See postitus on nüüd postitatud paukuvatele ja lausa heleda leegiga süttivatele NAISTELE. ja ka jfjm-le (vastan selle pimekirja suhtes).
Jfjm uurisin oma kahe tuttava käest (ma ei tohi nimesid kirjutada, sest nad reaalselt lubasid mu MAHA lüüa, kui ma Iha saidil nende nime nimetan

)
Üks neist on mees, kes kirjutab kiiritusraviplaani vähihaigetele, et kuidas see ravim liigub mööda kiiritusega ravitud piirkonda. Töötab osalise koormusega Tartu Ülikooli füüsika ja matemaatika osakonnas osalise koormusega õppejõuna.
Selle mehe tööd kontrollib masin, mille hind on 2 miljonit.
Lisaks kinnitas seisukohta ka kaks naist, üks, kes kiiritusega vähihaigeid ravib ja teine kes lõikab vähki. Kõik kolm küsisid, et kuidas ma üldse sellise rumaluse peale tulin, et pimekirja valdavad tippspetsialistid. Pigem oskavad seda vähesed.
Mis puudutab tissi- ja t..si pildi eksponeerimisele, siis Ameerikas on suur raha koondunud väga väikese hulga väga rikaste inimeste kätte, kes omavad kõikvõimalikke krediitkaarte ja kuna tegemist olevat kristlastega, siis oli mõni aeg tagasi neil soov, et krediitkaardiega maksustamine keelataks OF platvormil. Seega on oma elu ülesehitamine sellisele ärile suur oht ja ma ei kutsuks noori neiusid oma aega sellele raiskama, sest me ei tea mis tulevik kõik võib tuua.
Mina EI ole valiv. Minule sobib IGA mees.

Mina olen nagunii iha saidi "esiprost"

Andke mehed tuld, minu postkast ON reaalselt KÕIGILE meestele avatud. Ma suudan analüüsida, selekteerida, järeldada jne. Oskan otsustada, mõelda oma peaga. Ma ei vaja rahalist tuge ja mul puudub veendumus, et mees on naise kark, kelle najal kogu elu läbi koperdada. Veel vähem "evin" mõttelaadi, et rahakott on kahe jala vahel.

Ja võtame vabalt