Foorum
2023-12-06 12:58
Mehed, kui te naistele ettepankuid teete... kas te jätate ikka võimaluse endale viisakalt ära öelda või nuiate niikaua, kuni teid konkreetselt perse peab saatma?

Naised, kas te olete sellpärast nii tagasihoidlikud suhtlejad, et äraütlemine mehe poolt on teie jaoks suurim alandus?
Vahel on aru saada, et isegi prostituudid lähevad närvi, kui nad kaubana ootustele ei vasta.

Ja naised, kui teile jäetakse võimalus viisakalt ära öelda, siis ei tähenda see, et mees oleks möku ja ja ta tuleb siis eriti konkreetselt paika panna. Või on osad nii nürid, et ei märka viisakaks jäämise võimalust.
Kui te viisaka mehe suhtes käitute labaselt, nuhtleb elu teid tagasi. Erineval moel. Kui näiteks eile nautis "väike egoistlik inimene" minu sees seda, kui ühe varem ülbitsenud tsiki oma Stuudiost välja sain visata. Ma ei tolereeri nahaalsust.

Inimesest räägib tõepoolest see, kuidas ta käitub võimupositsioonil olles. Ettepanekuid saavad naised ennast nii tunnetavadki, et otsustusõigus on neil. Aga kui mees teile läheneda püüab, siis ei tee ta tegelikult mitte midagi valesti Meeste elu ongi selline ja viisakus kaunistab naisi. Mehi ka. Ma isiklikult kahjuks ei suutnud keelduda võimalusest õppetund anda.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-06 20:42
Ei ole konkreetselt p...e saadetud ja ega ma pole konkreetselt mingeid panekuid teinud ka.
Pikka plaani silmas pidades on ikka mainitud, et pole mõtet suhelda ja seda neutraalselt nagu täiskasvanud ikka.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-06 22:25
Perse on norm
˅ näita rohkem ˅
2023-12-09 15:32
Siinsed mehed ei oska esiteks naise poole pöörduda, viisakus on nende jaoks uus sõna.Ning "Ei" ei ole üldse sõnavaras.Vähe sellest, et minu ajal õpiti ikka lugema 1kl. siis hetke seisuga pole isegi kõrgharidusega seda omandatud. Väga õnnetud inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-09 16:16
Vanakooli mehed nagu mina, oleme härrasmehed. Lugema õppisin 3 aastaselt, kirjutama 4 selt.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-09 16:35
To misterj: Seega need kes kirjutavad on lihtsalt labased laulikud või hoopis 21 saj. käpardid😅
Kahjuks mõnel vanemal härral ei olnud siiski võimalust haridusele ja veel vähem haritusele.
Kui ankeedis on kirjas must- valgelt kogu info aga ikka aru ei saa.Sius kuidas sa veel selgeks teed kui saadad pikale pimedale teele ihuüksi jalutama.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-10 09:57
Misteri kogu haridustee seisnes poe taga anaalseksimises
˅ näita rohkem ˅
2023-12-10 15:07
Eks annan siiski (viisaka) äraütlemise võimaluse. Naistele. Olla siiski rahulikult ja et teine tunneks end mugavalt ja tunneks et saaks siiski usaldada. Ei ole miskit kiirustamist ega ekstra nuiamist.

Muidugist kõik sõltub ju et kelle otsa satun. Tihti just tuleb välja et naised ise hoopis pigem ruttavad sündmustest ette, ning siis kuulen et ta on palju kärsituma ja robustsema kohtlemisega harjunud. ning siis teine juba telefonis kirjutab viisakusreeglid korstnasse minu üllatuseks. Kuid eks siis teine ise kas läheb ära, või toibub oma tegevusest.

Igaks juhuks enne siiski nagu elementaarsel tasemel õpiks ka tundma midagi teisest, sest mine tea, ehk kaob himu ära üldse teisest teada saades midagi rohkem. Kuid heal juhul on keegi kellega kokku saada et mängida ka partii kabet naljaviluks.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-10 15:20
ning jah tõsi. eks elu nuhtleb neid (naisi) samuti. Ka naine kes on nahaal, ise kutsub endas esile seda et tema suhtes sedasi käitutaks.
muidugist ega teisi naisi ju nende teadvuses ei eksisteeri ning unustavad nad pidevalt et pool maailma on naisi täis, ikka arvavad et jutt on vaid temast, ning "tema ei ole nagu teised", olgu misiganes viisakas või nahaal tahes.

"Tagasihoidlik" aga jah saab olla vaid see kellel midagist _on_ mida _tagasi_ _hoida_ . võiks nagu sõna-sõnalt võtta. Veider kui eksitavalt ikka räägivad vanamammid et "oi see ja too neiu on tagasihoidlik", kuigi tegelikkuses too neiu kellele nad osutavad on vaid laisk nagu lohe kellel puudub igasugune initsiatiiv.

Ent elu on siiski näidanud et kui on tegemist huviga VASTASSOO suhtes, siis võtavad isegi kõige ujedamad ikka jalad kõhualt välja. Ka naised.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-13 09:43
Seda teemat saab ka laiendada paaridele.
Osad mehed väga tahavad, et neid kohe pikalt ja koledasse kohta saadetaks. Muidugi siit kedagi reaalset leida ei ole lihtne aga siiski, kui pettumust palju tasub ikka võtta väike paus.
˅ näita rohkem ˅