Foorum
2011-09-29 18:51
hea sõbrad siis. enne rünnatakse teist tema hella kohta ja aetakse ta närvi, peale mida asub teine pool asju selgitama ja rahunetakse koos maha.
foxy, miks sa mulle sellest kõigest räägid? kas sulle näib, et mina vajan rahustamist? ma olen täiesti rahulik. ma tean, et see lugu lahendatud ja seda teemat enam ei puudutagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 19:11
mis puutub vahele segamisse, siis ma kavatsen ka edaspidi sekkuda, kui näen, et asi läheb käest ja ma arvan, et saan natuke kaasa aidata. seda tehakse siin kogu aeg. teed ka sina ja nsm või kes tahes. kõigil on kõigile midagi siin öelda, erinev on ainult öeldu sisu.
kuna suhtluskohta on meil sama, siis paratamatult puututakse kommenteerides omavahel kokku ja alati leidub keegi, kes arvab kellegi kohta seda, et ta segab ennast tema asjade vahele, on vales kohas jne, mis siis, et kõik on tegelikult avalik ja seega ka teistele kommenteerimiseks avatud.
sellega peab arvestama enne, kui oma erimeelsused avalikkuse ette tuuakse. keegi võib oma arvamusega lagedale tulla ja see ei pruugi osapooltele meeldida.
kui asi on minus, siis mul on jah loll harjumus hoolida sellest, mida inimesed teineteisele või teineteisega teevad ja vahel ka sekkun, kui ma pean seda vajalikuks. ma loodan, et teatud olukordades teete te sama.
˅ näita rohkem ˅