Foorum
1
2
2026-02-17 22:14
Ma ei mõista hästi, miks peab seda rõhutama et asju ei tehta iga ettejuhtuva mehega.
Kas see pole mitte loomulik?
Või soovite näidata oma kättesaamatust selliste avaldustega ja püüate ennast tõsta kuidagi või milleks? Või tõrjute mingeid tüüpe? Ega ükski mees ei pea ennast esimeseks ettejuhtuvaks ja ükski naine ei taha olla see "iga naine", ehk siis mass...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-30 19:17
See rõhutamine on pigem oma aktsiate tõstmine. Olen mõned aastad täiskasvanute maailmas erinevates klubides ja üritustel käinud ja olen näinud korra või kaks, kus naine lasi kõik mehed ligi kel kõvaks läks ja kumm peal oli. Pigem on ikka see et ka kõige "hullemal " litsil on oma eelistused ja päris iga mehega ei kepi. Lihtsalt kõik mehed ei sobi kas olemuselt või välimuselt. Mis puudutab noori ja anaali ,siis meeste seas on palju jobusid kes ei oska naise tagauksele läheneda ja teevad neiudele esimesel korral valu, lausega kannata ära küll parem hakkab. Aga nooh ei hakka. See auk tuleb ilusasti libedaks teha ja vaikselt alustada ja pärast mõningast "tööd" võid rammima hakata.Ise nii mõnegi naise ümber veenud selle rahuliku tempo ja aeglase survega. Pärast kiidavad et see oli küll parem kogemus kui mu esimene kord. Nii et seltsimehed kepivennad , võtke libestit ja aega.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-30 19:46
Kunagi oli tavaks öelda, et kes teisele nime annab, see ise seda kannab.
Esimest ennast tõstmise kommentaari siin ei vaevunud mina kommenteerima ja ega nüüdki ei näe selleks otsest vajadust. Iga inimene loeb teksti häälega oma peas ja tõlgendus tekstile räägib ikka lugejast, mitte teksti autorist.
Siin keskkonnas on isegi puust ette ja punaseks tehtud teksti e ankeedis kirjutatust arusaamisega nii mõnelgi raskusi, mis tingib vajaduse konstantselt mainida, et ei, seksi pakkuvas keskkonnas figureerimine ei tähenda iseenesest mõstetavalt huvitatust igat fallost karata. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-30 23:06
Jah, kuid seda ei pea ju konstantselt ja avalikult selgitama neile, kes seda üldse ei eelda ja valikut normaalseks peavad?!
Need, kellele seda selgitama peab, ei loe ilmselt kunagi foorumit.
Jah, siin mõnel on mingi eriline vajadus jätta foorumis muljet ja kirjeldada teistele, millise mulje nemad jätsid, kuid see pole tavaihalejale vist niiii oluline? Pidevalt muljetega tegeleda...
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 23:04
Aga kõige põnevam on see et täiskasvanud ja enda arust väga kogenud mehed ei tea kes ja mis on libesti
😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 01:59
kas anaal või suu, panekuks peab ka olema enne Pakosta leping? Seda peaks Viilma käest küsima
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 09:43
Ei taha jälle muljet avaldada, aga Riina, seda ma küll ei usu!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 10:10
Riinal on õigus. Paljud arvavad , tatt ajab asja ära. Liiga palju porri vahitud.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 12:27
Tuleb kurgust röga tõmmata, see on libedam kui tavaline tatt.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 13:06
Super, mis porri film see oli ?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 17:39
Proua Fazilet ja tema tütred.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 19:32
Vaatan kohe.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 23:57
Proua Fazileti peale onaneerin igapäevaselt.
˅ näita rohkem ˅
1
2