aastaseid raukasid..jah, ka sellised on olemas...kõik ju kinni inimese mõttemaailmas. Nii nagu rauklus võib tabada 40-st, nii võib seda juhtuda ka 20-sega. Ja üldjoontes peaks ...võiks...oma elu elada nii, et tagasi vaadates ei pea piinlikkust tundma.
On üks minu arvates...hea ütelus...ela kaua tahad aga ela hästi ja ära ela teiste elu, jää iseendaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 16:57
aikon: lühiajalised suhted töötavad. näiteks naistelehes oli artikkel neist paaridest kes on väga kaua kooselanud. suhted on toredad, kõik on häpid, ometi väga paljud naised sellistes suhetes mõtlevad lausa igakuu lahkuminekule. kooselu on enesepettus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:08
Naistelehti ma ei loe..aga töötavad suhted siis, kui mõlemad(kõik) osapooled suhtuvad teineteisesse austusega, usaldusega ja peavad vastaspoolt võrdväärseks partneriks...selles ei oma vanus mingit tähtsust ega ka see, kui kaua on koos elatud.
Kooselu pole enesepettus...kooselu on osapoolte vaheline kokkulepe.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:17
aikon: loe, siis saad teada mida naised tegelikult mõtlevad ja see tõde on suht kole ma pole üheski kooselus midagi kokkuleppinud, ma ei ole kuulnud ka teisi seda tegevat peale nende kes on kiriklikult abiellunud. aga ka nende lepped on nagu nad on - tseremoonia
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:23
Kooselu on enesepettus?Palju on selliseid naisi,kes on nõus lõpmatuseni mehega lihtsalt seksil käima ja pulmi ei tulegi?
Väga üksikud ja need ka mitte lõpmatuseni.Pole selliseid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:41
vahet pole kui palju neid on, elu paneb asjad paika. kui mees abielluda ei soovi siis ta liigub edasi ja edasi ja naised ei lõpe muideks mitte kunagi otsa. sa võid oma arusaamadega tegelikult puuotsa tagasi kolida, sest sinu arvamusest ei olene siin elus ju mitte midagi. kõik sebivad ja elavad nagu õigeks peavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:47
Misha...need arvamused pole enamuse arvamused, ma kaldun arvama, et need kuuluvad sellele osale naistest, kes mingitpidi on pettunud oma kooselus aga kartes lahkuminekut, ei julge tunnistada oma pettumust...ja nii elataksegi koos...tehes head nägu, halva mängu juures.
Aga niipalju kui mina oma üüratu vanuse juures olen inimesi kohanud...naisinimesi, siis nõustun ma täielikult, Caribiani sõnadega
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:50
miska, kooselus???? sa ei taha ometi öelda, et mõni naine on nõustunud sinusuguse tropiliku suhtumisega tegelasega koos elama???? lõpeta totakate naistekate lugemine ja hangi endale elu. kui ei saa hakkama, võib võtta õppetunde vanematelt ja kogenenumatelt, nt Aikon või jfjm.
seda mida naised tegelikult mõtlevad, sa selles elus teada ei saagi. lisaks veel mõtleb iga naine erinevalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:54
Foxy...ole hea, ära mine isiklikuks...sellest ei tõuse muud, kui järjekordne lahmimine Ma muidugi tänan, et eeskujuks seadsid aga ma ei loe ennast jumala asemikuks maapeal...ka minul on vigu ja neid jagub
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 17:57
aikon: aga loe ise http://www.naine24.ee/577344/abielunaiste-hastivarjatud-saladus/

copy-paste sulle:
Seetõttu arvas Krasnow ka, et selle juures, mis toimub suletud uste taga kahe inimese vahel, kes näevad vaeva, et viia ellu lubadust «kuni surm meid lahutab», ei suuda teda enam miski üllatada. Ometigi jahmatas teda oma viimast raamatut kokku pannes ja selle tarbeks abielunaistega rääkides, kui paljud pealtnäha elurõõmsad naised, kes on suhtes olnud terve igaviku, mõtlevad lahutusele vähemalt kord kuus, kui mitte iga nädal.

Üle kahesaja intervjueeritud naise seast võis need, kes polnud suhte jooksul kordagi lahkuminekule mõelnud, üles lugeda ühe käe sõrmedel. Kui mõne naise abieluprobleeme arvestades olid taolised kõhklused mõistetavad, siis kaalusid ka väga paljud stabiilses liidus olevad naised pidevalt lahutust.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:00
Misha..aga need ülejäänud naised...noh need keda on mitu miljardit...mida nemad mõtlevad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:03
aikon: mõtlevadki sama stabiilsus toob suhtesse igavuse, igavus vajab uusi väljakutseid. sama skeemiga laenavad inimesed end lõhki kui nad elavad stabiilselt. kõik on ju korras, on hakkama saamise enesekindlus (suhtes ju ka) ja siis ollaksegi esimesel võimalusel suhe vastu taevast laskma. olgu, mehed teevad ka seda, koguaeg teevad. aga mehed on ausamad, nad tunnistavad seda. aga naistel on see varjatud saladus lihtsam on leppida kui sa oma saatust tead ette, aga kui sa usud ja siis tõmmatakse nahk ülekõrvade siis on see valus, eriti siis kui sa oled vana. vanalt on väga raske alustada uuesti, peab õppima kuidas suhteid luua, harjuda on väga raske ja tavaliselt käegalöömine tuleb kergemini.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:06
aikon: naised on kõik erinevad, nagu mehedki, aga üldlaastus nad jagunevad mingitesse gruppidesse ja igal inimesel on mingi suhe mingi x grupiga. kõik vastassoo esindajad kipuvad kuuluma tema gruppi ja siis inimene teebki koguaeg samu vigu sest talle satuvad ette koguaeg samasugused inimesed. see võib ju nii olla. teise grupi inimestega suhtlemine võib olla täiesti võimatu.

aikon, ma väidaks et kõik naised kes sul on olnud, neil on kõigil olnud mingi ühine joon, kas ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:08
Kuule kuule...naised vastupidi, vajavad stabiilsust, see annab kindluse homse ees...Neid sisse välja suhteid võib ju elus olla aga lõpuks soovib naine siiski "randa" jõuda...ja mitte vaid naine. Igavaks läheb kooselu siis, kui puuduvad ühised huvid...puudub nägemus homsest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:11
aikon: no kes ei taha hinge tõmmata ja stabiilsus, kõik tahavad. selles ei olegi probleem on kui stabiilsuses hakkab igav.

naised võivad kõike soovida ja tahta, tahtmised ja soovid tuleb kõigil ise elluviia.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:15
ma arvan et praegu on selline huvitav murranguline ajastu. naistel on üha suuremad soovid, aga meestel on neist soovidest väga kõrini juba. kui ma loen sotsiaalmeediat ja teisi portaale, siis väga paljud mehed on hakanud sellele diktaadile vastu. kasvõi juba see UK uurimus kus mehed abielluvad ainult naisega kellel on palju raha, see suhtlemine on muutunud võrdsemaks. kui nüüd veel suhtluskohti uurida, siis paljudel naistel polegi meest ega hakkagi olema, nad jäävadki üksikuks, sest mehed pole enam huvitatud neist.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:15
Aikon sorry, aga mul tõesti ajab karva turri sellise jama lugemine. Lisaks on nn. naistekate artiklid enamuses tellitud ja väljamõeldud fiktsioonid, kirja pandud selliselt, et miska-sugused kergemeelsed neid usuksid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:18
Igav hakkab siis, kui pole enam millestki rääkida, kui pole enam ühist....siis tuleb maha istuda ja rääkida
Jah..soovid ja tahtmised viiakse ellu ise aga suhetes tehakse neid asju koos...ühiselt...seal kehtib selline asi nagu MEIE...mitte meie kui kokkuaheldatud orjad, vaid meie kui kaks võrdset partnerit...kaks müürseppa, kes koos segavad segu, koos tassivad kive, koos viskavad viina
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:22
aikon: ma mõtlesin igavuse all hoopis seda, et inimesel tekib mingi rahutus, ta kardab et elu läheb temast mööda. mõttes on ta kohe valmis kiirteele kargama. rääkimine on ka selline asi et ükskord saab kõik räägitud ja polegi enam millegist rääkida. juba 5 aastat kooselanud paaridel pole statistika järgi mitte midagi enam ühist rääkida peale argiasjade. 10 aastat kooselu ja ei teata oma elukaaslase lemmikmuusikat, lemmikraamatut. 20 aastat kooselu ja ei teata mis usku elukaaslane on.

see on ju kõik õige
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:42
See viimane võib küll üsna tõene olla, kahjuks...sageli... Ilmselt on see ka põhjuks, mis mitmetel meestel-naistel on ihas konto Aga on ka hoopis teistsuguseid paare, kes ei tunne teineteisega iial igavust. Tegelikult on see kõik viitsimise küsimus. Ma ei usu, et inimesed ammendavad ennast viie aastaga. Kui on tahtmist ja oskust kaaslase vastu huvi tunda, siis ei pruugi ka 20 aasta pärast igav hakata. Aga selleks on vaja võtta aega. Ja seda meil kahjuks sageli ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 18:43
Selleks et elu ei mööduks, selleks tehaksegi asju koos, tuntakse rõõmu igast pisiasjast koos ja jagatakse ka muresid koos. Muide, avastades oma kaaslases ka peale pikki kooselatud aastaid midagi uut, näitab seda, et inimesed tunnevad huvi ja kui on huvi, ei muutu ka elu igavaks.
See on fakt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:28
aikon: kas sa avastasid või siiani ei märganud?

aikon, asi ongi selles et sinujaoks ongi kõik super, äge, huvitav, aga sinu naine mõtleb iganädala - lahutaks õige ära, hakkaks hoopis ise elama. seepärast see ongi hästi varjatud saladus, seda ei saa kunagi tunnistada, vähemalt mitte seni kuni see ühelhommikul on teoks saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:31
Misha...elu pole must-valge
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:33
aikon: mina ei tea mis värvi ta on. eks alguses on hästi värviline ja edasi lähebki järjest mustvalgemaks. miks siis inimesed lahku lähevad kui kõik on nii värviline ja tore.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:35
Selge, saime aru. Misha kardab naisi, sest naised võivad ta maha jätta Parem on tema arvates kiibitseda ihas ja hoiduda reaalsetest suhetest, siis ei ole ai-ai
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:37
Misha...sõltub vaatajast, kas ta tahab näha värve või jääbki pimeduses kobama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:43
aikon: noh see pole miski asjalik vastus juu ei ma mõistan kui sa ei saa vastata, sest eks iga vastus on nagu poliitikas, see maksab alati kätte. kui liiga palju arvad, siis kiputakse hoopis arvajast halvasti arvama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:55
Misha, Sa tee proovi...võta naine ja saad teada kuidas on kellegiga koos elada ja mida selles kooselus mõeldakse ja tehakse. Teiste kogemused jäävad kaugeks, kui ise pole proovinud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 19:59
aikon: miks sa arvad et ma pole kooselanud? see viimane lause oli sul hästi öeldud, sest ma vaatan et sa oled ka sellega kimpus
tegelikult sa ei oska ju näha kedagi teist peale iseenda... siin ihas on paljudel see võimetus, nähakse ainult iseennast. kõik kes ei klapi sellega on tropid, kibestunud, lihtsalt paika pandud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 20:13
Kimpus siis millega...?
Ma oskan väga hästi näha teisi, läbi oma silmade..ja kui inimene tundub minule huvitav, siis süüvin väga sügavale. Arusaadavail põhjusil ei suuda inimene kogu inimkonna hingeellu puurida, siis jääb oma elu elamata.
Muide...ei pea kedagi troppideks...igal omad head, omad vead.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 20:18
aikon: no me oleme foorumis, vahetame mõtted ja korraga on asjad paigas - minul pole kogemusi. miks mul siis kogemusi ei ole, lihtsalt sellepärast et mu arvamus ei meeldi?

no siis tulebki öelda - ma ei mõista sinu vaatepunkte
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 20:25
Misha, ma pole väitnud, et Sinu arvamus ei meeldi...see on Sinu arvamus ja ma ei kavatse seda ümber lükata...minul on minu arvamus ja seda ma ka avaldan.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 20:34
aikon: aga avalda rohkem ja otsesemat.

ma tean ühte jõukat meest, ta on sinu vanune. tal on naine keda ta hästi kõvasti vist armastab, aga see naine on välimuselt kuidagi kalk, vbl see tundub mulle ja suva see naine. see mees on hästi tore ja sõbralik, aga kui ma vaatan temast eraelu pilte, siis on ta hästi väsinud, tüdinenud. vbl kõrvalt näeb rohkem mis on tegelik elu. kui see naine ka oma meest niipalju armastaks kui mees teda, siis peaks ju mees olema särav ja energiline.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 20:36
Miska...sa tahaksid,et naised oleks moodsad jne.Nad ei ole.Naised on tegelikult vanamoodsad,kui asi puudutab kooselu,abielu ja suhteid üldiselt.Väga radikaalseid tüüpe esineb väga harva....juhtusin täna nägema intervjuud Kati Murutariga.Tema peaks ju olema ..-vaba naise musterkuju ja temagi teatas"abiellun,sest ma ei ole lits".Täpne sõnastus.Küsiti tema sagedaste abielude kohta...ehk miks ta abiellub ja ei ela niisama...ta on aus naine,ta julgeb kaameras öelda asju,mida me tegelikult mõtleme,aga välja me neid asju ei ütle.Tema ütleb.Ja laseb end alasti portreteerida suvalisel esikaanel...viimane seeria kiskus juba kergelt softpornoks.
Paljud mehed soovivad,et naised oleks moodsad ja võrdsed jne.Nad ei ole.Mingis vanuses..18-21 mängitakse moodsat,just..mängitakse,siiralt,sest arvatakse,et see on cool.Hiljem "unustatakse"see vaikselt ära.Mehed soovivad suhelda selle moodsa naisega,aga abielluvad vanamoodsaga.Miska ei suuda seda muuta.
See ilmselt ongi põhjus,miks sa eelistaks suhtust 18-21 aastastega...nad on selles mängufaasis,mil reaalsus ei ole neid veel kätte saanud.Iseküsimus muidugi..miks peaks need tüdrukud tahtma suhelda 40-aastase onuga,kui sealt peale targutamise ja seksi midagi ei saa?Nüüd hakatakse rääkima ilmselt mingitest müstilistest kogemustest,mis see onu sellele noorele tüdrukule võiks anda....naerukoht.Kogemusi võib edastada kokakunstis ja spordis,mitte suhetes.Teiste kogemustest ei saa õppida,sest iga emotsioonide tase on erinev.Seksi ei saa ka õppida,see on kunst ja anne,mis on kaasasündinud.See kas on või ei ole.
Nagu muusikaline anne või kunstianne..kellel on,sel on-õppida ei saa.
Kokkuvõte...stabiilse seksi garanteerimiseks peab abielluma või kooselu alustama.Naist ei tohi muidugi töö ja muude asjadega ära kurnata,sest väsinud naisest seksijat ei ole.Uni on alati magusam,kui seks.
˅ näita rohkem ˅
1
2