Foorum
1
2
2025-05-21 20:43
Fistingking- ja eks sul ole õigus selektiivne mälu on tõesti tore asi. Näiteks mul on üsna hägus see osa, kus sind keegi üldse kommenteerima palus. Aga armas, et sa ikka truult foorumit jälgid, isegi kui see "naiste hala" sind absoluutselt ei huvita. Seda pühendumust ei saa õpetada, see tuleb sügavalt seest.
Täpselt samast kohast, kust osadel tuleb vajadus end iga hinnaga tähtsaks rääkida, kui keegi neist enam välja ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 20:46
Hostinne,
sul on täiesti õigus,tsirkust ja leiba peab rahvale andma, aga ära unusta, et tsirkuses on alati ka kloune. Mõni jookseb lavale, enne kui kutsutakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 20:56
Fisting minu liikumisest ei tea sa kahjuks midagi.
Teatud masti kloune lausa veetakse tsirkusesse keda muidu varjus hoitakse.
Viimasel ajal on sellised igas tutvumisportaalis kokku kogunenud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 20:59
Tikkerxx väga vasturääkiv ja segadust külvav vastulause. Ma tõesti ei teadnud, et pean enne kommenteerimist kellegilt palve selleks saama, palun vabandust. Sul endal on nende palvetega hästi ma loodan? Mõtlen õudusega, kes sullemulle kasutajale neid palveid võiks saata... MEES...
Aga vasturääkivaks teeb see osa, kus sa kirjeldad sügavalt sees tulevaid vajadusi. Mul tuleb sealt sügavalt seest ainult sitta, kuidas sul sealt saab tulla vajadus ennast suureks rääkida? Ja kust sul sellisel juhul sitt tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 20:59
Tikkerxx me teame mõlemad 🤫, et neid on siin kogunisti mitu. Oleks nad klounid, oleks lõbus. Nad on vinguvad, hädaldavad, kaeblevad ja meeletult suure tähelepanuvajadusega a la nagu laulusalmgi ütleb : " vaata, vaata mind."
Aga oleme kuss, vaatame mis tulevik edasi toob.
Äkki saame ihanaerutajate esipreemia.😜
Äkki isegi saame leiba , sest meid tehakse aplaus ja trummipõrin) IHA VIPIKS. Ja me ei pidanudki t...ssi ja tu....ssi näitama.
Aamen.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:01
Kiisuke, insenerina soovitan sul vältida omasugustega isegi tutvumisportaalides koguneda - gravitatsioon on massi suhtes halastamatu...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:05
Kahjuks sulandun ma ilusti massi ja mul on hea meel ,et sina minu ringkonda ei kuulu.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:08
Fistingking, mul on siiralt hea meel, et oled leidnud oma sügavama olemuse üles ja sealt tuleb ainult sitta, on ilmselt kõige ausam enesetutvustus, mida sa siiani pakkunud oled enda kohta. Ja ära muretse, keegi ei eelda, et sa enne kommenteerimist palve esitad, see oli lihtsalt peen vihje taktitundele, aga saan aru, et see žest läks otse mööda (või noh, seest läbi nagu sa ise väljenduksid)
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:11
Hostinne, kiidan su üleskutset - olge kuss. Lennata sisse oma kibestunud feminismaga on küll koomiline, aga keskpikas perspektiivis tüütu. Sookaaslase algpostituse keerasite pekki ja varsti lähete omavahel tülli - naised...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:21
Fistingking,
on päris kõnekas, et sa lendad vestlusse käsuga olge kuss, nii nagu sina oleksid ainus, kes tohib siin arvamust avaldada. Samal ajal sildistad iga vastuväite kibestunud feminismiks, püüdes nii oma positsiooni kindlustada ja tõrjuda kõiki erinevaid vaateid. See keerasite postituse pekki süüdistus on mugav viis eirata omaenda osalust konflikti eskaleerimises, naljakas, kuidas vastutuse panemine teistele on sinu lemmiktehnika. Ja see üldistus, et naised lähevad nagunii omavahel tülli, paljastab sinu kitsarinnalisuse ja eelarvamused naiste suhtes, mis tegelikult takistavad konstruktiivset suhtlust. Kuidas sul täna soolega lood on? Tühi või hoiad gaase kinni. Ole viimasega ettevaatlik, nii need sitad mõtted pähe tulevadki.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:33
Tigetseks ka natukene.
Teemaalgataja teeb asju valedel alustel. Et selliseid mänge teha, peab olema usalduse kooslus. Rahaeest sitatsiooni kohtpaika esitledes ei tule midagi head.

Teiseks.
Sarikohtujate eskperimeteerijad on nõmedad tegelased. Neid on siin aegade jooksul mitmeid olnud. Nüüd on jälle 87 kibestunud isikut juures. Hästi onju.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:38
Copy, kas sa oled purjus? Kas ma olen ainuke, kes silpigi postitusest aru ei saanud?
😂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:44
Tuli jah vähe triki jutt aga küll aru saadakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:47
Copy, hostinne eksperimenteeris vist kõigest 75 isikuga
------------------------------------------------------------
muide, hostinne, võõrsõnade vigaselt kirjutamine jätab sama naljaka mulje kui võõrkeelsete hüüatuste lisamine, suure nn erudeerituse näitamiseks. jajah, ilmselt koer sõi jälle prillid ära vms. aga lisan igaks juhuks viite selle sõna õigekirjale. ehk on abiks
https://arhiiv.eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=patenteerima
hostinne
2025-05-21 20:10
Tikkerxx Sa oled vaimukas
Oimaeivõi no jumala eest lihtrahvas saab siit tsirkust ja leiba (see on minu lause siin ihas!) ma patendeerin selle ära siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 21:59
Tänan huvitumast, just väljutasin suures koguses gaase, cool.
Mul on südamest kahju, et üks kaunis naishing seda kõike nii südamesse võtab - ehk seksime lepituseks?
Paraku on nii, et madala enesehinnanguga inimene ei suuda kriitilises situatsioonis diskussiooni laskuda, vaid asub rünnakule. Analüüsigem su väiteid:
1. faktide moonutamine - sinu sõbranna kutsus sind kuss olema, see ei olnud minu käsklus.
2. Igas vastulauses kibestunud feminismi süüdistus - kasutasin seda vaid korra, vastulauseid esitatud üle kuue.
3. Postituse pekki keeramine - loe ja veendu, et tegite seda enne minu esmast postitust.
4. Minu lemmiktehnika - sul puudub sellest arusaam. Aga reedan oma saladuse - rumalatele teeotsa näitamine. Kunagi ei ole hilja enesearenguga tegelemiseks.
5. Üldistus naiste tülli mineku osas on tõepoolest prohvetlik ja ei suhestu minu olemusega. Loodan siiralt, et selles teemas suudate konsensuslikuks jääda, sest meesšovinismi kerge kont on hambusse visatud.
Iroonia mõistmine on raskendatud, kui kompleksid pärsivad, siis on esmaseks reaktsiooniks kõik sitaga loopimisele taandada.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 22:01
caprichosa, aga mis siis saab kui patendeerin?😜
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 22:16
minupärast kasvõi badendeeri, hostinne. igal juhul tundub su prillilembene koer sinust pisut erudeeritum
eläma on laiffi- tsiteerides klassikuid.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 22:28
robespierre,
ka tõesti mehed teevad välja ainult oma seaduslikule abikaasale? miskipärast kahtlen selles
miks siis naine ei võiks poolvõõrale sümpaatsele mehele kingitust teha, kui on soov lähedasemaks saada või lihtsalt meest rõõmustada? eeldades, et on vastastikune meeldivus ja loomulikult juba ollakse reaalselt kohtunud ning tutvunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 22:49
caprrikoossa mule nii meeltib edsa minust nii holit

Koer on mul täitsa hull. Diplom taskus, aga null eruditsiooni. Nagu mina.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 05:16
Fistingking-suur tänu, selle inspireeriva monoloogi eest, sinu eneseanalüütiline hoog, mida keegi ei palunud, aga sa lihtsalt pidid ära pidama. Aga noh, valikuline lugemine on ka oskus, eriti kui see aitab endale sobivaid järeldusi sõbrannadest ja käsukäsklustest konstrueerida. Tunnustan! Ja mis puutub sellesse “sita loopimise” temaatikasse, paraku tuli see sõna kõigepealt sinult. Mis puudutab seksi, siis olen kindel, et kuskil on foorumis naishing kes sellist ettepanekut sinult ootab ja kus sellises stiilis ettepanekud mõjuvad isegi kütkestavalt. Aga jõudu sulle eneseleidmise rännakul, tee on pikk, latern sul käes, ainult patareid vist vajavad vahetust.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 07:18
Caprichosa
Mina ei saaks lihtsalt aru, miks Sa mulle välja teed. See tunduks nagu mingi tagamõttega tähelepanuavaldus ja muudaks mu ettevaatlikuks. Ma tulen hea meelega välja ka siis, kui pean ise maksma.
Iseenesest on see hea küsimus, et mida mees kardab. Mõtlesin ja pakun, et esiteks võib karta tänukohustuse teket (peaks ju samaga vastama, seega on järgmine kohtumine sisuliselt kohustuslik). Kohustuste võtmist vaba mees aga pelgab, eriti äsjaste tuttavate puhul. Teiseks muudab see mehe kuidagi naiselikuks, kui tema eest makstakse. Algul makstakse, siis sõidutatakse, lõpuks kepitakse. Mees on juht ja selle rolli kaotus võib ta segadusse ajada.

Hostinne
Jah, muidugi võiks noor neiu õppida, aga võib ka tissi ja tussi näidata ning raha eest suhu võtta. See on ta valik. Ma pooldan karjääri, kus on rohkem võimalusi, aga seksitöö ei ole halb.
Mina olen varases keskeas ja vanaks pole mind veel keegi nimetanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 08:08
Mu kallis Tikkerxx, paraku on tõesti nii, et minu arvamusest ei hooli keegi. Kogu auditoorium hoiab hinge kinni ja ootab sinu säravaid, innustavaid ja inspireerivaid mõttevälgatusi.
Ärgem unustagem siiski millest meie sõnavahetus alguse sai - sinu halvustavast hinnangust kõikide Iha meeskasutajate kohta. Johannese 8/7: „Kes teist patuta on, see visaku esimesena teda kiviga.“ Sinu puhul võiks mugandada ... visaku esimesena teda ekskremendiga. Kirjatehnika reedab, et Riinast oled saanud paar talve kauem kooliharidust, aga kibestumust sellega ei varja.
PS mul on ikka vanakooli latern elava tulega. Tühjad patareid on rohkem sinu elatanud vibraatori teema.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 09:15
Fistinking
Ennem kui kellegi ortograafiat mõnitada ....🤔
Riina emakeel võib olla vene keel ja kui ta nüüd siia kirjutab mõningate vigadega, kas ta on rumal?
Kas sina,suudaksid nii vene keele selgeks õppida, et ühtki viga ei kirjuta.
Nimi Riina ei paljasta, et tegu on eestlasega.
Ma lihtsalt mainin......enne kui kedagi madaldada, võiks pisut rohkem teist inimest tundma õppida.
Üldistada võib, aga kellegi pihta OTSE kive loopida on madal.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 09:29
Ära õienda, hostinne. Haridus pidi ju tähtis olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 10:36
Hostinne, kui keegi dineel eksib etiketireeglite vastu, siis kas sellele tähelepanu osutaja on rohkem süüdi kui reegleid rikkunu? Praegu tõstsid just sina Riina puuduliku grammatika kilbile, mina pidasin silmas tema üldist rumalust teemade käsitlemisel.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 11:42
Fistinking

Minu arvamus siin on ja jääb, et enda silmades võiks näha palki, mitte teiste silmades pindu.

Aga las ta olla. Sina ju tead täpselt, kuidas Riina peaks mõtlema.
Üldistada on OK, aga teist inimest nimeliselt madaldamine NÄITAB kasvatuse puudujääke.

Riinal siiski ON õigus oma isiklikule arvamusele, mis ei KATTU siinse ..... arvamusega.

Ma juba kujutan ette, kuidas pr Kaja Kallas liigub kõrgseltskonnas ringi ja viitab kõikide kõikvõimalikele vigadele etiketi osas.

Äkki ta ei tee seda ühel lihtsal põhjusel- ta ON päriselt õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 12:24
Fistingking
Tikkerxx
2025-05-14 20:05
Ja kui keelekat tehakse nagu lehm rohtu mälumas aasal, juhendamist ei võeta kuulda, siis on ikka tõsisine katastroof.

Fistingking
2025-05-14 21:47
Või ära tee midagi ja mine koplisse rohtu mäluma?

Juba siin sa tundsid, et tegin sulle liiga ja võtsid asja isiklikult.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 12:38
Fistingking- tõepoolest, diskussiooni alguseks oli mu kriitika üldistamise aadressil, aga sina otsustasid solvuda. Märgata on, et tundsid end puudutatuna juba mitmel korral, iga iroonia piisk mõjub sulle justkui noahoop, millele vastad kas piiblitsitaadi või puberteedihuumoriga. Kui argumentidest jääb vajaka, ilmuvad taskust kordamööda Johannese evangeelium ja väsinud vibraatorinaljad, sest milleks vaielda sisuliselt, kui saab vehkida rekvisiitidega. On armas, et sa püüad särada. Mis puutub sinu viidet mu haridusteele, siis see oli ootuspärane, peegeldus kipub sageli valus olema. Paraku reedab sinu enda stiil ja sõnakasutus, et sinu haridus ja haritus on, noh… pehmelt öeldes fragmenteerunud. Aga sellest pole midagi traagilist, teadmised on täiendatavad, kui huvi on siiras.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 12:46
huvitav väide.....et kellegi eksimusele või valesti käitumisele viitaja peaks tingimata õnnetu olema?
mida siis järeldada selle loogika põhjal nende kohta, kes seksitöötajaid halvustavad ja kogu nende tegevust/elustiili ekslikuks peavad ning selle juures kõike negatiivset üritavad esile tuua? loomulikult nö nimeline madaldamine ehk konkreetsete kasutajate hooraks ja litsiks nimetamine on sel juhul ok, eksju
või siiski näitab kasvatuse puudujääke?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 12:58
Hahahaa. Kui enesehinnang on madal ja loetust arusaamine raskendatud, siis võib kõik tunduda isikliku rünnakuna. Seal vahel oli ju üks mehe kommentaar ka ja minu lause on suunatud ikka meestele - kui keelekat teha ei oska, ära tee ja mine mälu aasal rohtu. Aga kui naisena tunnetad, et ainult teid võib lehmaks sõimata siis palju õnne!
Selles sadamas vist lennukit kauem oodata ei maksa
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 13:06
Fistingking, tänan selgituse eest. Sõnaosavus on sul justkui olemas, aga kahjuks maandub see sageli kuhugi sõnnikuhunnikusse, mitte argumenteeritud pinnasele.
Huvitav, kuidas inimene, kes väidab, et "kõik ei ole isiklik," suudab siiski iga vastuse keerata isiklikuks diagnoosiks, madal enesehinnang, arusaamisraskused, jne. See on armas, kuidas püüad paista üleolev, kui tegelikult lihtsalt ei meeldi peegelpilt, mis sulle endale vastu vaatab.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 14:35
outdoorfun Kui soovid, siis palun kirjuta mulle
˅ näita rohkem ˅
2025-05-24 06:39
Kes tellib see maksab.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-24 06:55
Hakka siis maksma.
˅ näita rohkem ˅
1
2