Foorum
2020-12-02 01:31
MInd erutavad siis kõik sellised blokeerijad, kes on mind mingil teadmata põhjusel ära blokeerinud. Üks oletus lihtsalt sellest, et nad on aru saanud või faktiliselt teavad minu isiksust, kes ma olen ja mida ma otsin konkreetsest keskonnast jne. Facebookis on mind ära blokeerinud ligikaudu 50-naist, instagrammis ühe käe sõrmedel ja siin minuteada kaks inimest. Mind erutabki sellejuures teadmine, et keegi mind ei taha ja selle võrra on isegi parem end rahuldada nende blokeerijate peale. Nt caprichosast mõtlen siin päevi juba tema peale, et huvitav küll, kui põnev oleks tema nähes end rahuldada ja heiti saada tema käst samal ajal ajal, kui talle silma vaatan ja seent toksin või oma riista läbi riiete kuhugi vastu hõõrun. Sama moodi mõtlem ka teiste blokeerijate peale. Eriti hea ongi peale blokeerimist tunda, kuidas keegi mind ei taha aga samas selline tunne pakuks nagu trotsi, et kui ei taheta, siis ehk võiks ilma loata liputamine erutav olla Ehk siis selline värdjas olen kord juba, ehk on lootust, et siin on veel minusuguseid troppe, kes on nii liigutatud, et mmõni vastassooesindaja märkas, kuid muudmoodi ei osanud reageerida, kui ära blokeeirda. No kas pole mitte nt erutav saada BSH käest blokki ja siis fantaseerida sellest, et äkki to teab tõde, et ma olen ilge pervo
˅ näita rohkem ˅
2020-12-06 02:04
Mine sinna Kadriorgu , selle erilise puu õõnsusele ja pane kara välja sealt nagu käokell
˅ näita rohkem ˅
2020-12-11 00:07
tahantihti - vaata -

bedmarker - kontot , saad bloki . vaata ka tema sissejuhatavat konto esilehel : saab so aro,mis too räägib sääl....( segane kiiks kirjutatud, tundub pooletoobiselt)

Peasponsor1 - kontot ja loe : on sõbralik, ilus, viisakas ja raha ei paku, soovib pikaajalist suhet ning hästi kindlustatud, aus,suhtleb normaalselt ja kuulutuses märgib, et vanemate meestega ei tutvu. Tutvumine tähendab midagi muud kui kirjutamine ja suhtlus. Kui kirjutad, et tore selliseid inimesi kohata saidil ja miks vanematega ei kohtu ja raha ei soovita.... Siis järgneb ausalt ja sõbralikult = 0 vastus, samuti blokkimine. Selle järgi saab oletada vaid , üks ilus kiimleja ja valetaja järjekordselt

Proovi, saad ehk erutuse.
Mina ei saanud, mind ei eruta siin saidil enam miski
˅ näita rohkem ˅
2020-12-13 16:00
Kaspar760 - oma määratlemata sisutu konto või üheülbaliselt mitte midagi ütlev , peale ühe teksti - pildituile ei vasta. Sellest pead järeldama - kui pildiga oled, siis blokeerib

Päritolu - jällegi Lõunasuunalt, Tartu vaagen
˅ näita rohkem ˅
2020-12-13 17:38
Mind erutab blokeerija paar aqamaryn. Unistan sellest ,et nühin nokut kummitisside vahel ja pauk purskaks qwertyle habemesse.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-15 02:49
https://www.iha.ee/users/Brynett123 - mingi udar blokeeris , ise vaid ca 2 kuud saidil olnud, ilmselt ka mingi libiseja siin (kellegagi paarisrakend või teise kontoga)

Erutuge nüüd kõik
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 06:26
soneputon1- teeb omale konto, selleks et kedagi blokkida. Milleks ? Pole sellise paskrästaga isegi suhelnud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-30 20:08
Täiesti perse! Tubli seltsimees pole aru saanud oma noortelembusest, ega lällamise lollusest. Halab erinevates teemades, et alla 18 jõlguvad siin. Kindlasti on tatikaid siingi, aga nad rahututena lasevad kähku jalga, koolivaheaja lõppedes. Eks ellipsil pisut mure ka, et äkki läheb majasse, kus valikut pole, samas oleks tagatugi alati olemas. Kui juba matemaatikaks läks! Ellipsi mure, et alaealised siin teda tüütavad ja ei lase asja ajada? Ise ei taha lugeda iha kodukorda, pigem pusib omade persepäästimst kindlustavat kodukorda luues. Oled kindel, et Heino Põldsaar serveris oleks ok oma idioodikaardiga autentides? Hääkene küll. Konto loodud 2008a., soovib tutvuda max. 29a. Lahutame nüüd 12-13 aastat maha soovitud tutvumisvanusest saame, kui palju oma enese vanuseks alguses!
Saades korvi noorte hampelmanidelt, hala taevani ja muidugi sitajagamist. Mida kuradit! Miski turvamees või pisikene mutter, kusagil ametis, kes õppinud ära labase demagoogia, lihtsalt ajab süüdimatult paska!
˅ näita rohkem ˅
2021-01-31 01:09
100 - ilmusid oma topeltkontoga välja jälle ? ja suurustad oma matemaatikaga ühe näite põhjal, ja 100 ei taha arusaada , et see pole koolivaheaja sait , vaid täiskasvanute sait. Seega, kas suheldaks 18+ vanustega , pole sinupoolt vaja määratleda nagu reeglistiku järgi korrektset suhtlust ebakorrektseks. Pigem sa jõuad selleni, et las alla 18 aastased möllavad siin - kaovad ära mingil momendil. See näitab sinu lausdebiilsust ja reeglistiku vastast soosingut.
Et sa täbarasse olukorda ei satuks , siis loe seal teemas seksuaalkasvatust
https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=5&post=467303

Lisaks võta teada, et kuulutusi täna lugedes , Netherless - leitud järjekordne kunagine alaka konto , kusjuures konto loomisel pandud pilt on Fake nii 16,17 kui 18 aastase puhul- seega moded on lasknud üles ka fake pildi(isegi siis kui ta muutis hiljem oma sün.aastat, on pilt vale siiani)

sul, 100 - soovitan lõpetada selle jama ajamise siin, mis justkui lubaks IHA lehel reegleid rikkuda ja teised on siis süüdi, pealegi sinu viitamine pidevalt nagu oleks siin meeste sait - siin on M ja N , st.üle 18+ ning neil on võrdsed õigused ja vastupidi nii 20,40,50,60 jne. vanustega tutvuda või mitte. Sina ei ole see lahutaja ja liitja.
Samas paneb imestama , kuidas sa oled kangesti poolt, et alakate olek reeglivastaselt on siin õige ja mitte taunitav. Sa oled kohe vihane oma tekstides ja lausa häbematustega ülevalav.
Saidil on kõik omad 18+ ja mitteomad alla 18 , olenemata soost M või N .
Mis tähendab korvi saamine ? Sa oled mingi loll, jätis - sellist asja pole suhtlussaidil olemas.
Sa isegi ei saa aru , et Korvi saajad ON SIIN NEED - kes on maksnud ette või läinud kohtuma jne. , ilma jäänud ....
Soovitan sul tatipritsimise asemel mõelda, millest kirjutad ja samuti mõelda enne. (sinu tekstid on lugemisel alakate kihutamine valetamisele ja kontode tegemisele!)
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 19:02
Rumal inimene, ikka jaurad oma topeltkonto jura. Too näide, miline on minu topeltkonto! Selles eas, ma EI viitsi topeltkontodega jampsida ja samade tontide nillimistega tegeleda ka mitte selles võtmes, et eelmine kord läks valesti, äkki nüüd trehvab.
ma võin olla lausdebiil, kes ei mõista, et tänasel päeval pole võimalik alaealisi sellistest kohtadest kohtadest eemal hoida. Aga Ellips tõmbab oma olematu noodioskusega viiuli käima, omamata ka head kuulmis/tajumisoskust ja seletab midagi.
Ja taas, vahid 16,17 kui 18 aastaseid. No pole palki silmas endal?
Kui suudad hallata oma noorukite jahti, anna minna, mina pole jahimees sind jahtimas, ega lehte levitamas, oled niivõrd vastuoluline eneses, kus karistusrhirmus soovid sundida siinset keskkonda sinu huvides suunduma. peljates vahele jääda.
Iha ei riku reegleid kuidagi, aga ID-ga autentimine on jaburus. Jah, sponsorluse soov nimetada kingitused meeldivad on rõve.
Olen jah lollja jätis, aga korvi saamine on korvi saamine, ükskõik kui palju punnitasid.
Sinu näide, minu kihutamisest alakate(selline koht on olemas Eestis ja ma pole kindel, et seal piisavalt alaealisi poisse, kes tahavad vanameest võtta). Alakaid ei saa eemal hoida sellistest kohtadest miski tänu uudishimule, hoolimata sinu kaitselerfleksist. Ja nad lasevad kähku jalga siit. Andsin sulle võimaluse kontekstid välja rebitud demagoogiaga esineda. Paraku pead pettuma, sest mind ei peluta endast üle kahe korra noorem inimene. Millest rääkida? Tema räägib mida tahaks teha ja mina, mida olen teinud? Maha, taha teema on ka ju elus läbi käidud. Maksnud pole otseselt paugu eest, aga iga pauk maksab, kuid see pole see teema.
Üldiselt kirjutan Sina, aga sa väldid seda võimalust.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 19:10
misterJ
2020-12-13 17:38:26
Mind erutab blokeerija paar aqamaryn. Unistan sellest ,et nühin nokut kummitisside vahel ja pauk purskaks qwertyle habemesse.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

kahjuks eemaldati aqamarini paar saidilt aga õnneks ei jäänud qwerty käed rüpes passima....meisterdas kohe uue blokeerijapaari konto valmis. sexikitecat on nüüd suurte bi-peeniste ootel ainult kas qwertyl üldse kasvab habe, kuhu pursata? eitmeeste puhul ei saa sellistes asjades kunagi kindel olla.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 21:13
tüüpiline naise hala kui mehelt seksi kätte ei saa isegi tasuta pakkudes.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-01 21:24
kas siin saidil üldse mõni naine leidub, kes tasuta või tasulist seksi üritab "kätte saada"? eriti mehikeselt, kes mitme erineva konto alt teda tüüdanud ja ka avalikult foorumis aastate viisi sõbralisti pääsemist ja bloki eemaldamist nurunud...
täitsa huvitav oleks teada
˅ näita rohkem ˅
2021-02-02 00:51
100 - vabandust , keri perse!

Ja asu nüüd koolitama seda 18 aastast , kes siin foorumis küsib abi kuidas meest saaks , ilmselt pole ka tema ainuke siin olnud - kirjuta , sellistele kutsikatele - mis te tulete siia vanamehi piiluma ja nillima .....

Kasvata siis neid , targutad siin niisama. See julgus sul puudub. Haugud siin niisama korrutades sama aga midagi pakkuda välja , et kultuuritus kaoks, näited viimastest päevadest - kes kirjutasid pr.Lutsarile ja Rudi - kes kirjutas , et prille kandvad kontorirotid .... Selliste lugude kirjutajad on just sinu ajuga üks!
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 01:06
no nii, siinne ülik - täht, MrTarts , - julge hindama, kirjutama jne., häbenes ja blokkis mitte ennast vaid mind, see näitab tema glosetiharjasesse kadunud mõistust.
Järjekordselt üks mõttetu tüüp, kui sai blokkides rahulduse , edu!
˅ näita rohkem ˅
2021-02-07 01:06
no nii, siinne ülik - täht, MrTarts , - julge hindama, kirjutama jne., häbenes ja blokkis mitte ennast vaid mind, see näitab tema glosetiharjasesse kadunud mõistust.
Järjekordselt üks mõttetu tüüp, kui sai blokkides rahulduse , edu!
˅ näita rohkem ˅
2021-02-19 13:29
Ime sitast munni see sulle meeldib. Tartsil on jäme pärakas situb elevant
˅ näita rohkem ˅
2021-02-19 13:39
RAPUNTSEL3 - saad rahulduse kirjutades postkasti ning siis blokeerides , mitte ennast vaid kellele kirjutasid. Õige nimi oleks sul -Pintsel
˅ näita rohkem ˅
2021-02-23 00:04
oouuee13
- on tore ? kontodel ja nii ka sellel kontol lugeda - tarbib tihedasti narkotsi , tähendab selleks on tulnud siia kontot tehes ja ootab kingitusi; eesti keeles ei vasta ja ütleb, et vene keeles suhtleb - siis aga blokib. Aga võib olla blokib, et järjekordne vale vanusega, kuid küsida ju ei saa... , kui inimene ei vasta.
Tähendab, kontol reklaamib 19 aastane, et narkosõltlane ja seda siin iha saidil need nuhkijad -persed ei vaatle ja otsi neid ? , meedias ju ei kirjeldata , et tabati ja ka neid , kes siin on kuulutustes pakkunud müüa 420 jne.
Tähendab, kõik te nuhkijad - olete ühed vanad persed(rõhk lugeda keelitava võrdlusena), soosite tegelikkuses piimakõrvadele õigust valetada ning õigustust neile , kuidas vaesekestele liiga tehakse, tegelikkuses olete ise samasugused varsaaruga niiviisi asju ajades.
˅ näita rohkem ˅