Suhtes ongi tore oma päevasündmused ära rääkida, aga selleks piisab ka sõbrannadest. Suhtes..teate, mulle teatas üks kolleeg, kes oli 150cm pikk, lähenes 80ndale eluaastale ja kõigi suhtes sapine, kui lõgismadu (jep, temast inspo minugi kasutajanime osas 😀),et elan oma elu valesti, kui lapse isa ei osale lapse elus, ei aita nt mööblit kokku panna, pole mind aastaid oms initsiatiivil välja viinud jne. Temal on iga asja jaoks erinev mees! Teatris käib ühega, teisele helistab, kui mingi ehitusalane töö teha, auto osas kolmas jne. Mu spirit animal 😂 ja ta elas üksi! Täpselt nii vist tahan ma ka, kui kunagi kodu tühjaks jääb. Milleks mulle üks,kui palju põnevam on..viis 😀 vast oma mehega oleks selleks ajaks ka voodielu raugenud ja mitme partneriga saab hoida end toonuses mitmes võtmes!
Kui ma veel täitsa noor olin ja esimest korda svingerite kluppi sattusin, oli uksel kiik, milles üks vanaproua kõiki lahkelt vastu võttis ja inimesi erinevat moodi tervitas ja damn...mõni ikka oskab elada!! Vaevalt ta seal oli selle pärast, et abikaasaga kodus nii hea🤭
Deitimas saab käia ja pärast on sõbrannad jälle minestuse äärel, et meievanused metsikud plikad veel tegusid teevad 😉 koju ei ole vaja mehi tassida! No paremad palad võib, aga üldiselt ei 😀
Juba kuulen, kuidas gym brod oma varvastossudes kohale sahistavad, et kes nii- ja naapidist tahab, aga tahavad. See käib räigelt paljudele au pihta, et naistel on valikuid, ükskõik, millised nad on 😉
Lugedes foorum69, siis panevad mehed ikka huvi pärast kõike, mis liigub ja sealt saame ka aru, et kui on tahtmist, siis ilma ei jää ükski naine.
Muahh!